Søg
Søg
Nepal

Grupperejser til Nepal

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Nepal. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Nepal kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Nepal nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
Aktive rundrejser med dansk rejseleder
fra: 18.995,-
Everest Base Camp

Everest Base Camp

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Mount Everest Base Camp. Du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis.

Varighed: 19 dage

fra: 18.995,-
På vej mod Annapurna Base Camp

Annapurna Base Camp i Himalaya-regionen

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau til Annapurna Base Camp. Vi kommer til det allersmukkeste område i Annapurna-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter.

Varighed: 16 dage

Backpacker Adventure
fra: 25.995,-
Studierejser og studieture til hele verden

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.

Varighed: 3 mdr.

fra: 49.995,-
Backpacker Adventure jorden rundt

Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

Studierejser og skolegrupper
fra: 5.245,-
Stupa, Kathmandu, Nepal

Nepal - Kathmandu

I hjertet af Himalaya bjergene ligger Kathmandu, der med sine omkring 1 million indbyggere er hovedstaden i det fantastiske Nepal. Byen er centrum for et hav af oplevelser og et paradis for den rejsende som er interesseret i alt fra den nepalesiske kultur, natur, religion, historie, aktive oplevelser, dejlig mad og et pulserende storbyliv.

Varighed: 7 dage

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Find os på: