Søg
Søg
Machu Picchu, Peru

Latinamerika & Caribien

Danseglade rytmer, frodige regnskove, mægtige bjerge og skønne strande præger denne tempofyldte verdensdel, hvor solbeskinnede smil, livsglæde og afslappethed kendetegner befolkningen.

Mange har en drøm om at rejse til Caribien eller Latinamerika og opleve ovenstående. Men da begge områder består af en række lande med hver sit at tilbyde, vil det være en god ide at kigge på i hvilket land man vil starte.

Du kan blive inspireret af listen herunder, men du er også meget velkommen til at kontakte os for gode råd om at rejse i Caribien eller Latinamerika.

Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag

Argentina

Argentina er et land for passionerede livsnydere. Det saftige oksekød smelter på tungen og den velsmagende is gør det i mere bogstavelig forstand. Vinen drikkes for smagen og ikke virkningen - beruselsen klares af tangoen, den lidenskabelige dans, der som landet kan forføre enhver.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Belize

Belize

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Belize. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Gå ikke glip af de smukke strande i det sydlige Belize eller ved øerne Caye Caulker og Caye Ambergris, hvor du også kan opleve fantastisk dykning og snorkling i Hol Chan Marine Reserve.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Bolivia

Bolivia

Bolivia er det højstbeliggende og mest isolerede land i Sydamerika. Landet indeholder alt fra golde saltørkener, regnskov og pampas til højplateau landskab med sneklædte bjerge. Over halvdelen af lokalbefolkningen er af ren indiansk afstamning, som man nemt mærker på de farverige markeder og i byerne. Bolivia er en destination for de eventyrlystne med gode muligheder for at mountainbiking, vandring, bjergbestigning, indianerkultur, spanskundervisning og wildlife-oplevelser i regnskoven.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Brasilien

Brasilianernes passion for samba, musik, fester og fodbold er smittende. Lad dig rive med af Brasiliens fængslende kultur og storslåede naturoplevelser. Den dybe Amazonregnskov, Foz de Iguazu vandfaldets brusende storhed og ikke mindst de varme, hvide strande er bare nogle af Brasiliens højdepunkter.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i Peru, Bolivia & Chile

Chile

Chile rummer et væld af fantastiske natur- og adventureoplevelser. Her i den fjerneste krog af Sydamerika kan du komme på vandring i både bjerge og på gletsjere, opleve ørken og vulkaner, ro i kajak og mountainbike i den fantastiske natur. Chile er et spændende rejsemål både for eventyrlystne backpackere, par og familier.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Colombia

Colombia

Colombia emmer af eventyr. Det smukke og alsidige land har en stærk og fascinerende historie – på godt og ondt. Og så har Colombia bare lidt af det hele; Andesbjerge, Amazonjungle, Caribisk stemning, kolonibyer, glemte byer (Lost City), kaffe og så måske den mest imødekommende befolkning i hele Sydamerika. Colombia er off the beaten track – og nu mere tilgængeligt end nogensinde før.
Læs mere

Costa Rica

Costa Rica er for aktive eventyrere, dyre-elskere, kaffe-entusiaster og naturfreaks. Landet lægger nemlig op til adskillige adrenalinsus, beriger med et fabelagtigt dyreliv og glæder med sin fyldige kaffe samt et fantastisk frodigt og farverigt naturliv, der generøst imødekommer den rejsende.
Læs mere
De gamle biler i Cuba bidrager til den afslappede atmosfære

Cuba

Mød den cubanske varme og rytme i stemningsfyldte Havanna og den dasende atmosfære på de utallige eksotiske strande hele øen er omgivet af. Cubanernes sjæl rummer ikke blot salsaens livlige musik og tempofyldte dans, men selve glæden ved livet.
Læs mere
Kæmpeskildpadderne på Galapagos kan veje op til 270 kilo med en skjoldlængde på 120 cm og en levealder på ca. 120 år

Ecuador

Ecuador er et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere. Ja, faktisk for alle. Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, de smukke kyststrækninger for slet ikke at tale om de eventyrlige Galapagos-øer.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala

Guatemala

Dette spændende, mellemamerikanske land huser nogle af de smukkeste mayaruiner, vældigste vulkaner og frodigste regnskove. Samtidig finder du også her ét af de varmeste og mest imødekommende folkefærd på kloden. Kort sagt, så har Guatemala en utrolig dybde og dragende mystik, som appellerer til flere og flere.
Læs mere
Honduras

Honduras

Christoffer Columbus erklærede i 1502 Honduras for spansk. Han navngav territoriet Honduras (dybder) efter det dybe vand ud for den Caribiske Kyst. Honduras er det næststørste land i Centralamerika.
Læs mere
Jamaica

Jamaica

Velkommen til Jamaica. Oplev øens caribiske paradisstemning gennem vores autentiske rejser til Jamaica. Jamaica har meget andet at byde på end reggae, rom og sol og vi besøger alle hjørner af paradisøen og sørger for at rejserne alle har et tvist, så du er sikker på at få en unik oplevelse. Glæd dig til at udforske den smukke natur, de frodige bjerge, musikken og de fantastiske strande.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Mexico

Mexico er som et overdådigt og delikat måltid. Forretten er Mexico Citys overvældende charme og puls. Den indbydende hovedret er indianerruiner og farverig kolonial arkitektur, mens de bløde, rolige og paradisiske strande gør det ud for dessert. Alt sammen serveret af moderne, smilende og livsglade mexicanere.
Læs mere
Panama

Panama

Panama er landet, som forbinder de amerikanske verdener og har trukket det store læs i dialogen mellem folket i nord og folket i syd. Det er samtidig landet, som med Panamakanalen forbinder Atlanten og Caribien med Stillehavet.
Læs mere
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley

Peru

Et helt kontinent i ét land - sådan kan Peru beskrives. I Peru findes alt fra den endeløse ørken til de himmelstræbende Andesbjerge og den dybe Amazonjungle. Nyd de lange kyststrækninger med ægte strandstemning, pulserende storbyer, sneklædte vulkaner, imponerende inka-ruiner og brusende floder.
Læs mere
Havudsigt fra en kridhvid strand, Tobago

Trinidad og Tobago

Blot få kilometer fra Sydamerikas nordlige kyst ligger Trinidad og Tobago. Myriader af koralrev, farver, musik, dufte og en spændende madkultur gør øerne til et sanseligt paradis. Tobago er indbegrebet af Caribien med smukke sandstrande øer, hyggelige små lokalsamfund og smuk natur. På Trinidad kan du opleve skildpadder der lægger æg på stranden og måske smage en haj sandwich.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: