KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Ekskl. fly
Fra 4.110,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bali er alle surfers drømmedestination. Professionelle såvel som begyndere tiltrækkes af de optimale forhold. Varmt, krystalklart vand, perfekte bølger og en imødekommende befolkning - hvad mere kan man ønske sig.

Surfpakken præsenteret her er af en uges varighed og henvender sig primært til den, som ikke tidligere har surfet. Men det findes også programmer for den mere erfarne surfer - og af helt op til tre ugers varighed.

På dette basiskursus gennemgåes alt det, du har brug for at vide, så du undgår at begå de almindeligste begynderfejl. Hver lektion er cirka to timer og herefter kan du eventuelt surfe videre på egen hånd. Hvor du surfer de forskellige dage afhænger af vejr- og bølgeforhold samt hvilket niveau, du surfer på. Fuldt udstyr er inkluderet i pakken, så der er mulighed for at surfe, så meget du har lyst til

Surfcampen, vi benytter, ligger lige ved siden af grønne, frodige og idylliske Canggu, kun en kort gåtur fra fremragende surf og gode restauranter. Efter en god dag i bølgerne er campen og den nærliggende by perfekte steder at hænge ud med dine surf-venner.

Overnatning foregår i en pragtfuld villa i seks-personers sovesale. Det er muligt at opgradere til egen bungalow mod ekstra betaling. Den store have indbyder til afslapning - og der er naturligvis en pool, hvis ikke du har fået vand nok.

En fantastisk uge på Bali med sol, strand, surf og vand venter!

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt. Øen har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til surfcampen
Ved ankomsten til surfcampen får du en rundvisning og kan bruge denne første dag på at finde dig til rette. Efter aftenens fællesmiddag er der briefing om den kommende uge.
2-7. dag: Surfing, sol og strand
Der skal energi til! Alle dagene begynder med en solid morgenmad, inden turen går i bølgerne. Den første dag testes surfevnerne, og alle deltagere inddeles i hold, så du kommer på hold med nogle, der har samme niveau som dig. Alt udstyr findes frem og tilpasse hver enkelt, og alle sikkerhedsinstruktioner gennemføres - og så er det eller bare med at komme igang. Typisk surfer der om formiddagen, og fra middagstid er tiden fri til at udforske omgivelserne på egen hånd. Vejret afgør hvor der surfes de forskellige dage. Middag spises sammen i campen om aftenen. Der er her, man udveksler tips fra dagens lektion og måske aftaler, hvad eftermiddagen i morgen skal bruges på. Den ene af aftenerne spises der typisk på en af de lokale restauranter og det er oplagt at fortsætte med en god bytur bagefter (for egen regning).
8. dag: Afrejse fra surfcampen
Det er tid til at sige farvel til surfcampen og dine nye venner. Hvis du da ikke vælger at forlænge opholdet med endnu en uge, som mange gør.

Overnatninger

7 overnatninger på surfcamp i fællesværelse

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen begynder hver mandag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Gode sko
 • Tøj til kolde temperaturer hvis du påtænker at rejse op i højlandet.

Prisen er inklusiv

 • Transfer fra lufthavnen til campen t/r
 • 7 overnatninger i fællesværelse
 • 7 dage med våddragt & surfbræt
 • Surfinstruktion 5 x 2 timer
 • Surf alt det du vil – gåafstand til god surfing
 • Transport til og fra surfspots

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Bali t/r
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top