Børn er ingen hindring for at rejse i Sri Lanka - nærmere tværtimod. Vi mener at man kan have børn med på mange af vores ture i Sri Lanka, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle aktive oplevelser og afslappende badeferier der er specielt familieegnede.

Det herlige ved børn, at de er nysgerrige, umiddelbare og møder verden komplet uden fordomme. Børn åbner døre og er den bedste billet til lokalkontakt. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Samtidig vil I på jeres familierejse få en fælles oplevelse i Sri Lanka, der vil stå som noget helt specielt for alle – store og små – og en tur, som I med garanti vil huske.

Viser 3 oplevelser

Nuwara Eliya ligger i hjertet af højlandet

Oplevelsesrejse til Sri Lanka med natur, dyreliv og strand

Oplev det bedste af Sri Lanka på denne rejse, hvor du besøger Løveklippen og den gamle hovedstad Kandy. Udforsk også de bølgende grønne teplantager i højlandet og det unikke dyreliv i Udawalawe. Rejsen afsluttes med et ophold i Mirissa, hvor du kan nyde de smukke strande.
Læs mere
15 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 19.995,-
fra 12.995,-
På spændende safari i børnehøjde

Med familien i Sri Lanka

Oplev Sri Lankas skønne dyreliv, natur og kultur og slut af med dejlig afslapning ved stranden i Mirissa.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 16.995,-
fra 9.995,-
Spændende elefantsafari i Minneriya Nationalpark

Sommer på Sri Lankas østkyst

Langstrakte strande, historiske ruiner, venlige folk, flokke af elefanter, billige priser, smukke togrejser og skøn mad er bare nogle af de ting, som beskriver de oplevelser, der venter jer på Sri Lanka.
Læs mere
15 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 18.995,-
fra 12.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top