Søg
Søg
Rejsekonsulenter i Jysk Rejsebureau

Rejsekonsulenter

Er du nysgerrig efter, hvordan man lever blandt nomader på den mongolske steppe, hvordan man finder den bedste sushi bar i Tokyo, eller vil du vide, hvor du finder de bedste strande i Cuba - så er det her, du finder svaret.

Jysk Rejsebureaus rejsekonsulenter har tilsammen rejst i over 140 lande. Derfor vil du næsten altid kunne finde en rejsekonsulent, der har været i det land, du ønsker at rejse i. De kan hjælpe med reservation af flybilletter og bestilling af ture og overnatninger samt give dig gode råd, inspiration og måske lidt insider-viden til en spændende rejse.

Herunder finder du en oversigt over Jysk Rejsebureaus rejsekonsulenter.

Find konsulent

Rejsekonsulent: Anders Uglebjerg Grud

Anders U. Grud

Natur, verdensvidundere, dyreliv, kultur, strande. Lyder det attraktivt? Der findes mange små perler, der venter på at blive opdaget. Har du uforløste rejsedrømme, så gi' mig et kald, og vi gør rejsedrømmen til virkelighed.
Læs mere
Jeg er på roadtrip i USA og derefer skal Sydkorea og Hong Kong udforskes.
Anne-Mie Rasmussen, rejsekonsulent

Anne-Mie Rasmussen

Jeg elsker simpelthen at rejse, hvad enten formålet er adventure-rejser der giver adrenalinsus i blodet, kulturelle oplevelser i en pulserende storby, eller at stå ude i den rå natur hvor man mærker hvor lille man faktisk er.
Læs mere
Betina Skjødt Hansen, rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau

Betina S. Hansen

”Mærk Verden” betyder for mig frihed. Frihed til at opleve verden, møde nye mennesker og nye kulturer. Smage på maden, nyde duftene og farverne. Frihed til at rejse rundt på egen hånd.
Læs mere
Camilla Klyvø, Rejsekonsulent

Camilla Klyvø

Når jeg bombarderes med sanseindtryk ude i den store verden, føler jeg mig for alvor i live - jeg mærker mig selv på en anden måde og får fornyet energi. Og når jeg vender hjem igen ser jeg Danmark med forfriskende nye øjne.
Læs mere
Rejsekonsulent: Carsten Banke Hansen

Carsten B. Hansen

Jeg elsker at rejse og gøre drømme til virkelighed. Her i huset har jeg mulighed for begge dele. Endnu en drøm der er blevet til virkelighed.
Læs mere
Rejsekonsulent: Charlotte Høi

Charlotte Høi

"Eventyret venter den, som forstår at gribe det!" At gribe eventyret betyder for mig at tage rygsækken på ryggen og drage ud i verden, mærk den og se hvor du ender. Dit eventyr står jeg klar til at hjælpe dig med :-)
Læs mere
Charlotte Thomsen

Charlotte Thomsen

Når jeg tænker ”Mærk Verden” forbinder jeg det automatisk med eventyr. Min rygsæk er fyldt med mange spændende og livsbekræftende eventyr, som jeg har fået efter at have rejst vidt omkring.
Læs mere
Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

At rejse skal altid være en kæmpe oplevelse. Verden rummer en masse muligheder, for at udvide sin horisont og skabe fantastiske minder.
Læs mere
Christina Klausen

Christina Klausen

Jeg elsker at rejse, og har gennem de sidste 10 år opbygget et særligt kærlighedsforhold til Asien, hvor jeg også har boet igennem 4 år.
Læs mere
Er på barsel
Christina Klyver

Christina Klyver

At rejse, er som et eventyr fyldt med masser af spændende udfordringer og oplevelser. Du ved aldrig helt, hvor det tager dig hen, men det ender altid med, at du glæder dig til at begynde på et nyt.
Læs mere
Ferie
Rejsekonsulent: Christopher Levy

Christopher Levy

Min trang til at rejse har ført mig til de mest fantastiske lande, og givet mig oplevelser for livet. Jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen.
Læs mere
Rejsekonsulent: Dennis Kjeldahl Knudsen

Dennis K. Knudsen

Den evige søgen efter det perfekte spot på jorden, har kastet mig på mange eventyr rundt omkring i verden. Jeg elsker at rejse, opleve, dykke, surfe og smage på verdenen – Skal jeg hjælpe dig med at finde det perfekte spot?
Læs mere
Dida Gregersen Sloth

Dida Gregersen Sloth

Drømmer du om det store rejseeventyr og måske om at tage famlien med? Så lad mig hjælpe dig på vej til at gøre drømmen til virkelighed..
Læs mere

Ditte Kristiansen

Præsentation af Ditte er lige på trapperne.
Læs mere
Freja Vistisen

Freja Vistisen

Det at have drømme, er i sig selv en helt fantastisk ting. Men endnu mere fantastisk er, at udleve de drømme. Nogle af mine drømme er blevet opfyldt ved at rejse og ved virkelig at have mærket verden.
Læs mere
Gunnar Fischer-Kjellman

Gunnar Fischer-Kjellman

Gi' mig et kald eller en mail, når rejselysten melder sig. Jeg har primært rejst i Asien, Australien, New Zealand, USA, Cuba og senest i Sydamerika. Oplevelserne venter derude, hvor det så end måtte være...
Læs mere
Heidi Johansen, Aalborg

Heidi Johansen

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser!. Så uanset om dine drømme er New Zealand i camper, backpacking i Australien, familieferie i Thailand eller road trip i USA så kontakt mig :)
Læs mere

Helle H. Krogh

Har du også rejsefeber og drømmer om at ride på kameler i Indien, cruise rundt i en fed bil gennem USA, danse salsa natten lang i Caribien eller nyde udsigten fra Andesbjergene i Sydamerika? Eller måske noget helt andet?
Læs mere
Henrik Nørgaard

Henrik Nørgaard

Jeg har rejst mange steder i verden og ingen tvivl om at man bliver både personlig og kulturel klogere og får større indsigt i den verden vi lever i.
Læs mere
Barsel
Ida Frausing Pedersen

Ida Frausing Pedersen

For mig betyder ’mærk verden’ friheden ved at rejse. Jeg elsker at opleve nye kulturer, udvide min horisont og skabe minder for livet.
Læs mere
Overlad trygt dine gamle vandrestøvler til os

Jacob Hilstrøm

Præsentationen af Jacob er lige på trapperne.
Læs mere
Jacob Lund Nielsen, rejsekonsulent i Aalborg

Jacob Lund Nielsen

Jeg er blevet forelsket i verden - tryllebundet af naturfænomener, fascinerende folkefærd og storslåede bygningsværker. Kontakt mig, og jeg vil give dig magiske rejseøjeblikke, hvor tiden står stille og du mærker verden.
Læs mere
Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Hvis du står og skal ud at rejse og mangler inspiration og ideer, så slå på tråden eller kig ind og lad os få en snak. Har rejst i det meste af verden. Asien, natur, bjerge og dykning prioriterer jeg højt.
Læs mere
Janni Brodersen

Janni Brodersen

Asien, Australien, New Zealand, USA, Central Amerika, -mulighederne er mange :) Giv mig endelig et ring, så skal jeg førsøge at hjælpe med at matche forventninger med destinationer..
Læs mere
Rejsekonsulent: Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

En af de mest fantastiske ting ved at rejse, er at man aldrig bliver færdig med at udforske verden - Der dukker konstant spændende steder op der skal besøges!
Læs mere
Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Kontakt mig hvis studieturen går til Europa Jeg har stor ekspertise i at arrangere grupperejser
Læs mere
Jonas Blomgren Lassen, Rejsekonsulent

Jonas Blomgren Lassen

Jeg elsker at rejse ud og opleve nye steder og kulturer, det er altid så livsbekræftende. Derudover nyder jeg utrolig meget at dele ud af mine egne oplevelser, og skabe drømmerejsen til dig / jer.
Læs mere
Julie Falengreen Astrup

Julie Falengreen Astrup

Det fantastiske ved rejser er, at du altid kan tilpasse dem efter dine helt egne behov. Om behovet ligger i søgen efter adrenalin, adventure, mødet med nye kulturer eller bounty. Verden kender ingen grænser.
Læs mere
Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Jeg lever livet igennem at opleve, hvad verden har at byde på! Den unikke følelse af at rejse, en følelse af spænding, forventning, fascination, glæde og det vildeste af det hele - følelsen af at leve livet én dag af gangen.
Læs mere
Karina Aarup

Karina Aarup

Jeg rejser for at opleve, udforske og blive inspireret. At rejse giver mig energi og selv de helt små oplevelser kan blive store når man er nysgerrig og åben for verden.
Læs mere
Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

At rejse rundt og opleve forskellige lande og kulturer er helt fantastisk og livsbekræftende. Jeg har masser af gode rejseerfaringer og oplevelser, som jeg gerne vil dele ud af.
Læs mere
Rejsekonsulent Lasse Zobbe

Lasse Zobbe

Rejse er fantastisk og jeg bliver aldrig færdig med det! Jeg er SÅ nysgerrig efter hvad næste eventyr vil bringe. Mennesker, natur, dykning, gade køkkener - Mulighederne er uendelige! Kom med ud og mærk hvad livet kan byde på.
Læs mere
Lea Auning Hansen

Lea Auning Hansen

Eventyret venter den, som forstår at gribe det.... Grib eventyret! Om det skal være Asiens mystik, solnedgang over Sydney Harbour Bridge eller Gorilla trekking i Uganda, du bestemmer helt selv. Det er DIT eventyr.
Læs mere
Line Theil, Rejsekonsulent

Line Thejll

Jeg fik for alvor øjnene op for at rejse tilbage i 2011. Her var jeg på min første store rejse til Australien og New Zealand i næsten 1 år.
Læs mere
Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

At mærke verden bliver for mig en realitet, når jeg tager rygsækken på og drager ud hvor vejene ender. Her opnår jeg den fulde forståelse for de fremmede kulturer jeg møder, og får det helt ind under huden.
Læs mere
Rejser rundt i Doha, Australien, New Zealand & Indonesien
Maiken Harboe

Maiken Harboe

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser! At rejse har altid været en stor del af mit liv og er min helt store passion her I livet.
Læs mere
Maja Wieland

Maja Wieland

Jeg "lider" af en uhelbredelig og intens omgang rejsefeber! Vores fantastiske klode, er min foretrukkende legeplads, da jeg her kan fylde rygsækken med uforglemmelige minder og spændende oplevelser i inspirende kulturer.
Læs mere
Maria Jacobsen

Maria Jacobsen

Læs mere
Rejsekonsulent Marie Kjær Sørensen

Marie Kjær Sørensen

At mærke verden er at mærke man lever. Når man rejser, får man mulighed for at udforske og udfolde sig selv på en helt anden måde, end det er muligt, når man er hjemme i de vante rammer.
Læs mere
Martin Ørvad Madsen

Martin Ørvad Madsen

Jeg tror det er sundt at sætte sin hverdag i perspektiv, og turde at drømme sig ud i verden, og få stillet sin nysgerrighed.
Læs mere
Australien & Hawaii
Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Jeg blev allerede rejsevant som barn, hvor jeg sammen med min familie boede i både Italien og Australien. Min første rejse på egen hånd gik en tur jorden rundt, hvor jeg kørte tværs gennem Australien i en camper, ø-hoppede stillehavsøer og rejste rundt i USA. Jeg fik hurtigt den famøse travel bug, og siden da har jeg næsten ikke kunnet komme afsted ofte nok.
Læs mere
Mathilde Staal, Rejsekonsulent

Mathilde Staal Jørgensen

At rejse er noget, jeg simpelthen ikke kan lade være med. Det er en del af min DNA, og jeg bliver aldrig færdig med det.
Læs mere
Maya Iris Vesely Weisser

Maya Iris Vesely Weisser

De bedste drømme er rejsedrømme, for de kan blive til virkelighed!
Læs mere
Rejsekonsulent: Mette Marie Vestergaard Rasmussen

Mette Marie V. Rasmussen

Jeg er fascineret af verden, og af alt hvad den byder på af oplevelser, udfordringer og indtryk. Der ligger så meget derude, der bare venter på at blive udforsket.
Læs mere
På barsel
Mia Ravn Nielsen

Mia R. Nielsen

Drømmer du ligesom mig om at komme ud og opleve alverdens destinationer og kulturer, så er det måske på tide at begynde at pakke rygsækken...
Læs mere
Michelle Hjortlund, rejsekonsulent i Jysk Rejsebureau Århus

Michelle Hjortlund

Jeg tømmer aldrig helt min rygsæk, hvilket må beskrive min umættelige appetit for at drage afsted på eventyr, udforske og opleve verden.
Læs mere
Rejser rundt på Maldiverne og i Japan
mie

Mie Sommer Runholt

Er du ligesom mig KONSTANT eventyrlysten og er du ligesom mig i dit es, når du møder nye mennesker, smager nye ting og oplever nye ting, så send mig en mail, og lad mig hjælpe dig med dit næste eventyr...
Læs mere
Mikkel Flügel Pedersen

Mikkel Flügel Pedersen

Er du sulten efter at udforske verden, så kom og tag en snak omkring realiseringen af dine drømme. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med ideer og tricks, så du kan få stillet din sult for en stund.
Læs mere
Mikkel Jensen

Mikkel Jensen

Jeg tænker ofte tilbage på mine eventyr rundt omkring på vores smukke planet. Disse oplevelser er dem som skaber mig, det er dem som danner mig – jeg elsker at udforske. Lad mig vise dig kanten – lad os mærke verdenen!
Læs mere

Nichlas Helt Andersen

At rejse, betyder for mig nysgerrighed, læring, udfordring og glæde! Lige meget hvor i verden, jeg har lyst til at besøge eller har besøgt, får jeg altid noget nyt med i bagagen, og der er altid plads til mere.
Læs mere
Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Jeg elsker at rejse - møde anderledes kulturer og få nye oplevelser rundt om i verden. Heldigvis er der nok at tage fat i, og det er der også for dig så kom endelig ind, skriv eller ring så opfylder vi netop din drøm!
Læs mere
Nicoline Laursen

Nicoline Laursen

Mærk verden er for mig når jeg møder lokale i øjenhøjde, lære om deres kultur og høre deres fortællinger. Det er smukke naturoplevelser og storslåede monumenter.
Læs mere
Randi Madsen

Randi Madsen

Jeg ELSKER at rejse – det kan ikke siges på andre måder. Hver gang jeg sidder i flyet på vej hjem fra en rejse, er jeg allerede i gang med så småt at planlægge hvor den næste tur skal gå hen... og ikke mindst HVORNÅR :)
Læs mere
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Det at rejse og mærke verden, betyder for mig; Eventyr, frihed, personlig udvikling, livsglæde, fornyet energi og nye relationer. Man bliver klogere på sig selv, på verden og får en større forståelse for forskellige kulturer.
Læs mere
Rebecca Andersen

Rebecca Andersen

Man bliver glad af at rejse - især hvis rejsen er lavet, lige som man gerne vil have den. Jeg har rejst jorden rundt, lige som jeg gerne ville - og med rygsækken fuld af oplevelser er jeg klar til at hjælpe dig på vej.
Læs mere
Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Jeg rejser for at få store natur- og dyreoplevelser. Det er der jeg føler jeg virkelig lever og får en på opleveren.
Læs mere
René Jacobsen, Rejsekonsulent

René Jacobsen

For mig er det langt vigtigere at have sjove oplevelser at fortælle end at have fine ting at vise frem. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få en ordentlig én på opleveren.
Læs mere
René Nørmark

René Nørmark

Jeg elsker at opleve nye kulturer, møde dem i øjenhøjde og lade mig inspirere af deres måde at leve på. Derudover er jeg vild med at opleve naturen iført vandrestøvler, på en mountainbike eller snorkle blandt koraller.
Læs mere
Er i Thailand
Rejsekonsulent Sabine Juul Christensen

Sabine Christensen

Mærk verden er noget jeg gerne vil leve efter. For mig betyder ”mærk verden”, at slippe alle bekymringer og rejse ud i verden, lige hvortil jeg har lyst og uden at tænke på, hvad der kan gå galt, men i stedet for tænke på alt det, jeg kan opleve og tage med derfra.
Læs mere
Sidsel Vandsø, Rejsekonsulent

Sidsel Vandsø

Jeg elsker at backpacke og opleve fremmede kulturer, udforske byer og lære nye mennesker at kende. Jeg er vild med store naturoplevelser, smukke solnedgange og dykning.
Læs mere
Rejser rundt i Thailand & Indonesien
Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

At rejse er at leve og jeg bliver aldrig træt af det. Jeg elsker at stå et nyt sted, opleve en ny kultur og møde nye mennesker. Med rygsækken fyldt med erfaringer og oplevelser, er jeg klar på at få dig ud at "mærke verden".
Læs mere
Jeg er på barsel
Sofie Fransen

Sofie Fransen

Når du rejser rundt i verden, får du minder for livet. Hver eneste dag er der noget, der minder mig om en oplevelse, jeg har haft som rejsende; og hver eneste gang får jeg det største smil på læben!
Læs mere
Sofie Heilesen

Sofie Heilesen

For mig er rejse det bedste middel til selvuddannelse. At rejse, at høste erfaring og at opleve alt det nye - det er at leve.
Læs mere
Sofus Lassen

Sofus Lassen

Mellemøstens mystik, farverige Indien, høje tinder i Nepal, skønne strande i Sydøstasien, det moderne Japan, outbacken i Australien, naturskønne New Zealand, fantastiske Sydamerika, safari i Afrika... Eventyret er derude!
Læs mere
Rejsekonsulent: Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

At komme ud hvor vejene ender, og stå på egne ben, er typisk der hvor man får de bedste oplevelser! Netop det har givet mig oplevelser for livet og mod på nye udfordringer.
Læs mere
Er på ferie i Thailand og Mexico
Stine Nørbjerg

Stine Nørbjerg

Jeg er nysgerrig af natur og jeg er draget af en fantastisk og foranderlig verden, som for hver en rejse tillader os at tage en lille bid af verden med hjem.
Læs mere
Rejsekonsulent: Søren L. Mogensen

Søren L. Mogensen

Jeg elsker når man virkelig mærker man er i live på sin rejse... Den fantastiske følelse når man ser og oplever ting man kun har set på TV eller læst om... For mig er det virkelig at mærke verden..
Læs mere
Søs Ravn Nielsen

Søs Ravn Nielsen

Hver eneste dag drømmer jeg mig tilbage til et af de lande jeg har været i, eller mindes en af de fantastiske oplevelser jeg har haft på mine rejser. Mit bedste råd er, at komme ud og mærk verden og få nogle minder for livet.
Læs mere
Thyra Bejer

Thyra Bejer Petersen

At møde og fordybe sig i en fremmed kultur, opleve betagende natur, danse salsa, udfordre dig selv og udvide ens horisont er for mig indbegrebet af, at rejse ud og mærke verden.
Læs mere
Er på barsel
Vibeke Poulsen

Vibeke Poulsen

"Mærk Verden" betyder for mig, at man har lysten til at søge nye udfordringer og oplevelser. Det handler om at tage imod alle steder, alle mennesker og alle slags nye situationer - med åbne arme. Når man rejser mærker man at man lever!
Læs mere
Vicky Bøgh Henneberg, rejsekonsulent

Vicky Bøgh Henneberg

Eventyret ligger lige om hjørnet, og min passion for at ”smage på verden” er så stor, at min næste rejse helst altid skal være planlagt inden den forrige slutter. Ring til mig hvis jeg kan hjælpe med at gøre din rejsedrøm til virkelighed.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: