Søg
Søg
Costa Rica

Rejser til Costa Rica

Costa Rica er for aktive eventyrere, dyre-elskere, kaffe-entusiaster og naturfreaks. Landet lægger nemlig op til adskillige adrenalinsus, beriger med et fabelagtigt dyreliv og glæder med sin fyldige kaffe samt et fantastisk frodigt og farverigt naturliv, der generøst imødekommer den rejsende.

Mødet med Costa Rica
At Costa Rica er et varieret land er på mange måder en underdrivelse. Landet rummer naturoplevelser i alle afskygninger og på et meget overskueligt areal. Her har man nemlig muligheden for den ene dag at vandre i magiske tågeskove og den næste at danse på lavaspyende vulkaner. Den tredje dag kan man slappe af på smukke sandstrande og den fjerde lade sig overvælde af de frodige regnskove. Det centralamerikanske land er simpelthen et tag-selv-bord af oplevelser.

Costa Rica – naturens egen legeplads
I Costa Rica kan man komme helt tæt på dyrene og for eksempel se krokodiller i øjnene i mangrovesumpen eller snakke med farvestrålende papegøjer. Man kan også give et bidrag til naturen ved at hjælpe med at redde skildpadder. På de dage, hvor man bare gerne vil slappe af, kan man slænge sig på en af de dejlige strande eller bade i varme kilder, mens man nyder udsigten til vulkanen Arenal. På aktive dage kan man kaste sig ud i et væld af vandaktiviteter som surfing, rafting, kajak-sejlads, snorkling eller dykning.

Pura Vida – det rene og lykkelige liv
Ticos, som costaricanerne kalder sig selv, lever efter devisen om det rene og lykkelige liv – ”Pura Vida.” Det gælder både indianerne i de smukke landsbyer på grønne bjergtoppe og de ubekymrede rastafaris i de afroamerikanske kystlandsbyer. Det gælder på markederne i de livlige fiskerlejer og i de moderne latinamerikanske storbyer med kolonistil og gratis wi-fi samt blandt de svedende bønder på de glohede kaffe-, kakao- og bananplantager. Man kan slet ikke undgå at blive smittet i mødet med al den livsglæde.

Vi skræddersyer rejser til Costa Rica. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Fakta / Praktisk info

Indhent tilbud Book et møde
Til top
Find os på: