15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
FRA 15.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Costa Rica er den perfekte familiedestination. Denne kør-selv-rejse tager jer rundt i højlandet med vulkaner, jungle, tågeregnskov, varme kilder og selvfølgelig nogle helt unikke dyreoplevelser. Rejsen slutter med afslapning og badeferie på Nicoya-halvøen i den familievenlige kystby Sámara.

Vi har sørget for to unikke dyreoplevelser i form af en bådsafari ved Caño Negro og en aftensafari ved La Fortuna. Oversøiske flybilletter, billeje, overnatninger og lufthavnstransfer er også inkluderet i prisen på rejsen. Det er muligt at tilkøbe yderligere dagsture eller booke dem lokalt.

Få information og fakta om Costa Rica her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Costa Rica her.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Costa Rica er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Costa Rica kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
I flyver fra Danmark til Costa Rica og har ankomst samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i San José, hvor I kan slappe af, tage en svømmetur i poolen eller udforske Plaza de la Cultura, der er byens kulturelle centrum med masser af caféer, små butikker og boder. Hovedstaden rummer også mange spændende museer, hvor I bl.a. kan få et indblik i landets historie, opleve moderne kunst eller lære mere om den præcolumbianske æra. Om aftenen kan I udforske El Pueblo, hvor I finder mange forskellige restauranter og barer.
2. dag: Afhentning af lejebil og kør-selv til La Fortuna
Fra hovedstaden San José går turen mod højlandet og vulkanen Arenal. Efter morgenmaden afhenter I jeres lejebil. Om eftermiddagen ankommer I til jeres hotel i La Fortuna, der ligger ved foden af Arenal-vulkanen. Her har I tre overnatninger, hvilket giver jer masser af tid til at udforske den smukke natur omkring byen med de varme kilder og mange vandfald. (M)
3. dag: Bådsafari i Caño Negro
Dagen byder på en spændende dagstur til Caño Negro, der er et område med en enorm biodiversitet og dermed også en masse wildlife. Turen er en gruppetur, hvor I kører med minibus til naturreservatet Caño Negro. Her venter en fantastisk bådsafari. Denne tur kan også laves som en privattur, hvor I selv kører i jeres lejebil til Los Chiles. I skal huske at medbringe pas, da I befinder jer i grænseområdet til Nicaragua. Bådsafarien går via Río Frío, hvor I med naturguide vil forsøge at spotte dovendyr, tapirer, basilisker, kaymanere, leguaner, jaguarer, pumaer, aber, tukaner og masser af fuglearter. Turen slutter tilbage på jeres hotel i La Fortuna. (M, F)
4. dag: På eventyr i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Dagen ved Arenal-vulkanen er til fri disposition, og i området findes et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien. I jeres bil kan I køre ud og udforske områdets naturreservater, vandfald og varme kilder. I kan ikke bestige selve Arenal-vulkanen, men der er stadig mulighed for fantastiske vandreture i området af forskellig længde og sværhedsgrad. Søger I en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for jer. Dette seks til syv timers trek tager jer med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer I igennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når I kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Fra La Fortuna kan I desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som f.eks. rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange, og synes I flere af oplevelserne lyder interessante, kan jeres rejsekonsulent uden problemer skræddersy ture eller forlænge jeres ophold. Ønsker I dyreoplevelser, findes der flere naturreservater udenfor byen, hvor I på egen hånd eller med en naturguide kan prøve at spotte dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. (M)
5. dag: På jagt efter den ikoniske rødøjede træfrø
I har dagen på egen hånd i La Fortuna. Om aftenen venter jer en unik oplevelse, når I i aftenskumringen begiver jer ud i naturen med naturguide for at spotte den ikoniske rødøjede træfrø. Naturguiderne i Costa Rica er fantastiske til at spotte dyr, og det er en god måde at lære om Costa Ricas unikke dyreliv. Det vil også være muligt at spotte en masse andre krybdyr på denne aftentur. (M)
6. dag: Kør-selv til Rincón de la Vieja
I forlader La Fortuna og kører mod Rincón de la Vieja. Rincón de la Vieja National Park er mest kendt for sine aktive vulkaner, varme kilder, mudderbade, billedskønne floder og mange smukke naturstier, der kan udforskes på egen hånd. Efter ankomst til jeres lodge har I dagen til fri disposition. (M)
7. dag: På eventyr i Rincón de la Vieja National Park
Dagen er til fri disposition, så I kan tage på eventyr i nationalparken Rincón de la Vieja (vær opmærksom på at nationalparken er lukket om mandagen). Her finder I vulkanen Rincón de la Vieja, der er en af Costa Ricas mest aktive vulkaner. Den måler 1916 meter og har i alt ni sammenhængende kratere, hvor I ofte kan se røgskyer og dampe, der stiger op mod himlen. I Rincón de la Vieja National Park og i de omkringliggende områder finder I også vandfald, varme kilder, mudderbade, boblende vulkanske småsøer, billedskønne floder og mere ørkenagtige omgivelser. Her findes desuden et varieret dyreliv, hvor I bl.a. kan spotte bæltedyr, næsebjørne, aber og mange af Costa Ricas reptiler samt et bredt udvalg af landets eksotiske fuglearter. (M)
8. dag: Kør-selv til Monteverde
Efter morgenmaden kører I videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde. Der venter en flot køretur ad bjergveje til Monteverde. I bør være opmærksomme på, at vejene omkring Monteverde er en smule ujævne og hullede. Efter ankomst til jeres hotel i Santa Elena har I resten af dagen på egen hånd. Monteverde ligger i 1400 meters højde, og derfor er det en god idé at medbringe en varm trøje og lange bukser, da temperaturen om aftenen falder ned til otte til ti grader. (M)
9. dag: På eventyr i Santa Elena og Monteverde
Denne dag er til fri disposition og kan bruges enten i Santa Elena, eller I kan booke en vandretur til Monteverdes smukke hængebroer eller en zipline-tur mellem trækronerne. I kan også tage på udflugt med naturguide i Monteverde Cloud Forest Reserve, hvor I kan opleve mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter. Guiden kan fortælle om fuglene og hjælpe jer med at spotte kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal-fugl, som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. (M)
10. dag: Kør-selv til Sámara
Efter eventyr i tågeregnskoven kører I nu videre mod Stillehavskysten. Sámara ligger på Nicoya-halvøen ved en rolig bugt med svajende palmer og smukke strande. Efter check-in på jeres resort kan I tage til stranden og nyde en drink i solnedgangen. (M)
11-13. dag: Afslapning og eventyr i Sámara
De næste dage er der rig mulighed for at slappe af, men trænger I til mere eventyr, er der masser af muligheder ved Sámara. I har jeres lejebil til rådighed under hele opholdet og kan derfor nemt udforske Nicoya-halvøens hyggelige kystbyer og mange smukke strande samt vandfald og jungle. Det er også muligt at komme på snorkel- eller dykkerture og prøve kræfter med surfing eller dybhavsfiskeri. Pukkelhvaler migrerer langs kysten fra cirka juli til oktober og igen fra december til februar. Én ting er sikkert - I kommer ikke til at kede jer her. Der findes også masser af gode strandrestauranter, hvor I kan smage friskfanget seafood. (M)
14. dag: Kør-selv til San José Lufthavn
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og oplevelsesrig rejse til mange af Costa Ricas højdepunkter. I kører fra Sámara til lufthavnen i San José, hvor I afleverer jeres lejebil og påbegynder jeres hjemrejse til Danmark. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer I til Danmark. Tidspunktet for ankomst i Danmark er afhængig af det valgte flyselskab.

Overnatninger

1 overnatning hos La Sabana Hotel Suites Apartments i San José
4 overnatninger hos Hotel Campos Arenal i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
2 overnatninger hos Rinconcito Lodge i Rincón de la Vieja
2 overnatninger hos Valle Escondido Nature i Monteverde
4 overnatninger hos Samara Pacific Lodge i Samara

Overnatningerne foregår i familieværelse med plads til fire personer.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at internetdækningen kan være svingende, når du begiver dig rundt i bil i Costa Rica. Derfor kan det være en god idé at downloade vejkort på dine mobile enheder, som du kan bruge offline.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko eller sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje med afhentning i San José og aflevering i San José Lufthavn, inkl. wifi og GPS-enhed, fri kilometer, extra chauffør, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Bådsafari ved Caño Negro inkl. naturguide og transport til og fra La Fortuna
 • Arenal Night Frog tur med naturguide i La Fortuna
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top