For mange er det helt oplagt at rejse i sit sabbatår, hvor det endelig er tid til at drage ud på egen hånd. Verden ligger åben for dine fødder. Men de uendelige mange muligheder kan dog til tider gøre det uoverskueligt at endegyldigt fastlægge destinationen og indholdet for din rejse i sabbatåret.

Hos Jysk Rejsebureau har vi selv rejst en hel del til verdens mange afkroge og kan derfor give dig masser af inspiration til dit kommende sabbatår i udlandet, der matcher dine rejsedrømme og dit budget. Så drømmer du om at tilbringe dit sabbatår i udlandet, så få svar på dine spørgsmål og find inspiration her på siden til et uforglemmeligt år med eventyr!

Tag testen: Hvilken type sabbatårsrejse skal du på?
Du kan få hjælp til at finde den helt rigtige type sabbatårsrejse for dig ved at tage vores test med 7 hurtige spørgsmål, der fortæller, om du er mest til højskole, grupperejser for unge, frivilligt arbejde, working holiday eller backpacking på egen hånd. Klik her for at komme til testen.

Se et udvalg af rejser nedenfor, som du kan tage på i dit sabbatår.

Viser 38 oplevelser

Cartagena, Colombia

Colombia, Costa Rica og Panama

Tag på backpacking i Syd- og Mellemamerika på denne grupperejse for unge, hvor I skal gå i Pablo Escobars fodspor i Colombia, zipline mellem trætoppene i Costa Rica, snorkle i det azurblå hav ved San Blas-øerne, bo hos lokale stammer i Panama og meget, meget mere.
Læs mere
2 MDR.
30-10-2024
fra 34.995,-
Vietnam, Ninh Binh

Vietnam

Rejs fra nord til syd i smukke Vietnam og nyd dette fantastiske land sammen med andre unge backpackere. Oplev Hanoi og Halong Bay i nord. Besøg Ninh Binh, Dong Hoi og Hoi An i den centrale del. Fortsæt herefter mod Dalat og Mui Ne, inden rejsen afsluttes i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam.
Læs mere
18 dage
03-08-2024
fra 21.995,-
Gruppebillede Franz Josef Glacier

Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
22-02-2025
fra 64.995,-
Lækker strand, Maldiverne

Maldiverne

Kom med på et tropisk backpackereventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev. På rejsen skal du prøve snorkling, hvor du kan være heldig at spotte skildpadder og hvalhajer.
Læs mere
16 dage
30-07-2024
fra 22.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacking i Vietnam og Filippinerne

Backpacking i Vietnam og Filippinerne

Oplev det autentiske Vietnam bag på en motorcykel, tag på sea safari til øde paradisøer i Filippinerne og nyd den ægte backpacker-stemning på Boracay i selskab med andre unge.
Læs mere
Op til 60 dage
DECEMBER - MAJ
fra 23.395,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Thailand, Sri Lanka og Maldiverne

Oplev den thailandske natur, kom med på rundrejse i Sri Lanka og oplev Maldivernes bountyøer og smukke koralrev.
Læs mere
2 mdr.
12-09-2024
fra 29.995,-
Hængebro, Costa Rica

Costa Rica

Udforsk Costa Rica på denne grupperejse for unge. Du kan glæde dig til en masse unikke oplevelser og adventure bl.a. jungle, riverrafting, vulkaner, zipline, rappelling, dykning, havskildpadder, surfing og flotte strande.
Læs mere
22 dage
30-07-2024
fra 19.995,-
Ngorongoro Safari

Tanzania og Zanzibar

Tag med på en grupperejse med andre unge backpackere til Tanzania og Zanzibar. Rejsen starter i Tanzania, hvor I skal på safari blandt Østafrikas vilde dyr og besøge Hadzabe-stammefolket. På Zanzibar kan I udforske livet under havets overflade, og slutte rejsen af med hygge og afslapning på de kridhvide sandstrande.
Læs mere
16 dage
24-07-2024
fra 26.995,-
Street art, Mexico City

Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica

Udforsk Mellemamerika på denne grupperejse for unge til Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica. Rejsen byder på masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. Mayaruiner, jungle, homestay, unikt dyreliv, vulkaner, ziplining, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
2,5 mdr.
24-09-2024
fra 26.995,-
Mand, Kelingking Beach, Nusa Penida, Indonesien

Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan

Rejs rundt på øerne Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan i Indonesien med andre unge backpackere. Rejsen byder på surfundervisning, madlavningskursus, vandring på vulkanen Mt. Batur, snorkeltur, hvide sandstrande, ø-liv og meget mere.
Læs mere
17 dage
04-08-2024
fra 22.995,-
Backapacker Adventure til Ecuador og Galapagos

Ecuador, Amazonas og Galapagos

Rejsen byder på masser af adventure, dyreliv, farverig kultur, sneklædte vulkaner, Sydamerikas bedste markeder og meget mere - alt dette sammen med andre unge backpackere.
Læs mere
23 dage
20-08-2024
fra 29.995,-
Grupperejser for unge til Mexico

Mexico

Rejs i spændende Mexico sammen med andre unge backpackere. Oplev storbyen Mexico City, rappelling ned igennem vandfald, river rafting, surfcamp ved Puerto Escondido, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
5 uger
23-07-2024
fra 23.995,-
På togrejse igennem Italien

På togrejse gennem Italien

Tag på togrejse gennem Italiens facinerende landskaber og skønne byer. Oplev hvordan kulturen ændrer sig fra nord til syd. Undervejs bor centralt i storbyerne og derudover inkluderer rejsen blandt andet overnatninger på en lokal citronfarm og på nattoget mellem Napoli og Palermo.
Læs mere
20 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.295,-
Højskoleelever på Bali

Højskole for unge på Bali

Få en fantastisk højskoleoplevelse i et af verdens mest kulturrige lande. Her vil du opleve personlig udvikling, få venskaber for livet, udvikle nye kompetencer gennem spændende valgfag og meget mere.
Læs mere
44 dage
19-08-2024
fra 31.995,-
Backpacker Adventure Japan

Japan

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Hiroshima. I bor på hostel og rejser med tog mellem byerne.
Læs mere
15 dage
31-07-2024
fra 29.995,-
Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Rejsen inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. I får også friheden med et fleksibelt buspas, til selv at udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder, som f.eks. pulserende storbyer og smukke strande.
Læs mere
29 dage
01-10-2024
fra 25.995,-
Helligmand i Kathmandu, Nepal

Nepal

I starter i Kathmandu, inden I tager på et ni dages trek i Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan I både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Efter trekking turen tager I videre til Chitwan junglen, hvor det er muligt at spotte vilde dyr som bjørne, næsehorn og i sjældne tilfælde en tiger.
Læs mere
3 uger
15-10-2024
fra 19.995,-
Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Singapore, Sumatra, Bali og Gili-øerne

Tag med på denne backpacker-grupperejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Batur og udforske livet under vand når I skal snorkle på paradisøen Gili Trawangan.
Læs mere
5 uger
30-07-2024
fra 23.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Tag på en grupperejse for unge med fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal du hjælpe de truede havskildpadder, og I Sydafrika kommer du tæt på de vilde dyr, der bliver reddet fra savannen. På denne rejse oplever du både friheden ved backpacking og får mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge.
Læs mere
3,5 mdr.
16-08-2024
fra 47.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

Backpacking i Fiji

”Bula” og velkommen til paradiset Fiji. På denne backpackrejse venter der dig eksotiske bounty-strande, azurblåt vand og masser af vilde aktiviteter.
Læs mere
15 dage
MAJ - OKTOBER
fra 22.495,-
Skydive, New Zealand

Thailand, Australien, New Zealand og Maldiverne

Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
28-08-2024
fra 47.995,-
Grupperejse i Mellemamerika

Mexico, Guatemala, Belize og Cuba

Oplev Mayaruiner, jungle, homestay, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande i Mexico, Guatemala, Belize og Cuba.
Læs mere
2 mdr.
01-10-2024
fra 27.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Højskole for unge i Filippinerne

Få en unik højskoleoplevelse på en af verdens smukkeste destinationer. Her vil du opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 33.995,-
På backpacker-eventyr i Sydamerika

Backpacking og sprogskole i Sydamerika

Kom godt fra start på rejsen rundt i Sydamerika. Vi sørger for flybillet og en uges sprogskole i Buenos Aires, inden du selv drager ud på dit sydamerikanske eventyr, som slutter i Lima.
Læs mere
1-6 mdr.
HELE ÅRET
fra 11.495,-
USA Backpacker Adventure

USA

Rejsen kombinerer de fortryllende storbyer New York, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles med de storslåede nationalparker Yosemite, Grand Canyon og Death Valley. I kan glæde jer til roadtrip med lokal guide gennem vest USA’s unikke natur og ultimativ frihed til at udforske storbyerne på egen hånd i gruppen - mulighederne er mange.
Læs mere
20 dage
26-07-2024
fra 26.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Gili-øerne

Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se solopgangen fra toppen af Batur-vulkanen.
Læs mere
2 mdr.
05-08-2024
fra 28.995,-
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.
Læs mere
3 mdr.
06-08-2024
fra 35.995,-
Vietnam, Cambodja og Thailand

Vietnam, Cambodja og Thailand

Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
1,5 mdr.
31-07-2024
fra 19.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
06-08-2024
fra 64.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Prøv kræfter med frivilligt arbejde på projekter med både børn og dyr i Sydafrika og Indonesien, og glæd dig til storslået natur og spændende kulturoplevelser i Thailand. På denne rejser kan du nyde friheden ved backpacking og det unikke sammenhold på en grupperejse for unge.
Læs mere
3,5 mdr.
14-02-2025
fra 47.995,-
Rejs til Indien med Jysk Rejsebureau

Indien - nord til syd med andre unge

Se Taj Mahal ved solopgang, oplev farverige Rajasthan, slap af på Goa's strande og tag på homestay hos en lokal indisk familie i Backwaters i Sydindien. Rejsen er en grupperejse med unge fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
22 dage
OKTOBER - APRIL
fra 21.495,-
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
24-07-2024
fra 29.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
22-08-2024
fra 29.995,-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din rejse til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.
Læs mere
Op til 12 måneder
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 17.195,-
Ecuador, Galapagos og Peru

Ecuador, Galapagos og Peru

Sammen med andre unge finder du nogle af Sydamerikas allerstørste oplevelser: Galapagos, Amazonas, Andesbjergene og Inkaruiner.
Læs mere
2 mdr.
01-08-2024
fra 28.995,-
Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.
Læs mere
3 mdr.
11-09-2024
fra 32.995,-
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Denne rejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
09-01-2025
fra 47.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helene Glavid Schütt, rejsekonsulent

Helene Glavind Schütt

Rejsekonsulent

hesc|jr.dk
Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

land|jr.dk
Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Værd at vide om sabbatårsrejser

Få info og fakta om sabbatårsrejser lige her!

Få nye venskaber, mød nye kulturer, og prøv nye udfordringer på din rejse i sabbatåret

At holde sabbatår i udlandet er for mange en god måde at tage det næste skridt ind i voksenlivet på. Du har blandt andet mulighed for at få nye venner, hvor du også kan danne dig et internationalt netværk. Ved at opleve verden kan du skabe nye indtryk, der lærer dig en masse om andre landes kulturer og historie, som kan give nyttig erfaring og lærdom.

Du kan også bruge dit sabbatår på frivilligt arbejde i udlandet, hvor du har mulighed for at hjælpe til med at gøre en forskel for den lokale befolkning, den bevaringsværdige natur og det magiske dyreliv, der har hjemme her. Det kan være en spændende udfordring, som hurtigt kan føre til dit livs oplevelse.
På 'easy rider'-tur i Vietnams vilde nord

Tag på backpacking-eventyr til Asien i dit sabbatår

Backpacking er en populær rejseform hos mange unge rejsende, hvor den ultimative frihed og det åbne eventyr tiltaler mange. Særligt Asien er populær for backpackere. Det skyldes både den helt magiske natur, de inspirerende kulturer og de mange spændende aktiviteter, som du kan opdage. Her er også masser af plads til at både feste og finde din indre ro.

Samtidig er Asien generelt billig at rejse i, og du har masser af muligheder for at møde andre backpackere fra verden over. Rejser du eksempelvis i Thailand i dit sabbatår i udlandet, bør du lægge din vej forbi den berømte Khao San Road i Bangkok, som er et sandt backpacker-paradis.
Backpacking i Cambodja

Følg den åbne landevej på dit sabbatår i udlandet

Både USA og Canada er ideelle til kør-selv-ferier, hvor du i bil eller autocamper kan krydse de maleriske og skiftende landskaber, der tager dig igennem stemningsfyldte byer og store metropoler. Hvad end turen fører dig til Grand Canyon, Niagara Falls, Yellowstone National Park eller det vilde Las Vegas, hjælper vi dig med at planlægge den perfekte rute med de bedste stop på vejen.

Et andet alternativ til rejser på fire hjul er Australien. Her kan du eksempelvis krydse outbacken eller følge kysten hen til alle de bedste badestrande, festlige strandområder og surfspots. Ønsker du yderligere inspiration til at nyde friheden på fire hjul, har vi også mange andre forslag til, hvor og hvordan du bedst kan cruise rundt i dit eget tempo.
Tag med Jysk Rejsebureau på autocamper ferie i Canada

Sabbatårsrejser FAQ

De fleste har stået med overvejelser som; Hvor skal jeg rejse hen? Hvor meget skal jeg spare op? Kan jeg rejse på egen hånd? Hvilke rejseruter skal jeg vælge? Kan jeg rejse sammen med andre? Skal jeg booke alt hjemmefra? Hvor lang tid kan jeg rejse?...

Vi har samlet ofte stillede spørgsmål og svar om sabbatår nedenfor. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på siden, så kontakt os og bestil tid til en uforpligtende rejsesnak eller deltag i vores gratis webinarer om sabbatår og grupperejser for unge. Se alle webinarer og tilmeld dig her.

Hvor skal jeg rejse hen?

Noget af det første du skal gøre, er at få dig et overblik over, hvad du drømmer om at opleve, og hvilke lande du vil besøge i dit sabbatår. Vi anbefaler, at du laver en liste med dine - og eventuelle rejsepartneres - ønsker. Ud fra listen kan du tale med en erfaren rejsekonsulent på Jysk Rejsebureau, omkring hvad der er muligt. Nedenfor kan du set et eksempel på en liste:

  • Lande: Vietnam, Thailand, Australiens østkyst, New Zealand, Stillehavsø, USA, Sydamerika
  • Oplevelser: Springe bungyjump, bestige et bjerg, skydive på New Zealand, rafting, frivilligt arbejde, dykke på Great Barrier Reef, bo hos lokale, tage lokaltransport, krydse USA i en bil, opleve solopgang over Macchu Picchu, ø-hop på Galapagos

Hos Jysk Rejsebureau får du rådgivning og service på rejsen

Hvor lang tid kan jeg rejse?

Sæt dig sammen med dine rejsefæller eller gør op med dig selv, hvor lang tid du ønsker at rejse og hvornår. Ud fra dine ønsker og drømme til oplevelser og lande skal der måske laves justeringer grundet regntid, eller den tid det kræver at rejse i det specifikke land.


Hvor meget skal jeg spare op?

Det er en super god ide at regne på, hvor mange penge du eller I kan spare op inden rejsen. Ud fra budget, rejselænge og rejseønsker kan du sammen med en rejsekonsulent finde ud af, hvad der er realistisk. Og så kan rejsekonsulenten komme med et forslag til rejserute, rådgive dig om, hvad du med fordel kan arrangere selv undervejs, og hvad der vil være godt at få styr på hjemmefra.

Opsparing til sabbatårsrejse

Kan jeg rejse på egen hånd?

Vil du opleve den ultimative følelse af frihed? Så er den frie rejse eller ”backpacking” rejseformen lige noget for dig. På med rygsækken, pak guidebogen og hav anbefalinger fra familie, venner og Jysk Rejsebureau med i bagagen, når du med en flybillet - og måske et par ture/overnatninger arrangeret - tager ud i verden. Du bestemmer selv din dag, og om du tager mod nord, syd, øst eller vest. Undervejs vil du møde andre ”fellow travellers”, som du kan rejse med og som kan inspirere dig til at ændre planer til nye rejsemål. Du vil modnes under rejsen, presse dig selv ud af din comfort-zone og lære at stå på egne ben og træffe beslutninger ud fra, hvad der passer dig og dine medrejsende. Det er den rejseform, de fleste er mest usikre på, og samtidig den rejseform, du vil vokse og lære allermest af. Læs mere om den frie rejse og få inspiration til rejseruter her
Pak rygsækken og tag på backpacking i New Zealand

Kan jeg rejse sammen med andre?

På en grupperejse for unge, kaldet Backpacker Adventure, oplever du verden sammen med andre backpackere. Det er den perfekte rejseform for dig, der gerne vil på rygsæksrejse, men mangler en rejsepartner. Eller måske har du og din rejsekammerat lyst til at rejse sammen med flere. Selvom du er på en grupperejse, er det stadig muligt at rejse på egen hånd med eller uden de andre backpackere fra gruppen - et element som vi på Jysk Rejsebureau mener er super vigtigt, da det er hér, du virkelig flytter grænser. På denne måde føles det ikke som om, at du rejser alene. Du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet - men bestemmer samtidig selv, hvor meget du vil rejse sammen med gruppen.
Gruppebillede, Whitsunday Island

Hvad er sabbatår?

Sabbatår er et års pause fra bøgerne inden du begynder på dit studie, eller f.eks. mellem studier.
Overvejer du at rejse ud i dit sabbatår, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an og hvor du skal starte? Så er du ikke den eneste! Én af de beslutninger, du eller I skal tage som det første er, hvordan I vil rejse i sabbatåret. Ønsker I trygheden ved at rejse i en gruppe? Måske vil I rejse selv på hele rejsen (her står Jysk Rejsebureau altid klar med masser af rådgivning til f.eks. rejseruter, transport, overnatninger m.m.). Eller det kan være, I vil tage på højskole under fjerne himmelstrøg eller arbejde under rejsen - enten som frivillig eller på et working holiday visum. Man kan også vælge at kombinere de forskellige rejseformer.
Backpacking i Costa Rica

Hvad kan man lave i sit sabbatår?

Drømmer du om at rejse i dit sabbatår, så er mulighederne næsten uendelige for hvad du kan opleve, alt efter hvordan du vælger at planlægge din rejse. Her er bare nogle få eksempler på ting du kan opleve: Backpacke gennem Asien, bungyjumpe, bestige et bjerg, skydive på New Zealand, rafting, frivilligt arbejde, dykke på Great Barrier Reef, bo hos lokale, krydse USA i en bil, opleve solopgang over Macchu Picchu, ø-hop på Galapagos, tage til karneval i Rio de Janeiro og meget meget mere.

Kontakt os på 70 20 19 15 og lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse i dit sabbatår
Bungyjump, New Zealand

Hvad indebærer frivilligt arbejde?

Ved at arbejde som frivillig i udlandet får du ikke bare muligheden for intensivt at lære en anden kultur at kende, du oplever også glæden ved at kunne give noget igen og gøre en forskel. Det er en skøn fornemmelse at kunne bidrage til og arbejde sammen med andre om et godt formål. Frivilligt arbejde er dog også krævende og stiller store krav til dig rent menneskeligt.
Læs mere om frivilligt arbejde her


Hvad er Working Holiday?

Kombiner drømmen om at arbejde og rejse med et Working Holiday-visum i Australien, New Zealand eller Canada. Working Holiday-visum muliggør, at du kan arbejde og tjene penge, mens du rejser, som f.eks. bartender, frugtplukker, dykkerinstruktør, skibums, m.m. Læs mere om Working Holiday her.
Working Holiday, New Zealand

Hvad er et højskoleophold?

På et højskoleophold med Jysk Rejsebureau besøger du et spændende rejsemål sammen med en lille gruppe af andre unge. Programmet består af en række kompetencegivende valgfag og spændende oplevelser med ekstra fokus på personlig udvikling. Vi har også fokus på at bidrage positivt til lokalsamfundet gennem frivilligt arbejde. En dansk rejseleder giver tryghed på hele rejsen og bidrager til et godt sammenhold i gruppen - et sammenhold der vil skabe grobund for uforglemmelige oplevelser og nye venskaber for livet.

Se vores højskoleophold i Filippinerne og Indonesien her

Whats next…?

Der er ikke langt fra tanke til handling, og på Jysk Rejsebureau sætter vi en stor ære i at guide dig til din drømmerejse - vi elsker at rejse og vores største passion er at få dig på det vildeste eventyr i dit sabbatår.

Al vores rejseerfaring vil vi forsøge at videregive til dig, for vi ved fra egne erfaringer, hvor meget en rejse beriger én resten af livet. Én ting er sikker: Du kommer tilbage rigere på oplevelser, har skabt venskaber rundt i verden, har fået en langt bedre kulturforståelse, udviklet dit sprog, lært at stå på egne ben i ukendte omgivelser og situationer, du har udfordret dig selv og rykket grænser, set at verden er fuld af muligheder og eventyr samt ikke mindst fået minder for livet.

Så tag springet og tag på eventyr ude i verden på dit sabbatår!
Til top