KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Sri Lanka senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Sri Lanka. Du kan få skræddersyet din rejse til Sri Lanka helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Sri Lanka.

Viser 18 oplevelser

På spændende safari i børnehøjde

Med familien i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev Sri Lankas skønne dyreliv, natur og kultur og slut af med dejlig afslapning ved stranden i Mirissa.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 17.995,-
fra 9.995,-
Cruise rundt mellem atollerne på Maldiverne

Natur og kultur i Sri Lanka og krydstogt i Maldivernes øhav

Oplev den afslappede livsstil i Sri Lanka med kultur og spiritualitet. Kom helt tæt på elefanter og blåhvaler, lær at lave traditionelle retter, bliv klog på te-produktion og fordyb dig i buddhismen. Rejsen afsluttes med et krydstogt i Maldivernes smukke øhav.
Læs mere
Op til 30 dage
DECEMBER - APRIL
fra 31.495,-
Spændende elefantsafari i Minneriya Nationalpark

Sommer på Sri Lankas østkyst

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Langstrakte strande, historiske ruiner, venlige folk, flokke af elefanter, billige priser, smukke togrejser og skøn mad er bare nogle af de ting, som beskriver de oplevelser, der venter jer på Sri Lanka.
Læs mere
15 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 19.995,-
fra 12.995,-
Mød de imødekommende lokale på Sri Lanka

Sri Lanka - Sommerferie off-the-beaten-track

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag ud på en tur, der både inkluderer kendte highlights, men også tager dig med til nogle nye steder på Sri Lanka, der ikke er besøgt af de store turiststrømme.
Læs mere
13 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 20.495,-
Riverrafting ved Kitulgala

Aktivt eventyr i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Rafting, bjergbestigning og surfing er nogle af de ting, du vil opleve på denne aktive rejse i Sri Lanka. Rejsen giver dog også indblik i den lokale srilankaske kultur, samt indeholder ikoniske seværdigheder som Sigiriya Lion Rock og Dambulla Caves.
Læs mere
18 dage
DECEMBER - APRIL
fra 23.495,-
På cykeltur på de smalle stier i Sri Lanka

På cykel i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Skøn cykling gennem Sri Lankas grønne bjerge og smukke teplantager, forbi forter, nationalparker og buddhistiske huletempler til historiske byer og smukke strande mod syd. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
17 dage
DECEMBER - APRIL
fra 27.495,-
Snorkeling på Maldiverne

Aktiv ferie i Sri Lanka og Maldiverne

Start din ferie med et aktivt eventyr i Sri Lanka, hvor du skal trekke, rafte og teste dig selv med enten rapelling eller canyoning i regnskoven. Slut af på Maldiverne, hvor du får mulighed for at snorkle, stå på stand up paddle board med mere - alt imens du nyder landets kridhvide strande.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 22.995,-
98Acres Resort i Ella, Sri Lanka

Sri Lanka Deluxe

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Foruden at opleve Sri Lankas kultur- og naturskatte overnatter du på udvalgte lækre hoteller og i teltcamp i Udawalawe Nationalpark.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Mød de begejstrede og nysgerrige srilankanske børn

Rejs på egen hånd i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Sri Lanka er en frodig, bjergrig ø, dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke hvide strande. Her vrimler det med forskellige dyrearter lige fra påfugle til elefanter og leoparder. Med en flybillet og ankomstpakke får du en god start på din rejse på egen hånd i Sri Lanka.
Læs mere
Op til 30 dage
HELE ÅRET
fra 8.495,-
Dambulla Caves

Oplevelsesrejse til Sri Lanka med natur, kultur og strand

Oplev det bedste af Sri Lanka på denne rejse, hvor du bestiger Løveklippen, mærker kulturen i Kandy, og ikke mindst kører med tog gennem det frodige og billedskønne højland. Du oplever også Sri Lankas unikke dyreliv på safari, og rejsen slutter med afslapning i tropiske omgivelser på den smukke sydkyst.
Læs mere
17 dage
20-12-2024
fra 19.995,-
fra 12.495,-
Munke ved Ruwanwelisaya stupa in Anuradhapura

Kulturelle Sri Lanka med Jaffna og strand

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Rejsens primære omdrejningspunkt er Sri Lankas mange kulturelle skatter, men vi har naturligvis også inkluderet besøg på de underskønne strande landet har at byde på.
Læs mere
15 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 19.995,-
Oplev de majestætiske elefanter i Udawalawa Nationalpark

Sri Lanka for backpackere

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Denne tur er for dig, der gerne vil rejse på budget og få indblik i Sri Lankas natur, kultur og selvfølgelig de hyggelige strande. Du får en unik oplevelse, når du overnatter i et tempel, og du kan nyde den smukke natur ved Horton Plains og Udawalawa.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - APRIL
fra 17.495,-
De skønne strande omkring Tangalle

Sri Lankas skønneste strande

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Slap af på stranden i hængekøjer og led efter spor fra skildpadderne, der har lagt æg i nattens løb. Oplev de majestætiske blåhvaler og slut af i pulserende Colombo.
Læs mere
12 dage
DECEMBER - APRIL
fra 16.995,-
LAPOINT, Surfing på Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Denne tur giver dig mulighed for enten at lære at surfe som begynder, eller du kan fortsætte med at udvikle dine surf-talenter i det lune hav omkring Sri Lanka.
Læs mere
17 dage
DECEMBER - APRIL
fra 19.995,-
Yoga på stranden

Yoga retreat i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Verdensklasse yogalærere, skøn mad, der gavner krop og sjæl, tropiske omgivelser, spabehandlinger ved hånden - altsammen pakket ind i skønne strandomgivelser.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - APRIL
fra 22.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackereventyr i Asien

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai: Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surf, trek, dyk og snorkling af en af mange aktiviteter der venter på dette eventyr rundt i Asien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 11.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Going Down Under

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien og Thailand: Denne jordomrejse byder på alt fra fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
2-12 måneder
fra 15.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familien på jordomrejse

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.
Læs mere
2-6 måneder
fra 21.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Sri Lanka

Få info og fakta om Sri Lanka lige her!
weather

Vejret i Sri Lanka

Sri Lanka har tropisk klima med gennemsnitstemperaturer på 26-30°C året rundt og i højlandet 15-20°C. Generelt er vejret i hele landet dog meget ustabilt i oktober og november og her skal du forvente, der kommer regn og luftfugtigheden vil være høj.
Der findes regntid og en tørtid i Sri Lanka, men der er stor forskel perioden for disse afhængig af, hvor du rejser i landet. Her spiller vind og havstrømme ind, så det er vigtigt at du vælger din rejserute efter vejret.
Yala-monsunen, også kaldet sydvest-monsunen, rammer syd- og vestlige kyster samt højlandet mellem maj og september. Sammenlignet med Maha-monsunen (nord- og østkysten), som rammer mellem december og februar, er Yala-monsunen mindre intens.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Sri Lanka.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan reelt rejse til Sri Lanka hele året. Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og højland er fra december til marts og for nord- og østkysten fra april til september. Selvom du rejser i Sri Lanka i tørtiden, så skal du være forbedret på at der kan komme et regnskyl i ny og næ, specielt i højlandet.
Tørtiden fra december til april er højsæson med flest turister og derfor generelt også højere priser. Det er også sæsonen, hvor hvaler migrerer forbi Sri Lankas kyster.
Lavsæsonen ligger generelt under monsunperioderne opleve færre turister. Regn- og monsuntiden rammer vestkyst, sydkyst og højland fra maj til november og i nord- og østkysten fra oktober til februar.

Sri Lanka - Et ægte skatkammer af oplevelser

Tag på en eventyrlig rundrejse på Sri Lanka sammen med Jysk Rejsebureau. Oplev landets mange kulturelle skatte, mindeværdige aktiviteter og ikke mindst de enestående omgivelser ved både kystområderne og i højlandet. Med vores skræddersyede rejser til Sri Lanka kan du få alt fra medrivende adventure til luksuriøs afslapning i dit eget tempo. Overalt på Sri Lanka er der store oplevelser, som venter på dig. Det gør netop dette rejsemål til et sandt hit hos de fleste.
Sri Lanka, Dambulla

Oplev det autentiske Sri Lanka

Hos Jysk Rejsebureau arrangerer vi eventyrlige rejser til Sri Lanka, der giver dig mulighed for at opleve det autentiske Sri Lanka. Med den fantastiske natur, rige kultur og historie, de mange store smagsoplevelser og et væld af aktiviteter for enhver smag, er Sri Lanka et land, der sniger sig helt ind under huden på eventyrere i alle aldre. Vi skræddersyer mere end gerne din helt personlige rejse til Sri Lanka og giver dig inspiration til både de helt store seværdigheder og de mange skjulte perler rundt på øen.
Ella, teplantage, Sri Lanka

Oplev Sri Lankas historiske templer og paladser

På din rejse til Sri Lanka kan du udforske gamle kongebyer, hellige templer og historiske paladser. Sri Lankas templer byder på nogle af de største historiske og kulturelle oplevelser. I Dambulla, i den centrale del af Sri Lanka, kan du opleve det enestående klippetempel, der stammer helt tilbage fra flere århundrede f.kr. Templet har været et helligt sted for buddhistiske pilgrimsrejsende i mere end 22 århundrede.

Du kan også bestige Sigiriya Klippen, som er en 180 m høj klippe, der står som en enlig mastodont i landskabet. På toppen ligger de historiske ruiner fra Kong Kasyapas palads-kompleks, der stammer fra det 5. århundrede. I den gamle hovedstad, Kandy, kan du opleve “Tandens Tempel” i det gamle kongelige paladskompleks. Det er ét af verdens vigtigste buddhistiske templer og huserer angiveligt et levn fra Buddhas tand.
Anuradhapura Jetavana, Sri Lanka

Kom helt tæt på Sri Lankas natur og dyreliv

Fra skønne badestrande ved kysten til storslåede dale og bjergområder i landets hjerte. Sri Lanka er et magisk land med alsidige naturoplevelser for enhver eventyrlysten rejsende. Tag eksempelvis på trekkingtur blandt maleriske dale og frodige bjergområder, kom med på en uforglemmelig safaritur, og opdag det rige dyreliv, der også byder på elefanter og leoparder.
Mountain bike tur i Sri Lanka

Tag på en aktiv rejse til Sri Lanka

Er du vild med adrenalinfyldte aktiviteter og oplevelser? Din rejse til Sri Lanka kan eksempelvis inkludere white water rafting omkring Kitulgala, hvor du både kan mærke Kelani Ganga Rivers fulde kræfter og have tid til at nyde omgivelserne. Det er også her, at den Oscar-vindende film Broen over River Kwai er filmet. Ved både vest- og østkysten kan du få undervisning i surfing og lære at blive en sand mester på bølgerne.

På vores aktive rejser til Sri Lanka kan du prøve kræfter med Adam's Peak. Det er et af Sri Lankas højeste bjerge og en af øens vigtigste pilgrimsfærd for både buddhister, hinduer og kristne. Turen mod toppen består af omtrent 5000 trin med mulighed for at gøre ophold undervejs. Når du ankommer til toppen af bjerget, opvejer den storslåede udsigt alle anstrengelserne. Den bedste oplevelse får du, når du starter turen om natten. Så du kan nå at se den helt magiske solopgang og skyggen fra bjerget, der langsomt skærer gennem landskabet.
Sri Lanka, Adams Peak

Rejs gennem det smukke srilankanske landskab

Sri Lanka er i høj grad et land, som du bør rejse rundt i og opleve kontrasten fra den pulserende hovedstad Colombo til den frodige natur, der får pulsen helt ned. Her er det især oplagt at hoppe ombord på en af de billedskønne togture, der fører dig igennem det flotte srilankanske landskab med alt fra smukke teplantager til charmerende landsbyer og sceniske dale.
Oplev en skøn togtur gennem Sri Lankas højland
faq

Hvor ligger Sri Lanka?

Sri Lanka ligger i Det Indiske Ocean syd for Indien. Landet befinder sig i tropisk klimabælte, så der er høje temperaturer året rundt.


Hvad skal man se på Sri Lanka?

Sri Lanka byder på en god blanding af kulturelle oplevelser kombineret med et frodigt og mangfoldigt dyre- og naturliv. Det relativt lille land huser 8 forskellige UNESCO World Heritage Sites, og nationalparkerne byder på alt fra elefanter, leoparder og krokodiller til mange unikke arter af fugle. Det mest gængse er, at man oplever landet med en chauffør, som også er guide for dig, men landet kan også opleves på egen hånd gennem et velfungerende offentligt transportsystem og fin infrastruktur.

Er Sri Lanka en god familiedestination?

Sri Lanka er en rigtig god destination for familier, dels da landet har en god infrastruktur der gør det nemt at komme fra A-B og dels da der findes mange børnevenlige oplevelser på Sri Lanka. Sri Lanka byder f.eks. både på hyggelige små landsbyer, nationalparker, hvor man kan tage på safari og lækre overnatningssteder tæt på strand og vand, hvor hele familien kan slappe af sammen. Find inspiration til familieferien her.


Hvornår skal man besøge Sri Lankas øst- og sydkyst?

Af hensyn til monsunen, er det bedst at besøge Sri Lankas østkyst når det er sommer i Danmark, mens sydkysten er bedst at rejse til i den danske vinter.

Indret din rejse til Sri Lanka, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Sri Lanka-eksperter dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide. Det er oplagt at kombinere din rejse til Sri Lanka med en uge på Maldiverne.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Sri Lanka for dig.

Til top