Søg
Søg
Herning afdelingens ansatte

Herning

Den 1. maj 2013 åbnede Jysk Rejsebureaus tredje kontor - i hedens hovedstad Herning. Vi glæder os over at kunne give Midt- og Vestjyllands rejselystne endnu bedre og personlig service fra vores nye kontor.


Herning kontoret emmer af rejselyst og der er udstillet en ægte thailandske tuk tuk som medarbejdere fra Jysk Rejsebureau kørte fra Bangkok til Aarhus i 2004.

Du kan også købe rejseudstyr, leje rygsække (100,- om måneden), købe guidebøger (eller låne dem gratis i 14 dage) eller bare lade dig inspirere af de mange spændende ting, der er i butikken.

Foredrag
Kom til gratis rejseforedrag i vores butik og få gode råd og ideer til din næste rejse - eller bare en god oplevelse. Tilmeld dig og læs mere her.

Skræddersyede rejser
Vi skræddersyer rejser til hele verden – for alle uanset alder og rejsedrømme.

Vi tilbyder dig:
- Specialviden om de fleste lande i verden
- Vejledning og planlægning af rejseform og rute
- Rådgivning om visum, budget, rejserute mv.
- Rådgivning og hjælp før, under og efter rejsen

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at betale med kontanter i Jysk Rejsebureaus butikker.

Information

Adresse
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning


Mail:
herning|jr.dk

Telefon
70 20 19 15

Assistancetelefon
(+45) 70 20 64 88

Åbningstider:
Hverdage fra 09.00 – 17.00
(Fredag dog fra kl. 11.00 – 17.00)
Lørdag 09.30 - 14.00.


Afdelingens medarbejdere

Camilla Klyvø, Rejsekonsulent

Camilla Klyvø

Når jeg bombarderes med sanseindtryk ude i den store verden, føler jeg mig for alvor i live - jeg mærker mig selv på en anden måde og får fornyet energi. Og når jeg vender hjem igen ser jeg Danmark med forfriskende nye øjne.
Læs mere
Charlotte Ladegaard, Rejsekonsulent

Charlotte Ladegaard

Jeg er blevet forelsket i at opleve verden. Jeg elsker at få sug i maven af adventure, og når jeg er derude hvor vejene ender, og jeg oplever noget nyt, så føler jeg, at jeg lever.
Læs mere
Christina Klyver

Christina Klyver

At rejse, er som et eventyr fyldt med masser af spændende udfordringer og oplevelser. Du ved aldrig helt, hvor det tager dig hen, men det ender altid med, at du glæder dig til at begynde på et nyt.
Læs mere
Rejsekonsulent: Christopher Levy

Christopher Levy

Min trang til at rejse har ført mig til de mest fantastiske lande, og givet mig oplevelser for livet. Jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen.
Læs mere
Rejsekonsulent: Dennis Kjeldahl Knudsen

Dennis K. Knudsen

Den evige søgen efter det perfekte spot på jorden, har kastet mig på mange eventyr rundt omkring i verden. Jeg elsker at rejse, opleve, dykke, surfe og smage på verdenen – Skal jeg hjælpe dig med at finde det perfekte spot?
Læs mere
Jeg er i Thailand
Freja Vistisen

Freja Vistisen

Det at have drømme, er i sig selv en helt fantastisk ting. Men endnu mere fantastisk er, at udleve de drømme. Nogle af mine drømme er blevet opfyldt ved at rejse og ved virkelig at have mærket verden.
Læs mere
Byt dine gamle vandrestøvler med et kram

Ida Frausing Pedersen

Præsentation af Ida er lige på trapperne...
Læs mere
Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

At mærke verden bliver for mig en realitet, når jeg tager rygsækken på og drager ud hvor vejene ender. Her opnår jeg den fulde forståelse for de fremmede kulturer jeg møder, og får det helt ind under huden.
Læs mere
Mette Thomsen

Mette Thomsen

Jeg har ikke været alle steder, men de er på listen! At rejse er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er vokset så meget som person, siden jeg i 2013 stod grøn og usikker, på vej på min første rejse.
Læs mere
Orlov
Rejsekonsulent: Søren L. Mogensen

Søren L. Mogensen

Jeg elsker når alle ens sanser bliver stimuleret og man virkelig mærker man er i live på sin rejse... Den fantastiske følelse man har i hele kroppen, når man ser og oplever ting man kun har set på TV eller læst om... Jeg elsker "Wow effekten".
Læs mere
Søs Ravn Nielsen

Søs Ravn Nielsen

Hver eneste dag drømmer jeg mig tilbage til et af de lande jeg har været i, eller mindes en af de fantastiske oplevelser jeg har haft på mine rejser. Mit bedste råd er, at komme ud og mærk verden og få nogle minder for livet.
Læs mere
Til top
Find os på: