Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Nepal. Du kan få skræddersyet din rejse til Nepal helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Nepal.

Viser 18 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på trekking i Langtang

Langtang trek

Langtang-området er et langt mindre turistet område end eksempelvis Everest og Annapurna, så du oplever den spektakulære natur i selskab med færre turister.
Læs mere
14 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 16.695,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Everest Base Camp

Everest Base Camp Trek

Tag med på et af verdens mest legendariske og smukkeste treks til Mount Everest Base Camp. Du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis.
Læs mere
18 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 22.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal med familien

Med familien i Nepal

Dette rejseforslag er specielt designet til aktive familier, hvor I både er på trek i Nepals smukke bjerge, får store dyroplevelser i Chitwan Nationalpark og kommer helt tæt på den særlige nepalesiske kultur.
Læs mere
17 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 18.995,-
fra 17.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på trek rundt om Manaslu

Trek rundt om Manaslu

Trek rundt om verdens ottendehøjeste bjerg, Manaslu. Det er en smuk vandretur, der fører dig ad historiske handelsstier og gennem nogle af Himalayas mest betagende landskaber. Undervejs bor du på små tehuse i lokale bjerglandsbyer og får et unikt indblik i indbyggernes dagligdag.
Læs mere
19 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 21.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Upper Mustang i Nepal

Upper Mustang - Trekking i det forbudte kongedømme

Dette rejseforslag tager dig på et eventyrligt trek ad de mindst befærdede veje i Upper Mustang - det tidligere forbudte kongedømme på det tibetanske plateau. Glæd dig til rå natur, stejle bjerge, små landsbyer, buddhistisk kultur, smilende lokalbefolkning og historiske klostre.
Læs mere
19 dage
APRIL - OKTOBER
fra 30.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal og Maldiverne

Trekking i Nepal og afslapning på Maldiverne

Nepal og Maldiverne giver den skønneste kombination af rejsedestinationer. Oplev kulturelle Kathmandu og det storslåede Himalaya i Nepal. Ferien slutter i Maldiverne på liggestolen ved de kridhvide strande og med snorkelmasken på i det azurblå vand.
Læs mere
20 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 29.995,-
Nepal

Templer, Homestay og Himalaya

Vi har lavet en rejse, som tager dig til Kathmandus templer, på trekkingtur med homestay og oplever mægtige Himalaya på en scenisk flyvning over bjergene.
Læs mere
14 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 20.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Annapurna Base Camp

Annapurna Base Camp trek

Dette turforslag tager dig til Annapurna Base Camp - et af Nepals smukkeste trekkingture. Undervejs kan du nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur.
Læs mere
18 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 17.995,-
Hellige mænd i Varanasi

På eventyr fra Delhi til Kathmandu

Kom bag om kaotiske Delhi, besøg Taj Mahal, sejl på Ganges-floden i Varanasi og tag på safari og trekking i fantastiske Nepal.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 19.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Bhutan

Det bedste af Bhutan

På denne rejse er der fokus på aktiviteter i naturen og kulturelle oplevelser i eventyrlandet, Bhutan. Landet kaldes også Tordendragens land, og ligger smukt placeret i hjertet af Himalaya-regionen.
Læs mere
13 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 36.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Tibet

Den store Tibet-rejse

Tag med på eventyrrejse fra Kina over det tibetanske plateau til Kathmandu i Nepal. Du rejser med himmeltoget fra Beijing til Lhasa. Fra Lhasa går turen videre tværs gennem Himalaya til Namtso Lake, Shigatse, Mt. Everest Base Camp og videre til Kathmandu i Nepal.
Læs mere
17 dage
APRIL - OKTOBER
fra 38.995,-
Rejs på egen hånd i Nepal

Rejs på egen hånd i Nepal

Rejs på egen hånd i Nepal i op til 30 dage. Dette turforslag inkluderer flybillet, afhentning i lufthavn samt to overnatninger på guesthouse.
Læs mere
Op til 30 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 10.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal, Bhutan og Indien

Nepal, Bhutan og Indien

Oplev magiske Nepal, Bhutans uspolerede natur og kultur samt det kaotiske og smukke Indien. Rejsen tager dig med til nabolandenes største seværdigheder og fører dig samtidig langt væk fra asfaltvejene med unikke lokale oplevelser og homestays. Nepal, Bhutan og Indien vil forføre dig med hver deres unikke kultur og natur.
Læs mere
24 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 42.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på vandring i Bhutan

Vandring i Bhutan

Trek ad den kongelige handelsrute ’Trans Bhutan Trail’, slå lejr midt i Bhutans skønne natur og besøg lokale landsbyer og homestay på din vej. På denne rejse udforsker du Bhutans unikke kultur og natur til fods sammen med en international rejsegruppe.
Læs mere
15 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 34.995,-
På cykel gennem Bhutan

På cykel i Bhutan og Thailands strande

Denne rejse byder på en spændende cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede lande, Bhutan, hvis natur, kultur og menneskesyn vil fascinere enhver. Herfra går turen til skønne Thailand med et besøg i Bangkok og på paradisøen, Koh Samet. Du får lov til at snuse til Bangkoks charme, og du tager et velfortjent hvil på Koh Samets kridhvide sandstrande. Cykelturen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
18 dage
MARTS - APRIL OG OKTOBER-NOVEMBER
fra 45.995,-
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau

Frivilligt arbejde og backpacking

Nepal, Sydafrika og Peru: Kom bag facaden og oplev det virkelig liv blandt lokale i Sydafrika, Nepal og Lima. Som frivillig kan du arbejde med alt fra gadebørn til vilde dyr.
Læs mere
2-12 måneder
fra 22.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Verdens ekstreme natur & kultur

Island, Canada, USA, Nepal og Indien: Denne jorden rundt rejse tager dig til Islands rå natur, vilde dyr i Canada, roadtrip i USA, trekking i Himalaya og Indiens farverige kultur.
Læs mere
2-6 måneder
fra 13.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Nepal

Få info og fakta om Nepal lige her!
weather

Vejret i Nepal

Nepals bjerglandskab gør, at landet har et meget varietet klima. I lavlandet vil du opleve et subtropisk klima med varme temperaturer året rundt. I de højere beliggende dele af landet bliver der køligt om vinteren, og i bjergene medfører vintervejret sne og kulde. Sommermånederne bringer monsunregn med sig, og udover regnen er denne periode kendetegnet ved mindre sigtbarhed i bjergene. Områder på det tibetanske plateau vil typisk ikke opleve de samme mængder regn, da bjergtinderne skærmer af for monsunen.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste rejsetidspunkt for trekking og fantastiske udsigter til Himalayabjergene er fra slutningen af september til og med november. Her vil der være varmt i lavlandet og i byerne, god sigtbarhed i bjergene og generelt minimalt nedbør. Fra midten af marts til og med maj er vejret ligeledes godt, selvom sigtbarheden generelt er lidt mindre klar end i efteråret. Til gengæld blomstrer Nepals imponerende rododendronskove i foråret, hvilket resulterer i vidunderlige farver og udsigter i bjergene.

Rejser til det bjergtagne Nepal

Det mægtige Himalaya, Mount Everests uovertrufne højder, brusende floder, frodigt lavland og stemningsfyldte byer. Enhver rejse til Nepal er som at træde ind i en helt anden verden og endnu tættere på himlen. Det eventyrlige land midt i Himalayabjergenes højder byder på storslåede naturoplevelser og adventure, hvor end dit blik ender.

Med Jysk Rejsebureaus skræddersyede rejser til Nepal kan du komme på dit livs eventyr og opdage alle de største skatte og skjulte perler, der gemmer sig i det lille - men stadig storslåede - land i Asien.
gruppe vandre, everest, nepal

Nepal er måske verdens bedste trekkingland

Nogle af verdens smukkeste vandreruter findes i Nepal. Det smukke bjergland huser hele otte af verdens ti højeste bjerge, og her rager det højeste af alle, Mount Everest, hele 8.848 meter ind i himlen målt fra havets overflade. Bjerget er den ultimative udfordring for mange, og med trekking til Everest Base Camp i 5.364 meters højde kan du opleve et imponerende stykke af Nepals verdenskendte højder.

Det er dog langt fra kun omkring Mount Everest, at Nepal byder på helt enestående trekkingoplevelser og mulighed for at blive ført af nye, imponerende veje langs de smalle trekkingstier. Din aktive rejse til Nepal kan tage dig forbi små landsbyer, marker med yakokser, plantager, floddale, frodige skove og andre maleriske bjergkæder, der står som bølger i landskabet.

På safari i Nepals tropiske lavland

Nepal er meget mere end sneklædte bjergtoppe og vandring i højden. Tættere på havets overflade, i den sydlige Terai-region, er den storslåede natur anderledes frodig med både sprudlende skovområder, livlige floder, tætbevoksede savanner, vidtstrakte vådområder og opdyrket farmland. Her gemmer der sig også et helt særligt og rigt dyreliv med eksotiske og sjældne arter i alle afskygninger.

I Chitwan Nationalpark, der har været en del af UNESCO’s Verdensarvsliste siden 1984, kan du komme på et magisk safari-eventyr, enten til fods eller på fire hjul. Og har du heldet med dig, kan du møde både det truede indiske næsehorn, den bengalske tiger, leoparden, læbebjørnen, den asiatiske elefant, et væld af reptiler, over 500 forskellige fuglearter og mange andre spændende dyr.
Det smukke lavland med risterasser og små landsbyer

På opdagelse i Kathmandu: fra sprudlende markeder til levende gudinder

Nepals hovedstad, Kathmandu, er rig på sanse- og kulturindtryk samt små eventyr omkring hvert gadehjørne. Byen er et ægte backpacker-paradis, og der er altid masser af liv i gaderne, hvad end det skabes af den lokale befolkning eller de nysgerrige eventyrer, der flokkes hertil.

Kathmandu er også spækket med oplevelser for den kultur- og historieinteresserede. Her står de utallige templer som fantastiske vidner om Nepals dybe kulturhistorie. Durbar Square ved det gamle royale palads er omgivet af smukke templer og står som et imponerende symbol på Nepals oldtidsarv.
Patan, Kathmandu

Mærk den nepalesiske kultur og gæstfrihed på din rejse

Nepals befolkning er en spændende sammensætning af hinduer, buddhister samt flere mindre minoritetsgrupper. En af dem, som især skiller sig ud, er sherpaerne, der af manges regnes som verdens bedste bjergbestigere. På din rejse til Nepal kan du blive inviteret helt ind i befolkningens unikke traditioner og hverdag, hvad end du besøger de lokale markeder, deltager i de årlige festivaler og højtider eller befinder dig på homestays.
En hellig mand i Kathmandus gader
faq

Hvor ligger Nepal?

Nepal ligger i Himalaya-bjergene mellem Indien og Kina. Nogle af verdens højeste bjerge ligger i Nepal, bl.a. Mount Everest.

Hvad hedder hovedstaden i Nepal?

Hovedstaden i Nepal – og landets største by – hedder Kathmandu. Byen ligger i mere end 1300 meters højde i en lille dal i det centrale Nepal.

Hvad er kl. i Nepal?

Tidszonen i Nepal er Nepal Standard Time (UTC+5:45). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 3 timer og 45 minutter.

Hvad skal man opleve i Nepal?

Nepal er et af verdens bedste trekking-lande, og er du i Nepal må du ikke snyde dig selv for en fantastisk vandre- eller trekkingtur i Himalayas bjerge. Her findes nogle af verdens højeste bjerge og smukkeste vandreruter, bl.a. trekket til Mount Everest Base Camp. De uovertrufne højder byder på vilde naturoplevelser og adventure, og du finder ikke meget smukkere udsigter end her.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i Nepals stemningsfyldte hovedstad, Kathmandu. Her er der liv i gaderne og masser af spændende kulturelle og historiske seværdigheder.

Indret din rejse til Nepal, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Nepal-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Nepal for dig.


Til top