26 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 42.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Adelaide, hvor du kan nyde byen på egen hånd i to dage. Herefter har du otte dages camperleje og en færgebillet til og fra Kangaroo Island. Camperen skal afleveres i Melbourne, så du har god tid til at udforske vingårdene på Fleurieu halvøen, opleve den smukke natur og det unikke dyreliv på Kangaroo Island, tage på vandretur i Grampians og nyde den imponerende Great Ocean Road. Har du tid, så tag et stop på Mornington halvøen syd for Melbourne. I Melbourne er der inkluderet en vandretur med lokalguide rundt i byen, hvor du lærer om byens historie og får et indblik i byens bedste restauranter og caféer - et must for madelskere!

Herfra går rejsen videre ind i Australiens røde centrum. Her henter du en 4WD-camper (bush-camper med firehjulstræk) og bruger de fem dage på at udforske outbacken. Blandt højdepunkter kan nævnes Alice Springs, Kings Canyon og Uluru. Med en 4WD-camper kan du komme steder, du ikke kan i en lejebil, bl.a. køre ad Meernie Loop Road til Red Bank Gorge, Glen Helen, Ormistion Gorge, Stanley Chasim, m.fl.

Rejsen fortsætter til verdens - måske - smukkest beliggende by, Sydney. Her har du tid på egen hånd til at opleve byen.

Efter Sydney går turen til det tropiske nord og byen Cairns, hvor der du skal på en smuk sejltur ud på Great Barrier Reef. Her kan du snorkel blandt tropiske fisk og farverige koraller. I lejebil kører du til kystbyen Port Douglas, som er kendt for sin hyggelige stemning og smukke strande. Her har du fire dage på egen hånd, hvor du kan tage på tur i Dainntree regnskoven. Der er booket en Aboriginal tur til dig fra Port Douglas, hvor du lærer, hvordan de lokale lever med og af naturen - der er blandt andet mulighed for at fiske med spyd og fange mudderkrabber.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man rejser hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Adelaide, Australien
3. dag: Ankomst til Adelaide
Ankomst til Adelaide. Du finder selv til dit hotel, hvor du har to overnatninger.
4. dag: På opdagelse i Adelaide
Adelaide føles på mange måder som en mindre provinsby. Storbyen er spredt over så stort et areal, at du næsten ikke opdager, du faktisk befinder dig midt i en by med over 1 mio. indbyggere. Jordbunden er desuden ikke solid nok til, at der kan bygges skyskrabere, så de højeste bygninger er ikke særlig høje. Byen er nem at finde rundt i, og de brede veje skaber et indtryk af masser af plads og luft. Adelaide har en god beliggenhed med de smukke Adelaide Hills i øst og gode badestrande i vest, bl.a. ved Glenelg.
5.-11. dag: I camper til Kangaroo Island, Grampians og Great Ocean Road
Du afhenter din camper i Adelaide og sætter kursen mod Fleurieu halvøen. Her finder du masser af vingårde og hyggelige landsbyer. Der er booket en returbillet med færgen til Kangaroo Island (du kan sammen med din rejsekonsulent planlægge, hvor lang tid du vil have på øen - vi anbefaler to nætter). Du har camperen i samlet otte dage, inden du skal aflevere den i Melbourne. Kangaroo Island er et af de bedste steder i Australien, hvis du vil se det unikke australske dyreliv i den vilde natur. Her kan du se både kænguruer, koalaer, oposumer - og hvis du er rigtig heldig måske endda en echidna (myrepindsvin). Ved Seal Bay kan du komme tæt på de enorme sæler, som huserer stranden. Mod vest finder du Flinders Chase National Park, som byder på fascinerende klippeformationer ved Remarkable Rocks og Admirals Arch. The Grampians National Park er en af Australiens mere oversete - men meget fascinerende - nationalparker. Her er de mest fantastiske klippeformationer og et rigt dyreliv. Området byder på virkelig gode vandremuligheder, og du må ikke snyde dig selv for turen til McKenzie Falls - husk også at nyde udsigten fra The Balconies. Great Ocean Road snor sig over 300 km langs Australiens voldsomme sydvendte kyst med enorme bølger og spektakulære klippeformationer til den ene side og frodige lysegrønne bakker overstrøet med eukalyptustræer til den anden side. Gør et stop ved Loch Ard Gorge, som er opkaldt efter skibet Loch Ard, der gik på grund her i 1878. Forestil dig, hvordan det må have været at navigere i dette lumske og voldsomme farvand. Twelve Apostles er naturligvis også et “must-do”-stop. Ved Kenneth River kan du se koalaer. Gå en tur op af Grey River Road og kig op i træerne. Hurtigt vil du kunne spotte nogle stykker. Koalaen sover ca. 20 timer i døgnet, så bliv ikke skuffet, hvis det kun er en sammenrullet pelskugle, der sidder i træet.
12. dag: Aflevering af camper i Melbourne
Når du ankommer til Melbourne, afleverer du din camper og tager til dit hotel. Melbourne er Victorias hovedstad og Australiens 2. største by med 3,5 mio. indbyggere. Det er en moderne storby, hvor skyskrabere, kontorbygninger og indkøbscentre er mikset sammen med de gamle bygninger i den smukke victorianske stil. Den blandede arkitektur afspejler meget godt Melbournes indbyggere. Her er nemlig en god blanding af folk fra hele verden. Der har specielt været stor indvandring af grækere og asiatere, hvilket bl.a. afspejles i maden - der er fantastiske restauranter i Melbourne. Der er masser af udflugtsmuligheder fra Melbourne. Besøg f.eks. Phillip Island, hvor du kan se pingvinerne gå i land eller tag på en guidet tur ud i oplandet omkring Melbourne for at se koalaer og kænguruer.
13. dag: Byrundtur til fods i Melbourne
Dagen starter med en byrundtur til fods. Her lærer du alt om byens facinerende histrorie og får et indblik i byens bedste restauranter og cafeer - et must for madelskere!
14. dag: Melbourne til Alice Springs og afhentning af 4WD-camper
Du flyver idag fra Melbourne til Australiens røde hjerte og Alice Springs. Her henter du en 4WD-camper (bush-camper med firehjulstræk) og bruger de næste fem dage på at udforske outbacken. Blandt højdepunkter kan nævnes Alice Springs, Kings Canyon og Uluru. Da din camper er firehjulstrukken, kan du køre ad grusveje og dermed få en mere unik oplevelse i outbacken.
15.-17. dag: På eventyr i outbacken med 4WD-camper
Det store højdepunkt her i midten af Australien er Uluru. 348 meter høj. 10 km i omkreds og millioner år gammel. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning. Se solnedgangen eller tilkøb evt. en middag under den enorme stjernehimmel. Med en 4WD-camper kan du komme steder, du ikke kan i en lejebil, bl.a. køre ad Mereenie Loop Road til Red Bank Gorge, Glen Helen, Ormistion Gorge, Stanley Chasim, m.fl.
18. dag: Aflevering af 4WD-camper og fly til Sydney
Du afleverer camperen om formiddagen og flyver om eftermiddagen til Sydney, hvor du har tre overnatninger.
19.-20. dag: På opdagelse i Sydney
Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end fire millioner mennesker - byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney, og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur herinde og hør om opførelsen af dette arkitektoniske vidunder. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Det er helt fantastisk.
20. dag. Med fly fra Sydney til Cairns
I dag flyver du til Cairns, hvor du ved ankomst tager til dit hotel i byen. Der er mulighed at slappe af ved poolen eller udforske byens gode restauranter.
21. dag. Snorkeltur op Great Barrier Reef
Der venter dig en smuk dag til havs på Great Barrier Reef - verdens største koralrev. Great Barrier Reef byder på noget af det bedste dykning og snorkling i verden. Her lever tusindvis af farverige koraller og fisk, og selvom man kun er til snorkling, er oplevelsen ubeskrivelig, fordi korallerne er så tæt på overfladen, at man tydelig kan se både koraller og farvestrålende fisk. (F)
22. dag: Fra Cairns til Port Douglas
Du afhenter i dag en lejebil og kører mod palmer og afslapning ved Port Douglas, hvor du har tre overnatninger.
23. dag: På opdagelse i og omkring Port Douglas
Du har hele dagen på egen hånd i Port Douglas til at udforske byen og de mange smukke strande, som findes i gåafstand fra dit hotel. Da du har en bil, er der også mulighed for at udforske Daintree regnskoven.
24. dag. På Aboriginal tur fra Port Douglas
Du bliver afhentet på dit hotel og bruger morgenen sammen med en guide fra den lokale Kuku Yalanji aboriginer stamme. Du får under turen et godt indblik i, hvordan de lever med og af naturen. Der vil være mulighed for at samle skaldyr på stranden og fange fisk eller mudderkrabber ved hjælp af spyd. Turen slutter i regnskoven, hvor du kan køle ned i en ferskvandskilde. Du bliver afleveret på dit hotel igen omkring middagstid og har resten af dagen på egen hånd.
25. dag: Afrejse fra Port Douglas
Du tager din lejebil til Cairns AIrport, hvor du afleverer den og påbegynder din hjemrejse mod Danmark.
26. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer atter til Danmark efter et skønt eventyr Down Under.

Overnatninger

2 overnatninger på Majestic Minima Hotel i Adelaide
7 overnatninger i autocamper (Britz Trailblazer - se camper specs her)
2 overnatninger på Batmans Hill on Collins Hotel i Melbourne
4 overnatninger i 4WD-camper (Britz Safari Auto 4WD 5 Berth with Rooftop Tent - se camper specs her)
3 overnatninger på The Tank Stream Hotel i Sydney
2 overnatninger på Coral Tree Inn i Cairns
3 overnatninger på Meridian Port Douglas Hotel i Port Douglas

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau samarbejder med forskellige autocamperudbydere i Australien, f.eks. Apollo, Britz, Maui, Jucy, mfl. Vi har derfor gode muligheder for at tilbyde alternative løsninger til din rejse. Ønsker du at opgradere til en større autocamper eller en af højere standard, så er det muligt. Det er også muligt at tilkøbe flere overnatninger og/eller opgradere overnatningerne inkluderet i rejseforslaget samt tilkøbe oplevelser som f.eks. snorkel/dykning, trekking ture, Aboriginal oplevelser, m.m.

Det er kun muligt at leje en 4WD camper ved Alice Springs i perioden 1. april - 30. november. Rejser du ikke i denne periode, findes der dog masser af andre muligheder for at opleve Australiens røde hjerte på.

Bemærk desuden, at du de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i din autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag, men det er dog kun muligt at booke en 4WD camper i Alice Springs i perioden 1. april - 30. november. Rejser du ikke i denne periode, er der dog masser af andre muligheder.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse. Dog vil byrundturen i Melbourne, sejlturen på Great Barrier Reef og dagsturen fra Port Douglas være med en international gruppe på hhv. maks. 15 og 7 personer, samt engelsktalende guide på begge ture.

Hele året

Pakkeliste

 • International kørekort
 • Vandrestøvler
 • Insektspray
 • Evt. lagenpose
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Kreditkort
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Adelaide // Melbourne - Alice Springs / Alice Springs - Sydney / Sydney - Cairns / Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 8 dages camperleje, Adelaide-Melbourne, inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, tablet (med GPS), og alt udstyr
 • Transport og færgebilletter ifølge program
 • Byrundtur i Melbourne, med engelsktalende guide
 • 5 dages leje af 4WD-camper, Alice Springs-Alice Springs, inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, tablet (med GPS), og alt udstyralle forsikringer og alt udstyr
 • 4 dages billeje Cairns by-Cairns lufthavn inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information)
 • Heldagstur til Great Barrier Reef med Ocean Free Sail, med engelsktalende guide
 • 1/2 dags Aboriginal tur, med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Overnatninger, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof
 • Envejsleje på camperleje, Adelaide-Melbourne (cirka AUD 185,-)
 • Selvrisikoannulleringsforsikring på billeje
 • Nationalpark-gebyr til Uluru-Kata Tjuta National Park

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top