Søg
Søg
Lokal mand, Cuba
Afslapning på havnepromenaden Malecón i Havana
Lokal blomsterhandler
Capitolio i Havana
Plaza vieja i Havana, Cuba
Che Guevaras mindesmærke i Santa Clara
Trinidad, Cuba
Trinidad, Cuba
Udsigt over charmerende Trinidad
Trinidad, Cuba
Der er så hyggeligt i de små gader i Trinidad
Cuba
Lokale samles over et spil på gaden
Udsigt over Cienfuegos efter ved solnedgang
Cienfuegos, Cuba
Cuba på to hjul
Tiden står stille i vidunderlige Viñales
Lokal farmer på arbejde i Viñales

Aktiv rejse i Cuba

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Få den perfekte kombination af kultur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, sand mellem tæerne og ud i naturen på hesteryg.

Vandring, hesteryg og cykeltur
Kom ud i den cubanske natur og oplev nationalparker, vandfald, sukkermarker, tobaksplantager og dybe, frodige dale. Cuba byder på mange forskellige naturoplevelser som du kan komme helt tæt på ved at vandre i parkerne, ride gennem markerne og cykle helt ned i dalene. Øen er også kendt for sine mange klippeformationer og huler der sætter rammen for et godt rejsebillede.

Havana, Trinidad og Cienfuegos
Få indblik I Cubas historie, kultur og arkitektur gennem guidede ture rundt omring på øen, og mærk den ægte, cubanske stemning med en omgang salsaundervisning.
Havana giver dig en hyggelig og rar indgangsvinkel til landet med sine smukke gader der emmer af liv hvor musikken sætter sit præg på hverdagen. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter dig til en tid, hvor man kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne.
Trinidad byder på mange smukke bygninger fra kolonitiden samt Valle de los Ingenios, et stort område med omkring 70 sukkermøller, der understreger hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi.
Cienfuegus kaldes også "perlen af syden". Det er en nyere by som er kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Cuba

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Cuba
I dag er der både afrejse fra Danmark og ankomst til Havana, Cuba, da du flyver mod uret på vejen hertil. Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Forvent ankomst hotellet hen på aftenen.

2. dag: Udforsk Havana og dans salsa
I dag vil du komme på en guidet gåtur i det spændende Havana. Få et historisk indblik og oplev byens fantastiske arkitektur. Om eftermiddagen er der arrangeret salsaundervisning, hvor du kan lære at danse den latinamerikanske dans, som er meget traditionel på øen.
Overnatning på turistklassehotel. (M)

3. dag: Che Guevara og Escambray bjergene
Fra Havana går turen til Santa Clara hvor du besøger det historiske Che Guevara mausoleum, hvor den marxistiske revolutionær ligger begravet med 29 af sine medkæmpere. Herefter går turen til nationalreservatet Topes de Collantes, der ligger i Escambray bjergene.
Overnatning på turistklassehotel. (M)

4. dag: Vandretur i Topes de Collantes
Idag kommer du på en vandretur til ”Salto de Caburni” vandfaldet hvor du kan tage et forfriskende dyp inden turen går tilbage til hotellet.
Estimeret tid for vandretur: 4-5 timer (ca. 5 km.)
Overnatning på turistklassehotel. (M)

5. dag: Fra Topes de Collantes til Trinidad
Om morgenen starter du ud med en vandretur i den smukke Parque Guanayara, hvorefter turen går mod Trinidad, hvor du ankommer tidlig aften. Herefter har du fri mulighed til at gå på opdagelse i resten af byen selv eller nyde en drink på en lokal café. Eventuelt hør din rejsekonsulent om byens mange muligheder.
Overnatning på Casa Particular. (M)

6. dag: Vandretur omkring Trinidad
I dag skal du på vandretur i El Cubano Nationalpark, som er kendt for et rigt fugleliv og smukke planter. Du kan tage en dukkert undervejs i det klare vandfald. Dagen idag er ikke så anstrengende en vandretur, så du har masser af energi til eftermiddagens byrundtur i Trinindad.
Overnatning på Casa Particular.

7. dag: Arkitektur i Cienfuegos
Før du idag tager fra Trinidad og videre til Cienfuegos, skal du opleve ét af turens højdepunkter - en tur på hesteryg i det smukke landskab omkring Trinidad. Turen tager omkring en time. Tilbage i byen går turen mod Cienfuegos, hvor du lærer denne smukke og levende by at kende. Bl.a. bygningen Palacio de Valle der er et af byens arkitektoniske juveler som du ikke må gå glip af. Palacio de Valle blev bygget i 1917 og huser i dag en restaurant og indbydende tagterrasse med bar.
Overnatning på Casa Particular.

8. dag: Cienfuegos - Soroa
Dagens første stop er Laguna del Tesoro, eller 'Treasue Lake' på engelsk, beliggende på Zapata halvøen. Her hopper du om bord på en båd og får en afslappende rundtur på den billedsmukke sø. Herefter kører du vestpå til dit hotel, der er beliggende i det smukke Sierra del Rosario i Soroa.
Overnatning på turistklassehotel.

9. dag: På cykel til San Diego de los Baños
I dag vil du opleve øen på to hjul. Ruten tager dig gennem de bakkede landskaber i Soroa til det naturskønne San Diego de los Baños, der byder på frodige landskaber.
Estimeret tid for cykeltur: 3 timer (ca. 10-15 km.)
Overnatning på turistklassehotel. (M)

10. dag: Fra San Diego de los Baños til Viñales på cykel
For den aktive person, der nyder at opleve natur og kultur med lidt vind i håret, er denne dag ideel. På din vej oplever du de højtragende kalkstensklipper ”Mogotes”, der danner baggrund for en malerisk udsigt, og du passerer flere lokale tobaksplantager. Der gøres også et stop ved grotten Cueva de los Indios, som du kan udforske på gåben eller i båd.
Estimeret tid for cykeltur: 3 timer (ca. 10-15 km.)
Overnatning på Casa Particular. (M)

11. dag: Viñales
Dagen står på en let vandretur i Cubas berømte tobaksregion, Viñales Valley. Her gror tobaksplanterne mellem sprækker og sten på de stejle klipper. Du vil også besøge en af de lokale tobaksfabrikker.
Overnatning på Casa Particular.

12. dag: Fra Viñales til Maria La Gorda
I dag kører du til ét af de vestligste punkter i Cuba, Maria La Gorda. Turen tager dig forbi grønne tobaksmarker og sukkerroe plantager. Du ender ved en af Cubas skønneste strande, hvor du kan slappe af i de rolige naturomgivelser efter nogle aktive dage på øen.
Overnatning på turistklassehotel.

13. dag: Fridag ved stranden
Nyd en dag ved stranden. Det er muligt at organisere snorkel- og dykkerture ud på det Caribiske Hav hvor du bl.a. kan udforske det smukke koralrev.
Overnatning på turistklassehotel. (M)

14. dag: Fra Maria La Gorda retur til Havana
I dag kan du bare nyde byen i dit eget tempo. Tag en gåtur gennem de pulserende gyder, gå på opdagelse i små butikker og nyd en dejlig aften inden afrejse i morgen.
Overnatning på turistklassehotel. (M)

15. dag: Afrejse fra Havana
Dagen har du til at få købt de sidste souvenirs og pakket kufferten, inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjem mod Danmark. (M)

16. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter en skøn rejse til Cuba.

Overnatning:
10 overnatninger på turistklasse hotel
3 overnatninger på Casa Particular
1 overnatning på flyet til Danmark

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer for Aktiv Rejse i Cuba, så det passer ind i netop dit rejseprogram. Turen kan også laves som privat tur mod et tillæg.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Turen kan også laves som privat tur mod et tillæg.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 15 personer

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark
 • 9 overnatninger på turistklassehotel med morgenmad
 • 5 overnatninger på Casa Particular
 • Visum
 • Kvalificeret turguide, engelsktalende
 • Alle transfers ifølge program
 • Entrébilletter
 • Salsaundervisning
 • Bådtur
 • Leje af cykel

Prisen er eksklusiv

 • Måltider og drikkevarer, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Hjelm og handsker til cykeltur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: