KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 39.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Peru senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

På denne tur kommer du til at opleve flere af Sydamerikas allerstørste højdepunkter; inkaruinen Machu Picchu, den hellige dal, Cotopaxi-vulkanen, farverige markeder og Galapagos-øerne. Undervejs er der sat god tid af til at udforske de smukke bjergbyer Cuzco og Quito. På Galapagos har du to overnatninger, udover dit cruise, til selv at tage på opdagelse. Ved Cotopaxi-vulkanen bor du på hyggelige lodge og har rig mulighed for at vandre eller ride i den fantastiske natur. Undervejs vil der være mulighed for at udforske indianermarkeder i den hellige dal, Latacunga, Saquisili og Pujili.

Dette er et rejseforslag og turen kan udvides med flere dage og stop i Peru og Ecuador:
 • Oplev verdens højest beliggende sø, Lake Titicaca
 • Tag på vandretur ved Quilotoa
 • Udforsk Amazonas
 • Se de enorme kondorer svæve over Colca Canyon
 • Flyv over de gådefulde Nazca-linjer
 • Pluk, rist og smag din egen kaffe og oplev det unikke fugleliv i Mindo
 • Nyd den hyggelig stemning i byen Arequipa
...og meget mere - book et uforpligtende møde med en af vores Sydamerika eksperter

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her
Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året. Men når du rejser i bjergrige lande, skal du være forberedt på at vejret er meget omskiftelig.

Det klareste vejr i Andesbjergene i Peru og Ecuador er i tørtiden fra maj - september.

På Galapagos er den tørre sæson fra juni - december. Den er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli - oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20 - 25 grader og vandtemperaturen på ca. 16 - 22 grader. Den våde sæson er fra januar - maj. Her er vejret varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22 - 28 grader.
Dyrelivet er unikt uanset hvilke sæson du besøger Galapagos.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod inkaernes gamle hovedstad Cuzco i Peru.
2. dag: Ankomst til Cuzco
Ankomst til Cuzco, som er smukt beliggende i Andesbjergene i ca. 3.400 meters højde. På en klar dag er indflyvningen til Cuzco helt fantastisk. I Cuzco bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte de næste to dage.
3. dag: På opdagelse i Cuzco
Du har denne dag på egen hånd i Cuzco. Du kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. Du finder hyggelige markeder, hvor du bl.a. kan købe frisk frugt, og et væld af butikker, der sælger ture eller souvenirs. Der findes mange gode restauranter, der både serverer lokale og internationale retter. (M)
4. dag: Den Hellige Dal og Aguas Calientes
I dag går turen mod Den Hellige Dal, som ligger lidt uden for Cuzco. Første stop er ved det store indianermarked i Pisac. Her kommer de lokale kvinder i deres farverige kjoler langvejs fra for at sælge deres varer. Du finder et stort udvalg af souvenirs bl.a. farverige ponchoer, huer, handsker og selvfølgelig panfløjter og andre musikinstrumenter. Herefter fortsætter turen til den imponerende inkafæstning i Ollantaytambo, hvor du får en spændende rundvisning og indblik i historien. Fra Ollantaytambo går turen med tog igennem bjergene langs Urubambafloden til Aguas Calientes, hvor den sagnomspundne Machu Picchu ruin ligger. Ved ankomst til togstationen skal du selv gå hen til dit overnatningssted, som ligger ca. 10 min. fra stationen. (M,F)
5. dag: På eventyr ved Machu Picchu og Cuzco
Tidligt om morgenen bliver du mødt af din engelsktalende guide, som tager dig med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Din guide giver dig en rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning. Machu Picchu blev grundlagt i år 1462 af Inkaerne, og står i dag som et arkitektonisk mesterværk omgivet af bjerge og regnskov. Byen blev forladt mindre end 100 år efter, formodentlig pga. en epidemi, og låg gemt i regnskoven i århundrede indtil til Hiram Bingham fandt den i 1911. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan du få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads, og betale hjemmefra. Ved middagstid kører du med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra du skal med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver du hentet og kørt til dit hotel. (M)
6. dag: Cuzco til Quito
I dag er der afrejse fra Cuzco (lufthavns transfer ikke inkluderet) via Lima til Quito. Ved ankomst til Ecuador bliver du hentet i lufthavnen og kørt ind til byen til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
7. dag: På opdagelse i Quito
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt ned over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken – den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtigste bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)
8. dag: Quito til Galapagos og start på cruise med Archipel I
Tidligt på dagen bliver du kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Galapagos afgår. Efter ankomst til øen Baltra, hvor lufthavnen ligger, bliver du hentet og kørt til havnen, hvor du skal påmønstre katamaranen Archipel I, som bliver dit hjem de næste fire dage. (M,F,A) Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne. Fordelen ved at sejle med en katamaran, er at den ligger mere stabilt i vandet. Den bruger også kun 1/3 af det brændstof en tilsvarende motorbåd med 16 passagerer ville forbruge pga. vægten. Hvis vejret er til det, er det også muligt at slukke helt for motoren og sætte sejlene, og lydløst glide igennem de spektakulære omgivelser. Der findes både et indendørs- og udendørs spiseområde, hvor måltiderne bliver serveret. Derudover er der et soldæk og et område til afslapning på nettet, der er spændt ud mellem de to skrog. Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide. Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.
9-10. dag: Galapagos cruise på katamaranen Archipel I
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad omkring kl. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle) ind til selve øen. Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 ½ til 3 timer. Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg. Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00. Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer. (M,F,A)
11. dag: Galapagos cruise og Santa Cruz
Fra øen Santa Cruz er det blevet tid til at tage afsked med besætningen og dine medrejsende på katamaranen Archipel I. Du bliver kørt fra båden ind til dit hotel i Puerto Ayora og du har eftermiddagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan du se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder du ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fugle. (M)
12. dag: På eventyr på Santa Cruz
Du har hele dagen til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dyk med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tag på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, iguaner og søløver ved Punta Estrada. (M)
13. dag: Galapagos til Cotopaxi National Park
I dag er der afrejse fra Galapagos (lufthavnstransfer ikke inkluderet) til Quito. Ved ankomst til Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til din lodge i Cotopaxi National Park. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
14-15. dag: På eventyr i og omkring Cotopaxi National Park
Du har to hele dage på egen hånd i Cotopaxi National Park. Det er muligt at tage på cykel-, ride-, vandre- eller mountainbiketure i området eller besøge de lokale markeder i byerne Saquisili og Pujili. Du kan også tænde op i brandeovnen, åbne en god bog nyde den smukke udsigt over Cotopaxi-vulkanen. Her er virkelig mulighed for både at være aktiv eller bare slappe af og fordøje alle de fantastiske oplevelser du har haft på din rejse. (M)
16. dag: Markedsdag i Latacunga og afrejse fra Ecuador
Du vil blive hentet på din lodge om morgenen og kørt med privat transport til det imponerende marked i Latacunga. Her får du virkelig et ægte ecuadoriansk marked at opleve, som er langt mindre turistet end andre markeder i Ecuador. Nyd stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter inden du bliver kørt i lufthavnen for at begynde din hjemrejse til Danmark. (M)
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatninger

3 overnatninger på turistklassehotel i Cuzco
1 overnatning på turistklassehotel i Aguas Calientes
2 overnatninger på turistklassehotel i Quito
3 overnatninger ombord på katamaranen Archipel I (Galapagos Cruise)
2 overnatninger på på turistklassehotel med pool i Puerto Ayora på (øen Santa Cruz, Galapagos)
3 overnatninger på turistklasselodge ved Cotopaxi National Park

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til boutiquehoteller og luksuslodges.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes mandag og fredag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd. Turen til Den Hellige Dal og Machu Picchu samt Galapagos Cruise foregår som gruppetur med en international gruppe med engelsktalende guide. Det er muligt, at lave alle turene som privat mod merbetaling.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • USD 120 i kontanter til betaling af nationalpark entré og transitkort ved ankomst til Galapagos
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cuzco / Cuzco - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - Quito / Quito - Danmark (inkl. bagage).
 • Transfers ifølge programmet
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 2-dages tur til Den Hellige Dal, Aguas Calientes og Machu Picchu i Peru med engelsktalende guide
 • 4-dages Galapagos cruise inkl. alle ture, oplevelser og med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
 • Evt. leje af våddragt
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top