Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. På rejser til denne lille indonesiske ø kan du glæde dig til at opleve Balis smukke kultur, natur og de karakteristiske mørke strande nordpå. Oplev de 3 Gili-øer, der kendt for sine eksotiske strande, det azurblå vand og de enestående koralrev.
Lombok er hvad Bali var for 50 år siden, og her finder du stadig uberørte landsbyer og ikke mindst den imponerende Rinjani-vulkan. Du kan her trekke i et af Indonesiens mest billedskønne områder.

Viser 12 oplevelser

Gili Islands med familien

Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Indonesien er den perfekte sommerferiedestination i Asien. Derfor har vi sammensat en spændende rejse henover sommeren til en skarp pris efter først-til-mølle princippet. Denne eventyrrejse kombinerer det kulturelle og naturskønne Bali med en skøn og eksotisk standferie på Gili Islands og Nusa Lembongan.
Læs mere
17 dage
04-07-2024
fra 21.995,-
fra 14.995,-
Det eventyrlige Komodo Nationalpark

Det eventyrlige Indonesien

Oplev Bali, Java, Flores, Komodo Nationalpark og Gili Air på denne oplevelsesrige rejse i et af verdens mest kontrastfulde lande.
Læs mere
24 dage
MAJ - OKTOBER
fra 33.495,-
Eventyr på Sumatra

Trekking på Sumatra & surf camp på Bali

Sumatra byder på store trekking- og naturoplevelser med mulighed for at opleve vilde orangutanger. På øerne Bali og Java venter der et oplevelsesrigt surfkursus i billedskønne omgivelser.
Læs mere
18 dage
MAJ - OKTOBER
fra 24.995,-
Familierejse i Indonesien

Familierejse til Bali & Gili Air

På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands, og med ganske få stop på vejen. Glæd dig til at få indsigt i Indonesiens spændende kultur og opleve skøn natur og smukke bounty strande.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 15.395,-
fra 11.895,-
Oplev Sumatra

Det bedste af Sumatra & Bali

Sumatra byder på store naturoplevelser, og på Bali opleves kulturskatte og frodig natur. Rundrejsen tager dig også til eksotiske Gili Air og øens flotte koralrev.
Læs mere
23 dage
MAJ - OKTOBER
fra 25.995,-

Strand & kultur på Bali & Lombok

Bali er på mange ønskeliste over "must-sees". Men hvorfor ikke kombinere Bali med det mindre kendte Lombok. Dette rejseforslag kombinerer det kendte med det mindre kendte.
Læs mere
18 dage
APRIL - OKTOBER
fra 20.995,-
Oplev Javas smukke kulturskatte

Bali, Java & husbådtur i Borneos jungle

Denne rundrejse tager dig forbi Bali og Javas kulturskatte og fantastiske natur. Herefter venter en uforglemmelig husbådtur igennem snoede floder i Kalimantan - indonesisk Borneo.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 25.795,-
Camping ved Rinjani Vulkanen

Bali, øhop & Rinjani vulkanen

kombiner Bali med en unik lokalbådtur over flere dage i det eventyrlige indonesiske ørige. Campingtrek på den storslåede Rinjani-vulkan og nyd bounty-strandene på Gili Islands.
Læs mere
20 dage
MAJ - OKTOBER
fra 20.395,-
Bali surfcamp

Bali Surfcamp

Lær at surfe på Bali. Bølgerne er perfekte, vandet lunt og solen skinner. Maden er lækker og den lokale befolkning smilende og imødekommende. Hang loose!
Læs mere
8 dage
MAJ - OKTOBER
fra 4.995,-
Bali med komfort

Det bedste af Nusa Lembongan & Bali

Bali er skøn med sine små afstande mellem øens store natur- og kulturoplevelser. Glæd dig til en skøn kombination af oplevelser på Bali og badeferie på den smukke ø Nusa Lembongan.
Læs mere
19 dage
APRIL - OKTOBER
fra 23.495,-
fra 12.195,-
Udforsk Bali

Strand, natur og kultur på Bali

På den lille indonesiske ø Bali, kan du glæde dig til en individuel rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere hyggelige strande.
Læs mere
14 dage
MAJ - OKTOBER
fra 15.695,-
Udforsk Bali

Rejs på egen hånd i Indonesien

Rejs op til 30 dage i Indonesien. Her venter eventyr blandt vulkaner, risterasser, bounty-strande, komodovaraner, orangutanger og et utal af smukke templer.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - OKTOBER
fra 9.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Gili-øerne

Få info og fakta om Gili-øerne lige her!

Gili øerne: Det uberørte Bali

Går du også og drømmer om at opleve Bali, men vil du gerne styre uden om store menneskemængder, så er der faktisk også råd for det! En times sejlads fra Bali ud for Lombok ligger nemlig de isolerede, smukke Gili Islands, der giver associationer til det, der var Robinson Crusoes hjem for en periode. Det er tre små øer, der ligger som hvide og turkise perler på snor midt i det dybblå ocean i det indonesiske øhav.

Øerne vil med garanti gå lige i dit rejseglade hjerte med sin afslappede puls, svajende kokospalmer, guddommelige strande og tropiske stemning. Favoritbeskæftigelsen på Gili-øerne er især dykkerture og snorkling i det klare vand, der findes i alle nuancer mellem blå og grøn. De er nemlig omgivet af koralrev, hvor det vrimler med kulørte fisk og havskildpadder.
Nyd omgivelserne på Gili Islands

Gili Air og Gili Trawangan

Gili Air ligger tættest på Lombok og er også den ø med flest beboere. Det er den mest autentiske af øerne, og her kan du overnatte i pælehytter. Prøv også at dykke ved det japanske skibsvrag fra Anden Verdenskrig.

Gili Trawangan, bedre kendt som Gili T, er den største af Gili-øerne og også den mest turistede. Det er et hotspot for især backpackere og festglade mennesker, der tiltrækkes af de mange barer. Her finder du flest faciliteter for rejsende og stribevis af dykkercentre, strandrestauranter og barer.
Gili Trawangan, Indonesien

Gili Meno

Gili Meno er den mindste af øerne og derfor er der også færrest turister her. Der er mindre larm, men også færre overnatningsmuligheder. Samtidig er der nogle fænomenale, hvide sandstrande på vestkysten.
Her er ingen biler, så al transport foregår til fods, på cykel, i båd eller med små hestevogne.
Til top