Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
OBS: Det er vigtigt at du er opmærksom på at du på din rejse til Cuba skal tage Euro med i kontanter til hele dit ophold. Læs mere her under afsnittet "Penge".

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Cuba. Du kan få skræddersyet din rejse til Cuba helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Cuba.

Viser 13 oplevelser

Che Guevara, Havana, Cuba

Colonial Cuba - kør selv

Oplev Cubas højdepunkter i dit eget tempo. Nyd Havanas charme, de frodige dale og smukke strande samt den inciterende salsa stemning på din kør selv ferie.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.695,-
Havana, Cuba

Cuba kør-selv på egen hånd

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og bare nyde den ultimative frihed på dit eventyr i Cuba.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 11.295,-
Lokale kvinder i Havana

Cuba rundt med lokale busser

Oplev det autentiske Cuba på denne rejse, hvor du udelukkende kører i lokale busser og bor hos de lokale cubanere.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 10.395,-
Katamaran, Cuba

På eventyr i Cubas øhav

Nyd solen og den skønne gæstfrihed mens du cruiser på en lækker båd blandt de uberørte cubanske øer omkring Cayo Largo. Din kaptajn finder hver dag det bedste sted at udforske med snorkelmaske, og de skønneste strande, hvor du kan solbade og slappe af. Fang selv din aftensmad eller ro en tur i kajak i det krystalklare vand.
Læs mere
12 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.695,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

Få den perfekte kombination af kultur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, sand mellem tæerne og ud i naturen på hesteryg.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 18.495,-
Cuba på egen hånd

Rejs på egen hånd i Cuba

Ankomstpakken til Cuba sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse på Cuba.
Læs mere
Op til 1 måned
NOVEMBER - APRIL
fra 7.295,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul

Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 18.795,-
Livet under vand i de caribiske have

Øhop Cuba, Cayman og Jamaica

Tag med på øhop i Caribien og oplev charmerende Cuba, eksklusive Cayman og farverige Jamaica. Du får masser af kultur, lækre strande og smuk natur.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 22.995,-
Hygge på Malecon i Havana

Tre-generationersrejse til Cuba

Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.495,-
fra 8.695,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to meget forskellige verdener på denne rejse. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være kommet 70 år tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie og lækre strande. Og begge steder vil befolkningen byde dig velkommen med et smil. Velkommen til Caribien!
Læs mere
23 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.995,-
Lokale cowboys på vejen i Viñales

Cuba fra øst til vest i egen bil

Oplev hele Cuba på denne rejse fra det mere ukendte øst til den mere besøgte vestlige del af landet. Du får masser af historie, smuk natur, kridhvide strande og meget mere på denne kør-selv rejse tværs gennem landet.
Læs mere
24 dage
fra 18.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien

Ø-hop i Caribien

Cuba, Caymanøerne, Jamaica, Turks- og Caicosøerne, Den Dominikanske Republik, St. Martin, Aruba og Curacao: Caribien er meget mere end kæmpe krydstogtskibe. Her finder du et hav af øer og øgrupper med hver sin unikke kultur, seværdigheder, traditioner og natur. Ø-hop er for dig, der gerne vil opleve det ægte Caribien og komme helt tæt på lokalbefolkningen.
Læs mere
3-6 måneder
fra 17.495,-
Gamle biler på Malecón i Havana

Cuba - kør selv og strandferie

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og nyde de næste dages eventyr, som afsluttes på en af Cuba's bedste strande i Varadero.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 13.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top