Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Ecuador. Du kan få skræddersyet din rejse til Ecuador helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Ecuador.

Viser 14 oplevelser

Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga

Det bedste af Ecuador og Galapagos

Kom til de bedste markeder, hyggeligste landsbyer og smukkeste vulkaner i Ecuador samt ø-hop og cruise til de mest unikke øer på Galapagos.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 38.795,-
Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Få en god start på dit backpacker-eventyr i Ecuador med et par dage i Quito og videre på syv dages ø-hop på Galapagos, inden du rejser videre på egen hånd.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 16.795,-
Cuyabeno-reservatet ligger i amazonjunglen. Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin

Eventyrlige Amazonas & Galapagos

Kom med dybt ind i Amazonjunglen, mærk stemning og det lokale liv på marked i Otavalo og oplev Galapagos' fantastiske dyreliv og natur på et spændende cruise.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 38.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador og Galapagos for hele familien

Tag familien med på eventyr i Ecuador. Lær om indianers liv i Amazonas, kom tæt på vulkaner og vandfald samt oplev det imponerende dyrliv på Galapagos.
Læs mere
19 dage
HELE ÅRET
fra 27.795,-
fra 27.495,-
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

På eventyr til Machu Picchu, Galapagos & Cotopaxi

Tag med på denne drømmerejse til det bedste af Peru og Ecuador: Se solopgangen ved Machu Picchu, lær om inkaernes kultur i Den Hellige Dal, oplev det unikke dyreliv og den fantastiske natur på Galapagos samt slut rejsen med et ophold ved foden af den enorme Cotopaxi-vulkan.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 39.995,-
Backpacking med buspas i Ecuador

Backpacking med buspas i Ecuador

Rejs i Ecuador med et buspas og få unikke oplevelser og nyd den ultimative frihed. Du bestemmer selv hvornår du vil videre til næste eventyr, og kan få hjælp af engelsktalende guide på bussen. Rejsen inkluderer oversøisk flybillet, to overnatninger i Quito samt fleksibelt buspas med 20 unikke ture og stops.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 12.595,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador

Vulkaner, Amazonas & Stillehavskysten

Udforsk Amazonas, oplev Baños smukke vandfald, cykel mountainbike ved mægtige Chimborazo, kør af det legendariske togstræk Nariz del Diablo, tag på opdagelse i charmerende Cuenca, nyd strandene omkring Montañita og oplev det fantastiske dyreliv på Isla de la Plata.
Læs mere
18 dage
JUNI - NOVEMBER
fra 23.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador adventure

Tag på det store adventure-eventyr i Ecuador: bestig tre af Ecuadors ikoniske vulkaner (Pichincha, Iliniza Norte og Cotopaxi) og dyk blandt legesyge søløver og hammerhajer på Galapagos.
Læs mere
14 dage
JUNI - OKTOBER
fra 27.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Rejs på egen hånd i Ecuador

Ankomstpakken i Ecuador sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse på Ecuador.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 7.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 19.595,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.495,-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru og Ecuador: Oplev karneval i Brasilien, dans tango i Argentina, udforsk amazonjunglen, kom tæt på Galapagos vilde dyr, mærk stemning på lokale markeder, trek af incastien til Machu Picchu og nyd udsigten fra toppen af en sneklædte vulkaner.
Læs mere
3-6 måneder
fra 7.095,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 15.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Ecuador og Galapagos

Få info og fakta om Ecuador og Galapagos lige her!
weather

Vejret i Ecuador og Galapagos

Det er muligt at rejse i Ecuador året rundt. I kystområdet og på Galapagos-øerne er januar til maj den våde og varme periode med temperaturer omkring 30 grader, mens juni til december er den tørre og køligere periode. I juli og august er der ofte mere skyet med dagtemperaturer mellem 20-25 grader.
I højlandet er den tørre periode fra juni til september.
Amazon-området falder der regn året rundt (dog ikke hver dag), også i tørtiden fra september til december, så medbring altid regntøj.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Ecuador & Galapagos.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Ecuadors mange forskellige landskaber betyder flere forskellige sæsoner og stor variation i vejret. Derfor er det også svært at definere, hvornår det er bedst at rejse til Ecuador og Galapagos, da hver sæson har sine fordele og ulemper. Generelt kan man rejse i landet året rundt og du skal som rejsende være klar på alt fra regn i Amazonas og kolde nætter i højlandet til varme langs kystområderne og Galapagos. Højsæsonen i Ecuador ligger i månederne fra maj til september og igen fra december til januar. Lavsæsonen ligger fra februar til maj og igen fra oktober til november, hvor du generelt skal forvente mere regn.
faq

Hvad koster en rejse til Galapagos?

En rejse til Galapagos starter på 14.995, men afhænger af antal dage, overnatningssted samt hvilke oplevelser du ønsker at inkludere i rejsen. Din rejse til Galapagos kan sammensættes efter dine ønsker og behov samt budget.


Hvor ligger Galapagosøerne?

Galapagosøerne består af 19 større øer og en lang række mindre øer beliggende vest for Ecuadors fastland. Der er næsten 1000 km fra fastlandet af Ecuador til Galapagosøerne, og derfor skal man på en flyvetur på ca. 2 timer fra fx Guayaquil til øerne.

Hvor ligger Ecuador?

Ecuador ligger i Sydamerika. Landet deler grænse med Columbia mod nord og Peru mod syd.


Hvad hedder hovedstaden i Ecuador?

Hovedstaden i Ecuador er Quito. Byen ligger smukt i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Quito har en historisk bydel med masser af flotte gamle kirker og brostensbelagte gader. Rundt om byen er der smuk natur og muligheder for mindre vandreture.

Indret din rejse til Ecuador & Galapagos, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Ecuador-eksperter, som selv har rejst i Ecuador og på Galapagos, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi rejsen til Ecuador & Galapagos for dig.

Til top