Søg
Søg
Rejsekonsulenter i Jysk Rejsebureau

Rejsekonsulenter

Er du nysgerrig efter, hvordan man lever blandt nomader på den mongolske steppe, hvordan man finder den bedste sushi bar i Tokyo, eller vil du vide, hvor du finder de bedste strande i Cuba - så er det her, du finder svaret.

Jysk Rejsebureaus rejsekonsulenter har tilsammen rejst i over 140 lande. Derfor vil du næsten altid kunne finde en rejsekonsulent, der har været i det land, du ønsker at rejse i. De kan hjælpe med reservation af flybilletter og bestilling af ture og overnatninger samt give dig gode råd, inspiration og måske lidt insider-viden til en spændende rejse.

Herunder finder du en oversigt over Jysk Rejsebureaus rejsekonsulenter.

Find konsulent

Rejsekonsulent: Anders Uglebjerg Grud

Anders U. Grud

Natur, verdensvidundere, dyreliv, kultur, strande. Lyder det attraktivt? Der findes mange små perler, der venter på at blive opdaget. Har du uforløste rejsedrømme, så gi' mig et kald, og vi gør rejsedrømmen til virkelighed.
Læs mere
Betina Skjødt Hansen, rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau

Betina S. Hansen

”Mærk Verden” betyder for mig frihed. Frihed til at opleve verden, møde nye mennesker og nye kulturer. Smage på maden, nyde duftene og farverne. Frihed til at rejse rundt på egen hånd.
Læs mere
Rejsekonsulent Brian Boelt

Brian Boelt

Alle lande skal røres ved, smages på og rejses i, på deres helt egen måde, uanset om det er at dykke med hvidhajer i Sydafrika, kysse en anaconda i Brasilien, mingle med de kendte i L.A. eller surfe Down Under.
Læs mere
Britta Larsen Schmidt

Britta Larsen Schmidt

En klog mand sagde engang "At rejse er at leve", og jeg kunne ikke være mere enig ! At rejse giver dig en frihed, en åbenhed og imødekommenhed, der efterlader dig med en tørst efter mere.
Læs mere
Camilla Klyvø

Camilla Klyvø

Når jeg bombarderes med sanseindtryk ude i den store verden, føler jeg mig for alvor i live - jeg mærker mig selv på en anden måde og får fornyet energi. Og når jeg vender hjem igen ser jeg Danmark med forfriskende nye øjne.
Læs mere
Rejsekonsulent: Carsten Banke Hansen

Carsten B. Hansen

Jeg elsker at rejse og gøre drømme til virkelighed. Her i huset har jeg mulighed for begge dele. Endnu en drøm der er blevet til virkelighed.
Læs mere
Rejsekonsulent: Charlotte Høi

Charlotte Høi

"Eventyret venter den, som forstår at gribe det!" At gribe eventyret betyder for mig at tage rygsækken på ryggen og drage ud i verden, mærk den og se hvor du ender. Dit eventyr står jeg klar til at hjælpe dig med :-)
Læs mere
Charlotte Ladegaard

Charlotte Ladegaard

Jeg er blevet forelsket i at opleve verden. Jeg elsker at få sug i maven af adventure, og når jeg er derude hvor vejene ender, og jeg oplever noget nyt, så føler jeg, at jeg lever.
Læs mere
Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Præsentation af Christian er lige på trapperne...
Læs mere
Christina Klausen

Christina Klausen

Jeg elsker at rejse, og har gennem de sidste 10 år opbygget et særligt kærlighedsforhold til Asien, hvor jeg også har boet igennem 4 år.
Læs mere
Christina Klyver

Christina Klyver

At rejse, er som et eventyr fyldt med masser af spændende udfordringer og oplevelser. Du ved aldrig helt, hvor det tager dig hen, men det ender altid med, at du glæder dig til at begynde på et nyt.
Læs mere
Serviceguide i Nepal
Rejsekonsulent: Christopher Levy

Christopher Levy

Min trang til at rejse har ført mig til de mest fantastiske lande, og givet mig oplevelser for livet. Jeg kan slet ikke vente med at komme af sted igen.
Læs mere
Cille Jespersen

Cille Jespersen

"Verden er en bog, og den, der ikke rejser, læser kun en enkelt side.” Kontakt mig hvis du vil have hjælp til at opleve et nyt og spændende kapitel.
Læs mere
Rejsekonsulent: Dennis Kjeldahl Knudsen

Dennis K. Knudsen

Den evige søgen efter det perfekte spot på jorden, har kastet mig på mange eventyr rundt omkring i verden. Jeg elsker at rejse, opleve, dykke, surfe og smage på verdenen – Skal jeg hjælpe dig med at finde det perfekte spot?
Læs mere
Freja Vistisen

Freja Vistisen

Det at have drømme, er i sig selv en helt fantastisk ting. Men endnu mere fantastisk er, at udleve de drømme. Nogle af mine drømme er blevet opfyldt ved at rejse og ved virkelig at have mærket verden.
Læs mere
Gunnar Fischer-Kjellman

Gunnar Fischer-Kjellman

Gi' mig et kald eller en mail, når rejselysten melder sig. Jeg har primært rejst i Asien, Australien, New Zealand, USA, Cuba og senest i Sydamerika. Oplevelserne venter derude, hvor det så end måtte være...
Læs mere
Heidi Johansen, Aalborg

Heidi Johansen

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser!. Så uanset om dine drømme er New Zealand i camper, backpacking i Australien, familieferie i Thailand eller road trip i USA så kontakt mig :)
Læs mere

Helle H. Krogh

Har du også rejsefeber og drømmer om at ride på kameler i Indien, sidde på ladet af en pickup-truck i Cambodia, danse salsa natten lang i Caribien eller nyde udsigten fra Andesbjergene i Sydamerika? Eller måske noget helt andet?
Læs mere
Henrik Jensen

Henrik Jensen

At fylde tasken med minder, giver mig mulighed for at opleve en rejse igen og igen. Jeg har nogle store tasker, der skal fyldes og kan ikke vente med at komme afsted igen. Skal jeg hjælpe med at fylde dine tasker med minder?
Læs mere
Jacob Lund, Rejsekonsulent i Gruppeafdelingen

Jacob Lund

Min første store rejse var til Kina i 2005, og derefter var jeg solgt – jeg ville opleve hele verden. Siden har jeg rejst flere gange om året, og det har bragt mig igennem mange fantastiske lande.
Læs mere
Jacob Lund Nielsen, rejsekonsulent i Aalborg

Jacob Lund Nielsen

Jeg er blevet forelsket i verden - tryllebundet af naturfænomener, fascinerende folkefærd og storslåede bygningsværker. Kontakt mig, og jeg vil give dig magiske rejseøjeblikke, hvor tiden står stille og du mærker verden.
Læs mere
Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Hvis du står og skal ud at rejse og mangler inspiration og ideer, så slå på tråden eller kig ind og lad os få en snak. Har rejst i det meste af verden. Asien, natur, bjerge og dykning prioriterer jeg højt.
Læs mere
Rejsekonsulent Janni Brodersen

Janni Brodersen

Asien, Australien, New Zealand, USA, Central Amerika, -mulighederne er mange :) Giv mig endelig et ring, så skal jeg førsøge at hjælpe med at matche forventninger med destinationer..
Læs mere
Rejsekonsulent: Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

En af de mest fantastiske ting ved at rejse, er at man aldrig bliver færdig med at udforske verden - Der dukker konstant spændende steder op der skal besøges!
Læs mere
Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Kontakt mig hvis studieturen går til Europa Jeg har stor ekspertise i at arrangere grupperejser
Læs mere
Jette Vinter

Jette Vinther

For mig handler det at rejse om at skabe minder, der varer resten af livet. Fra Himalayas uforglemmelige tinder, til et spil 3-på-stribe i kridt med gadebørn i Cambodia til en late-night BBQ i Seoul med nye venner.
Læs mere

Jonas Blomgren Lassen

Jeg elsker at rejse ud og opleve nye steder og kulturer, det er altid så livsbekræftende. Derudover nyder jeg utrolig meget at dele ud af mine egne oplevelser, og skabe drømmerejsen til dig / jer.
Læs mere
Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Jeg lever livet igennem at opleve, hvad verden har at byde på! Den unikke følelse af at rejse, en følelse af spænding, forventning, fascination, glæde og det vildeste af det hele - følelsen af at leve livet én dag af gangen.
Læs mere
Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

At rejse rundt og opleve forskellige lande og kulturer er helt fantastisk og livsbekræftende. Jeg har masser af gode rejseerfaringer og oplevelser, som jeg gerne vil dele ud af.
Læs mere
Rejsekonsulent Lasse Zobbe

Lasse Zobbe

Rejse er fantastisk og jeg bliver aldrig færdig med det! Jeg er SÅ nysgerrig efter hvad næste eventyr vil bringe. Mennesker, natur, dykning, gade køkkener - Mulighederne er uendelige! Kom med ud og mærk hvad livet kan byde på.
Læs mere
Line Sig, rejsekonsulent i Århus

Line Sig

Jeg elsker at rejse - så kort kan det siges! At møde fremmede kulturer er noget af det fedeste, der findes i verden, så derfor er min rygsæk altid pakket og jeg er altid klar på et nyt eventyr.
Læs mere
Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

At mærke verden bliver for mig en realitet, når jeg tager rygsækken på og drager ud hvor vejene ender. Her opnår jeg den fulde forståelse for de fremmede kulturer jeg møder, og får det helt ind under huden.
Læs mere
Magnus Gade

Magnus Gade

Lev i en rygsæk, spis mad fra gadekøkkener, bo hos de lokale, mærk det, føl det, elsk det - ja, at rejse for mig er at skabe oplevelserne på egen hånd, så om det er nord, syd, øst eller vest, så ELSKER jeg at teste mig selv...
Læs mere
Maiken Harboe

Maiken Harboe

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser! At rejse har altid været en stor del af mit liv og er min helt store passion her I livet.
Læs mere
ER på ferie i Marokko
Maja Mohr Larsen

Maja Mohr Larsen

'Mærk verden' betyder for mig at omfavne verden og lade sanserne forføre.
Læs mere
Rejsekonsulent Marie Kjær Sørensen

Marie Kjær Sørensen

At mærke verden er at mærke man lever. Når man rejser, får man mulighed for at udforske og udfolde sig selv på en helt anden måde, end det er muligt, når man er hjemme i de vante rammer.
Læs mere
Martin Büchner Marschner

Martin Büchner Marschner

"At rejse er at leve". H.C. Andersen kunne ikke have mere ret. I juli 2007 pakkede jeg rygsækken for første gang og drog afsted på eventyr.
Læs mere
Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Jeg blev allerede rejsevant som barn, hvor jeg sammen med min familie boede i både Italien og Australien. Min første rejse på egen hånd gik en tur jorden rundt, hvor jeg kørte tværs gennem Australien i en camper, ø-hoppede stillehavsøer og rejste rundt i USA. Jeg fik hurtigt den famøse travel bug, og siden da har jeg næsten ikke kunnet komme afsted ofte nok.
Læs mere
Mathies Hvid Johansen

Mathies Hvid Johansen

Hjemme godt, ude bedst !
Læs mere
Byt dine gamle vandrestøvler med et kram

Mathilde Staal Jørgensen

Læs mere
Rejsekonsulent: Mette Marie Vestergaard Rasmussen

Mette Marie V. Rasmussen

Jeg er fascineret af verden, og af alt hvad den byder på af oplevelser, udfordringer og indtryk. Der ligger så meget derude, der bare venter på at blive udforsket.
Læs mere
Mia Ravn Nielsen

Mia R. Nielsen

Drømmer du ligesom mig om at komme ud og opleve alverdens destinationer og kulturer, så er det måske på tide at begynde at pakke rygsækken...
Læs mere
Michelle Hjortlund, rejsekonsulent i Jysk Rejsebureau Århus

Michelle Hjortlund

Jeg tømmer aldrig helt min rygsæk, hvilket må beskrive min umættelige appetit for at drage afsted på eventyr, udforske og opleve verden.
Læs mere
mie

Mie Sommer Runholt

Er du ligesom mig KONSTANT eventyrlysten og er du ligesom mig i dit es, når du møder nye mennesker, smager nye ting og oplever nye ting, så send mig en mail, og lad mig hjælpe dig med dit næste eventyr...
Læs mere
Mikkel Flügel Pedersen

Mikkel Flügel Pedersen

Er du sulten efter at udforske verden, så kom og tag en snak omkring realiseringen af dine drømme. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med ideer og tricks, så du kan få stillet din sult for en stund.
Læs mere
Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Jeg elsker at rejse - møde anderledes kulturer og få nye oplevelser rundt om i verden. Heldigvis er der nok at tage fat i, og det er der også for dig så kom endelig ind, skriv eller ring så opfylder vi netop din drøm!
Læs mere
Ole Korneliussen

Ole Korneliussen

Livet udmåles ikke efter hvor mange gange vi trækker vejret, men efter de steder og øjeblikke, som tager vejret fra os ! - Så kontakt mig, og lad mig inspirere dig, til at rejse ud til oplevelser, du vil mindes for altid.
Læs mere
Oliver, København

Oliver Bodenhoff

Præsentation af Oliver er lige på trapperne...
Læs mere
Randi Madsen

Randi Madsen

Jeg ELSKER at rejse – det kan ikke siges på andre måder. Hver gang jeg sidder i flyet på vej hjem fra en rejse, er jeg allerede i gang med så småt at planlægge hvor den næste tur skal gå hen... og ikke mindst HVORNÅR :)
Læs mere
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Det at rejse og mærke verden, betyder for mig; Eventyr, frihed, personlig udvikling, livsglæde, fornyet energi og nye relationer. Man bliver klogere på sig selv, på verden og får en større forståelse for forskellige kulturer.
Læs mere
ferie
Rejsekonsulent: Rasmus Købgaard

Rasmus Købgaard

Energi og glæde bliver skabt gennem rejseoplevelser. Jeg elsker tiden fra jeg har booket min rejse, til jeg er af sted. Jeg er fan af rejser, alt fra kultur og natur oplevelser, til afslapning på hvide sandstrande.
Læs mere
Rebecca Andersen

Rebecca Andersen

Man bliver glad af at rejse - især hvis rejsen er lavet, lige som man gerne vil have den. Jeg har rejst jorden rundt, lige som jeg gerne ville - og med rygsækken fuld af oplevelser er jeg klar til at hjælpe dig på vej.
Læs mere
Rene

René Jacobsen

For mig er det langt vigtigere at have sjove oplevelser at fortælle end at have fine ting at vise frem. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få en ordentlig én på opleveren.
Læs mere
Rejsekonsulent Sabine Juul Christensen

Sabine Christensen

Mærk verden er noget jeg gerne vil leve efter. For mig betyder ”mærk verden”, at slippe alle bekymringer og rejse ud i verden, lige hvortil jeg har lyst og uden at tænke på, hvad der kan gå galt, men i stedet for tænke på alt det, jeg kan opleve og tage med derfra.
Læs mere
Sidsel Vandsø

Sidsel Vandsø

Jeg elsker at backpacke og opleve fremmede kulturer, udforske byer og lære nye mennesker at kende. Jeg er vild med store naturoplevelser, smukke solnedgange og dykning.
Læs mere
Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

At rejse er at leve og jeg bliver aldrig træt af det. Jeg elsker at stå et nyt sted, opleve en ny kultur og møde nye mennesker. Med rygsækken fyldt med erfaringer og oplevelser, er jeg klar på at få dig ud at "mærke verden".
Læs mere
Sofie Fransen

Sofie Fransen

Når du rejser rundt i verden, får du minder for livet. Hver eneste dag er der noget, der minder mig om en oplevelse, jeg har haft som rejsende; og hver eneste gang får jeg det største smil på læben!
Læs mere
Rejsekonsulent: Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

At komme ud hvor vejene ender, og stå på egne ben, er typisk der hvor man får de bedste oplevelser! Netop det har givet mig oplevelser for livet og mod på nye udfordringer.
Læs mere
Orlov
Rejsekonsulent: Søren L. Mogensen

Søren L. Mogensen

Jeg elsker når alle ens sanser bliver stimuleret og man virkelig mærker man er i live på sin rejse... Den fantastiske følelse man har i hele kroppen, når man ser og oplever ting man kun har set på TV eller læst om... Jeg elsker "Wow effekten".
Læs mere
Søs Ravn Nielsen

Søs Ravn Nielsen

Hver eneste dag drømmer jeg mig tilbage til et af de lande jeg har været i, eller mindes en af de fantastiske oplevelser jeg har haft på mine rejser. Mit bedste råd er, at komme ud og mærk verden og få nogle minder for livet.
Læs mere
Thyra Bejer

Thyra Bejer Petersen

Mød og fordyb dig i en fremmed kultur, oplev betagende natur, dans salsa, udfordr dig selv og udvid din horisont ved at rejse ud og mærk verden.
Læs mere
Vibeke Poulsen

Vibeke Poulsen

"Mærk Verden" betyder for mig, at man har lysten til at søge nye udfordringer og oplevelser. Det handler om at tage imod alle steder, alle mennesker og alle slags nye situationer - med åbne arme. Når man rejser mærker man at man lever!
Læs mere
Vicky Bøgh Henneberg, rejsekonsulent

Vicky Bøgh Henneberg

Eventyret ligger lige om hjørnet, og min passion for at ”smage på verden” er så stor, at min næste rejse helst altid skal være planlagt inden den forrige slutter. Ring til mig hvis jeg kan hjælpe med at gøre din rejsedrøm til virkelighed.
Læs mere
Til top
Find os på: