Vil du opleve verden sammen med andre rygsækrejsende?

Så tag med på en Backpacker Adventure rejse sammen med andre rejseglade unge, der enten rejser alene eller med deres ven/veninde. I følges ad på turen enten fra start til slut eller delvist undervejs.
Rejserne er delt op i tre alderstrin, 18-24, 18-30 og 24-30 år.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Du bestemmer selv sammen med de andre i gruppen, hvor meget I har lyst til at rejse sammen. På denne måde føles det ikke som om, at du rejser alene, og du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet.

Alle vores grupperejser for unge er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser. Fælles for alle grupperejserne er, at du sammen med andre unge oplever verden.

Herunder ser du en masse forslag til backpacker adventure grupperejser, hvor deltagernes alder er mellem 18-30 år, fordelt i tre alderstrin, så du rejser med jævnaldrende.
Kombinér turene som du har lyst og udbyg evt. med andre oplevelsesture. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder under afrejsedatoer på hver rejse.

Se alle vores grupperejser for unge herunder

Viser 34 oplevelser

Cartagena, Colombia

Colombia, Costa Rica og Panama

Tag på backpacking i Syd- og Mellemamerika på denne grupperejse for unge, hvor I skal zipline mellem trætoppene i Costa Rica, gå i Pablo Escobars fodspor i Colombia, snorkle i det azurblå hav ved San Blas-øerne, bo hos lokale stammer i Panama og meget, meget mere.
Læs mere
2 MDR.
05-03-2024
fra 34.995,-
Skydive, New Zealand

Thailand, Australien, New Zealand og Maldiverne

Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
12-12-2023
fra 47.995,-
Lækker strand, Maldiverne

Maldiverne

Kom med på et tropisk backpackereventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev. På rejsen skal du prøve snorkling, hvor du kan være heldig at spotte skildpadder og hvalhajer.
Læs mere
16 dage
05-12-2023
fra 22.495,-
Street art, Mexico City

Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica

Udforsk Mellemamerika på denne grupperejse for unge til Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica. Rejsen byder på masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. Mayaruiner, jungle, homestay, riverrafting, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
2,5 mdr.
09-01-2024
fra 26.995,-
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Denne rejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
04-01-2024
fra 47.995,-
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.
Læs mere
3 mdr.
09-01-2024
fra 35.995,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Thailand, Sri Lanka og Maldiverne

Tag på trekkingtur i Thailands jungle, kom med på rundrejse i Sri Lanka og oplev Maldivernes bountyøer og smukke koralrev.
Læs mere
2 mdr.
05-01-2024
fra 28.995,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

Tag på eventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev, kom med på rundrejse i Sri Lanka og tag på trekkingtur i Thailands jungle.
Læs mere
2 mdr.
03-12-2023
fra 28.995,-
Ecuador, Galapagos og Peru

Ecuador, Galapagos og Peru

Sammen med andre unge finder du nogle af Sydamerikas allerstørste oplevelser: Galapagos, Amazonas, Andesbjergene og Inkaruiner.
Læs mere
2 mdr.
20-02-2024
fra 28.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Højskole for unge i Filippinerne

Få en unik højskoleoplevelse på en af verdens smukkeste destinationer. Her vil du opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
14-01-2024
fra 33.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
11-12-2023
fra 29.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Prøv kræfter med frivilligt arbejde på projekter med både børn og dyr i Sydafrika og Indonesien, og glæd dig til storslået natur og spændende kulturoplevelser i Thailand. På denne rejser kan du nyde friheden ved backpacking og det unikke sammenhold på en grupperejse for unge.
Læs mere
3,5 mdr.
09-02-2024
fra 50.995,-
Gruppebillede Franz Josef Glacier

Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
04-03-2024
fra 64.995,-
Vietnam, Cambodja og Thailand

Vietnam, Cambodja og Thailand

Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
1,5 mdr.
10-01-2024
fra 19.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Gili-øerne

Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se solopgangen fra toppen af Batur-vulkanen.
Læs mere
1,5-2 mdr.
19-02-2024
fra 26.995,-
Ngorongoro Safari

Tanzania og Zanzibar

Tag med på en grupperejse med andre unge backpackere til Tanzania og Zanzibar. Rejsen starter i Tanzania, hvor I skal på safari blandt Østafrikas vilde dyr og besøge Hadzabe-stammefolket. På Zanzibar kan I udforske livet under havets overflade, og slutte rejsen af med hygge og afslapning på de kridhvide sandstrande.
Læs mere
16 dage
10-01-2024
fra 24.995,-
Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Rejsen inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. I får også friheden med et fleksibelt buspas, til selv at udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder, som f.eks. pulserende storbyer og smukke strande.
Læs mere
29 dage
09-01-2024
fra 25.995,-
Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Singapore, Sumatra, Bali og Gili-øerne

Tag med på denne backpacker-grupperejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Batur og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.
Læs mere
5 uger
04-04-2024
fra 23.995,-
Backpacker Adventure Japan

Japan

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Hiroshima. I bor på hostel og rejser med tog mellem byerne.
Læs mere
15 dage
19-03-2024
fra 29.995,-
Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.
Læs mere
3 mdr.
01-02-2024
fra 31.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
06-08-2024
fra 64.995,-
Højskoleelever på Bali

Højskole for unge på Bali

Få en fantastisk højskoleoplevelse i et af verdens mest kulturrige lande. Her vil du opleve personlig udvikling, få venskaber for livet, udvikle nye kompetencer gennem spændende valgfag og meget mere.
Læs mere
44 dage
07-07-2024
fra 31.995,-
Helligmand i Kathmandu, Nepal

Nepal

I starter i Kathmandu, inden I tager på et ni dages trek i Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan I både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Efter trekking turen tager I videre til Chitwan junglen, hvor det er muligt at spotte vilde dyr som bjørne, næsehorn og i sjældne tilfælde en tiger.
Læs mere
3 uger
19-03-2024
fra 19.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Tag på en grupperejse for unge med fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal du hjælpe de truede havskildpadder, og I Sydafrika kommer du tæt på de vilde dyr, der bliver reddet fra savannen. På denne rejse oplever du både friheden ved backpacking og får mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge.
Læs mere
3,5 mdr.
16-08-2024
fra 50.995,-
Grupperejser for unge til Mexico

Mexico

Rejs i spændende Mexico sammen med andre unge backpackere. Oplev storbyen Mexico City, rappelling ned igennem vandfald, river rafting, surfcamp ved Puerto Escondido, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
5 uger
09-04-2024
fra 23.995,-
Hængebro, Costa Rica

Costa Rica

Udforsk Costa Rica på denne grupperejse for unge. Du kan glæde dig til masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. jungle, riverrafting, vulkaner, zipline, rappelling, dykning, havskildpadder, surfing og flotte strande.
Læs mere
22 dage
04-01-2024
fra 19.995,-
Mand, Kelingking Beach, Nusa Penida, Indonesien

Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan

Rejs rundt på øerne Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan i Indonesien med andre unge backpackere. Rejsen byder på surfundervisning, madlavningskursus, vandring på vulkanen Mt. Batur, snorkeltur, hvide sandstrande, ø-liv og meget mere.
Læs mere
17 dage
07-05-2024
fra 22.995,-
USA Backpacker Adventure

USA

Rejsen kombinerer de fortryllende storbyer New York, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles med de storslåede nationalparker Yosemite, Grand Canyon og Death Valley. I kan glæde jer til roadtrip med lokal guide gennem vest USA’s unikke natur og ultimativ frihed til at udforske storbyerne på egen hånd i gruppen - mulighederne er mange.
Læs mere
20 dage
16-06-2024
fra 26.995,-
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
01-03-2024
fra 29.995,-
Backapacker Adventure til Ecuador og Galapagos

Ecuador og Galapagos

Rejs på eventyr til Ecuador og Galapagos sammen med andre unge backpackere. Rejsen byder på adventure, masser af dyreliv, farverig kultur, sneklædte vulkaner, Sydamerikas bedste markeder og meget mere.
Læs mere
1 mdr.
Afrejsedatoer på vej
fra 33.995,-
Grupperejse i Mellemamerika

Mexico, Guatemala, Belize og Cuba

Oplev Mayaruiner, jungle, homestay, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande i Mexico, Guatemala, Belize og Cuba.
Læs mere
2 mdr.
16-01-2024
fra 26.995,-
Peniche surfcamp

Portugal

Oplev Portugal på denne Backpacker Adventure-grupperejse for unge. Rejsen starter med en uges surfcamp ved Peniche. Herefter har I tid på egen hånd med et Interrail togpas inkluderet. I bestemmer selv, om I vil hænge ud i strandbyerne, shoppe i storbyerne eller få aktive oplevelser i bjergene.
Læs mere
21 dage
05-06-2024
fra 10.995,-
Grækenland

Grækenland

Tag med til Grækenland på denne backpacker-grupperejse sammen med andre unge. Oplev Grækenlands hovedstad, Athen, vandring i det uberørte nordlige Grækenland i nationalparken Vikos-Aoos igennem den dybeste kløft i verden og riverrafting på den krystalklare flod, Aoos. Rejsen slutter med et færgepas, så I kan ø-hoppe og have frihed til selv at bestemme, hvilke øer I vil besøge.
Læs mere
21 dage
25-05-2024
fra 14.995,-
Match Padel Youth Academy

Match Padel Youth Academy

Denne padel camp er for unge mellem 18-28 år. Glæd jer til fire dages træning med dansk træner, der rejser med fra Danmark, samt dygtige spanske trænere. Hver træning efterfølges af frit spil på hotellets egne padelbaner. Rejsen er lavet med det formål at tilbyde en prisvenlig padel camp for unge i solrige Malaga.
Læs mere
6 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 5.895,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Mia Raschke Jensen, Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen

Rejsekonsulent

herning|jr.dk
Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

kbh|jr.dk
Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
07.11.23 - 11.12.23
23.995,-
07.11.23 - 05.12.23
25.995,-
16.11.23 - 20.12.23
23.995,-
05.12.23 - 20.12.23
22.495,-
09.12.23 - 06.02.24
28.995,-

Værd at vide om Backpacker Adventure

Få info og fakta om vores grupperejser for unge lige her!

Eventyrlige grupperejser for unge

For mange bliver rejsen bare lidt bedre, når I er flere afsted sammen. Vil du følges sammen i en gruppe på eventyr i udlandet og have andre at dele oplevelserne med? Så kan du tage med på en af vores grupperejser for unge med faste afgange. Her får du en uforglemmelige rejse fyldt med store oplevelser og tæt fællesskab fra start til slut. Og vil du rejse videre på egen hånd undervejs, kan du naturligvis vælge det.

Hos Jysk Rejsebureau sørger vi for alt planlægningen og de praktiske detaljer samt finder dine rejsepartnere til turen. Rejs enten alene sammen med andre, eller tilslut dig grupperejsen sammen med en god ven. Det sociale sammenhold er i høj grad med til at gøre vores grupperejser for unge til noget helt unikt. Du møder andre rejselystne unge og sammen skaber i nye oplevelser for livet!
Maldiverne

Hvor vil du hen i verden? Vi arrangerer grupperejser til alle verdenshjørner

Har du én bestemt destination på din rejse-bucketlist? Eller vil du på rundrejse i flere lande? Med vores grupperejser for unge har du rig mulighed for at indfri alle dine rejsedrømme og finde den rette pakkerejse, der passer til dit foretrukne rejsemål, rejselængde og tidspunkt.

Tag eksempelvis på backpacker adventure rundt i Sydøstasiens magiske lande, der er spækket med rig kultur og underskøn natur? Hvad med et storslået eventyr i Latinamerika og Caribien, hvor du kan opleve alt fra gamle civilisationer til ægte bounty-strande? Uanset hvor i verden, du drømmer om at tage hen på grupperejse, finder du hos os mange spændende destinationer til alle dele af verden.
Backpacker Adventure rejse til Mexico

Grupperejser for unge fyldt med oplevelser

Med Jysk Rejsebureau kan du opleve verden helt tæt på. Alle vores grupperejser for unge er pakkede med store oplevelser, der er særligt målrettet unge eventyrlystne sjæle. Her er aktiviteter og oplevelser for alle, der er vilde med adventure-rejser og ønsker at få nye vedvarende minder og venner. På vores grupperejser for unge kan du blandt andet:

 • Trekke blandt storslået natur
 • Opdage det unikke dyreliv
 • Besøge kulturelle og historiske højborge
 • Møde det lokale og imødekommende folkefærd
 • Nyde lokale smagsoplevelser
 • Prøve vilde og vidunderlige vandaktiviteter

Backpacker Adventure rejse til Mexico

Kombiner grupperejserne eller kombiner med eventyr på egen hånd

Du kan kombinere din Backpacker Adventure rejse med andre grupperejser for unge samt udvælge oplevelser og ture på rejsen, så du inkluderer destinationer og aktiviteter, der matcher netop dine rejsedrømme. Uanset hvordan du kombinerer vores grupperejser kan du glæde dig til rige oplevelser med dine medrejsende.

Vil du kombinere grupperejsen med eventyr på egen hånd, hjælper vi med planlægningen og skræddersyer gerne rejsen, så den matcher netop dine rejsedrømme. Så kan du koncentrere dig om at drømme og glæde dig til dit næste uforglemmelige eventyr. Deltag også i voresgratis webinarer og foredrag, hvor vores rejsekonsulenter giver dig et helt særligt indblik i udvalgte rejsedestinationer.
Backpacker Adventure rejse til Mexico
faq

Kan man forlænge rejsen?

Ja, vores Backpacker Adventure-rejser (grupperejser for unge) kan godt forlænges med en anden Backpacker Adventure-rejse eller med nogle ekstra dage enten i det land, hvor rejsen afsluttes eller et andet land. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at den samlede rejse skal være.


Hvordan er grupperne typisk sat sammen?

Det er meget forskelligt hvordan sammensætningen er i gruppen. Det er muligt at tilmelde sig en Backpacker Adventure-rejse både alene, som kærestepar eller sammen med en eller flere venner. Alderen vil være mellem 18-30, men den typiske alder er 19-23. For at opnå en god gruppedynamik, er det vigtigste at man er åben over for de andre i gruppen, og at man har lyst til at bidrage til at man som gruppe får en god oplevelse.


Hvad er forskellen på en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring?

En afbestillingsforsikring skal købes senest samtidigt med restbetalingen på rejsen. Prisen på en afbestillingsforsikring er 7% af rejsens samlede pris for en Backpacker Adventure-rejse. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse fx på grund af sygdom, men du er også dækket hvis du bliver syg under rejsen og fx ikke kan deltage i en tur.

En rejseforsikring kan købes helt op til afrejse. Med en rejseforsikring er du dækket under selve rejsen, hvis uheldet er ude.
Hvad din rejseforsikring præcist dækker kan du læse mere om her

Valuta – skal man have penge med hjemmefra?

Det er forskelligt alt efter hvilken Backpacker Adventure-rejse man skal på, om det er god idé at medbringe lokal valuta hjemmefra. Til infomødet kan du høre hvad vi anbefaler til lige netop de lande, du skal besøge på din rejse.


Hvilke vaccinationer skal man have?

Det er forskelligt hvilke vaccinationer, der anbefales, afhængigt af de lande og områder, du skal besøge på din Backpacker Adventure-rejse. Vi anbefaler altid at du kontakter egen læge eller et vaccinationscenter for råd- og vejledning om vaccinationer.


Er flybilletter inkluderet i rejsen?

Ja, flybilletter er altid inkluderet i rejsens pris. Det gælder alle vores Backpacker Adventure-rejser, som du finder på denne side.


Hvor og hvordan foregår infomødet?

Infomøderne foregår online, så alle har mulighed for at deltage uanset hvor i landet man bor. Til infomødet vil en medarbejder fra Jysk Rejsebureau gennemgå netop den Backpacker Adventure-rejse du skal på samt en masse praktiske ting som fx samlet budget og lommepenge, vaccinationer, pakkeliste, forsikringer, om du skal have valuta med hjemmefra samt inspiration til at rejse på egen hånd m.m. Vi kommer omkring det hele og det er selvfølgelig muligt også at stille spørgsmål.

Vil du vide mere om vores grupperejser for unge?

Har du svært ved at vælge rejsemålet for din Backpacker Adventure-rejse? Eller vil du vide mere om praktiske forhold for en given destination? Hos Jysk Rejsebureau kan du altid komme i kontakt med en af vores rejsekonsulenter, hvad end du blot er nysgerrig på at vide mere eller har brug for rådgivning.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er godt klædt på til et uforglemmeligt eventyr. Book et gratis og uforpligtende møde, eller ring til os på 70 20 19 15.


Til top