Jysk Rejsebureau er specialister i rejser til Latinamerika og Caribien. Kontakt os allerede i dag på 70 20 19 15 eller send en rejseforespørgsel og lad os hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Vælg land

Værd at vide om rejser til Latinamerika og Caribien

Få info og fakta om Latinamerika og Caribien lige her!

Rejs til det eventyrlige Latinamerika og Caribien

Latinamerika og Caribien byder på en sanserig verden fyldt med fascinerende kontraster og enestående skønhed, og hvor landenes respektive historie, natur og kultur gemmer på masser af farverige indtryk. Latinamerika og Caribien inviterer dig til at udforske det ukendte, dyppe dine fødder i turkisblåt vand, smage på kulinariske delikatesser og komme helt tæt på den lokale kultur. Hos Jysk Rejsebureau kan du tage på en oplevelsesrig rejse til Latinamerika og Caribien, der er spækket med spændende eventyr i alle afskygninger.

Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien

Latinamerika og Caribien: En symfoni af farver, rytmer og smagsoplevelser

Få destinationer i verden er så festlige og farverige som Latinamerika og Caribien. Livsglæden stråler ud af det latinamerikanske og caribiske folk, og den rytmiske sans er ikke til at overse med alt fra den sensuelle cubanske salsa og intense argentinske tango til den festlige brasilianske samba.
Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag

Det latinamerikanske og caribiske køkken

Det latinamerikanske og caribiske køkken er mindst lige så festlig. Prøv eksempelvis den autentiske mexicanske street food med tacos, der leverer en sand smagseksplosion, eller prøv en forfriskende ceviche med helt friske råvarer fra Trinidad & Tobago eller Peru. Tropiske frugter, krydret kød, bønner, ris og krydderier danner rygraden af den latinamerikanske og caribiske madkultur. På de farverige markeder rundt omkring kan du også nyde duften af eksotiske krydderier og smage på friske råvarer, eller du kan fordybe dig i den lokale kultur og handle håndværk fra indfødte stammer og lokale indbyggere.

På frugtmarked i Cuzco kan du få de lækreste smoothies og juices

Latinamerika og Caribiens farverige og fascinerende natur

På din rejse til Latinamerika og Caribien venter der dig naturskønhed i alle afskygninger. I Brasiliens Amazonas regnskov strækker den frodige vegetation sig ud i uendeligheden, mens Galapagosøerne betager med deres unikke økosystem. Belizes caribiske kyst frister med skinnende koralrev og turkisfarvet vand, og i Chile møder du dramatiske bjerglandskaber. Med alt fra frodige regnskove, idylliske dale og eksotiske strande til høje bjergtindinger, vidtstrakte ørkener og imponerende vulkaner, har Latinamerika og Caribien fuld plade på mindeværdige naturoplevelser.Tag på en sjov zip-lining tur i høj fart igennem Monterverdes tågeregnskov i Costa Rica

Unikt dyreliv i Latinamerika og Caribien

Dyrelivet er mindst lige så fantastisk som naturen. Majestætiske jaguarer og farverige tukaner boltrer sig i Amazonas regnskoven, og havskildpadderne yngler på de caribiske strande. Andesbjergene huser sjældne kondorer, mens Galapagosøerne er et levende laboratorium for evolution. På dine rejser i Latinamerika og Caribien vil du blive vidne til nogle af naturens mest bemærkelsesværdige og fascinerende skabelser på tætteste hånd.


Kom helt tæt på denne flotte fyr på  din snorkeltur

Latinamerika og Caribiens historiske og kulturelle højdepunkter

Latinamerika og Caribien gemmer på et væld af seværdige højdepunkter, der udgør en vigtig del af landenes kultur og historie. Tag eksempelvis et et skridt tilbage i tiden, og udforsk de storslåede maya-ruiner i Mexico, Guatemala og Belize, der vidner om mayaernes avanceret civilisation. Et andet historisk vidunder er den hellige inka-by i Peru, Machu Picchu, der er blandt verdens mest ikoniske og velbevarede arkæologiske skatte, mens det arkæologiske kompleks ved Tiwanaku i Bolivia vidner om et andet svundet imperium.
Machu Picchu, Peru

Historien i latinamerikanske og caribiske byer

Den latinamerikanske og caribiske kultur og historie stråler i den grad også igennem i de smukke og charmerende byer. Oplev for eksempel den velbevarede koloni-atmosfære i byer som Cartagena de Indias i Colombia, Quito i Ecuador eller Havana på Cuba. Rige historiske aftryk finder du blandt andet også i byer som Cusco i Peru, der i sin tid var hovedstaden for inkaernes imperium. På din rejse til Latinamerika og Caribien kan du møde et væld af skønne historiske kulisser.
Capitolio i Havana

Fyld din rejse til Latinamerika og Caribien med adventure

Skab dine egne unikke oplevelser i nogle af verdens mest fascinerende destinationer på din rejse til Caribien og Latinamerika. Drag for eksempel på eventyr langs ikoniske ruter som Inka Trail i Peru og Lost City Trek i Colombia. Andre enestående trekkingoplevelser finder du omkring de latinamerikanske Andesbjerge. Især i Patagonien-området i Argentina og Chile præsenterer utrolige landskaber med isbjerge, fjorde, søer, gletsjere og dramatiske bjergkæder. Er du til rafting, mountainbiketure, canyoning og lignende, finder du det i stor stil i Colombia og byen San Gil. For alle vandhunde byder Costa Rica på fantastiske bølger, hvilket gør det til et surfparadis for både nybegyndere og erfarne surfere, mens Belize præsenterer storslåede undervandsoplevelser i Belize Barrier Reef.Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Chile
faq

Hvor ligger Latinamerika og Caribien?

Latinamerika og Caribien ligger syd for Nordamerika. Caribien består af ca. 700 øer i det Caribiske Hav.

Hvilke øer er der i Caribien?

Der er mere end 700 øer i alt, og de fleste af øerne er beboede i dag. Caribien opdeles i to hovedområder: De Store Antiller, som bl.a. består af Cuba, Puerto Rico og Jamaica og De Små Antiller, som bl.a. består af Barbados, Martinique og Guadeloupe.

Hvilket sprog tales i Latinamerika og Caribien?

Der er mange forskellige lande i Latinamerika og Caribien, hvilket også betyder at der tales mange forskellige sprog. Spansk er det mest talte sprog efterfulgt af portugisisk.

Kan man tage på backpackerrejse i Latinamerika?

Ja, der er rig mulighed for at tage på backpackerrejse og få spændende kulturelle oplevelser i Latinamerika. Du kan se alle vores backpackerrejser her.

Få skræddersyet rejsen til Latinamerika og Caribien lige som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte drømmerejse, der matcher dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores rejsekonsulenter, som selv har rejst i hele verden, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et gratis, uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Latinamerika og Caribien for dig.


Til top