Søg
Søg
Aarhus afdelingen

Aarhus

På kontoret i Aarhus er vi i dag ca. 40 ansatte, som elsker at rejse og dele ud af vores viden og gode råd. Kom forbi Olufgade 2-4 og få en rejsesnak i vores inspirerende butik.


Siden 1. maj 2003 har vi haft til huse i charmerende lokaler i Skt. Olufsgade. Her er der en hyggekrog, hvor du kan blive inspireret til din næste rejse med vores store udvalg af rejse/guidebøger.

På kontoret har vi også et stort udvalg af rejseudstyr, lige fra sandaler til soveposer og vandrestøvler til vandflasker, - husk at du som kunde får 15% rabat.

Foredrag
Kom til gratis rejseforedrag i vores butik og få gode råd og ideer til din næste rejse - eller bare en god oplevelse. Tilmeld dig og læs mere her.

Skræddersyede rejser
Vi skræddersyer rejser til hele verden – for alle uanset alder og rejsedrømme.

Vi tilbyder dig:
- Specialviden om de fleste lande i verden
- Vejledning og planlægning af rejseform og rute
- Rådgivning om visum, budget, rejserute mv.
- Rådgivning og hjælp før, under og efter rejsen

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at betale med kontanter i Jysk Rejsebureaus butikker.

Service:
I butikken har vi et stort udvalg af udstyr, hvor du som kunde får 15% rabat. Vi har alt fra vandrestøvler, rygsække, lommelygter, soveposer og meget mere.

Information

Adresse
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus


Mail:
aarhus|jr.dk

Telefon
70 20 19 15

Assistancetelefon
(+45) 70 20 64 88

Åbningstider:
Hverdage: 9.00 - 17.00
(Onsdag dog 11.00 - 17.00)
Lørdag: 9.30-14.00

Afdelingens medarbejdere

Aleks Konge Lund

Aleks Konge Lund

Jeg har personligt en kæmpe forståelse for din udlængsel og sult efter eventyr og anderledes, eksotiske oplevelser! Derfor har jeg også mod på at hjælpe med lige præcis det projekt som DU drømmer om at føre ud i livet.
Læs mere
Anders Pedersen, rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau

Anders Pedersen

Det skal være sjovt, og der skal være plads til at drømme. Jeg elsker at rejse, og især mødet med forskellige kulturer får mig til at leve.
Læs mere
Betina Skjødt Hansen, rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau

Betina S. Hansen

”Mærk Verden” betyder for mig frihed. Frihed til at opleve verden, møde nye mennesker og nye kulturer. Smage på maden, nyde duftene og farverne. Frihed til at rejse rundt på egen hånd.
Læs mere
Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Præsentation af Christian er lige på trapperne...
Læs mere
Cille Jespersen

Cille Jespersen

Jeg har set The Big 5 i Kenya, dykket med hajer i Cape Town, hilst på en høvding i Swaziland og sovet under stjernerne i Australien. Set solnedgang i Dubai, spist godt i New York og sprunget faldskærm i New Zealand.
Læs mere
Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

At rejse rundt og opleve forskellige lande og kulturer er helt fantastisk og livsbekræftende. Jeg har masser af gode rejseerfaringer og oplevelser, som jeg gerne vil dele ud af.
Læs mere
Rejsekonsulent Lasse Zobbe

Lasse Zobbe

Rejse er fantastisk og jeg bliver aldrig færdig med det! Jeg er SÅ nysgerrig efter hvad næste eventyr vil bringe. Mennesker, natur, dykning, gade køkkener - Mulighederne er uendelige! Kom med ud og mærk hvad livet kan byde på.
Læs mere
Line-Marie Schacht Nathan

Line Schacht Nathan

For mig er det fantastisk at opleve verden sammen med min familie. Jeg har rejst jorden rundt med mine børn – og mere til, og jeg hjælper dig gerne med at sammensætte dit eventyr, uanset om du rejser med eller uden børn.
Læs mere
Line Sig, rejsekonsulent i Århus

Line Sig

Jeg elsker at rejse - så kort kan det siges! At møde fremmede kulturer er noget af det fedeste, der findes i verden, så derfor er min rygsæk altid pakket og jeg er altid klar på et nyt eventyr.
Læs mere
Maiken Harboe

Maiken Harboe

Når jeg ikke selv rejser, elsker jeg at planlægge andres drømmerejser! At rejse har altid været en stor del af mit liv og er min helt store passion her I livet.
Læs mere
Supervisor - begrænset salg
Rejsekonsulent, Marianne Behrendt

Marianne Behrendt

At rejse er at leve... Det kan godt være, at manden skrev eventyr og døde for mange år siden, men han havde fat i noget, den gode Hans Christian.
Læs mere
Rejsekonsulent Marie Kjær Sørensen

Marie Kjær Sørensen

At mærke verden er at mærke man lever. Når man rejser, får man mulighed for at udforske og udfolde sig selv på en helt anden måde, end det er muligt, når man er hjemme i de vante rammer.
Læs mere
Mette Carlsson, rejsekonsulent i Århus

Mette Carlsson

Rejsefeberen har ramt mig! Og den er kommet for at blive, HELDIGVIS for det er en helt fantastisk følelse. At have hele verden foran sig som bare må udforskes og opleves! Har rejsefeberen også ramt dig, eller er du den næste?
Læs mere
Michelle Hjortlund, rejsekonsulent i Jysk Rejsebureau Århus

Michelle Hjortlund

Jeg tømmer aldrig helt min rygsæk, hvilket må beskrive min umættelige appetit for at drage afsted på eventyr, udforske og opleve verden.
Læs mere
Mikkel Flügel Pedersen

Mikkel Flügel Pedersen

Er du sulten efter at udforske verden, så kom og tag en snak omkring realiseringen af dine drømme. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med ideer og tricks, så du kan få stillet din sult for en stund.
Læs mere
Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Jeg elsker at rejse - møde anderledes kulturer og få nye oplevelser rundt om i verden. Heldigvis er der nok at tage fat i, og det er der også for dig så kom endelig ind, skriv eller ring så opfylder vi netop din drøm!
Læs mere
Ole Korneliussen

Ole Korneliussen

Livet udmåles ikke efter hvor mange gange vi trækker vejret, men efter de steder og øjeblikke, som tager vejret fra os ! - Så kontakt mig, og lad mig inspirere dig, til at rejse ud til oplevelser, du vil mindes for altid.
Læs mere
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Det at rejse og mærke verden, betyder for mig; Eventyr, frihed, personlig udvikling, livsglæde, fornyet energi og nye relationer. Man bliver klogere på sig selv, på verden og får en større forståelse for forskellige kulturer.
Læs mere
Rebecca Andersen

Rebecca Andersen

Man bliver glad af at rejse - især hvis rejsen er lavet, lige som man gerne vil have den. Jeg har rejst jorden rundt, lige som jeg gerne ville - og med rygsækken fuld af oplevelser er jeg klar til at hjælpe dig på vej.
Læs mere
Rejsekonsulent Sabine Juul Christensen

Sabine Christensen

Mærk verden er noget jeg gerne vil leve efter. For mig betyder ”mærk verden”, at slippe alle bekymringer og rejse ud i verden, lige hvortil jeg har lyst og uden at tænke på, hvad der kan gå galt, men i stedet for tænke på alt det, jeg kan opleve og tage med derfra.
Læs mere
Signe Melters Pedersen, rejsekonsulent

Signe Melters Pedersen

”At rejse er at leve” er efterhånden godt brugt, men ikke desto mindre passer det helt perfekt på mig. Jeg elsker at rejse og planlægge rejser, og jeg vil meget gerne hjælpe med planlægningen af din kommende rejse!
Læs mere
Sofie Fransen

Sofie Fransen

Når du rejser rundt i verden, får du minder for livet. Hver eneste dag er der noget, der minder mig om en oplevelse, jeg har haft som rejsende; og hver eneste gang får jeg det største smil på læben!
Læs mere
Rejsekonsulent: Søren Østergaard

Søren Østergaard

Verden er en muffin - og den smager godt! Jeg har vandret i den australske outback, kravlet op på de høje tinder i Himalaya og dykket med fiskene i Thailand. - Og hvor ligger der mange flere eventyr og venter forude!
Læs mere
Vibeke Poulsen

Vibeke Poulsen

"Mærk Verden" betyder for mig, at man har lysten til at søge nye udfordringer og oplevelser. Det handler om at tage imod alle steder, alle mennesker og alle slags nye situationer - med åbne arme. Når man rejser mærker man at man lever!
Læs mere
Til top
Find os på: