KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Har du også altid drømt om at opleve paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer du tid sammen med andre unge på to små ø-perler i Maldivernes smukke ø-hav med kridhvide sandstrande og turkisblåt hav med snorkling i verdensklasse. Kom også tæt på lokalbefolkningen og forkæl dine smagsløg med lokale madoplevelser.

Backpacker Adventure - unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejser for unge backpackere
 • Frihed til at opleve landet og øerne på egen hånd
 • Mulighed for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Online infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Hulhumale
Maldiverne er kendt som et sandt paradis på jord med silkeblødt, kridhvidt sand og turkisblåt hav, og det får du nu mulighed for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres overnatningssted på Hulhumale. Hulhumale er en menneskeskabt ø, som er bygget på sand, der er pumpet op fra havbunden. Øen ligger i smukke omgivelser. Efter I har checket ind på jeres guesthouse, kommer jeres lokale guide og henter jer, hvorefter I sammen går ned til færgeterminalen. Herfra sejler I til Male, hvor I skal på opdagelse i de lokale markeder og forkæle smagsløgene med den maldiviske snack "hedikaa", som bedst kan beskrives som en eftermiddagstapas. Efter nogle spændende timer i Male sejler I tilbage til Hulhumale, hvor I kan slappe af og lade op til næste dag. (M)
2. dag: Båd til Rasdhoo
Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres guesthouse, hvorfra I bliver kørt ned til havnen, hvor der ligger en båd klar til jer. Båden sejler jer over til den lille lokale ø Rasdhoo, som er ca. 500 meter bred og 600 meter lang. Her skal I tilbringe de næste syv dage. Rasdhoo byder på fantastisk ø-stemning, smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav samt snorkling og dykning i verdensklasse. (M)
3. dag: Snorkeltur ved Rasdhoo
I dag står I op og spiser morgenmad, og dernæst skal I på en kort snorkeltur. Turen er med til at give guiderne en idé om, hvilket niveau I hver især er på, så I får det maksimale ud af næste dags snorkeltur. Det er samtidig en lille forsmag på, hvordan livet under vandet ser ud på Maldiverne. Efter dagens oplevelse føler I jer klar og klædt på til snorkelturen i morgen. Når I igen har fået sand under fødderne, er det op til jer, hvad I ønsker at bruge resten af dagen på. Der er mulighed for at gå på opdagelse på øen, hvilket er en fantastisk mulighed for at møde lokalbefolkningen. Om eftermiddagen kan I besøge en lokal café og forkæle jer selv med små maldiviske retter, der består af krydrede og søde anretninger. Hvis I vil have den ultimative maldiviske madoplevelse, skal retterne nydes med en kop sort te. (M)
4. dag: Snorkling ved øen Thoddoo
Når I har spist morgenmad, er det endelig tid til at udforske det fantastiske liv under havoverfladen, som Maldiverne er meget kendt for. I dag går turen til øen Thoddoo. Her starter I med at snorkle fra vandkanten og svømmer ellers ud i det lokale husrev. Under havets overflade kan I være heldige at spotte havskildpadder, stingrays (rokker) og farverige fisk af forskellig slags. Thoddoo er en meget grøn og tropisk ø, der - foruden et bredt udvalg af lækre frugter såsom vandmeloner og papaya - også har de smukkeste paradisstrande. Inden turen går tilbage til Rasdhoo, er der tid til at nyde en lokal frokost. Tilbage på Rasdhoo har I resten af dagen på egen hånd. (M,F)
5. dag: På egen hånd på øen Rasdhoo
Dagens aktiviteter er helt op til jer, da I ikke har noget planlagt. I kan starte dagen med en tidlig gåtur ned til havet, hvor I kan nyde lyset fra vandet og himlen og suge den magiske morgen til jer. Efter morgenmaden kan I evt. sætte kurs mod Bikini Beach, hvor I kan slappe af, nyde solens stråler og tage en dukkert i havet. Skal dagen hellere stå på mere action, kan I tilkøbe forskellige vandsportsaktiviteter, f.eks. jetski og/eller Banana Boat. I kan også leje kajakker eller paddle boards, hvis det passer bedre til jer – mulighederne er mange. Hvis I gerne vil have hovedet under vand for at udforske havlivet yderligere, tilbyder Rasdhoo også ture til forskellige snorkling- og dykkersites. Dykning er dog kun muligt for dem, der allerede har dykkercertifikat. Dagen er jeres, så det er bare at gribe den. (M)
6. dag: Madlavningskursus på øen Rasdhoo
I dag skal I prøve kræfter med det maldiviske køkken, da I skal på et madlavningskursus med lokale. Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres guide, som tager jer med hen til en lokal maldivisk kvinde, der vil være jeres læremester i køkkenet. I vil blive præsenteret for nogle forskellige lokale retter, som I skal være med til at lave. Når I har forberedt jeres frokost, er det tid til at nyde den, inden turen igen går tilbage til jeres guesthouse, hvor I har eftermiddagen på egen hånd. (M,F)
7. dag: På egen hånd på øen Rasdhoo og lokal middag om aftenen
I dag har I tid på egen hånd, hvor I f.eks. kan booke en tur til et af de mange enestående snorkling- eller dykkersites, som Rasdhoo har at byde på. Alt efter sæson vil der være mulighed for at opleve manta rays (djævlerokker) såvel som skildpadder. I kan også booke en fiske-, katamaran- eller delfintur. Hvad I ønsker at bruge dagen på, er helt op til jer. Om aftenen bliver I inviteret til en autentisk maldivisk middag, hvor I får serveret forskellige lokale retter, som inkluderer fisk, kokosnød og chili. Udover denne unikke madoplevelse får I også fornøjelsen af at opleve "bodu beru", som er en traditionel maldivisk dans. I går mætte i seng efter en meget anderledes - men fantastisk - kulturel oplevelse. (M,A)
8. dag: Lokalfærge til øen Ukulhas
Efter morgenmaden starter et nyt ø-eventyr, da I i dag skal videre med lokalfærgen til Ukulhas, hvor I bor de næste seks nætter. Øen er kendt for sine betagende solnedgange, grønne områder og dragende hvide sandstrande. Ukulhas er endnu en lille perle, da den ikke er mere end ca. en km lang og knap 200 m bred. Øen forkæler øjnene og er derudover et forbillede for de andre øer i Maldivernes ø-hav, da befolkningen her gør en ekstraordinær indsats i forhold til miljøvenlig affaldssortering. Ukulhas er ligeledes kendt for øens unikke husrev. Her vil I blot kunne tage dykkermasken på, hoppe i havet, svømme ud, og allerede der kan I spotte masser af farverigt liv under vandet. I vil igen på denne ø opleve de lokales gæstfrihed, så smil tilbage og gengæld deres nysgerrighed. (M)
9. dag: Snorkeltur ved øen Ukulhas
I dag skal I på en snorkeltur af ca. to timers varighed, hvor målet er at opleve manta rays (djævlerokker) i deres naturlige omgivelser. Turstart kan være både før eller efter morgenmaden. Hvornår I skal afsted, får I besked om lokalt. På den måde sikrer de, at I får de optimale forhold på jeres tur. I kommer tilbage til jeres guesthouse, når turen er slut, hvor I har resten af dagen på egen hånd. Fritiden kan med fordel bruges på at gå øen rundt, hvilket ikke tager mere end ca. 30 minutter. Nyd den særlige stemning og det uspolerede ø-liv, hvor man for en stund føler, man er rejst tilbage i tiden. (M)
10. dag: På egen hånd på øen Ukulhas
I dag har I igen mulighed for selv at bestemme, hvad dagen skal byde på. I er så heldige, at I kun befinder jer ca. 90 minutter i speedbåd fra South Ari Atoll, som er kendt for at have hvalhajer i området året rundt. På denne fridag kunne det derfor være en oplagt mulighed at booke en tur ud for at opleve dem. Det er selvfølgelig aldrig en garanti, at I oplever dem, men hvis I gør, og vejret tillader det, er der mulighed for at snorkle med dem. Hvalhajer er verdens største fisk. De spiser hovedsageligt plankton og svømmer i et dragende langsomt tempo. Det vil være en oplevelse for livet at snorkle med dem. Ukulhas er også kendt for fantastisk dykning, så har man et dykkercertifikat, og vil man gerne på opdagelse under havoverfladen med iltmaske, er der også mulighed for at booke dykning lokalt. (M)
11. dag: Tid på egen hånd og vandsport ved øen Ukulhas
I dag er endnu en dag i eget tempo. Måske dagen skal bruges på Ukulhas smukke hvide Bikini Beach, hvor farverne flyder smukt sammen, og det kan være svært at skelne mellem himmel og hav. En anden mulighed er at krydre dagen med lidt vandsport. I har to timers SUP eller kajak til rådighed i løbet af dagen. Hvornår det passer ind i jeres program, aftaler I blot med jeres guesthouse. (M)
12. dag: Hjælp de lokale på øen Ukulhas
Nyd dagen på egen hånd indtil sidst på eftermiddagen, hvor I bliver hentet af jeres guide. I får nu mulighed for at gøre en forskel for de lokale og dermed give dem lidt igen for jeres tid på øen. Eftermiddagen skal nemlig bruges på at samle skrald og dermed hjælpe med at holde strandene rene, så de fortsat fremstår ryddelige og smukke. Indbyggerne på Ukulhas har et særligt fokus på projekter, der omhandler miljøet, hvilket har resulteret i, at Ukulhas i 2014 modtog ”The Green Leaf Award”. Denne gives til steder, der yder en særlig indsats i forhold til at beskytte og bevare det omkringliggende miljø. I slutter jeres gode gerning af med en svømmetur mod solnedgangen og en "Kurumba", som er en frisk kokosnød. (M)
13. dag: Sidste dag på øen Ukulhas og afskedsmiddag
Alt godt har en ende, og i dag er jeres sidste dag, inden I rejser hjem til Danmark i morgen. Brug dagen på at suge de sidste indtryk til jer, slappe af og bade i det dejlige vand. I kan evt. tage på en sidste snorkeltur ved de smukke koralrev, hvor I kan nyde det imponerende undervandsliv tæt ved Ukulhas. Om aftenen mødes I til en afskedsmiddag. Her kan I snakke om alle jeres fantastiske oplevelser og nyde den sidste aften i hinandens selskab. (M, A)
14. dag: Hjemrejse fra Male
På jeres sidste dag på Maldiverne bliver I sejlet tilbage til Male og kørt til lufthavnen, hvor jeres rejse slutter. Herfra flyver I tilbage til Kastrup Lufthavn i København. Husk på, at de er mere konservative på Male end ude på øerne, så tænk gerne over jeres påklædning på hjemrejsen. (M)

Bemærkninger

Backpacker Adventure-rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se aldersfordelingen på de forskellige afgange under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, får du 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere om de forskellige rejser, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes online) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure-rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 05-11-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode05.11.24 - 20.11.24 Tilmeldingsfrist05-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.11.24 - 04.12.24 Tilmeldingsfrist19-09-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.12.24 - 18.12.24 Tilmeldingsfrist03-10-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.01.25 - 29.01.25 Tilmeldingsfrist15-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.01.25 - 12.02.25 Tilmeldingsfrist29-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.02.25 - 26.02.25 Tilmeldingsfrist13-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.02.25 - 12.03.25 Tilmeldingsfrist27-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.03.25 - 26.03.25 Tilmeldingsfrist10-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.03.25 - 09.04.25 Tilmeldingsfrist24-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.04.25 - 23.04.25 Tilmeldingsfrist07-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.08.25 - 20.08.25 Tilmeldingsfrist06-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.08.25 - 03.09.25 Tilmeldingsfrist20-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.11.25 - 19.11.25 Tilmeldingsfrist05-09-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.11.25 - 03.12.25 Tilmeldingsfrist19-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.12.25 - 17.12.25 Tilmeldingsfrist03-10-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
22.495,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Male / Male - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Hulhumale
 • 1 overnatning på Hulhumale
 • Guidet markedstur på Male
 • Færge fra Hulhumale til Rasdhoo
 • 6 overnatninger på Rasdhoo
 • Snorkelture
 • Maldivisk kulturoplevelse
 • Madlavningskursus
 • Færge fra Rasdhoo til Ukulhas
 • 6 overnatninger på Ukulhas
 • Manta rays snorkeltur
 • 2 timers leje af SUP eller kajak
 • "Beach clean-up" oplevelse
 • Færge fra Ukulhas til Male lufthavn
 • Lokale skatter

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top