Søg
Søg
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos
Machu Picchu ligger på en bjergkam i 2.057 meters højde over Urubamba-dalen cirka 80 km fra Cuzco i det sydlige Peru
På din lodge i Cotopaxi bor du med udsigt til vulkaner og vilde heste. Her er rig mulighed for at vandre, ride, cykle, tage på det lokale markede eller nyde en god bog ved pejsen
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley
Den smukke togtur mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo
Udsigten over inkaernes gamle hovedstad Cuzco
Tag på opdagelse i den hellige dal udenfor Cuzco, som byder på farverige markeder og ruinbyerne Ollantaytambo, Pisac og Sacsayhuaman
Machu Picchu blev opgivet af inkaerne af ukendte årsager og glemt indtil 1911, hvor det blev genopdaget af Hiram Bingham
På frugtmarked i Cuzco kan du få de lækreste smoothies og juices
Lamer ved Machu Picchu ruinerne
Overalt i Peru oplever du lokale i deres farverige klæder som kendetegner denne del af Sydamerika
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer
Udsigten fra toppen af Bartolome Island på Galapagos
Blåfodede suler igang med at udføre deres besynderlige parringsdans
Kæmpeskildpadderne på Galapagos kan veje op til 270 kilo med en skjoldlængde på 120 cm og en levealder på ca. 120 år
Det er super underholdende at snorkle med de vilde søløver på Galapagos
Havleguanerne er endemiske, hvilket vil sige, at arten kun lever på Galapagos-øerne og så er de også verdens eneste marine firben
Tag på dykkertur til Gordon Rocks, hvor der er gode chancer for at opleve hammerhajer
Du kan sagtens udforske Galapagos på egen hånd eller på dagsture fra hovedøerne
Galapagos er for alle med eventyr i blodet
Mærk stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter på det lokale marked i Latacunga
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne
Kahyt på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Indendørs spiseområde på Archipel I ved Galapagos i Ecuador
Hoveddæk på Archipel I ved Galapagos i Ecuador

På eventyr til Machu Picchu, Galapagos & Cotopaxi

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 35.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 17 dage

Tag med på denne drømmerejse til det bedste af Peru og Ecuador: Se solopgang ved Machu Picchu, lær om inkaernes historie og kultur i den hellige dal, oplev det unikke dyreliv og den fantastiske natur på Galapagos samt slut rejsen med et ophold ved foden af den enorme Cotopaxi-vulkan.

På denne tur kommer du til at opleve flere af Sydamerikas allerstørste højdepunkter; inkaruinen Machu Picchu, den hellige dal, Cotopaxi-vulkanen, farverige markeder og Galapagos-øerne. Undervejs er der sat god tid af til at udforske de smukke bjergbyer Cuzco og Quito. På Galapagos har du to overnatninger, udover dit cruise, til selv at tage på opdagelse. Ved Cotopaxi-vulkanen bor du på hyggelige lodge og har rig mulighed for at vandre eller ride i den fantastiske natur. Undervejs vil der være mulighed for at udforske indianermarkeder i den hellige dal, Latacunga, Saquisili og Pujili.

Dette er et rejseforslag og turen kan udvides med flere dage og stop i Peru og Ecuador:
 • Oplev verdens højest beliggende sø, Lake Titicaca
 • Tag på vandretur ved Quilotoa
 • Udforsk Amazonas
 • Se de enorme kondorer svæve over Colca Canyon
 • Flyv over de gådefulde Nazca-linjer
 • Pluk, rist og smag din egen kaffe og oplev det unikke fugleliv i Mindo
 • Nyd den hyggelig stemning i byen Arequipa

...og meget mere - book et uforpligtende møde med en af vores Sydamerika eksperter

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Peru her.
Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Ecuador her.

Sæson

Turen kan gennemføres hele året. Men når du rejser i bjergrige lande, skal du være forberedt på at vejret er meget omskifteligt.

Det klareste vejr i bjergene er i tørtiden fra maj - september.

På Galapagos er den tørre sæson fra juni - december. Den er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli - oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20 - 25 grader og vandtemperaturen på ca. 16 - 22 grader.

Den våde sæson er fra januar - maj. Her er vejret varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22 - 28 grader.
Dyrelivet er unikt uanset hvilke sæson du besøger Galapagos.

Machu Picchu blev opgivet af inkaerne af ukendte årsager og glemt indtil 1911, hvor det blev genopdaget af Hiram Bingham

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod inkaernes gamle hovedstad Cuzco i Peru.

2. dag: Ankomst til Cuzco
Ankomst til Cuzco, som er smukt beliggende i Andesbjergene i ca. 3.400 meters højde. På en klar dag er indflyvningen til Cuzco helt fantastisk. I Cuzco bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte de næste to dage.

3. dag: På opdagelse i Cuzco
Du har denne dag på egen hånd i Cuzco. Du kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. Du finder hyggelige markeder, hvor du bl.a. kan købe frisk frugt, og et væld af butikker, der sælger ture eller souvenirs. Der findes mange gode restauranter, der både serverer lokale og internationale retter. (M)

4. dag: Den hellige dal og Aguas Calientes
I dag går turen mod Den Hellige Dal, som ligger lidt uden for Cuzco. Første stop er ved det store indianermarked i Pisac. Her kommer de lokale kvinder i deres farverige kjoler langvejs fra for at sælge deres varer. Du finder et stort udvalg af souvenirs bl.a. farverige ponchoer, huer, handsker og selvfølgelig panfløjter og andre musikinstrumenter. Herefter fortsætter turen til den imponerende inkafæstning i Ollantaytambo, hvor du får en spændende rundvisning og indblik i historien. Fra Ollantaytambo går turen med tog igennem bjergene langs Urubambafloden til Aguas Calientes, hvor den sagnomspundne Machu Picchu ruin ligger.
Ved ankomst til togstationen skal du selv gå hen til dit overnatningssted, som ligger ca. 10 min. fra stationen. (M,F)

5. dag: På eventyr ved Machu Picchu og Cuzco
Tidligt om morgenen bliver du mødt af din engelsktalende guide, som tager dig med bussen det korte stykke vej op til Machu Picchu. Din guide giver dig en fire timers rundvisning og fortæller om stedets store historiske og religiøse betydning.
Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan du få en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager ca. en time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads, og betale hjemmefra.
Ved middagstid kører du med bus tilbage til Aguas Calientes, hvorfra du skal med toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. I Cuzco bliver du hentet og kørt til dit hotel. (M)

6. dag: Cuzco til Quito
I dag er der afrejse fra Cuzco (lufthavns transfer ikke inkluderet) via Lima til Quito. Ved ankomst til Ecuador bliver du hentet i lufthavnen og kørt ind til byen til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

7. dag: På opdagelse i Quito
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv.

Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt ned over byen.

Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle.

Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken – den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtigste bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)

8. dag: Quito til Galapagos og start på cruise med Archipel I
Tidligt på dagen bliver du kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Galapagos afgår. Efter ankomst til øen Baltra, hvor lufthavnen ligger, bliver du hentet og kørt til havnen, hvor du skal påmønstre katamaranen Nemo I, som bliver dit hjem de næste fire dage. (M,F,A)

Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne. Fordelen ved at sejle med en katamaran, er at den ligger mere stabilt i vandet. Den bruger også kun 1/3 af det brændstof en tilsvarende motorbåd med 16 passagerer ville forbruge pga. vægten. Hvis vejret er til det, er det også muligt at slukke helt for motoren og sætte sejlene, og lydløst glide igennem de spektakulære omgivelser.
Der findes både et indendørs- og udendørs spiseområde, hvor måltiderne bliver serveret. Derudover er der et soldæk og et område til afslapning på nettet, der er spændt ud mellem de to skrog.
Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide.
Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.

9.-10. dag: Galapagos cruise på katamaranen Archipel I
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad omkring kl. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle) ind til selve øen.
Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 ½ til 3 timer.
Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg.
Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00.
Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer. (M,F,A)

11. dag: Galapagos cruise og Santa Cruz
Fra øen Santa Cruz er det blevet tid til at tage afsked med besætningen og dine medrejsende på katamaranen Archipel I. Du bliver kørt fra båden ind til dit hotel i Puerto Ayora og du har eftermiddagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan du se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder du ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fugle. (M)

12. dag: På eventyr på Santa Cruz
Du har hele dagen til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dyk med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tag på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, iguaner og søløver ved Punta Estrada. (M)

13. dag: Galapagos til Cotopaxi National Park
I dag er der afrejse fra Galapagos (lufthavnstransfer ikke inkluderet) til Quito. Ved ankomst til Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til din lodge i Cotopaxi National Park. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

14-15. dag: På eventyr i og omkring Cotopaxi National Park
Du har to hele dage på egen hånd i Cotopaxi National Park. Det er muligt at tage på cykel-, ride-, vandre- eller mountainbiketure i området eller besøge de lokale markeder i byerne Saquisili og Pujili. Du kan også tænde op i brandeovnen, åbne en god bog nyde den smukke udsigt over Cotopaxi-vulkanen. Her er virkelig mulighed for både at være aktiv eller bare slappe af og fordøje alle de fantastiske oplevelser du har haft på din rejse. (M)

16. dag: Markedsdag i Latacunga og afrejse fra Ecuador
Du vil blive hentet på din lodge om morgenen og kørt med privat transport til det imponerende marked i Latacunga. Her får du virkelig et ægte ecuadoriansk marked at opleve, som er langt mindre turistet end andre markeder i Ecuador. Nyd stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter inden du bliver kørt i lufthavnen for at begynde din hjemrejse til Danmark. (M)

17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatning:
3 overnatninger i Cuzco på hotel.
1 overnatning i Aguas Calientes på hotel
2 overnatninger i Quito på hotel
3 overnatninger ombord på katamaranen Archipel I (Galapagos Cruise)
2 overnatninger i Puerto Ayora på (øen Santa Cruz, Galapagos) på turistklasse hotel me pool
3 overnatninger i Cotopaxi National Park på lodge

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan laves med forskellige standarder: alt fra budget til luksus. Kontakt en rejsekonsulent for at høre om muligheder for op- eller nedgradering af hotel, transport og cruise standard.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes mandag og fredag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 35.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd.
Turen til Den Hellige Dal og Machu Picchu samt Galapagos Cruise foregår som gruppetur med en international gruppe med engelsktalende guide.


Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cuzco / Cuzco - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - Quito / Quito - Danmark
 • Transfer ifølge programmet
 • Overnatninger på hoteller, resort og lodges
 • 2 dages tur til den hellige dal, Aguas Calientes og Machu Picchu i Peru med guide
 • 4 dages Galapagos cruise på båden Archipel I
 • Måltider ifølge programet

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskatter/afrejseskatter
 • Andre ture og måltider end nævnt i programmet
 • Galapagos nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
 • Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Både i Peru og Ecuador er det god skik at give guider og besætning drikkepenge efter endt tur
 • Tilkøb:
 • Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 7.495,-
Agua er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Aqua får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Aqua

Tag med på cruise med båden Aqua og oplev det unikke dyre- og planteliv på Galapagosøerne.

Varighed: 4,5 eller 8 dage
fra: 9.495,-
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Archipel I

Intet besøg i Ecuador er fuldendt uden at opleve Galapagos-øerne! Tag med på cruise ombord Archipel I og oplev det rige dyreliv og de smukke og interessante øer.

Varighed: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 eller 15 dage
fra: 19.345,-
Galapagos

Quito og Galapagos cruise med Xavier III

Oplev smukke Quito og den betagende flora og fauna på Galapagos-øerne om bord på Yachten Xavier III.

Varighed: 7 eller 10 dage
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: