KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Ecuador senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Ecuador. Du kan få skræddersyet din rejse til Ecuador helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Ecuador.

Viser 13 oplevelser

Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga

Det bedste af Ecuador og Galapagos

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Kom til de bedste markeder, hyggeligste landsbyer og smukkeste vulkaner i Ecuador samt ø-hop og cruise til de mest unikke øer på Galapagos.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 39.495,-
Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

Ø-hop på Galapagos og backpacking i Ecuador

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Få en god start på dit backpacker-eventyr i Ecuador med et par dage i Quito og videre på syv dages ø-hop på Galapagos, inden du rejser videre på egen hånd.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 15.795,-
Cuyabeno-reservatet ligger i amazonjunglen. Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin

Eventyrlige Amazonas & Galapagos

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Kom med dybt ind i Amazonjunglen, mærk stemning og det lokale liv på marked i Otavalo og oplev Galapagos' fantastiske dyreliv og natur på et spændende cruise.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 36.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador og Galapagos for hele familien

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag familien med på eventyr i Ecuador. Lær om indianers liv i Amazonas, kom tæt på vulkaner og vandfald samt oplev det imponerende dyrliv på Galapagos.
Læs mere
19 dage
HELE ÅRET
fra 28.995,-
fra 25.795,-
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

På eventyr til Machu Picchu, Galapagos & Cotopaxi

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag med på denne drømmerejse til det bedste af Peru og Ecuador: Se solopgangen ved Machu Picchu, lær om inkaernes kultur i Den Hellige Dal, oplev det unikke dyreliv og den fantastiske natur på Galapagos samt slut rejsen med et ophold ved foden af den enorme Cotopaxi-vulkan.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 39.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador

Vulkaner, Amazonas & Stillehavskysten

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Udforsk Amazonas, oplev Baños smukke vandfald, cykel mountainbike ved mægtige Chimborazo, besøge Inka-ruinerne Ingapirca, tag på opdagelse i charmerende Cuenca, nyd strandene i Montañita og oplev det fantastiske dyreliv på Isla de la Plata. Denne rejse tager dig til det bedste af fastlands Ecuador.
Læs mere
18 dage
JUNI - NOVEMBER
fra 23.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Ecuador adventure

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag på det store adventure-eventyr i Ecuador: bestig flere af Ecuadors ikoniske vulkaner (Pasochoa, Iliniza Norte, Corazon og Cotopaxi) og dyk blandt legesyge søløver og hammerhajer på Galapagos.
Læs mere
16 dage
JUNI - OKTOBER
fra 32.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Rejs på egen hånd i Ecuador

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Ankomstpakken i Ecuador sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse på Ecuador.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 7.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 14.995,-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru og Ecuador: Oplev karneval i Brasilien, dans tango i Argentina, udforsk amazonjunglen, kom tæt på Galapagos vilde dyr, mærk stemning på lokale markeder, trek af incastien til Machu Picchu og nyd udsigten fra toppen af en sneklædte vulkaner.
Læs mere
3-6 måneder
fra 7.495,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Ecuador og Galapagos

Få info og fakta om Ecuador og Galapagos lige her!
weather

Vejret i Ecuador og Galapagos

Det er muligt at rejse i Ecuador året rundt. I kystområdet og på Galapagos-øerne er januar til maj den våde og varme periode med temperaturer omkring 30 grader, mens juni til december er den tørre og køligere periode. I juli og august er der ofte mere skyet med dagtemperaturer mellem 20-25 grader.
I højlandet er den tørre periode fra juni til september.
Amazon-området falder der regn året rundt (dog ikke hver dag), også i tørtiden fra september til december, så medbring altid regntøj.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Ecuador & Galapagos.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Ecuadors mange forskellige landskaber betyder flere forskellige sæsoner og stor variation i vejret. Derfor er det også svært at definere, hvornår det er bedst at rejse til Ecuador og Galapagos, da hver sæson har sine fordele og ulemper. Generelt kan man rejse i landet året rundt og du skal som rejsende være klar på alt fra regn i Amazonas og kolde nætter i højlandet til varme langs kystområderne og Galapagos. Højsæsonen i Ecuador ligger i månederne fra maj til september og igen fra december til januar. Lavsæsonen ligger fra februar til maj og igen fra oktober til november, hvor du generelt skal forvente mere regn.

Rejser til Ecuador byder på store oplevelser i overflod

De smukke inkaruiner, Andesbjergenes høje tinder, den frodige Amazonas-jungle og den rige kultur, som bringes til live af den imødekommende befolkning - Ecuador har stort set alt, hvad hjertet begærer hos eventyrlystne rejsende. Uanset om du er vild med natur, kultur, historie eller adventure byder Jysk Rejsebureaus eventyrlige rejser til Ecuador på unikke oplevelser, der sniger sig helt ind under huden på rejsende i alle aldre.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos

Oplev Ecuadors storslåede biodiversitet

Fra den dybe regnskov til de vidtspændende bjergområder for ikke at tale om stillehavskysten, hvor pukkelhvalerne boltrer sig - Ecuador er spækket med storslået natur og dyreliv. Amazonas-regnskovens omfavnende naturparadis strækker sig også langt ind i landet. I Ecuador har naturen sine egne rettigheder, hvilket også betyder at denne del af Amazonas er mere uberørt og vildtvoksende sammenlignet med andre sydamerikanske lande.

Naturen er også hjemsted for en lang række spændende og sjældne dyr. Generelt har Ecuador noget af den rigeste biodiversitet i dyrelivet i verden, hvoraf mere end 300 forskellige pattedyr og 1500 fuglearter er registreret. På de eventyrlige rejser til Ecuador har du mulighed for at opdage alt fra floddelfiner, alligatorer og piratfisk til anakondaer, aber, øgler, tukaner, farverige sommerfugle, taranteller og andre edderkopper og måske endda kattedyr såsom jaguaren.

Kolibri, Papallacta, Ecuador

Udforsk Ecuadors charmerende og smukke byer

Tag et afbræk fra den billedskønne natur, og skift kulissen ud med Ecuadors historiske og smukke byer. Hovedstaden Quito, der er nydeligt beliggende i Andesbjergene, er Ecuadors kulturelle epicenter. Den gamle bydel er bygget på resterne af en gammel inkaby og er samtidig et af Latinamerikas mest velbevarede historiske steder. I den nordlige udkant af Quito kan du besøge Mitad del Mundo, der markerer ækvators nøjagtige placering. Det er også ækvator, at Ecuador har sit navn fra.

Andre spændende besøg er eksempelvis byen Cuenca, hvor en lang række velbevarede bygninger fra kolonitiden pryder omgivelserne. Byen er rig på kultur, og de mange gratis museer giver en dybere indsigt i Cuencas og Ecuadors historie. Leder du i stedet efter adventure, byder den lille hyggelige by Baños også på flere muligheder for trekking, rafting eller mountainbiking. Efterfølgende kan du slappe af i byens berømte varme kilder.

Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer

Genopdag inkariget i EcuadorEr du vild med historie og kultur? Så er en udflugt til Ecuadors imponerende inkaruiner et must. Ingapirca er Ecuadors mest betydningsfulde præcolumbianske ruiner og vidner om landets fascinerende fortid. Da spanierne overtog landet med magt tilbage i 1500-tallet, jævnede inkaerne mange byer med jorden, heriblandt Quito, så der kun var ruiner tilbage for den spanske magt at overtage. Den sidste tilbageværende inkaby i Ecuador er derfor Ingapirca. Et af højdepunkterne er Soltemplet, der er en pragtfuld demonstration af inkaernes byggekundskaber. Udsigten fra templet er ligeledes magisk.
Quito

Opdag Galapagos’ spektakulære dyrelivVores rejser til Ecuador er også den oplagte mulighed for at tage på turen små 1000 km fra Ecuadors vestkyst til Galapagos. Det enestående og verdensberømte dyreliv er som intet andet sted i verden og unik for hver ø her. Det skyldes, at dyrene løbende har tilpasset sig de unikke leveforhold på netop den ø, de bor på. Og med Galapagos’ mægtige vulkaner, vidtspændende kratere, frodige skovområder, majestætiske sandstrande og stemningsfyldte byer som baggrunden, er scenen sat for storslåede oplevelser.
Ecuador, Galapagos
faq

Hvor ligger Ecuador?

Ecuador ligger i Sydamerika. Landet deler grænse med Columbia mod nord og Peru mod syd.

Hvad hedder hovedstaden i Ecuador?

Hovedstaden i Ecuador er Quito. Byen ligger smukt i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Quito har en historisk bydel med masser af flotte gamle kirker og brostensbelagte gader. Rundt om byen er der smuk natur og muligheder for mindre vandreture.

Hvad er kl. i Ecuador?

Tidszonen i Ecuador er Peru Time (UTC-5). Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 7 timer.

Hvilket sprog taler man i Ecuador?

Det officielle sprog i Ecuador er spansk, men herudover tales der flere andre indfødte sprog bl.a. quechua og shuar.

Indret din rejse til Ecuador & Galapagos, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Ecuador-eksperter, som selv har rejst i Ecuador og på Galapagos, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi rejsen til Ecuador & Galapagos for dig.

Til top