Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Danmark. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse i Danmark, kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser i Danmark nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

SEJLTOGTER

Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt i Det Sydfynske Øhav

Med galiasen FREM: Lad os sige det med det samme: De ligger som perler på en snor. De mange øer på vores togt til det sydfynske øhav. Som perler i et glinsende hav af frihed, og frisk havluft i lungerne.
Læs mere
3 dage
23-06-2021
4.495,-
Sejltogt med sejlskibet BRITA LETH

Sejltogt i de Sydfynske farvande

Med skonnerten BRITA LETH: Ohøj! Kunne du tænke dig at opleve et sejltogt blandt de sydfynske farvandes smukke perler som blandt andet Skarø, Avernakø, Lyø og Ærø? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten BRITA LETH.
Læs mere
4 dage
05-08-2021
6.595,-
Sejltogt med sejlskibet BRITA LETH

Sejltogt i de østjyske farvande

Med skonnerten BRITA LETH: Ohøj! Kunne du tænke dig at opleve de østjyske farvandes smukke perler som blandt andet Ebeltoft, Samsø og Endelave? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten Brita Leth.
Læs mere
4 dage
15-07-2021
fra 6.595,-
Sejltogt i det sydfynske øhav med skonnerten ARON

Sejltogt i Det Sydfynske Øhav

Med skonnerten ARON: Vi stævner ud mod horisonten i Det Sydfynske Øhav på skonnerten Aron. Oplev 4 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne langs Danmarks smukkeste øer.
Læs mere
4 dage
30-09-2021
fra 5.595,-
Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt fra Kolding til Skagen

Med galeasen FREM: Vil du med ombord? På Galeasen FREM stævner vi ud fra Kolding med kompaskursen rettet mod Skagen - oplev 7 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne.
Læs mere
7 dage
Afrejsedatoer på vej
9.495,-
Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt fra Skagen til Kolding

Med galeasen FREM: Er du klar til at få vind i håret og usikker grund under fødderne? og er du klar til nye eventyr i Danmark med masser af frihed? så tag med til søs på dette unikke 7-dages sejltogt på Galeasen FREM i fra Skagen til Kolding.
Læs mere
7 dage
28-07-2021
9.495,-

VANDRETURE MED GUIDE

Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø

Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø

Vandretur på Hærvejen med rejseleder. Kom med ud og vandre på Danmarks mest populære stræk af Hærvejen, der går langs den jyske højderyg fra domkirkebyen Viborg, igennem Dollerup Bakker og slutter i det naturskønne område ved Bølling Sø.
Læs mere
3 dage
25-06-2021
fra 3.295,-
Vandretur i Han Herred

Vandring i Han Herred

Tag på vandreweekend til Han Herred med Jysk Rejsebureau - Vandreturen til Han Herred byder på naturformidling, bålmad og tid til at forbinde dig med naturen.
Læs mere
3 dage
23-07-2021
fra 3.895,-
Vandretur på Bornholm med dansk rejseleder

Vandring ad kyststien på Bornholm

På denne 8-dages vandretur på solskinsøen Bornholm skal du opleve et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange, og som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
8 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 6.995,-
Vandring i Husby Klitplantage

Vandring i Husby Klitplantage

Få vind i håret og sand under vandreskoene når vi drager ud i den vestjyske rå og vilde natur. Glæd dig til at en vandretur i det smukke og endeløse klitlandskab i Husby Klitplantage. Turen er med en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter som selv elsker at trave rundt ude i den store verden.
Læs mere
1 dag
04-07-2021
fra 250,-
Vandring i Mols Bjerge

Vandring i Mols Bjerge

Nogle af Danmarks smukkeste vandrestier finder du i Mols Bjerge! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i det bakkede terræn. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har gået turen i Mols Bjerge adskillige gange.
Læs mere
1 dag
23-05-2021
fra 250,-
Vandring i Rebild Bakker

Vandring i Rebild Bakker

Kom ud og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur i nationalparken Rebild Bakker. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
29-06-2021
fra 250,-
Vandring i Thy Nationalpark

Vandring i Thy Nationalpark

Tag med Jysk Rejsebureau på luksustelttur til Thy Nationalpark - oplev Danmarks første nationalparks unikke og rå natur på denne 2-dages tur ved vestkysten med rejseleder.
Læs mere
2 dage
05-06-2021
fra 1.795,-
Vandring på Amarminoen

Vandring på Amarminoen

Vandretur med guide ad den 24 km lange vandrerute, Amarminoen, i København. Du vil blive overrasket over, hvor fantastisk naturen er så tæt Københavns centrum. Vi mødes ved DR byen og vandrer via Amager Fælled, det internationale fuglereservat og Danmarks største selvsåede birkeskov i Kalvebod Fælled. Vi spiser vores inkluderede frokost ved Birkedammen og slutter af med kystvandring til hyggelige Dragør.
Læs mere
1 dag
22-05-2021
fra 250,-
Vandring på Anholt med dansk rejseleder

Vandring på Anholt

Noget af Danmarks smukkeste natur og de smukkeste strande finder du på Anholt! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i en hel weekend. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Anholt adskillige gange.
Læs mere
3 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 3.295,-
Møns Klint, Camønoen

Vandring på Camønoen

Tag med på denne tre dages vandretur på Camønoen på Møn med guide. Camønoen bliver også kaldt for kongerigets venligste vandrerute og den henvender sig til vandrere i alle aldre. På Møn findes noget af Danmarks smukkeste natur og ruterne er planlagt, så vi vandrer langs kysten, igennem skove og forbi Møns Klint.
Læs mere
3 dage
28-05-2021
3.295,-
Høje skrænter på Gendarmstien ud til Flensborg Fjord

Vandring på Gendarmstien fra Padborg til Sønderborg

Vandretur på Gendarmstien med guide. Vi vandrer fire dage i grænselandet fra Padborg langs Flensborg Fjord til Sønderborg. Gendarmstien er Danmarks første Europæiske kvalitetsvandrerute. Mærk historiens vingesus undervejs, specielt når vi vandrer forbi Dybbøl Banke, hvor slaget i 1864 fandt sted.
Læs mere
4 dage
05-08-2021
fra 4.495,-
Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Nyd Lillebælt fra luften og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur til Hindsgavl Halvø og bridgewalking på Lillebæltsbroen. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
03-06-2021
fra 395,-
Vandring på Endelave

Vandring på Kaninoen på Endelave

Oplev de mange vilde kaniner på den kendte Kanino-vandretur til Endelave. Den lange pilgrimsrute Caminoen i Spanien er blevet udfordret af Kaninoen! Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
Afrejsedatoer på vej
fra 350,-
Vandring i Det Sydfynske Øhav

Vandring, øhop og glamping i det Sydfynske Øhav - 5 øer

Hop i vandrestøvlerne og tag med Jysk Rejsebureau på vandretur på hele fem øer i Det Sydfynske Øhav – vi sætter fodspor i verdens største oversvømmede istidslandskab på denne 3-dages vandretur med guide.
Læs mere
3 dage
25-06-2021
fra 3.295,-
Avenue Hotel, København

Weekendtur til København med vandring på Amarminoen

Tag på aktiv weekendtur til København, hvor I, udover en guidet vandretur ad Amarminoen, kan opleve vores skønne hovedstad på egen hånd. Vi har inkluderet to overnatninger på det hyggelige hotel Avenue, inklusiv lækker morgenmad og wine hour hver aften.
Læs mere
3 dage
21-05-2021
fra 1.595,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Svendborg

Danmark - Svendborg

Kom på studietur til Svendborg og Sydfyn. Her kan I komme på øhop i det Sydfynske Øhav, opleve den maritime stemning i Svendborg, fulgt op af virksomhedsbesøg på den maritime uddannelsesinstitution SIMAC, og blive klogere på miljømæssige tiltag og bæredygtig vækst i området.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Klitmøller

Danmark - Klitmøller

Kom tæt på den rå vestjyske natur og få et historisk indblik i området på denne studietur til Klitmøller i Nationalpark Thy. I vil blive udfordret fysisk på guidede vandreture, prøve kræfter med vandsport i dansk surfings højborg Klitmøller (Cold Hawaii) og få en rundvisning på Danmarks største bunkermuseum.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Sønderjylland

Danmark - Sønderjylland

Tag på studietur til Sønderjylland. Her kan I opleve historiske mindesteder som Frøslevlejren, komme på virksomhedsbesøg hos Danfoss, få et lærerigt forløb hos den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, og blive klogere på naturen og kulturen i Nationalpark Vadehavet ved Vadehavscentret i Danmarks ældste by Ribe.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Skagen

Danmark - Skagen

Kom med til toppen af Danmark og få et historisk indblik i området på denne studietur til Skagen. I vil blandt andet besøge kendte museer, opleve en ægte fiskeauktion og drage ud i den danske natur på cykel til Råbjerg Mile og Grenen. Skagen tilbyder unik natur, interessante museer og en hyggelig atmosfære.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Danmark - Bornholm

Danmark - Bornholm

Kom på studietur till Bornholm og oplev et unikt stykke af Danmark. Her er et anderledes klima end i resten af landet og naturen og geologien er mangfoldig. Her er alt fra høje klippekyster til fine sandstrande – og historisk er Bornholm også et fantastisk spændende sted.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Danmark - Samsø

Danmark - Samsø

På en studietur til Samsø vil I få en større forståelse for bæredygtighed og vedvarende energi, som er et af øens kendetegn. I kommer også til at lære om naturen af en række eksperter, og så skal I se om I kan finde vej gennem verdens største labyrint.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Aarhus

Danmark - Aarhus

På en studietur i Aarhus vil I både komme til at være fysisk aktive i naturen og få nogle spændende kulturelle oplevelser. I kan blandt komme på guidede vandreture med temaerne historie, kunst eller natur. Herudover kan I f.eks. også få en guidet tur i et boligområde med fokus på arkitektur eller en guidet tur med en borger med en anderledes levemåde end de fleste.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-
Studietur til København

Danmark - København

Kom tættere på Danmarks hovedstad København på studietur med inspirerende samtidskunst på Arken Museum, natur- oplevelser ved Møns Klint og udsigtstårnet Skovtårnet. Kom også ud på en anderledes byvandring rundt i Københavns gader.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Charlotte Thomsen

Charlotte Thomsen

Rejsekonsulent

ctho|jr.dk
Rejsekonsulent Dennis Kjeldahl Knudsen

Dennis K. Knudsen

Rejsekonsulent

dekn|jr.dk
Rejsekonsulent Line Sig

Line Sig

Rejsekonsulent

lisi|jr.dk
Til top