Den består af en rute på over 10.000 kilometer fra Bali til Beijing og opdelt i syv unikke rejser/etaper. Alle eventyrlystne med forkærlighed for at cykle, kan købe sig plads på én eller flere etaper.

Cykelekspeditionen er udviklet til dig, der vil have en anderledes rejseoplevelse. de syv forskellige etaper er tilrettelagt sådan, at man mange steder kommer helt ’off the beaten track’, hvor det er de smukke, skiftende landskaber, livet og lokalbefolkningerne, der er de primære seværdigheder, men der bliver også mulighed for at besøge de traditionelle attraktioner, som man kommer forbi undervejs. Der vil blive sørget godt for de trampende eventyrer på turen. De vil bl.a. have en erfaren Tourleder med hele vejen og have en følgevogn til rådighed med forsyninger, ligesom der undervejs vil være indlagte hviledage.

Den erfarne cykeleventyrer Nicolai Bangsgaard, som har været med til at planlægge ekspeditionen og skal være turens Tourleder, fortæller “Man får et helt andet indtryk af landenes kultur, lokalbefolkning og natur fra cyklen.” Og han ved, hvad han taler om, da han i forbindelse med en 4 år lang cykelrejse, selv har cyklet mange af etaperne.

Du kan læse meget mere om de syv etaper herunder eller se en video her: Bali til Beijing - et cykeleventyr

Beretninger fra Bali til Beijing

Læs her om hvordan det er at møde de lokale, når man kommer på cykel, om eventyrlige oplevelser og hvor meget nas det gør at skifte kontorstolen ud med en cykelsadel!

Læs beretninger fra Bali til Beijing
Cykelekspedition - etape 1: Bali - Jakarta

Ekspeditionstur

Cykelekspeditionen er, som navnet indikerer en rejse, hvor man ikke kan planlægge alt hjemmefra. Derfor skal man som deltager være indstillet på ændringer og improvisation i programmet grundet situationer, som vi ikke har indflydelse på. Da cykelekspeditionen er et ægte eventyr og derfor af og til bringer os ud hvor asfalten ender, vil rejsen både byde på unikke oplevelser og uforudsete udfordringer.

Læs mere om: Rute, forsikringer, visum, overnatninger mm.
Beli - Beijing - Cykelekspedition - informationsaften

Faktaboks

Startdato 1. etape: 1. nov. 2012
Slutdato 7. etape: 19. apr. 2013
Lande: Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand, Laos & Kina
Dage pr. etape: 23 - 27
Gns. km. pr. etape: 1.500 km
Gruppestørrelse: Max 20
Sværhedsgrad: Moderat til udfordrende
Bali - Beijing - 1. etape
Til top