KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Belize. Du kan få skræddersyet din rejse til Belize helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Belize.

Viser 3 oplevelser

Tag på eventyr med Jysk Rejsebureau i Belize

Guatemala og Belize - natur, kultur og strand

Oplev Guatemala og Belize, og glæd dig til to kontrastfulde lande på en og samme rejse. Tag på en uforglemmelig rejse, der kombinerer store natur- og kulturoplevelser med afslapning på en lækker ø midt i det Caribiske Hav. Denne rejse har det hele.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - MAJ
fra 19.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala, Belize og Mexico

Backpacking i Mexico, Guatemala og Belize

Slå hele tre fluer med ét smæk og oplev Mexico, Guatemala og Belize. Du starter rejsen i Mexico City med andre unge og en engelsktalende guide. Herfra bevæger du dig mod Stillehavskysten med flere stops undervejs. Efter otte dage rejser du videre på egen hånd og oplever storslået natur, latinamerikansk kultur, mayaruiner, surfliv og meget mere.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- og Nordamerika

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top