OBS: Det er vigtigt at du er opmærksom på at du på din rejse til Cuba skal tage Euro med i kontanter til hele dit ophold. Læs mere her under afsnittet "Penge".

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Cuba. Du kan få skræddersyet din rejse til Cuba helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Cuba.

Viser 10 oplevelser

Che Guevara og biler i Havana, Cuba

Cubas højdepunkter

Oplev det bedste Cuba har at byde på. Denne rejse giver dig alle landets højdepunkter, når turen går til Havana, Viñales, Trinidad og Varadero. Glæd dig til store cigarer, revolutionshistorie, farverige kolonialbyer, cubansk landliv og betagende hvide sandstrande.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.995,-
Børn i Havanas gader

Spanskundervisning og frivilligt arbejde i Cuba

Dyk ned i den cubanske kultur med et intensivt spanskkursus og spændende frivilligt arbejde. Træn dine spanske gloser med de lokale, mens du laver projekter, der bidrager til lokalsamfundet. Glæd dig til en anderledes og givende rejse, som fører dig dybt ind i hjertet af Cuba.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.995,-
cykel taxi i Havanas gader

Den ultimative rundrejse i det vestlige Cuba

Tag på en guidet og privat rundrejse, hvor du oplever Cubas mest dragende byer tilsat tid i naturen og på stranden. Her får du det klassiske Cuba krydret med aktiviteter og afslapning. Lad en privat guide og transfer tage dig fra sted til sted, mens du nyder Cubas højdepunkter.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.495,-
Kuna-stammen på San Blas, Panama

Tæt på kulturen i Cuba og Panama

Dyk ned i to vidt forskellige kulturer på denne rejse, som kombinerer Cuba og Panama. Oplev farverige kolonialhuse, gamle amerikanerøser, tobaksmarker og revolutionshistorie i Cuba, og glæd dig til at udforske Panamakanalen, indfødte stammefolk og lokkende paradis-øer.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 23.995,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

Oplev den perfekte kombination af kultur, natur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, salsatrin, sand mellem tæerne og ud i naturen på cykel og gåben. Glæd dig til et unikt eventyr.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.995,-
Ung i vintagebil i Havana i Cuba

Cuba adventure med andre unge

Glæd dig til et adventure med masser af fart over feltet, når turen går fra vest til øst i Cuba. Du rejser med andre unge og en guide.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.295,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul, Trinidad og strandferie

Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa-strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-
Cigar kvinde i Havana Cuba

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to vidt forskellige verdener. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være trådt tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie, lækre strande og rig mayakultur. I begge lande byder befolkningen dig velkommen med et smil.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Cuba på egen hånd

Rejs på egen hånd i Cuba

Ankomstpakken til Cuba sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse i Cuba.
Læs mere
Op til 1 måned
NOVEMBER - APRIL
fra 8.295,-
Familie på tur i Havana Cuba

Tre-generationersrejse til Cuba

Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre, og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
fra 10.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Cuba

Få info og fakta om Cuba lige her!
weather

Vejret i Cuba

Med øens behagelige tropiske klima er Cuba en destination, der kan besøges året rundt. Landet har en gennemsnitstemperatur på 26 grader.

Vejret i Cuba inddeles i to sæsoner. Den tørre sæson ligger fra slut oktober til og med april, mens regntiden strækker sig fra maj til september, hvor de tropiske regnskyl oftest forekommer sidst på eftermiddagen. Orkansæsonen ligger ligeledes i regntiden - som oftest sidst i perioden.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Vi anbefaler, at du rejser til Cuba i vores vinterhalvår. Her er der mange solrige timer, og vejret er skønt. Marts og april er de mest behagelige måneder med dagstemperaturer omkring 25 grader og behagelige nattetemperaturer omkring 20 grader.

Det er også i denne periode, du finder de mest optimale betingelser for dykning, ligesom temperaturerne passer godt til trekking. Vær opmærksom på, at du skal reservere din rejse i god tid, hvis du ønsker at rejse i påsken.

Tag på en eventyrlig rejse til Cuba

Cuba præsenterer en helt særlig stemning, der føles som at træde ind i en vaskeægte tidslomme, der fører dig direkte tilbage til den spanske kolonitid og ikke mindst revolutionen i 1950’erne. På din rejse til Cuba har du god mulighed for at kombinere berigende kultur- og historieoplevelser med ægte ø- og strandferie midt i det caribiske hav. Cuba er helt bestemt et land, som sniger sig helt ind under huden på eventyrere i alle aldre.
Udsigt over charmerende Trinidad

Mærk Cubas caribiske charme på din rejse

Fra smukke strande med svajende palmer og turkisblåt hav til charmerende byer med historiske bygninger, hvor du bliver mødt af den farverige kultur rundt om hvert gadehjørne. Cuba er et land, der både skal opleves, mærkes og smages. Bliv forført af de inspirerende rytmer fra salsaens moderland, tag en svingom med de lokale cubanere, nyd suverænt lokalt håndværk med ægte cubanske cigarer og rom og lad dig betage af de maleriske omgivelser. Hos Jysk Rejsebureau kan du opleve det autentiske Cuba helt tæt på.Casa particular, Cuba

Fra det festlige Havana til charmerende Trinidad

De stemningsfyldte byer er i den grad indbegrebet af den helt særlige cubanske sjæl, hvor særligt Havana er en af de absolutte højdepunkter for mange. Mens du bevæger dig gennem de livlige brostensbelagte gader, hvor farverige bygninger i traditionel caribisk kolonistil pryder omgivelserne, bliver du mødt af alt fra pastelfarvede amerikanerbiler fra 50’erne til cigarrygende bedstemødre og festlige rytmer. Den afslappende stemning og den helt særlige livsglæde, som den lokale cubanske befolkning udstråler, smitter af på enhver, der rejser til Cuba.
Ældre cubansk dame i Cuba

En rejse til det historiske Cuba

Cuba er ikke blot ægte caribisk ø-stemning,og eksotiske strande. Det er også et land med en dramatisk historie, der er tydeligt afspejlet i bybilledet, hvor bydele og bygninger helt tilbage fra kolonitiden er lige så atmosfæriske som de er nedslidte.

Byen Santa Clara dannede i 1959 centrum for det blodige sidste slag i den cubanske revolution, hvilket er markeret på byens revolutionsplads. Santa Clara byder også på et stort mausoleum, der huserer resterne af Che Guevara samt 29 af hans trofaste oprørere. I Havana kan du slå et smut forbi den storslåede Plaza de la Revolución, hvor særligt det skyhøje mindesmærke til ære for nationalhelten José Marti samt det kolossale vægmaleri af Che Guevara, der pryder Indenrigsministeriets bygning, skiller sig ud.


Udforsk Cuba i dit eget tempo

Cuba byder på et væld af højdepunkter og skjulte lokale skatte fra øst til vest, der alle fortjener et besøg. Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi eventyrlige rejser til Cuba, hvor du har mulighed for at opleve alle sider og grene i dit helt eget tempo.

Cruise afsted på fire eller to hjul, rejs rundt som de lokale med offentlig transport eller glid elegant afsted hen over det turkisblå vand til uberørte cubanske øer i en lækker båd - hos os er du garanteret ultimativ frihed på din rejse til Cuba.
På cykel i Vinales-dalen, Cuba
faq

Hvor ligger Cuba?

Cuba er et mindre ø-rige i Det Caribiske Hav, cirka 145 km ud for Floridas kyst.

Hvad hedder hovedstaden i Cuba?

Cubas hovedstad hedder Havana. Byen ligger i det nordvestlige Cuba, og her bor cirka 2 millioner mennesker. Havana er kendt for sine hyggelige og farvestrålende gader og bygninger samt byens kolonihistorie.

Hvad er kl. i Cuba?

Tidszonen i Cuba er UTC-5. Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 6 timer.

Hvornår er det bedst at rejse til Cuba?

Cuba kan besøges året rundt, men det bedste rejsetidspunkt er fra november til april, hvor vejr og klima er mest tørt og med mindre risiko for orkaner.

Indret din rejse til Cuba, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Cuba-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Cuba for dig.


Til top