Søg
Søg
Den ultimative rejse Down Under
Nyd den ultimative frihed ved at rejse med en camper i Australien
Seal Bay på Kangaroo Island
Imponerende Remarkable Rocks i Flinders Chase National Park på Kangaroo Island
The Grampians National Park, Victoria, Australien
Du finder masser af wildlife bl.a. kænguruer og koalaer på Kangaroo Island og langs Great Ocean Road
Great Ocean Road, Austalien
Melbourne er en hip by med masser af små restauranter, cafeer og gyder, som man oplever bedst med en lokal på en byrundtur
Tag opdagelse i Australiens Outback i en Bush-camper
Med en 4WD-camper kan du komme steder du ikke kan gøre i en lejebil, bl.a. køre ad Meernie Loop Road til Red Bank Gorge, Glen Helen, Ormistion Gorge, Stanley Chasim, m.fl.
Thorny Devil, Outback, Australien
Storytelling i Outbacken
Sydney, Australien
Blue Mountains, Sydney, Australien
Sydney, Australien
Oplev den australske gæstfrihed på farmophold i Atherton Talblelands
Oplev den australske gæstfrihed på farmophold i Atherton Talblelands
Port Douglas, Australien
Få indblik i hvordan Kuku Yalanji aboriginerne lever med og af naturen. Der vil være mulighed for at samle skaldyr på stranden og fange fisk eller mudderkrabber ved hjælp af spyd
Få indblik i hvordan Kuku Yalanji aboriginerne lever med og af naturen. Der vil være mulighed for at samle skaldyr på stranden og fange fisk eller mudderkrabber ved hjælp af spyd
Kænguru, Australien

Den ultimative rejse Down Under

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 27.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 26 dage

Oplev det fantastiske dyreliv og den smukke natur ved Great Ocean Road og Kangaroo Island i camper. Spis som en lokal i Melbourne. Cruise gennem outbacken i din egen 4WD-camper. Udforsk smukke Sydney på egen hånd. Bo og oplev livet på en lokal farm ved Atherton Talblelands. Gå på jagt med aboriginere i verdens ældste regnskov og snorkel blandt koraller og hajer på Great Barrier Reef - Den ultimative tur down under!

Rejsen starter i Adelaide, hvor du kan nyde byen på egen hånd i to dage. Herefter har du otte dages camperleje og en færgebillet til og fra Kangaroo Island. Camperen skal afleveres i Melbourne, så du har god tid til at udforske vingårdene på Fleurieu halvøen, opleve den smukke natur og det unikke dyreliv på Kangaroo Island, tage på vandretur i Grampians og nyde den imponerende Great Ocean Road. Har du tid, så tag et stop på Mornington halvøen syd for Melbourne. I Melbourne er der inkluderet en vandretur med lokalguide rundt i byen, hvor du lærer om byens historie og får et indblik i byens bedste restauranter og caféer - et must for madelskere!

Herfra går rejsen videre ind i Australiens røde centrum. Her henter du en 4WD-camper (bush-camper med firehjulstræk) og bruger de fem dage på at udforske outbacken. Blandt højdepunkter kan nævnes Alice Springs, Kings Canyon og Uluru. Med en 4WD-camper kan du komme steder, du ikke kan i en lejebil, bl.a. køre ad Meernie Loop Road til Red Bank Gorge, Glen Helen, Ormistion Gorge, Stanley Chasim, m.fl.

Rejsen fortsætter til verdens - måske - smukkest beliggende by, Sydney. Her har du tid på egen hånd til at opleve byen.

Efter Sydney går turen til det tropiske nord. Du henter din lejebil i lufthavnen i Cairns og kører mod Atherton Talblelands, hvor du skal bo to nætter på en lokal farm. På farmen kan du følge dagligdagen og nyde den gode lokalproducerede mad. Herefter kører du til kystbyen Port Douglas, som er kendt for sin hyggelige stemning og smukke strande. Her har du fire dage på egen hånd, hvor du kan tage på tur til Great Barrier Reef og tage på opdagelse i Dainntree regnskoven. Der er booket en Aboriginal tur til dig fra Port Douglas, hvor du lærer, hvordan de lokale lever med og af naturen - der er blandt andet mulighed for at fiske med spyd og fange mudderkrabber.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man rejser hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Sydney, Australien

Detaljeret beskrivelse

1-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Adelaide, Australien

3. dag: Ankomst til Adelaide
Ankomst til Adelaide. Du finder selv til dit hotel, hvor du har to overnatninger.

4. dag: På opdagelse i Adelaide
Adelaide føles på mange måder som en mindre provinsby. Storbyen er spredt over så stort et areal, at du næsten ikke opdager, du faktisk befinder dig midt i en by med over 1 mio. indbyggere. Jordbunden er desuden ikke solid nok til, at der kan bygges skyskrabere, så de højeste bygninger er ikke særlig høje. Byen er nem at finde rundt i, og de brede veje skaber et indtryk af masser af plads og luft. Adelaide har en god beliggenhed med de smukke Adelaide Hills i øst og gode badestrande i vest, bl.a. ved Glenelg.

5-11. dag: I camper til Kangaroo Island, Grampians og Great Ocean Road
Du afhenter din camper i Adelaide og sætter kursen mod Fleurieu halvøen. Her finder du masser af vingårde og hyggelige landsbyer. Der er booket en returbillet med færgen til Kangaroo Island (du kan sammen med din rejsekonsulent planlægge, hvor lang tid du vil have på øen - vi anbefaler to nætter). Du har camperen i samlet otte dage, inden du skal aflevere den i Melbourne.

Kangaroo Island er et af de bedste steder i Australien, hvis du vil se det unikke australske dyreliv i den vilde natur. Her kan du se både kænguruer, koalaer, oposumer - og hvis du er rigtig heldig måske endda en echidna (myrepindsvin). Ved Seal Bay kan du komme tæt på de enorme sæler, som huserer stranden. Mod vest finder du Flinders Chase National Park, som byder på fascinerende klippeformationer ved Remarkable Rocks og Admirals Arch.

The Grampians National Park er en af Australiens mere oversete - men meget fascinerende - nationalparker. Her er de mest fantastiske klippeformationer og et rigt dyreliv. Området byder på virkelig gode vandremuligheder, og du må ikke snyde dig selv for turen til McKenzie Falls - husk også at nyde udsigten fra The Balconies.

Great Ocean Road snor sig over 300 km langs Australiens voldsomme sydvendte kyst med enorme bølger og spektakulære klippeformationer til den ene side og frodige lysegrønne bakker overstrøet med eukalyptustræer til den anden side. Gør et stop ved Loch Ard Gorge, som er opkaldt efter skibet Loch Ard, der gik på grund her i 1878. Forestil dig, hvordan det må have været at navigere i dette lumske og voldsomme farvand. Twelve Apostles er naturligvis også et “must-do”-stop. Ved Kenneth River kan du se koalaer. Gå en tur op af Grey River Road og kig op i træerne. Hurtigt vil du kunne spotte nogle stykker. Koalaen sover ca. 20 timer i døgnet, så bliv ikke skuffet, hvis det kun er en sammenrullet pelskugle, der sidder i træet.

12. dag: Aflevering af camper i Melbourne
Når du ankommer til Melbourne, afleverer du din camper og tager til dit hotel.

Melbourne er Victorias hovedstad og Australiens 2. største by med 3,5 mio. indbyggere. Det er en moderne storby, hvor skyskrabere, kontorbygninger og indkøbscentre er mikset sammen med de gamle bygninger i den smukke victorianske stil. Den blandede arkitektur afspejler meget godt Melbournes indbyggere. Her er nemlig en god blanding af folk fra hele verden. Der har specielt været stor indvandring af grækere og asiatere, hvilket bl.a. afspejles i maden - der er fantastiske restauranter i Melbourne.

Der er masser af udflugtsmuligheder fra Melbourne. Besøg f.eks. Phillip Island, hvor du kan se pingvinerne gå i land eller tag på en guidet tur ud i oplandet omkring Melbourne for at se koalaer og kænguruer.

13. dag: Byrundtur til fods i Melbourne
Dagen starter med en byrundtur til fods. Her lærer du alt om byens facinerende histrorie og får et indblik i byens bedste restauranter og cafeer - et must for madelskere!

14. dag: Melbourne til Alice Springs og afhentning af 4WD-camper
Du flyver idag fra Melbourne til Australiens røde hjerte og Alice Springs. Her henter du en 4WD-camper (bush-camper med firehjulstræk) og bruger de næste fem dage på at udforske outbacken. Blandt højdepunkter kan nævnes Alice Springs, Kings Canyon og Uluru. Da din camper er firehjulstrukken, kan du køre ad grusveje og dermed få en mere unik oplevelse i outbacken.

15-17. dag: På eventyr i outbacken med 4WD-camper
Det store højdepunkt her i midten af Australien er Uluru. 348 meter høj. 10 km i omkreds og millioner år gammel. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning. Se solnedgangen eller tilkøb evt. en middag under den enorme stjernehimmel.

Med en 4WD-camper kan du komme steder, du ikke kan i en lejebil, bl.a. køre ad Meernie Loop Road til Red Bank Gorge, Glen Helen, Ormistion Gorge, Stanley Chasim, m.fl.

18. dag: Aflevering af 4WD-camper og fly til Sydney
Du afleverer camperen om formiddagen og flyver om eftermiddagen til Sydney, hvor du har tre overnatninger.

19-20. dag: På opdagelse i Sydney
Sydney er hovedstad i New South Wales - og Australiens største by. Her bor mere end fire millioner mennesker - byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse.

Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney, og er et absolut “must see”. Tag på en guidet rundtur herinde og hør om opførelsen af dette arkitektoniske vidunder. I samme område ligger Harbour Bridge. Her fortæller et lille museum om opførelsen af broen, og man kan tage de 200 trappetrin til toppen og kigge ind over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber eller cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, operahuset og broen. Det er helt fantastisk.

20. dag. Fra Sydney til farmophold ved Atherton Talblelands
I dag flyver du til Cairns, hvor du i lufthavnen henter din lejebil og sætter kursen mod dit farmophold ved Atherton Tablelands. Vi har udvalgt nogle mindre farme, så det bliver en mere unik oplevelse, da du vil være den eneste gæst der. På farmen kan du følge en lokal families liv og hjælpe til med bl.a. at drive kvæg, malke dyrene, høste og meget andet. Under dit ophold vil du få masser af lokalproduceret mad (inkluderet), og du kommer til at få den australske gæstfrihed helt ind under huden. (A)

21. dag. Farmophold ved Atherton Talblelands
Nyd dagen med dit værtsfamilie og følg dem i deres dagligdag på en ægte australsk farm. (M,F,A)

22. dag: Fra Atherton Talblelands til Port Douglas
Det er blevet tid til at tage afsked med familien og drage mod palmer og afslapning ved Port Douglas, hvor du har tre overnatninger. (F)

23. dag: På opdagelse i og omkring Port Douglas
Du har hele dagen på egen hånd i Port Douglas til at udforske byen og de mange smukke strande, som findes i gåafstand fra dit hotel. Da du har en bil, er der også mulighed for at udforske Daintree regnskoven.

24. dag. På Aboriginal tur fra Port Douglas
Du bliver afhentet på dit hotel og bruger morgenen sammen med en guide fra den lokale Kuku Yalanji aboriginer stamme. Du får under turen et godt indblik i, hvordan de lever med og af naturen. Der vil være mulighed for at samle skaldyr på stranden og fange fisk eller mudderkrabber ved hjælp af spyd. Turen slutter i regnskoven, hvor du kan køle ned i en ferskvandskilde. Du bliver afleveret på dit hotel igen omkring middagstid og har resten af dagen på egen hånd.

25. dag: Afrejse fra Port Douglas
Du tager din lejebil til Cairns AIrport, hvor du afleverer den og påbegynder din hjemrejse mod Danmark.

26. dag.: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark efter et skønt eventyr Down Under.

Overnatning:
12 overnatning på hotel/resort
7 overnatninger i camper*
4 overnatninger i 4WD-camper*

*Bemærk, at man de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i sin autocamper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Australien. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Ønsker du at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag. I perioden 1 dec. - 31. mar. er det ikke muligt at leje 4WD-camper. Det er dog muligt at lave et kør-selv program i denne periode med overnatninger og 4WD billeje mod en merpris.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 27.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Adelaide // Melbourne - Alice Springs / Alice Springs - Sydney / Sydney - Cairns / Cairns - Danmark
 • 2 nætter på hotel i Adelaide
 • 8 dages camperleje, Adelaide-Melbourne, inkl. fri kilometer, tablet (med GPS), alle forsikringer og alt udstyr
 • Færgebillet til Kangaroo Island t/r
 • 2 nætter på hotel i Melbourne
 • Byrundtur i Melbourne
 • 5 dages leje af 4WD-camper, Alice Springs-Alice Springs, inkl. fri kilometer, tablet (med GPS), alle forsikringer og alt udstyr
 • 3 nætter på hotel i Sydney
 • 6 dages billeje Cairns lufthavn-Cairns by, inkl. fri km og forsikring
 • 2 nætters farmophold inkl. alle måltider
 • 3 nætter på hotel i Port Douglas
 • 1/2 dags Aboriginal tur
 • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Overnatninger, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgift til campingpladser
 • Udgift til brændstof til camperne
 • Drikkevarer
 • Envejsleje på camperleje, Adelaide-Melbourne (betales på stedet)
 • Selvrisikoannulleringsforsikring på billeje
 • Nationalpark-gebyr til Uluru-Kata Tjuta National Park
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: