Søg
Søg
Nordamerika

Nordamerika

Pulserende storbyer, store biler, fantastiske nationalparker og et energisk folkefærd er alle ord, der dækker over denne vældige verdensdel.

Mulighederne i Nordamerika er mange. Både USA og Canada byder på et væld af rejseformer og forskellige fantastiske destinationer. Om du er til badeferie i fx Miami, roadtrips på en af de mange klassiske strækninger, trekking i de mange bjerge, til storbyferie eller fantastiske naturoplevelser, så kan du i Nordamerika få din lyst styret.

Hos Jysk Rejsebureau har vi masser af erfaring med både Canda og USA. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse til det nordamerikanske kontinent.
Det er ikke kun mennesker der der nyder den smukke natur ved Moraine Lake

Canada

Canada er verdens næststørste land og hele 232 gange større end Danmark. Landet har utrolig meget at byde på, og den vilde natur er et sandt eldorado for naturelskere. Sommerhalvåret er ideelt til vandre- og cykelture, fiskeri, river rafting og klatring i naturskønne områder. Om vinteren er Canada perfekt til ski.
Læs mere
Dansk Vestindien

Dansk Vestindien

De Dansk Vestindiske Øer er som en eventyrbog fyldt med spændende historier. Kolonitidens stormfulde legender og fortællinger om slavernes underkuelse og endelige oprør blandes med caribisk stemning, farverig moderne kultur og vidtstrakte tropiske strande.
Læs mere
Monument Valley byder på fantastisk natur og masser af indianerkultur

USA

Landets slogan holder hvad det lover - USA er mulighedernes land! Giv dig god tid til at opleve den fantastiske mangfoldighed, for USA er meget mere end burgerkæder, biler og skyskrabere. Uanset om du skal på storbyferie med shopping og seværdigheder eller på roadtrip igennem smukke nationalparker - så bliver du en oplevelse for livet rigere.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: