18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne rejse oplever du Vietnam fra nord til syd sammen med andre unge backpackere. Rejsen starter i Hanoi og slutter i Ho Chi Minh City. I oplever landet fra bagsædet af en motorcykel i Hanoi og på turen fra Dalat til Mui Ne, i båd i Halong Bay, med tog fra Ninh Binh til Dong Hoi, på cykel i Hoi An og på scootere i hektiske Ho Chi Minh City. Turen byder på alt fra det travle vietnamesiske byliv til dragende natur langt ude på landet. I oplever landets unikke kultur og natur, møder de lokale vietnamesere, nyder den dejlige lokale mad og får et indblik i landets dramatiske historie.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre

Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Hanoi
Velkommen til Vietnam. Ved ankomst i den vietnamesiske hovedstad bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel, hvor I bliver indlogeret og skal bo de næste to nætter. I har resten af ankomstdagen til at slappe af og nyde Hanoi, der er en utrolig charmerende by. Gå en tur i de historiske gader og oplev den afslappede stemning ved Hoan Kiem Lake – en ferskvandssø i centrum af byen.
2. dag: Motorcykeltur i Hanoi
Den helt rigtige måde at opleve Hanoi på er fra bagsædet af en gammel motorcykel. Efter at have tilbragt formiddagen på egen hånd, bliver I derfor hentet af jeres helt egene motorcykelchauffører, der er klar til at køre jer rundt gennem de små charmerende gader i byens gamle kvarterer. Fra bagsædet af din Minsk motorcykel kan du glæde dig til at opleve hverdagens gang i den vietnamesiske hovedstad, når I passerer lokale markeder og templer, ruller gennem de små skjulte gyder, oplever nogle af de bedste gadekøkkener og nyder godt af jeres engelsktalende chaufførs indgående kendskab til byen. Efter turen bliver i kørt tilbage til jeres hostel, hvor I har resten af dagen på egen hånd til at nyde den sidste aften i Hanoi. (M)
3. dag: Hanoi til Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på jeres hostel. Turen går østpå, når I forlader Hanoi, og sætter kurs mod Halong Bay. Når I ankommer til Thau Chau Harbor, er der en kort sejltur ud til jeres Fantasea båd, hvor jeres kaptajn og besætning står klar til at tage godt imod jer. Efter en velkomstdrink er det tid til at blive indkvarteret i jeres kahytter, inden der venter en dejlig frokost i restauranten. Imens sejler skibet afsted ud i den naturskønne bugt. Historien fortæller at de mere end 3.000 øer i bugten blev kastet ned i det smaragdgrønne vand af drager for at beskytte landet mod fjender. Jeres cruise mellem de klippeformede kalkstensøer byder på sceniske views over det smukke område, besøg i grotter, ophold på små afsides strande, svømmeture i det lækre vand, god mad og afslappet stemning ombord på skibet. Om aftenen efter middag i restauranten kan I nyde solnedgangen øverst på skibet. (M,F,A)
4. dag: Halong Bay til Ninh Binh
Stå tidligt op og nyd solopgangen inden morgenmaden serveres. Båden sejler elegant videre rundt i den smukke bugt. I dag kan I stige ombord i en kajak og tage på eventyr på havets overflade. Fra kajakken kan I udforske flere af områdets kalkstensgrotter eller besøge en af de mange flydende byer. Ved middagstid sejler båden tilbage mod kysten, og det er dermed tid til at tage afsked med Halong Bay, og fortsætte jeres rejse sydpå til Ninh Binh. I ankommer til jeres hostel i Ninh Binh sidst på eftermiddagen, eller først på aftenen, klar til at slappe af ovenpå en dag fyldt med oplevelser. (M,F)
5. dag: Bådtur i Ninh Binh
I dag skal I ud og opleve den unikke natur ved Ninh Binh, der er kendt for sine betagende landskaber. Området sammenlignes med og kaldes også ”Halong Bay på land”, hvilket vidner om, hvor smukt her er. Om eftermiddagen skal I på bådtur i en sampan båd. På sejlturen kan I nyde den skønne udsigt til de omkringliggende dramatiske klippefremspring. Læn jer tilbage og nyd sejlturen, men husk at have jeres kameraer klar, for de kan meget vel komme på overarbejde undervejs på turen. (M)
6. dag: Nattog fra Ninh Binh til Dong Hoi
Dagen i dag kan I bruge på at udforske mere af Ninh Binh-området på egen hånd. Om aftenen bliver I hentet på jeres overnatningssted og kørt til togstationen, hvor I skal med nattoget til Dong Hoi. Lad toget rokke jer i søvn, mens det lige så stille kører sydpå. (M)
7. dag: Grotte- og jungleeventyr i Phong Nha Ke Bang Nationalpark
I ankommer til togstationen i Dong Hoi tidligt om morgenen. Her bliver I hentet, og kørt til jeres overnatningssted i Phong Nha. Området er mindre besøgt, men er kendt for at være et af Vietnams smukkeste naturområder. Nationalparken er et geologisk vidunder, og her har vietnameserne fundet nogle af verdens største grottesystemer. Efter en kort briefing på jeres hostel venter et trek ind i hjertet af nationalparken. Det er er stor oplevelse at gå gennem den frodige jungle. På trekkingturen når I frem til indgangen til Tra Ang-grotten, hvor det er muligt at svømme ca. 600 meter ind i grotten, hvilket er en stor oplevelse. Efter besøget i Tra An-grotten er det tid til frokost og til at slappe lidt af. Efter frokost trekker I tilbage og bliver herefter kørt tilbage til jeres overnatningssted, hvorefter I har aftenen til fri disposition. (F)
8. dag: Tog fra Dong Hoi til Hoi An
I bliver hentet tidligt og kører tilbage til togstationen i Dong Hoi, hvorfra I endnu engang skal med toget – denne gang til Danang. Når I ankommer til Danang, bliver I afhentet og sætter kurs mod Hoi An. Byen er særlig kendt for dets mange skræddere. Så hvis I gerne vil have skræddersyet tøj med hjem i rygsækken, så er det her, I skal slå til. Byen består af smalle charmerende gader, farverige lanterner, smukke gule huse og tilmed en strand. Brug dagen til at gå på opdagelse i Hoi An og sug byens stemning til jer. (M)
9. dag: Street food-cykeltur i Hoi An
Efter morgenmaden kan I gå på opdagelse i Hoi An. Byen er både malerisk og fortryllende, og flere rejsende beskriver den som deres favorit-by i Vietnam. Her finder I et godt mix af historiske bygninger, faverige pagoder og street-fancy restauranter. Hoi An er virkelig noget særligt. Senere skal I på en kulinarisk cykeltur, hvor især jeres øjne og smagsløg bliver forkælet. I cykler gennem Hoi Ans hyggelige gadeliv. Undervejs er der forskellige mad-stop, hvor I smager forskellige retter - bla. ”Cao Lau”, som er en traditionel lokal nuddelret. Turen afsluttes meget passende med en lokal dessert. Når I lægger hovedet på puden igen, er der god chance for at falde i søvn mætte og med et smil på læben. (M,A)
10. dag: Fly fra Da Nang til Dalat
Rejsen fortsætter i dag med fly til Dalat. I bliver kørt til lufthavnen i Da Nang, hvor en flyvetur til Dalat venter. I bliver hentet i lufthavnen i Dalat og kørt til jeres hostel. Efter I har tjekket ind på jeres overnatningssted, kan I bevæge jer ud i Dalats farverige gader og besøge nogle af de lokale markeder. Byen byder på fransk koloniarkitektur, og mens I går rundt i byen, kan I snakke om, hvad dagen i morgen skal bestå af. (M,A)
11. dag: På egen hånd i Dalat
Hvad I har lyst til at bruge dagen på, er helt op til jer. Dalat er særligt kendt for dets evige forår, dragende natur og muligheder for at fodre enhver adrenalin junkie. Her finder I betagende vandfald, bjerge, søer og floder, som blot venter på at blive udforsket enten på to ben, i en kajak, på en ATV, ved at rapelle eller river rafte. Hvis ikke I søger et adrenalin-sus, kan I evt. smutte forbi Dalats Crazy House eller se Dalat fra toppen med en tur op i byens kabelbane. Dagen kan også bruges på én af byens mange hyggelige kaffebarer. Vietnam er lige efter Brasilien verdens største eksportør af kaffe, så hvis I kan lide den brune bønne, er I landet det helt rigtige sted. Mulighederne er mange, så kunsten er at vælge det, I helst vil. (M)
12. dag: Motorcykel-eventyr fra Dalat til Di Linh
Jeres motorcykel-eventyr starter i dag. Det er blot én af turens helt store højdepunkter, hvor I kommer ud på landet og helt tæt på den imødekommende befolkning. I har hver jeres chauffør, som er fantastisk til at skabe kontakt mellem jer og de lokale. På vejen kan I opleve blomsterfarme, kaffeplantager og vinkende lokale i vejkanten. I kommer også forbi et vandfald så husk at pakke badetøjet. Hop op på motorcyklen med et åbent sind og se, hvad dagen bringer – det bliver med garanti ikke kedeligt. (M)
13. dag: Videre til Mui Ne, sandbanker og strand
Endnu en dag på motorcyklen venter, når I forlader Di Linh og sætter kurs mod Mui Ne. I kan godt forbederde jer på en dag med udsigt til områdets helt utrolige landskab. På turen krydser I storslåede bjergpas og kan nyde de imponerende udsigter over de udstrakte sandklitter, der pryder landskabet, mens de lokale bønder passer deres afgrøder på markerne. I stopper ved de smukke røde sandklitter tæt ved Mui Ne, hvor I enten kan nyde en gåtur i sandet eller tilkøbe en køretur på en ATV eller prøve kræfter med sand boarding, hvilket også kan tilkøbes lokalt. Oplev det daglige liv i en lille fiskerlandsby, inden turen går videre mod jeres hostel.
14. dag: Bus fra Mui Ne til Ho Chi Minh City
Dagen starter stille og rolig. Efter morgenmaden kan I ligge jer og nyde livet og solens stråler på stranden. Ved middagstid tjekker I ud fra jeres overnatningssted, og hopper på bussen til Ho Chi Minh City. Ved ankomst til Vietnams største by, der ligger smukt placeret på vestbredden af Saigonfloden, venter der en kort gåtur til jeres hostel. Herefter er der god tid til at gå på opdagelse på egen hånd i byen. (M)
15. dag: Scooter-tur og afskedsmiddag
I står tidligt op, da I skal opleve byen vågne og solen stå op, fra bagsædet af en scooter. Nyd lidt morgenmad og en kop kaffe i en hyggelig park, hvor de lokale kommer med deres fugle i bur, som de hænger op i træerne alt imens, de lokale også nyder deres morgenkaffe. Det er en magisk oplevelse at sidde i storbyen omgivet af tusindvis af fugle, der synger. På turen kommer I også forbi et af de største blomstermarkeder i byen og gør stop ved et lokalt madmarked, hvor I kan forkæle smagsløgene med forskelligt street food. I bliver kørt tilbage til jeres overnatningssted, hvorefter I har eftermiddagen på egen hånd. Da dette er jeres sidste aften, skal I ud og have en afskedsmiddag i pulserende District 4. Vinh Khanh Street er stedet, hvor de lokale tager hen for at hygge sig og spise byens bedste street food. I kommer til at tage afsked med Vietnam med manér – mætte af gode oplevelser og lækker mad. (M,A)
16. dag: Hjemrejse fra Ho Chi Minh City
Sidste dag på jeres eventyr i Vietnam. I bliver hentet på jeres hostel og kørt til lufthavnen I Ho Chi Minh City, hvorfra I flyver til Kastrup lufthavn i København med en backpack fyldt op med minder for livet. (M)

Overnatninger

2 nætter på Nexy Hostel el. lign. - Hanoi
1 nat på Fantasea Cruise el. lign. – Halong Bay
2 nætter på Tam Coc Banana Bungalow el. lign. – Ninh Binh
1 nat i nattog – Ninh Binh til Dong Hoi
1 nat på Jungle Boss Homestay el. lign. – Phong Nha
2 nætter på Under The Coconut Tree el. lign. – Hoi An
2 nætter på Dalat Sky Hostel el. lign. - Dalat
1 nat på homestay - Di Linh
1 nat på iHome Mui Ne Hostel el. lign. – Mui Ne
2 nætter på Phan Anh Backpacker Hostel el. lign. – Ho Chi Minh

Bemærkninger

Backpacker Adventure-rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure-rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 07-07-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode07.07.24 - 24.07.24 Tilmeldingsfrist07-05-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.07.24 - 08.08.24 Tilmeldingsfrist22-05-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.08.24 - 20.08.24 Tilmeldingsfrist03-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
21.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.12.24 - 22.12.24 Tilmeldingsfrist05-10-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
21.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.01.25 - 16.02.25 Tilmeldingsfrist01-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.02.25 - 02.03.25 Tilmeldingsfrist15-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.02.25 - 16.03.25 Tilmeldingsfrist29-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.03.25 - 30.03.25 Tilmeldingsfrist12-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.04.25 - 19.04.25 Tilmeldingsfrist01-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.04.25 - 27.04.25 Tilmeldingsfrist09-02-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.05.25 - 31.05.25 Tilmeldingsfrist15-03-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.06.25 - 06.07.25 Tilmeldingsfrist20-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.07.25 - 03.08.25 Tilmeldingsfrist18-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.08.25 - 24.08.25 Tilmeldingsfrist08-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.11.25 - 13.12.25 Tilmeldingsfrist27-09-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Hanoi // Da Nang - Dalat // Ho Chi Minh City - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Vietnam
 • Transfer fra lufthavnen i Hanoi til jeres hostel
 • Alle overnatninger
 • 2 dages tur til Halong Bay inkl. transport
 • Halvdagstur i Ninh Binh
 • Nattog fra Ninh Binh til Dong Hoi inkl. transport til og fra toget
 • Dagstur i Phong Nha Ke Bang Nationalpark
 • Transport fra Dong Hoi til Hoi An
 • Street food-cykeltur i Hoi An
 • Transfer til lufthavnen i Da Nang og fly til Dalat
 • Transfer fra lufthavnen i Dalat til jeres hostel
 • 2 dages easy rider-tur fra Dalat til Mui Ne
 • Bus fra Mui Ne til Ho Chi Minh City
 • Morgen-scootertur i Ho Chi Minh City
 • Food tour på Vinh Khanh Street i Ho Chi Minh City
 • Transfer fra jeres hostel til lufthavnen i Ho Chi Minh City

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top