Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Danmark. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse i Danmark, kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser i Danmark nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

VANDRETURE MED GUIDE

Vandring i Thy Nationalpark

Vandring i Thy Nationalpark

Tag med Jysk Rejsebureau på luksustelttur til Thy Nationalpark - oplev Danmarks første nationalparks unikke og rå natur på denne 2-dages tur ved vestkysten med rejseleder.
Læs mere
2 dage
10-04-2021
fra 1.795,-
Vandretur på Bornholm med dansk rejseleder

Vandring ad kyststien på Bornholm

På denne 8-dages vandretur på solskinsøen Bornholm skal du opleve et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange, og som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
8 dage
16-05-2021
fra 6.995,-
Vandring i Mols Bjerge

Vandring i Mols Bjerge

Nogle af Danmarks smukkeste vandrestier finder du i Mols Bjerge! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i det bakkede terræn. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har gået turen i Mols Bjerge adskillige gange. De tre ture i december er specielle juleudgaver der byder på små overraskelser.
Læs mere
1 dag
06-12-2020
fra 250,-
Vandring i Husby Klitplantage

Vandring i Husby Klitplantage

Få vind i håret og sand under vandreskoene når vi drager ud i den vestjyske rå og vilde natur. Glæd dig til at en vandretur i det smukke og endeløse klitlandskab i Husby Klitplantage. Turen er med en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter som selv elsker at trave rundt ude i den store verden.
Læs mere
1 dag
18-04-2021
fra 250,-
Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Nyd Lillebælt fra luften og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur til Hindsgavl Halvø og bridgewalking på Lillebæltsbroen. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
14-03-2021
fra 395,-
Vandring i Rebild Bakker

Vandring i Rebild Bakker

Kom ud og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur i nationalparken Rebild Bakker. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
03-01-2021
fra 250,-
Vandring på Anholt med dansk rejseleder

Vandring på Anholt

Noget af Danmarks smukkeste natur og de smukkeste strande finder du på Anholt! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i en hel weekend. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Anholt adskillige gange.
Læs mere
3 dage
04-06-2021
fra 3.295,-
Vandring på Endelave

Vandring på Kaninoen på Endelave

Oplev de mange vilde kaniner på den kendte Kanino-vandretur til Endelave. Den lange pilgrimsrute Caminoen i Spanien er blevet udfordret af Kaninoen! Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
04-04-2021
fra 350,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Svendborg

Danmark - Svendborg

Kom på studietur til Svendborg og Sydfyn. Her kan I komme på øhop i det Sydfynske Øhav, opleve den maritime stemning i Svendborg, fulgt op af virksomhedsbesøg på den maritime uddannelsesinstitution SIMAC, og blive klogere på miljømæssige tiltag og bæredygtig vækst i området.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Sønderjylland

Danmark - Sønderjylland

Tag på studietur til Sønderjylland. Her kan I opleve historiske mindesteder som Frøslevlejren, komme på virksomhedsbesøg hos Danfoss, få et lærerigt forløb hos den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, og blive klogere på naturen og kulturen i Nationalpark Vadehavet ved Vadehavscentret i Danmarks ældste by Ribe.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Klitmøller

Danmark - Klitmøller

Kom tæt på den rå vestjyske natur og få et historisk indblik i området på denne studietur til Klitmøller i Nationalpark Thy. I vil blive udfordret fysisk på guidede vandreture, prøve kræfter med vandsport i dansk surfings højborg Klitmøller (Cold Hawaii) og få en rundvisning på Danmarks største bunkermuseum.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Skagen

Danmark - Skagen

Kom med til toppen af Danmark og få et historisk indblik i området på denne studietur til Skagen. I vil blandt andet besøge kendte museer, opleve en ægte fiskeauktion og drage ud i den danske natur på cykel til Råbjerg Mile og Grenen. Skagen tilbyder unik natur, interessante museer og en hyggelig atmosfære.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Danmark - Samsø

Danmark - Samsø

På en studietur til Samsø vil I få en større forståelse for bæredygtighed og vedvarende energi, som er et af øens kendetegn. I kommer også til at lære om naturen af en række eksperter, og så skal I se om I kan finde vej gennem verdens største labyrint.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Aarhus

Danmark - Aarhus

På en studietur i Aarhus vil I både komme til at være fysisk aktive i naturen og få nogle spændende kulturelle oplevelser. I kan blandt komme på guidede vandreture med temaerne historie, kunst eller natur. Herudover kan I f.eks. også få en guidet tur i et boligområde med fokus på arkitektur eller en guidet tur med en borger med en anderledes levemåde end de fleste.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-
Studietur til København

Danmark - København

Kom tættere på Danmarks hovedstad København på studietur med inspirerende samtidskunst på Arken Museum, natur- oplevelser ved Møns Klint og udsigtstårnet Skovtårnet. Kom også ud på en anderledes byvandring rundt i Københavns gader.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

raga|jr.dk
Karina Aarup

Karina Aarup

Rejsekonsulent

kaaa|jr.dk

Søs Ravn Nielsen

Rejsekonsulent

soni|jr.dk
Til top