I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Nepal. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Nepal kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Nepal nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Kathmandu, Nepal

Nepal - Kathmandu

I hjertet af Himalaya bjergene ligger Kathmandu, der med sine omkring 1 million indbyggere er hovedstaden i det fantastiske Nepal. Byen er centrum for et hav af oplevelser og et paradis for den rejsende som er interesseret i alt fra den nepalesiske kultur, natur, religion, historie, aktive oplevelser, dejlig mad og et pulserende storbyliv.
Læs mere
7 dage
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
fra 5.245,-

BACKPACKER ADVENTURE

Helligmand i Kathmandu, Nepal

Nepal

Grupperejsen starter i hovedstaden Kathmandu med hektiske gader og smukke templer, hvor I også vil kunne få hjælp og vejledning på vores servicekontor. I tager herefter sammen med en lokal bjergguide på et ni dages trek i Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan I både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Langtang-området er et langt mindre turistet område end eksempelvis Everest og Annapurna, så I oplever den spektakulære natur i selskab med færre turister. Efter trekking turen tager i videre til Chitwan junglen hvor det er muligt at spotte vilde dyr som bjørne, næsehorm og i sjældne tilfælde en tiger.
Læs mere
3 uger
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
fra 15.995,-
Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.
Læs mere
3 mdr.
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
fra 26.995,-

AKTIVE RUNDREJSER MED DANSK REJSELEDER

Everest Base camp - ARDR

Trek til Everest Base Camp

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp. Du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis.
Læs mere
19 dage
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
fra 18.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Gratis foredrag om Nepal

Tilmeld dig her
Til top