7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.245,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nepal er kendt for sine smukke og enorme Himalayabjerge. Selv på en klar dag kan bjergtinderne ses fra Kathmandu som ligger i en dal i blot 1400 meters højde. Kathmandu har utrolig meget at byde på. Blandt de helt store must sees er Dubar square, Abetemplet, Boudhanath stupaen, Pashupatina templet, Chitwan Nationalpark og Tamel bydelen. Men der er meget andet. Rigtig meget andet.

Den pulserende bydel Thamel er oftest det sted man bor som turist i Kathmandu. Et spændende sted, pakket med Guesthouses, hoteller, forretninger, markeder, restauranter, udstyrsbutikker, barberer mm.

I Nepal er 80% af befolkningen hinduister, og det ses tydeligt i Kathmandu pga. de mange flotte templer. Pashupatina templet, er det helligste hindu tempel i Kathmandu, og kun hinduer kan komme ind i selve templet. Andre må se det udefra. Men det er en fantastisk oplevelse at bevæge sig rundt uden for templet. Her kan man også overvære ligbrændinger, så her får du virkelig mulighed for at få den nepalesiske kultur og religion på helt tæt hold.

Udenfor Thamel i Kathmandu, ligger det kendte abetempel med en fantastisk udsigt ud over Kathmandu, og som kan besøges på alle tider af dagen. Det er muligt at tage derop kl. 6.00 om morgenen, hvor der ikke er så turistet og opleve de lokale foretage deres morgenritualer hvor der bl.a. ofres til deres mange guder.

Et andet spændene sted er Durbar Square, som er en plads foran kongepaladset i Kathmandu og som er på UNESCOS liste over fredsbevarende områder. Med de ældgamle og historiske paladser, der er helt tilbage fra 1500 tallet, er det som at træde ind i en verden der har stået stille i hundredevis af år.

Gå heller ikke klip af Boudhanah stupaen der med sine 36 meter er en af de største i Nepal. Den ligger i den tibetanske del af Kathmandu og er et imponerende syn.

Ikke langt uden for Kathmandu, er der mulighed for helt unikke og aktive adventure oplevelser, som f.eks. vandring ved Mount Everest, rafting eller kajak på floderne, mountainbike, bungy jumping, paraglidning osv.

Syd for Kathmandu ligger Chitwan Nationalpark – et skønt sted for natur- og dyreinteresserede. Her findes bl.a. elefanter, indiske pansernæsehorn, aber, krokodiller, masser af fuglearter og faktisk og et af de få steder hvor man kan være heldig at opleve vilde tigre.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Vores gode samarbejdspartner, har et servicecenter i Kathmandu. Her kan man få vejledning og gode råd om Kathmandu og Nepal, på stedet, samt hjælp til eksempelvis genbestilling af flybilletter, køb af togbilletter, ture mv.

Prisen er inklusiv

  • Kathmandu, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Kathmandu t/r
  • Overnatning på budgethotel i bydelen Thamel som ligger i hjertet af Kathmandu
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Er nationalretten dal bhat blevet serveret lidt for tit, så prøv en pizza på restaurant Fire and Ice, de får fløjet ingredienser ind fra Italien hver dag, og er et meget lukrativt sted at spise i Kathmandu. Undersøg om der er helligdage eller festivaler, under turen – det er fedt at deltage i lokale festligheder og er en stor oplevelse. Stå tidligt op og lej en cykel og tag på cykeltur til Patan. En cykeltur på ca. 2 timer, hvor man virkelig kommer ud og oplever den nepalesiske kultur i øjenhøjde, plus man får set det tidligere kongepalads i Patan som ikke mange turister oplever.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Til top