Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Costa Rica. Du kan få skræddersyet din rejse til Costa Rica helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Costa Rica.

Viser 16 oplevelser

Tortuguero og den caribiske kyst

Tortuguero og den caribiske kyst med familien

Tag familien med på en vaskeægte eventyrrejse til Costa Rica. Her skal I opleve det fantastiske dyreliv i Tortuguero National Park og nyde en badeferie ved den caribiske kyst hos Shawandha Ecolodge i Puerto Viejo. Tank op på uforglemmelige minder.
Læs mere
11 dage
DECEMBER - APRIL
fra 14.995,-
fra 13.495,-
Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Vil du være bedre til spansk og samtidig få Costa Rica ind under huden, mens du gør en forskel for lokalbefolkningen, naturen og det fantastiske dyreliv? Så er en rejse med frivilligt arbejde lige noget for dig. Dit ophold kan nemt forlænges eller kombineres med andre lande på en længere backpackerrejse.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
Roadtrip i Costa Rica med familien

Roadtrip i Costa Rica med familien

Tag familien med på den ultimative kør-selv-rejse rundt i naturskønne Costa Rica. Her venter jer fantastiske dyreoplevelser, vulkaner, varme kilder, vandfald og strandferie ved Stillehavskysten. I egen lejebil får I mulighed for at udforske landet og kan rejse i det tempo, der passer til jeres familie.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 16.995,-
fra 15.495,-
Tag familien med på eventyr i Costa Rica

Tre-generationersrejse til Costa Rica

Kombiner Costa Ricas unikke dyreliv med eksotisk badeferie på denne tre-generationersrejse. Med egen lejebil bestemmer I selv rejsens tempo og kan gøre stop, når det passer jer. Oplev alt fra San José og Irazú-vulkanen til La Fortuna, Monteverde og Flamingo Beach.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
fra 16.995,-
Familierejse til Panama og Costa Rica

Familierejse til Panama & Costa Rica

Dette familieeventyr tager jer på jungletrek blandt Emberá-stammen i Panama. Derefter fortsætter rejsen til Tortuguero National Park i Costa Rica, hvor der venter jer unikke dyreoplevelser. Rejsen slutter med en afslappende badeferie ved den caribiske kyst på Shawandha Ecolodge ved Puerto Viejo.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
fra 17.495,-
Kør-selv-rejse i eventyrlige Costa Rica

Kør-selv-rejse i eventyrlige Costa Rica

Bo i hytte i junglens trætoppe, dyrk yoga, oplev Costa Ricas unikke dyreliv, trek ved vulkaner og igennem tågeregnskov, tag bad i varme kilder og nyd strandene ved Stillehavskysten. Alle disse eventyr venter dig på denne unikke kør-selv-rejse rundt i Costa Rica - Pura Vida!
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 21.295,-
Eventyrlige Costa Rica & Mexico

Eventyrlige Costa Rica & Mexico

Kombiner Costa Rica og Mexico og glæd dig til eventyr, dyreliv, kultur, templer og strande. Rejsen er for både backpackere, familier og par. Oplev unikt dyreliv i Tortuguero, vulkaner og adventure i Turrialba og La Fortuna, kultur og templer ved Valladolid samt badeferie på Isla Holbox.
Læs mere
19 dage
DECEMBER - APRIL
fra 22.995,-
fra 21.995,-
Backpacking i Costa Rica

Backpacking i Costa Rica

Vulkaner, jungle og strande! Costa Rica har det hele - og denne backpackerrejse med andre unge lader dig opleve det bedste af landet. Slap af på caribiske strande, udforsk landets unikke natur og dyreliv, prøv kræfter med adventuresport og slut af med surfing ved Stillehavskysten.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 14.995,-
Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

Oplev Costa Ricas højdepunkter. Glæd dig til en rejse, der byder på fantastiske natur- og dyreoplevelser i Tortuguero National Park, Arenal-vulkanen ved La Fortuna og tågeregnskoven i Monteverde. Rejsen rundes af med strandferie ved Stillehavskysten i Manuel Antonio.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - APRIL
fra 17.995,-
Lær spansk og surfundervisning i Costa Rica

Surfcamp med spanskundervisning

Denne backpackerrejse kombinerer spanskundervisning med surfing og/eller yoga ved Costa Ricas smukke Stillehavskyst omgivet af landets unikke dyreliv og tropiske regnskov. Her vil du få undervisning af professionelle surfing-instruktører eller mulighed for at dyrke yoga på stranden.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.995,-
Costa Ricas vilde natur og fantastiske dyreliv

Costa Ricas vilde natur og fantastiske dyreliv

Kom off-the-beaten-path i Costa Rica på denne kør-selv-rejse. Glæd dig til vilde eventyr i San Gerardo de Dota, som huser et unikt fugleliv, den rå kyst i Uvita samt Drake Bay, hvor du kan vandre blandt vilde dyr i Corcovado National Park. Og så skal du ikke snydes for Manuel Antonio og La Fortuna.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 22.295,-
Det bedste af Nicaragua, Costa Rica & Panama

Det bedste af Nicaragua, Costa Rica & Panama

Dette rejseeventyr byder på den historiske koloniby Granada, den aktive vulkan Masaya, det unikke dyreliv og smukke natur i La Fortuna, caribisk stemning og bountystrande ved Puerto Viejo og Bocas del Toro og til slut en udflugt til Panamakanalen. Her får du alt i alt det bedste af Nicaragua, Costa Rica og Panama.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 29.995,-
Costa Rica på egen hånd

Rejs på egen hånd i Costa Rica

Rejs i Costa Rica i dit eget tempo. Rejseforslaget giver dig en god start med afhentning i lufthavnen og to overnatninger på et godt budget-hotel i San José.
Læs mere
Op til 90 dage
DECEMBER - APRIL
fra 8.895,-
Hængebro, Costa Rica

Oplevelsesrejse til Costa Rica med natur, dyreliv og strand

Oplev Costa Ricas højdepunkter på denne spændende rejse med fantastiske natur- og dyreoplevelser i Tortuguero National Park samt besøg ved Arenal-vulkanen ved La Fortuna, tågeregnskoven i Monteverde og Irazu-vulkanen. Rejsen slutter med afslapning og strandferie ved Stillehavskysten i Samara.
Læs mere
15 dage
19-12-2024
fra 22.495,-
fra 14.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- og Nordamerika

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Costa Rica

Få info og fakta om Costa Rica lige her!
weather

Vejret i Costa Rica

Costa Rica er placeret med Stillehavet på vestsiden og Det Caribiske Hav på østsiden, derfor varierer vejrforholdene også alt efter hvilken del af landet du besøger, og om du befinder dig ved den caribiske kyst, stillehavskysten eller i bjergene. Tørtiden er fra december til april og i maj begynder regntiden i Costa Rica, hvor det dog stadig er muligt at rejse i landet. Dog kan du forvente varme temperaturer med risiko for regn året rundt.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan rejse i Costa Rica hele året rundt. Generelt er det bedste rejsetidspunkt i Costa Rica dog fra december til april, som er tørtid, men da denne periode også er højsæson, betyder det højere priser på overnatninger, ture, transport/billeje, m.m. I regntiden, fra maj til november, falder priserne med undtagelse af juni og juli, hvor mange amerikanske turister kommer til landet for at holde sommerferie.

Costa Rica - Oplev Mellemamerikas gemte paradis

I Costa Rica, midt i Mellemamerikas hjerte, får du flot tropisk natur med både frodige regnskove, himmelske vandfald, smukke strande, gigantiske vulkaner og kulturelle storbyer. Det gør landet til et sandt paradis for alverdens eventyrere, heriblandt både familier, vandhunde og backpackere.

Med Jysk Rejsebureaus eventyrlige rejser til Costa Rica kan du få landets unikke kultur og natur helt ind under huden. Skræddersy dit eventyr, som du vil, eller vælg en af vores tilrettelagte rejser til Costa Rica. Indhent et tilbud, eller book et gratis møde i dag.
Køb frugt langs vejen i Costa Rica

Se eksotiske dyr i Costa Rica

Elsker du at opleve spændende dyr? Costa Rica har et mangfoldigt rigt dyreliv, der består af en lang række eksotiske arter. Her tæller dyreflokken blandt andet tukaner, papegøjer, dovendyr, forskellige nuttede og drilske aber, hundredvis af sommerfuglearter og ikke mindst de mange havskildpadder, der kommer op på Costa Ricas strande for at lægge æg.

Vil du opleve Costa Ricas eksotiske dyr, så tag for eksempel på kør-selv ferie og besøg nogle af landets mange nationalparker.
Dovendyr i Costa Rica

Opdag Costa Ricas natur i dit eget tempo

Costa Rica byder på en lang række af store naturoplevelser for enhver, hvor der er plads til både afslapning og udforskning. På din rejse til Costa Rica kan du gå på opdagelse i smukke nationalparker og slappe af på palmefyldte sandstrande med turkisblåt vand. Med Stillehavet på vestkysten og Det Caribiske Hav på østkysten har du gode muligheder for både at bade, snorkle og surfe.

Den vilde natur i Costa Rica byder på store, frodige regnskove samt imponerende bjergkæder med aktive og udslukte vulkaner. Heriblandt Arenal, som er en af verdens mest aktive vulkaner. Dens lava har været aktiv helt siden 1968, og særligt når det er mørkt, kan du se, hvordan lavaen flyder ud fra vulkanens munding. Vulkanen findes i Arenal Volcano National Park, hvor du også kan krydse de mange langstrakte hængebroer, som er fordelt ud over parkens regnskov.
Arenal vulkanen, Costa Rica

Costa Ricas hovedstad San José er rig på kultur og seværdigheder

På de fleste rejser til Costa Rica er det oplagt at starte din rundtur med at besøge hovedstaden San José. Byen gemmer på et rigt kultur- og natteliv med masser af forskellige aktiviteter og seværdigheder for de fleste. Du kan for eksempel besøge de farverige lokale markeder, en af de spændende historiske og kulturelle museer eller de mange flotte byparker.
San José, Costa Rica

Mød landets venlige befolkning på din rejse til Costa Rica

Familie, fællesskab og samvær har stor betydning for Costa Ricas befolkning. Folket bliver omtalt som “Ticos”, også stolt af dem selv. Det er en kort version af ordet “hermanticos”, hvilket betyder “lillebror”, og som udstråler varme og venlighed. Alt i alt er det et tydeligt symbol på, at du i Costa Rica kan møde et gæstfrit og imødekommende folk, hvor end du bevæger dig.

På din rejse til Costa Rica kan du desuden møde de mange forskellige minoriteter, hvoraf der cirka er otte forskellige indfødte folkegrupper. En af dem er Bribri folket, som har en helt særlig kultur og bor i mere traditionelle landsbyer, der i høj grad er drevet af landbrug.
Homestay i Costa Rica

Smag på det costaricanske køkken

Costa Ricas lokale køkken er i høj grad er præget af milde retter med et særligt fokus på frugt, grønt, ris og bønner. Her må du især prøve Ceviche Tico og Chiofrijo, der begge er lette retter, som du hurtigt kan komme til at holde af. Du bør heller ikke snyde dig selv for at smage på avocadoerne, da Costa Rica har gunstige vilkår for dyrkning af avocado.
Madmarked, Costa Rica

Vælg rejser til Costa Rica spækket med adventure

Foretrækker du en rejse til Costa Rica med masser af adventure? De mange flotte vandfald i Costa Rica er oplagte til en lille dukkert, og hvis du er til lidt action, kan du også rappelle ned ad dem og nogle steder have mulighed for at prøve canyoning.

Med vores rejser til Costa Rica kan du opleve naturen på gåben eller sejle med båd op langs floderne. Leder du efter et vildere eventyr kan du også prøve blandt andet mountainbiking, kajak og rafting.
Oplev adventure og river rafting i Costa Rica
faq

Hvorfor skal man rejse til Costa Rica?

Costa Rica byder på den perfekte kombination af strandliv med mulighed for surfing, adventure, snorkling, dyreliv, natur og fantastisk trekking gennem jungle eller på vulkaner. Costa Rica er derfor ideel for både familier, par og venner der rejser sammen.


Hvad er Costa Rica kendt for?

Costa Rica er nok mest kendt for sit fantastiske dyreliv og sine mange smukke nationalparker. På den Caribiske side finder du Tortuguero nationalpark, hvor du bl.a. kan spotte de grønne skildpadder, som ligger æg i tusindvis i sandet fra juli til oktober. Derudover er området omkring Arenal-vulkanen og tågeregnskoven i Monteverde et must på de fleste rejsendes to-do-liste, hvor du finder sjældne fuglearter, pilegiftfrøer, m.m. I Corcovado nationalpark kan du opleve et af klodens mest unikke økosystemer.


Er det sikkert at rejse til Costa Rica?

Generelt er Costa Rica et meget sikkert rejsemål, hvor man med almindelig sund fornuft frit kan rejse rundt. Det eneste sted, hvor det frarådes at begive sig på egen hånd rundt, er i hovedstaden San Jose – her er det en god idé at tage taxa rundt, specielt om aftenen.Hvor ligger Costa Rica?

Costa Rica ligger i Mellemamerika og har kystlinje mod Stillehavet i vest og Det Caribiske Hav i øst. Landet grænser op mod Panama i syd og Nicaragua i nord.


Hvor ligger de bedste strande i Costa Rica?

De bedste strande i Costa Rica findes ved Manuel Antonio og på Nicoya-halvøen. Sidstnævnte omtales ofte af befolkningen som ”solkysten”, idet der årligt måles flest solskinstimer her. Der er ved Stillehavskysten rig mulighed for surfing. På den caribiske kyst finder du smukke bounty strande og caribisk stemning ved Puerto Viejo.


Hvilket sprog taler man i Costa Rica?

I Costa Ricas taler man primært spansk, som også er det officielle sprog. Dog kan mange lokale i turistområderne tale engelsk.


Hvilke adventure-oplevelser findes i Costa Rica?

Overalt i Costa Rica finder du masser af adventure-oplevelser som f.eks. ziplining, vulkan-trekking, rafting, m.m.

Indret din rejse til Costa Rica, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Costa Rica-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til Costa Rica for dig.

Til top