Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
I Jysk Rejsebureau tilbyder vi grupperejser i Danmark med dansk rejseleder.

Se et udvalg af aktive rejser med dansk rejseleder i Danmark nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

AKTIVE REJSER MED DANSK REJSELEDER

Vandring i Mols Bjerge

Vandring i Mols Bjerge

Nogle af Danmarks smukkeste vandrestier finder du i Mols Bjerge! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i det bakkede terræn. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har gået turen i Mols Bjerge adskillige gange. Vores 3 ture i december er spcielle juleudgaver der byder på små overraskelser - derfor merpris.
Læs mere
1 dag
24-09-2020
fra 175,-
Vandring i Husby Klitplantage

Vandring i Husby Klitplantage

Få vind i håret og sand under vandreskoene når vi drager ud i den vestjyske rå og vilde natur. Glæd dig til at en vandretur i det smukke og endeløse klitlandskab i Husby Klitplantage. Turen er med en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter som selv elsker at trave rundt ude i den store verden.
Læs mere
1 dag
27-09-2020
fra 175,-
Vandring i Rebild Bakker

Vandring i Rebild Bakker

Kom ud og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur i nationalparken Rebild Bakker. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
15-10-2020
fra 175,-
Vandring på Endelave

Vandring på Kaninoen på Endelave

Oplev de mange vilde kaniner på den kendte Kanino-vandretur til Endelave. Den lange pilgrimsrute Caminoen i Spanien er blevet udfordret af Kaninoen! Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
10-10-2020
fra 295,-
Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Nyd Lillebælt fra luften og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur til Hindsgavl Halvø og bridgewalking på Lillebæltsbroen. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
04-10-2020
fra 395,-
Vandring i Thy Nationalpark

Vandring i Thy Nationalpark

Tag med Jysk Rejsebureau på luksustelttur til Thy Nationalpark - oplev Danmarks første nationalparks unikke og rå natur på denne 2-dages tur ved vestkysten med dansk rejseleder.
Læs mere
2 dage
17-10-2020
fra 1.695,-
Vandretur på Bornholm med dansk rejseleder

Vandring ad kyststien på Bornholm

På denne 8-dages vandretur på solskinsøen Bornholm skal du opleve et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange, og som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
8 dage
16-05-2021
fra 6.995,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Aarhus

Danmark - Aarhus

På en studietur i Aarhus vil I både komme til at være fysisk aktive i naturen og få nogle spændende kulturelle oplevelser. I kan blandt komme på guidede vandreture med temaerne historie, kunst eller natur. Herudover kan I f.eks. også få en guidet tur i et boligområde med fokus på arkitektur eller en guidet tur med en borger med en anderledes levemåde end de fleste.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-
Studietur til København

Danmark - København

Kom tættere på Danmarks hovedstad København på studietur med inspirerende samtidskunst på Arken Museum, natur- oplevelser ved Møns Klint og udsigtstårnet Skovtårnet. Kom også ud på en anderledes byvandring rundt i Københavns gader.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

hejo|jr.dk
Karina Aarup

Karina Aarup

Rejsekonsulent

kaaa|jr.dk
Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Rejsekonsulent

nije|jr.dk
Til top