KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Jysk Rejsebureau har seks butikker på tværs af landet i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, København og Odense. Derudover har vi et netværk af lokale servicekontorer i Thailand, Indien, Vietnam, Kina, Nepal og Indonesien.

Vi skræddersyer årligt ca. 20.000 eventyrlige rejser til hele verden. Vores dygtige rejsekonsulenter, der har rejst i mere end 150 lande tilsammen, sidder klar i vores butikker til at hjælpe dig med at skræddersy den perfekte drømmerejse ud fra dine ønsker.

At rejse på egen hånd - langt fra de mest turistede områder, derude hvor de lokale bor og lever - er din chance for at komme helt tæt på de kulturer og lande, som du besøger. Sådan rejser vi selv, og det bliver vi ved med. For det er ofte der, hvor asfalten ender, og hvor vejene bliver til stier, at du får de største og mest mindeværdige oplevelser. Det er der, du virkelig mærker verden.

Vil du vide mere om Jysk Rejsebureau? Så læs videre her, hvor du kan læse om fordele ved at rejse med Jysk Rejsebureau, vores historie og vores værdier.

Mærk trygheden på din rejse med Jysk Rejsebureau


 • Pakkerejseloven: Hvis du booker en rejse hos os med minimum fly og hotel, er du dækket af pakkerejseloven. Der kan være meget store fordele (også økonomiske) ved at købe en pakkerejse gennem et rejsebureau. Indeholder din rejse f.eks. et cruise på Galapagos, og du bliver forsinket på rejsen derover, så sørger for vi for at hjælpe dig, og vi sørger for, at din rejse kan gennemføres på så god en måde som muligt - selvom skibet ikke nødvendigvis venter på dig. En slags ”gratis ekstraforsikring”.
 • Rejsegarantifonden: Jysk Rejsebureau er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden. Hvis du har købt en pakkerejse gennem en virksomhed, som er omfattet af Rejsegarantifonden, vil du få den bedste dækning i tilfælde af konkurs.
 • Døgnbemandet nødtelefon: Er du kunde hos Jysk Rejsebureau, kan du komme i kontakt med vores nødtelefon hele døgnet, hvis der skulle opstå et problem på din rejse.
 • Vi hjælper dig ved klagesager og ansøgning om kompensation.

På 'easy rider'-tur i Vietnams vilde nord

Få rådgivning og service gennem Jysk Rejsebureau


 • Du bliver tilknyttet en personlig rejsekonsulent, som er ekspert i det/de land(e), som du vil besøge.
 • Du får gavn af rejseeksperternes specialviden om de lande, du vil besøge.
 • Vi kan forhåndsbooke unikke oplevelsesture ude i verden.
 • Du får adgang til et netværk af servicekontorer ude i verden.
 • Du sparer tid i planlægningen, og vi klarer alt det praktiske i forbindelse med din rejse.

Vi kan rådgive om bl.a.:
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Billetændringer, afbestilling osv.
 • Visumprocedurer
 • Rejseformer og rejseruter
 • Realistisk rejsebudget
 • De bedste rejsesæsoner/klima på rejsemålet
 • Aktuelle events og begivenheder på rejsemålet

Hos Jysk Rejsebureau får du rådgivning og service på rejsen

Flere fordele og rabatter hos Jysk Rejsebureau


 • Komplekse flybilletter til markedets bedste priser
 • Specielle ungdoms- og studiebilletter som er meget fleksible (ændringer i rute, dato og oneways)
 • ISIC/Youth rabatkort med over 40.000 rabatter i hele verden
 • Deltag i vores gratis rejseforedrag og webinarer
 • Rabat på udstyr og guidebøger
 • Leje af rejserygsække for kun 100 kr. om måneden

Jysk Rejsebureaus historie

Jysk Rejsebureau har siden 1984 udviklet sig fra at være et mindre rejsebureau til nu at være en dynamisk og nytænkende virksomhed og Danmarks største rejsebureau målt på antal butikker. Læs mere om Jysk Rejsebureaus historie og udvikling her.

2024
I april 2024 flytter Jysk Rejsebureaus butik i København til nye og større lokaler på Vesterbrogade 65. Her sidder vi klar til at rådgive dig om din næste drømmerejse.

2023
1. maj 2023 åbner vi endnu engang ny butik - denne gang i centrum af Odense. Her stiller vi med tre nye ansatte, som sidder klar til at rådgive alle rejselystne fynboer om deres drømmerejse.

2018
Vi åbner igen nyt kontor - denne gang i Kolding med fire nye ansatte. Vi udvider også i Sverige med overtagelsen af det svenske rejsebureau Winberg Travel.

2015
Vi startede året med åbning af nyt kontor i hjertet af København, hvor vi stiller med et stærkt team af rejsekonsulenter, der er berejste i hele verden.

2014
Jysk Rejsebureau fejrer 30 års jubilæum, ved at give verden noget tilbage i form af støtte til organisationen Little Big Help og projektet Open Shelter. Læs hvordan vi fejrede vores 30 års jubilæum her. Hjemmesiden får et designmæssigt løft, hvor du nu kan finde inspiration i udvalgte oplevelser og rejseforslag til selv at sammensætte din rejse. Kontorerne i Århus og Aalborg får ligeledes en make-over så det nye design er implementeret på alle kontorer, og "hænger sammen" med hjemmesidens design. Backpacker Adventure rejserne tilføjes udvalgte oplevelser og ture så du er mere sammen med gruppen du rejser afsted med, og stadig har masser af frihed til at rejse på egen hånd eller i mindre grupper.

2013
I maj måned åbnede vi en afdeling i Herning. Mogens Jacobsen og hans kone Birgitte Hempel solgte deres aktier til The KILROY Group. Efter 2 år med klassiske rundrejser med dansk rejseleder, tilpasser vi rejselederturene til at være aktive rejser – så nu kan du være aktiv sammen med andre – de turer hedder nu Aktive Rundrejser med Dansk rejseleder.

2012
Dette år starter vi i Jysk Rejsebureau endnu et af vores sjove projekter. En tidligere medarbejder, Nicolai Bangsgaard, har cyklet jorden rundt, og som rejseleder vil han nu vise os vejen fra Bali til Beijing fordelt på 7 etaper. Jysk Rejsebureaus kunder og medarbejdere kan deltage. Læs mere om cykelekspeditionen Bali til Beijing.

2011
Jysk Rejsebureau lancerer rundrejser med dansk rejseleder. Det er et område vi ikke har beskæftiget os med før.
2011 er også året, hvor vi slår verdens bedste job. Vi ansætter to ”Lucky bastards”, hvis opgave er at rejse jorden rundt, mærke verden, afprøve produkter og fortælle om det til vores kunder via facebook og andre medier. Læs mere om Lucky Bastards projektet.

2010
Jysk Rejsebureau fortsætter med samme profil, samme spændende produkter og samme dygtige gruppe af erfarne rejsekonsulenter. Kontorerne i København og Odense nedlægges, men kunderne på Fyn og Sjælland betjenes fortsat pr. telefon og e-mail.

De udenlandske aktiviteter indgår ikke i fusionen, men ejes fortsat 100 % af Birgitte og Mogens Jacobsen. Aktiviteterne, som består af udbud af en lang række spændende oplevelser for den rejsende, der har ønske om at “mærke verden” i fjerne lande, vil fremover blive markedsført under navnet VISIT BEYOND.

Jysk Rejsebureau opkøber Wasteels Rejser.

2009
I oktober måned 2009 annonceres det, at Jysk Rejsebureau ApS har besluttet at fusionere med KILROY i et nyetableret dansk-ejet rejseselskab ved navn Horizons A/S. Jysk Rejsebureau (ny A/S) fortsætter i eget navn og med samme profil (se 2010). Birgitte og Mogens Jacobsen er fortsat betydelige aktionærer i Horizons, der ligeledes har KILROY-koncernen og ledelsen som aktionærer.

2008
Jysk Specialrejser og Jysk Rejsebureau lægges sammen, og bliver til Jysk Rejsebureau, der sammen får sloganet ”Mærk Verden”. Det gælder både for individuelle rejsende i alle aldre, uanset om man rejser alene eller i grupper.

2007
Dette år sejles Adventure Krydstogtskibet Hans Christian Andersen til Filippinerne. Med plads til 46 gæster sejler det lille skib rundt mellem fantastiske tropeøer og sublime dykker- og snorkle-områder. Skibet er købt ud fra filosofien at vise de rejsende noget unikt, og disse øer der besøges, kan kun nås med egen båd.

2006
To nye servicecentre åbner i Beijing og Cuzco. Samme år fuldendes byggeriet af Jysk Rejsebureaus eget resort Koh Kood Beach Resort. Resortet ligger ideelt på vestkysten af øen Koh Kood i Thailand.

2005
Et salgskontor i Oslo indvies.

2004
Jysk Rejsebureau kåres igen som ”Årets rejsebureau for individuelt rejsende" af Danish Travel Award.

2002
Jysk Rejsebureau vinder ”Friends of Thailand Award” og kåres af Danish Travel Award som ”Årets rejsebureau for individuelt rejsende"

2001
Antallet af oversøiske servicecentre udvides med Vietnam og Kenya. I Thailand foretages en investering i eget guesthouse/hotel. Formålet er at skabe en base, hvor de rejsende kan mødes og udveksle erfaringer.

2000
Jysk Rejsebureau indleder årtusindskiftet med at etablere en femte afdeling i Odense.

1990'erne
Igennem 1990´erne udvikler Jysk Rejsebureau sig markant med nye salgskontorer i København og Aalborg, servicecentre i Kathmandu, Delhi, på Bali og en farm i Venezuela. Formålet med køb af den venezulanske farm er at formidle ophold i længere tid, hvor man kan indgå i produktion, opleve Amazonas og samtidig lære spansk. Vi åbner det fjerde kontor – Aalborg-afdelingen. Derudover bliver Jysk Specialrejser grundlagt ud fra samme filosofi som Jysk Rejsebureau, dog med senior-, pakke- og grupperejser som primære målgrupper.

1988
Efter en rejse til Østen bliver idéen om servicecentrene grundlagt, og i 1988 åbner det første kontor i Bangkok. Gratis brug af servicecentre vakte begejstring hos kunderne, og ideen breder sig til Nepal, Indien og Bali.
Herefter udvikler Jysk Rejsebureau sig langsomt, men sikkert, og byder løbende nye medarbejdere velkommen. Gradvist får Jysk Rejsebureau fat i det oversøiske marked og udvikler sig i højere grad til at være et backpacker-rejsebureau.

1984
Jysk Rejsebureau grundlægges i små lokaler i Graven 12, Århus. De to første ejere/medarbejdere, Mogens og Birgitte Jacobsen, bygger stille og roligt et koncept op omkring den individuelle rejse, hvor rejserådgivning og god service er i højsædet. Kunden rejser på egen hånd, og Jysk Rejsebureaus filosofi er at formidle gode rejseoplevelser. "Det, vi selv oplever, vil vi gerne dele med andre".

Vores fornemmeste opgave er at dele vores unikke viden om verden med vores kunder


Hos Jysk Rejsebureau bor rejse- og eventyrlysten i hjertet på os alle. Derfor rejser vi så ofte, vi kan komme til det, og når vi vender hjem fra vores eventyrrejser ude i den store verden, glæder vi os altid til at dele ud af vores erfaringer og lokale kendskab samt fortælle de skæve historier til vores kunder.

Det er vigtigt for os i Jysk Rejsebureau at give vores kunder den service og opmærksomhed, de har brug for. Vi bestræber os på at kunne opfylde alle kunders rejsedrømme, uanset destination og grad af eventyr. Vi har yderst konkurrencedygtige priser og inspirerende og velkvalificeret rådgivning om rejser, oplevelser og udstyr.

En af vores kernekompetencer er baseret på ønsket om at kunne hjælpe og servicere vores kunder under rejsen. Vi har derfor i samarbejde med vores internationale partner, Go Beyond, etableret et netværk af servicecentre ude i verden, som er en gratis service til alle kunder hos Jysk Rejsebureau.
Kom helt tæt på de lokale uanset hvor du rejser henne i verden

Værdier, der kendetegner os som virksomhed


Uformelle - en afslappet og jordnær arbejdsplads
Som virksomhed vægter vi en åben dialog og en fri og humoristisk omgangstone. I vores butikker og på vores kontorer har vi en afslappet, hyggelig og familiær stemning, hvor alle kan føle sig velkomne. I vores samarbejde med kunder og samarbejdspartnere kommunikerer vi ligeværdigt og med gensidig respekt for hinanden og vores forskelligheder.

Målrettede - vi kan, vil og tør
Med vores vindermentalitet stræber vi altid efter at være blandt de bedste rejsebureauer i Danmark. Vi arbejder dynamisk og innovativt med nye tiltag og produkter. Gennem vores store engagement og motivation for rejser, lykkes vi med vores mål og skaber gode resultater gang på gang.

Eventyrlystne – vi tester eventyrerne af før dig
Vores nysgerrighed på verden er drivkraften bag vores arbejde. Når vi rejser, bryder vi grænser og rejsemønstre i en verden, som både er vores produkt, arbejdsplads og passion. Det, vi selv oplever på vores rejser, brænder vi for at dele med andre og gennem vores kreativitet, skøre idéer og kritiske sans, skaber vi nye muligheder for unikke rejseoplevelser. Vi mener, at de oplevelser man selv er med til at skabe, er dem, man holder mest af, og ved at dele ud af vores rejseerfaring, inspirerer vi vores kunder til at udleve deres rejsedrømme.
Tag på backpacking i Chile

Værdier, der kendetegner os som virksomhed


Professionelle – det kompetente rejsebureau
Vi er en professionel virksomhed, der står inde for vores arbejde og vores produkter. Vi er ærlige og seriøse købmænd, og vi står inde for vores aftaler og er vores ansvar bevidste. Troværdighed er vores varemærke, og gennem faglig dygtighed yder vi en ensartet og reel kundebetjening med respekt for vores kunders ønsker, forventninger og økonomi. For den enkelte kunde betyder det, at vi er investeret i at skabe en unik drømmerejse for den enkelte.

Holdspillere – sammen er vi stærkest
Jysk Rejsebureaus samlede ekspertise og faglighed giver kreative og anderledes løsninger på vores kunders efterspørgsel. Det er bl.a. med til at gøre virksomheden til en spændende og udfordrende arbejdsplads og en attraktiv samarbejdspartner for kunder og lokale aktører. I vores samarbejde er vi åbne både for at give og modtage feedback. Det er vigtigt for os, at vi er ærlige og gør det, vi siger. Vi er alle ambassadører for Jysk Rejsebureau, og det forpligter.

Empatiske – vi udviser forståelse for hinanden, lokalt og globalt
Vi møder hinanden og vores omverden med forståelse og indlevelse, ligesom vi accepterer forskellige holdninger og alsidighed. Det er det hele menneske, der møder på arbejde, og vi drager stor omsorg for hinanden. Når vi hjælper vores kunder med deres rejser, er vi med hele vejen fra start til slut. Vi lytter til kundens behov med oprigtig interesse og respekterer forskellige måder at rejse på. Vi skaber tryghed og er tilgængelige – også under rejsen. Vi er engagerede i vores omverden og interesserer os for lokale forhold ude i verden. Dermed møder vi verden i øjenhøjde og sørger for at pleje sociale relationer, såvel internt som eksternt.
Tag på drømmerejser i hele verden med Jysk Rejsebureau
Over 20.000
kunder hvert år
Aktiv siden
1984
Mere end 140
rejseeksperter
Skræddersyer
efter dine ønsker
Til top