Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Antarktis. Du kan få skræddersyet din rejse til Antarktis helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Antarktis.

Viser 6 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Antarktis

Den store Antarktis Adventurerejse

Drømmer du om at opleve Antarktis og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Der er inkluderet kajaktur blandt isbjerge og sæler, overnatning på land i teltlejr under den klare Antarktis-stjernehimmel, bjergbestigning, m.m.
Læs mere
18 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 78.195,-
Ekspeditionsskibet MS Ushuaia

Den ultimative Antarktis & Argentina rejse

En rejse til Antarktis er en helt unik og enestående oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet på vores jord. Udover Antarktis venter der dig også et vandre-eventyr i Patagonien og storbyferie i Buenos Aires.
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 59.995,-
Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Tag med på den vildeste ekspeditionsrejse til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis. Du sejler med M/V Hondius eller M/S Ortelius, og sammen med skibets ekspeditionsteam vil du udforske fjorde og isbjerge samt opleve det mangfoldige dyreliv.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 104.995,-
Flyv til Antarktis

Med fly til Antarktis & ekspeditionskrydstogt

Oplev den antarktiske halvø uden at krydse Drake Passagen! Du flyver fra Punta Arenas til King George Island, hvor der venter dig seks dages ekspeditionskrydstogt blandt pingviner, sæler, hvaler, isbjerge og smukke fjorde.
Læs mere
12 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 115.995,-
Backpacking på Antarktis

Backpacking på Antarktis

Antarktis er på ingen måder en billig destination, men det er alligevel drømmen for mange backpackere. Derfor har vi forsøgt at vise hvordan man kan opleve det 7. kontinent på backpackerbudget.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 53.695,-
Eventyrlige Antarktis

Eventyrlige Antarktis

Er du klar til dit livs eventyr? Klodens mindst besøgte kontinent er storslået, nådesløst og ubeskrivelig smukt. Is og sne så langt øjet rækker og et mylder af usædvanlige dyr og fugle gør Antarktis til en uforglemmelig naturoplevelse.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 68.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Antarktis

Få info og fakta om Antarktis lige her!
weather

Vejret på Antarktis

Vejret på Antarktis spænder bredt. Om sommeren fra november til februar/marts ligger temperaturen ved kysterne omkring frysepunktet, mens der om vinteren kan forekomme temperature helt ned til 89 minusgrader. Antarktis er både det koldeste, tørreste og mest forblæste sted på Jorden. Faktisk kaldes Antarktis en polarørken, fordi der kun falder cirka 50 millimeter regn om året. Se vejr og klima på Antarktis.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det er ikke muligt at besøge Antarktis hele året. Det bedste rejsetidspunkt på Antarktis er i sommerperioden, som er fra november til februar/marts. Det er også i denne periode ekspeditionstogterne afgår fra Argentina og Chile. Vær opmærksom på at der er stor forskel på det natur- og dyrelivet i de forskellige sommermåneder, hvor starten af sommeren byder på sne og rugende pingviner og sensommeren byder på hvaler som er hjemvendt fra nord.

Oplev Antarktis på ekspeditionstogt

Intet kan sammenlignes med Antarktis’ eventyrlige ekstremer. Antarktis er indbegrebet af unik og barsk natur med forunderlige isformationer, snedækkede bjergtinder og storslåede gletsjere samt et helt særligt og spektakulært dyreliv, som blandt andet omfatter pingviner, søløver, sæler, pukkelhvaler og blåhvaler.

Vil du også opleve en verden af sne og isbjerge og komme helt tæt på dyrene og iagttage det barske liv, som de lever her? Så tag et kig på vores adventure cruises på Antarktis. Et ekspeditionstogt på Antarktis er intet mindre end en uforlignelig oplevelse.
Pingviner på Antarktis

Antarktis' vilde natur

Er du vild med rå og ekstrem natur og vil du opleve nogle af de mest spæktakulære dyr i verden?
På en rejse til Antarktis vil du få en følelse af at være ét med naturen når du i helt uforstyrrede og sceneriske omgivelser får mulighed for at spotte de unikke dyr, som lever her.

Se en video om Antarktis og få en forsmag på, hvilke enestående oplevelser der venter dig.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia
faq

Hvor ligger Antarktis?

Antarktis er beliggende på Sydpolen. De tættest beliggende lande, på Antarktis, er Argentina og Chile. Du kan sejle eller flyve fra Argentina eller Chile til Antarktis ved at krydse Drake Strædet.

Hvor stor er Antarktis?

Antarktis er med sine 14 millioner kvadratkilometer næsten dobbelt så stort som Australien og det femte største kontinent.


Hvilke dyr kan man opleve på Antarktis?

Antarktis byder på et yderst fascinerende dyreliv. Det er muligt at opleve både fugle, pingviner, søløver og sæler samt pukkelhvaler, vågehvaler, finhvaler, spækhuggere og blåhvaler.

Bor der mennesker på Antarktis?

Der bor ingen mennesker på Antarktis, da der kan blive helt ned til 89 minusgrader. Derfor kan Antarktis heller ikke besøges året rundt. Antarktis kan bedst besøges om sommeren fra november til marts, hvor temperaturen ved kysterne ligger omkring frysepunktet.


Hører Antarktis under et land?

Antarktis er erklæret internationalt område og hører derfor ikke under noget land.


Hvem opdagede Antarktis?

Man ved ikke med sikkerhed hvem der opdagede Antarktis, men det siges at amerikaneren, John Davis, var det første menneske, der betrådte Antarktis - i 1821.

Indret din rejse til Antarktis, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Antarktis-eksperter, som selv har rejst på Antarktis, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Antarktis for dig.


Til top