Jysk Rejsebureau tilbyder både rejser til Europa for individuelle og større grupper der rejser sammen f.eks. studierejser og firmarejser. Kontakt os allerede i dag på 70 20 19 15 eller send en rejseforespørgsel og lad os hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Vælg land

Værd at vide om rejser til Europa

Få info og fakta om Europa lige her!

Rejser i Europa for enhver eventyrer

Så tæt på, alligevel så fjern. Selvom de europæiske lande ikke er så langt væk fra Danmark, set ud fra det store verdensbillede, er der en betydelig forskel mellem kultur, historie og natur. Derfor er der også et hav af unikke og varierede oplevelser, der venter dig på din rejse i Europa. Fra vandreferie i uspoleret natur og afslapning på lækre badestrande til kulturoplevelser i de spændende storbyer og autentisk stemning i de små charmerende landsbyer - hvad end du besøger velkendte eller helt nye steder, ligger det europæiske eventyr for dine fødder.

Kabelbanen ved Funte De i Pico de Europa, Spanien

Oplev de europæiske storbyers magi

I Europas storbyer lever kultur, arkitektur og gastronomi i bedste velgående. Tag eksempelvis på eventyr til Paris, hvor du kan beundre det majestætiske Eiffeltårn og den exceptionelle gastronomi, eller opdag Londons mange ikoniske monumenter og museer i verdensklasse samt stemningsfyldte pubs. I Rom kan du træde ind i fortidens rige og opleve imponerende levn fra Romerrigets storhedstid samt katolicismens centrum i Vatikanet og ikke mindst lækker gelato og autentiske pastaretter. I Barcelona kan du lade dig forføre af Gaudís arkitektoniske mesterværker og de lokale katalanske delikatesser.
London

Udforsk autentiske og unikke storbyer

Glem ikke de oftest mere oversete storbyer i Europa som Riga i Letland, hvor du kan udforske de brostensbelagte gader og blive fortryllet af den autentiske atmosfære. Byer som Krakow i Polen vil helt sikkert også overraske dig med sin unikke forening af historie og moderne storby. De store oplevelser og seværdigheder står bestemt i kø i de mange europæiske storbyer.

Tag på et aktivt eventyr i Europas storslåede natur

Tag med på et aktivt eventyr i Europas naturlige skatkammer, og oplev en verden af utrolige naturlandskaber. Trek langs de berømte og sceniske Camino-ruter i Nordspanien og Portugal, og rejs ind i dig selv på et storslået trekkingeventyr. Nyd udsigten fra højden i Dolomitterne i Norditalien, og lad dig fortrylle af de spejlblanke bjergsøer og idylliske grønne dale.
Trek i smukke omgivelser i Stelvio Nationalpark i Italien

Glæd dig til fantastiske naturoplevelser

Vandring gennem den uspolerede og dramatiske natur på Island og Færøerne er endnu en helt enestående oplevelse. Du kan også rejse op til den nordligste del af Europa og Norge og opleve Svalbards barske og betagende polarnatur - en uforglemmelig ekspeditionsrejse, hvor du har de bedste chancer for at opleve det dansende nordlys, der lyser op i den mørke himmel. Europa har i dén grad et væld af unikke naturoplevelser.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Svalbard

Rejs til Europas historiske byer

Tag med på en rejse gennem Europas forbundne fortid og oplev historiens aura på nærmeste hold. Dyk blandt andet ned i det antikke Grækenland, og bliv betaget af de imponerende templer og amfiteatre, såsom Akropolis i Athen, der står som klare vidner om en svunden æra. Du har også mulighed for at opleve Europas middelalderfortid, der især er fremtrædende i byer som Edinburgh i Skotland og Toledo i Spanien med smalle brostensbelagte gader og masser af velbevaret middelalderlig arkitektur. Europas historiske rejsemål vil tage dig med tilbage i tiden og uden tvivl give dig en dybere forståelse af kontinentets rige og alsidige arv.
Akropolis i Athen, Grækenland

Nyd friheden på et storslået roadtrip i Europa

Nyd friheden på fire hjul, og tag på et uforglemmeligt roadtrip gennem Europas uendelige skønhed. Tag eksempelvis turen gennem Spaniens solbeskinnede landskab, hvor charmerende landsbyer venter på at blive udforsket, eller kør langs Portugals smukke kystlinje og slå vejen forbi de maleriske vinmarker. Et unikt roadtrip venter dig også i Balkan, hvor du kan opleve de mange skjulte naturperler og de lokales enorme gæstfrihed. Uanset hvor vejen fører dig hen, er et roadtrip i Europa den ultimative følelse af frihed og eventyr.
Stop med camperen og nyd de flotte udsigter undervejs på rejsen

Oplevelsesrige grupperejser i Europa

Europa er en mangfoldighed af kulturer, en verden af forskellige eventyr og en oplagt destination for grupperejser. Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at arrangere grupperejser i Europa tilpasset forskellige ønsker og formål for rejsen. Uanset om I rejser sammen med studiet, firmaet eller sammen med andre unge, sørger vi for at skabe et mindeværdigt og lærerigt eventyr. Vælg vores grupperejser i Europa, som de er, eller skræddersy jeres helt egen unikke rejse til jeres drømmedestination. Tag blot en snak med os, eller få et uforpligtende tilbud i dag.

faq

Hvor mange lande er der i Europa?

Der er 50 lande i Europa. Bemærk: Opgørelser over Europas lande kan variere.

Kan man tage på badeferie i Europa?

Man kan sagtens tage på badeferie i Europa. Europa har mange smukke destinationer med fantastiske strande og muligheder for sol og badning. Det er dog ikke alle destinationer, der er varme hele året rundt, og det er derfor vigtigt at undersøge temperaturen, når du planlægger din rejse. Se alle vores rejseforslag, der inkluderer strandferie her.

Kan man betale med Euro i hele Europa?

Nej, det er langt fra alle lande i Europa, hvor du kan betale med Euro. Husk at undersøge landets valuta, inden du rejser. Du kan også få rådgivning om den lokale valuta hos din rejsekonsulent.

Kan man tage på trekking i Europa?

Ja, der er rig mulighed for at tage på et trek i smukke omgivelser i Europa. Hos Jysk Rejsebureau har vi treks med dansk rejseleder i bl.a. Skotland, Slovakiet og på Madeira. Du kan se alle vores rejser med trekking i hele verden her.

Få skræddersyet rejsen til Europa lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte drømmerejse, der matcher dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores rejsekonsulenter, som selv har rejst i hele verden, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et gratis, uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Europa for dig.


Til top