Søg
Søg
Jysk, AAL, nyt

Aalborg

Aalborg kontoret blev oprettet i 1996 og flyttede i december 2016 til de nuværende, lækre lokaler på Vestebro. Her har vi også en veludbygget rejseudstyrsbutik.


På Jysk Rejsebureau i Aalborg har vi et godt hyggehjørne til vores kunder med guidebøger over hele verden, så man kan sidde og planlægge næste rejse og evt. nyde en kop varm kakao.

På kontoret har vi også et stort udvalg af rejseudstyr, lige fra sandaler til soveposer og vandrestøvler til vandflasker, - husk at du som kunde får 15% rabat.

Foredrag
Kom til gratis rejseforedrag i vores butik og få gode råd og ideer til din næste rejse - eller bare en god oplevelse. Tilmeld dig og læs mere her.

Skræddersyede rejser
Vi skræddersyer rejser til hele verden – for alle uanset alder og rejsedrømme.

Vi tilbyder dig:
- Specialviden om de fleste lande i verden
- Vejledning og planlægning af rejseform og rute
- Rådgivning om visum, budget, rejserute mv.
- Rådgivning og hjælp før, under og efter rejsen

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at betale med kontanter i Jysk Rejsebureaus butikker.

Information

Adresse
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg


Mail:
aalborg|jr.dk

Telefon
70 20 19 15

Assistancetelefon
(+45) 70 20 64 88

Åbningstider:
Hverdage: 9.00 - 17.00
(Torsdag dog 11.00 - 17.00)
Lørdag: 9.30 - 14.00

Afdelingens medarbejdere

Rejsekonsulent: Anders Uglebjerg Grud

Anders U. Grud

Natur, verdensvidundere, dyreliv, kultur, strande. Lyder det attraktivt? Der findes mange små perler, der venter på at blive opdaget. Har du uforløste rejsedrømme, så gi' mig et kald, og vi gør rejsedrømmen til virkelighed.
Læs mere
Britta Larsen Schmidt

Britta Larsen Schmidt

En klog mand sagde engang "At rejse er at leve", og jeg kunne ikke være mere enig ! At rejse giver dig en frihed, en åbenhed og imødekommenhed, der efterlader dig med en tørst efter mere.
Læs mere
Rejsekonsulent: Charlotte Høi

Charlotte Høi

"Eventyret venter den, som forstår at gribe det!" At gribe eventyret betyder for mig at tage rygsækken på ryggen og drage ud i verden, mærk den og se hvor du ender. Dit eventyr står jeg klar til at hjælpe dig med :-)
Læs mere
Heidi Johansen, Aalborg

Heidi Johansen

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser!. Så uanset om dine drømme er New Zealand i camper, backpacking i Australien, familieferie i Thailand eller road trip i USA så kontakt mig :)
Læs mere

Helle H. Krogh

Har du også rejsefeber og drømmer om at ride på kameler i Indien, sidde på ladet af en pickup-truck i Cambodia, danse salsa natten lang i Caribien eller nyde udsigten fra Andesbjergene i Sydamerika? Eller måske noget helt andet?
Læs mere
Er ude at rejse
Rejsekonsulent: Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

En af de mest fantastiske ting ved at rejse, er at man aldrig bliver færdig med at udforske verden - Der dukker konstant spændende steder op der skal besøges!
Læs mere
Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Jeg lever livet igennem at opleve, hvad verden har at byde på! Den unikke følelse af at rejse, en følelse af spænding, forventning, fascination, glæde og det vildeste af det hele - følelsen af at leve livet én dag af gangen.
Læs mere
Maja Mohr Larsen, Rejsekonsulent

Maja Mohr Larsen

'Mærk verden' betyder for mig at omfavne verden og lade sanserne forføre.
Læs mere
Mia Ravn Nielsen

Mia R. Nielsen

Drømmer du ligesom mig om at komme ud og opleve alverdens destinationer og kulturer, så er det måske på tide at begynde at pakke rygsækken...
Læs mere
mie

Mie Sommer Runholt

Er du ligesom mig KONSTANT eventyrlysten og er du ligesom mig i dit es, når du møder nye mennesker, smager nye ting og oplever nye ting, så send mig en mail, og lad mig hjælpe dig med dit næste eventyr...
Læs mere
Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

At rejse er at leve og jeg bliver aldrig træt af det. Jeg elsker at stå et nyt sted, opleve en ny kultur og møde nye mennesker. Med rygsækken fyldt med erfaringer og oplevelser, er jeg klar på at få dig ud at "mærke verden".
Læs mere
Thyra Bejer

Thyra Bejer Petersen

Mød og fordyb dig i en fremmed kultur, oplev betagende natur, dans salsa, udfordr dig selv og udvid din horisont ved at rejse ud og mærk verden.
Læs mere
Til top
Find os på: