Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Danmark. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse i Danmark, kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser i Danmark nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

SEJLTOGTER

Sejltogt med sejlskibet BRITA LETH

Sejltogt i de Sydfynske farvande

Med skonnerten BRITA LETH: Ohøj! Kunne du tænke dig at opleve dSejltogt i de Sydfynske farvande smukke perler som blandt andet Skarø, Avernakø, Lyø og Ærø? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten BRITA LETH.
Læs mere
4 dage
05-08-2021
6.595,-
Sejltogt med sejlskibet BRITA LETH

Sejltogt i de østjyske farvande

Med skonnerten BRITA LETH: Ohøj! Kunne du tænke dig at opleve de østjyske farvandes smukke perler som blandt andet Ebeltoft, Samsø og Endelave? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten Brita Leth.
Læs mere
4 dage
01-07-2021
fra 6.595,-
Sejltogt i det sydfynske øhav med skonnerten ARON

Sejltogt i Det Sydfynske Øhav

Med skonnerten ARON: Vi stævner ud mod horisonten i Det Sydfynske Øhav på skonnerten Aron. Oplev 4 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne langs Danmarks smukkeste øer.
Læs mere
4 dage
06-05-2021
fra 5.595,-
Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt fra Kolding til Samsø og Æbelø

Med galeasen FREM: Tag med på dette 4-dages sejltogt der starter i Kolding og sætter kurs mod Samsø og Æbelø. Samsø er en idyllisk perle, hvor der hersker ægte ø-stemning med en god og afslappet atmosfære. Æbelø byder på uberørt natur og en ro, du sjældent har oplevet andre steder. Kom med ombord!
Læs mere
4 dage
13-05-2021
5.995,-
Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt fra Kolding til Skagen

Med Galeasen FREM: Vil du med ombord? På Galeasen FREM stævner vi ud fra Kolding med kompaskursen rettet mod Skagen - oplev 7 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne.
Læs mere
7 dage
06-07-2021
9.495,-
Sejltogt med sejlskibet FREM

Sejltogt fra Skagen til Kolding

Med Galeasen FREM: Er du klar til at få vind i håret og usikker grund under fødderne? og er du klar til nye eventyr i Danmark med masser af frihed? så tag med til søs på dette unikke 7-dages sejltogt på Galeasen FREM i fra Skagen til Kolding.
Læs mere
7 dage
01-08-2021
9.495,-

VANDRETURE MED GUIDE

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Svendborg

Danmark - Svendborg

Kom på studietur til Svendborg og Sydfyn. Her kan I komme på øhop i det Sydfynske Øhav, opleve den maritime stemning i Svendborg, fulgt op af virksomhedsbesøg på den maritime uddannelsesinstitution SIMAC, og blive klogere på miljømæssige tiltag og bæredygtig vækst i området.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Klitmøller

Danmark - Klitmøller

Kom tæt på den rå vestjyske natur og få et historisk indblik i området på denne studietur til Klitmøller i Nationalpark Thy. I vil blive udfordret fysisk på guidede vandreture, prøve kræfter med vandsport i dansk surfings højborg Klitmøller (Cold Hawaii) og få en rundvisning på Danmarks største bunkermuseum.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Sønderjylland

Danmark - Sønderjylland

Tag på studietur til Sønderjylland. Her kan I opleve historiske mindesteder som Frøslevlejren, komme på virksomhedsbesøg hos Danfoss, få et lærerigt forløb hos den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, og blive klogere på naturen og kulturen i Nationalpark Vadehavet ved Vadehavscentret i Danmarks ældste by Ribe.
Læs mere
5 dage
fra 1.495,-
Studietur til Danmark - Skagen

Danmark - Skagen

Kom med til toppen af Danmark og få et historisk indblik i området på denne studietur til Skagen. I vil blandt andet besøge kendte museer, opleve en ægte fiskeauktion og drage ud i den danske natur på cykel til Råbjerg Mile og Grenen. Skagen tilbyder unik natur, interessante museer og en hyggelig atmosfære.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Danmark - Bornholm

Danmark - Bornholm

Kom på studietur till Bornholm og oplev et unikt stykke af Danmark. Her er et anderledes klima end i resten af landet og naturen og geologien er mangfoldig. Her er alt fra høje klippekyster til fine sandstrande – og historisk er Bornholm også et fantastisk spændende sted.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Danmark - Samsø

Danmark - Samsø

På en studietur til Samsø vil I få en større forståelse for bæredygtighed og vedvarende energi, som er et af øens kendetegn. I kommer også til at lære om naturen af en række eksperter, og så skal I se om I kan finde vej gennem verdens største labyrint.
Læs mere
5 dage
fra 1.795,-
Studietur til Aarhus

Danmark - Aarhus

På en studietur i Aarhus vil I både komme til at være fysisk aktive i naturen og få nogle spændende kulturelle oplevelser. I kan blandt komme på guidede vandreture med temaerne historie, kunst eller natur. Herudover kan I f.eks. også få en guidet tur i et boligområde med fokus på arkitektur eller en guidet tur med en borger med en anderledes levemåde end de fleste.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-
Studietur til København

Danmark - København

Kom tættere på Danmarks hovedstad København på studietur med inspirerende samtidskunst på Arken Museum, natur- oplevelser ved Møns Klint og udsigtstårnet Skovtårnet. Kom også ud på en anderledes byvandring rundt i Københavns gader.
Læs mere
5 dage
fra 1.850,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Sofus Lassen

Sofus Lassen

Rejsekonsulent

sola|jr.dk
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

raga|jr.dk
Rejsekonsulent Carsten Banke

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk
Til top