KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Indien. Du kan få skræddersyet din rejse til Indien helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Indien.

Viser 9 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau til Indien

Klassisk Indien - med kant

På denne klassiske tur til Indien kommer du under overfladen på den travle storby Delhi og oplever den farverige ørkenstat Rajasthan med spændende forter og paladser og selvfølgelig Taj Mahal
Læs mere
14 dage
SEPTEMBER - APRIL
fra 11.995,-
Oplev Keralas højdepunkter med Jysk Rejsebureau

Keralas højdepunkter

Oplev Keralas højdepunkter med lidt byliv og kolonistemning i Cochin, smukke frodige bjerge, en rolig tur af de små bifloder og afslapning på en dejlig strand.
Læs mere
15 dage
OKTOBER - MARTS
fra 15.395,-
Oplev de fantastiske bjerglandskaber på overlandsturen i Indisk Himalaya

Himalaya overland med trekking

Oplev Delhi og den flotte køretur til Leh, hvor du krydser bjergpas i op til 5.320 meters højde. Fra Leh starter dit fem dages Sham trek med homestay i fortryllende Indiske Himalaya.
Læs mere
16 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 18.995,-
Rejs til Indien med Jysk Rejsebureau

Indien - nord til syd med andre unge

Se Taj Mahal ved solopgang, oplev farverige Rajasthan, slap af på Goa's strande og tag på homestay hos en lokal indisk familie i Backwaters i Sydindien. Rejsen er en grupperejse med unge fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
22 dage
OKTOBER - APRIL
fra 19.995,-
Adventure i Kerala og badeferie på Maldiverne

Adventure i Kerala og Maldiverne

Få store oplevelser i skønne Sydindien og afslut ferien med et ophold på Maldiverne med både afslapning på strandene og aktiviteter i vandet.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - MARTS
fra 21.495,-
Hellige mænd i Varanasi

På eventyr fra Delhi til Kathmandu

Kom bag om kaotiske Delhi, besøg Taj Mahal, sejl på Ganges-floden i Varanasi og tag på safari og trekking i fantastiske Nepal.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 18.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal, Bhutan og Indien

Nepal, Bhutan og Indien

Oplev magiske Nepal, Bhutans uspolerede natur og kultur samt det kaotiske og smukke Indien. Rejsen tager dig med til nabolandenes største seværdigheder og fører dig samtidig langt væk fra asfaltvejene med unikke lokale oplevelser og homestays. Nepal, Bhutan og Indien vil forføre dig med hver deres unikke kultur og natur.
Læs mere
24 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 42.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Verdens ekstreme natur & kultur

Island, Canada, USA, Nepal og Indien: Denne jorden rundt rejse tager dig til Islands rå natur, vilde dyr i Canada, roadtrip i USA, trekking i Himalaya og Indiens farverige kultur.
Læs mere
2-6 måneder
fra 13.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Indien

Få info og fakta om Indien lige her!
weather

Vejret i Indien

Indien er et stort land, hvor klimaet varierer mellem landsdelene. Det bedste vejr findes ofte fra december til marts – her har Indien sin tørre sæson med lavere luftfugtighed og mere moderate temperaturer. I regntiden rammer monsunregnen, hvilket oftest sker mellem midt maj og starten af september. Disse måneder vil have mere regn og højere luftfugtighed, men også solskin og varme. Skuldersæsoner som april, september og oktober ligger ofte uden for regntiden, men er varmere og mere fugtige måneder.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste rejsetidspunkt afhænger af, hvor rejsen går hen i Indien. Klassiske områder som Delhi, Rajasthan og Kerala er bedst at besøge i den danske vinter og forår – fra november til april. Hvis rejsen går til Himalaya, er klimaet dog anderledes. Ladakh opleves bedst om sommeren mellem april og august. Her er der varmere i bjergene, og det Tibetanske Plateau skærmer for monsunregnen. Går rejsen til Himalaya i Sikkim, så er de bedste rejsetidspunkter det danske forår eller efterår.

Rejser til det sanselige Indien

Vores skræddersyede rejser til Indien tager dig helt tæt på den berigende kultur, natur og andre storslåede oplevelser, du sent vil glemme. Landet er mindst lige så eventyrligt, som det kan være kaotisk. Indien bringer mange fascinerende indtryk, hvor end du er. Her står de pulserende storbyer i skarp kontrast til den smukke natur med alt fra frodige skove og gyldne sandstrande til høje bjerge og øde ørken.

Maharajaernes grandiose paladser, smuk arkitektur fra en svunden tid, den betagende natur og folk med farverige klæder og skinnende smykker. Der er altid noget nyt, som fanger dit blik. Og med duften fra sydende gadekøkkener, sprudlende markeder. tændt røgelse og aromatiske teplantager vil alle dine sanser blive bragt i spil.
Det lokale aftenmarked i Alleppey

Uforglemmelige oplevelser fra syd til nord

Det er de færreste steder i verden, der præsenterer lige så alsidige omgivelser og oplevelser som i Indien. I det sydlige Indien finder du frodige teplantager, store nationalparker med et rigt dyreliv samt landets kulturelle og finansielle metropol, Mumbai. Leder du i stedet efter dejlig afslapning på skønne strande, findes det ikke bedre end Varkala strand i udkanten af Thiruvananthapuram eller ved Goa længere oppe ad vestkysten.

I det nordlige Indien er billedet beklædt med Himalayas betagende højder, massive grantræer, sceniske trekkingstier og en særlig spirituel stemning, der er karakteriseret ved de afsidesliggende buddhistiske klostre samt byen Varanasi og floden Ganges, der betegnes som to af de helligste steder for hinduerne.Trekking og husbådtur i Indien

En gennemtrængende og ældgammel kulturarv

Indiens rige kultur og historie skinner igennem på tværs af lag og steder. Det afspejler sig både i de mange imponerende gamle templer og paladser samt den livsglade og gæstfrie befolkning, der binder de mange fascinerende traditioner og ritualer sammen med en moderne livsstil.

Diwali og holi er to helt særlige højtider, som du kan være heldig at opleve på din rejse til Indien. Diwali er den største og vigtigste højtid i Indien og kaldes også for “lysets festival”. Lys i massevis tændes som et symbol på lysets beskyttelse over for mørket. Holi er en glædelig og farverig hinduistisk festival, der fejrer kærligheden og det gode i livet. Livlige farver flyver rundt i luften, hvor familier og venner dækker hinanden til fra top til tå som et tegn på kærlighed og respekt.
Holi Festival i Indien

Smag på det fantastiske indiske køkken

Du har måske allerede stiftet lidt bekendtskab med det indiske køkken hjemmefra? Det er dog en helt særlig oplevelse, når du rejser til selve kilden af indisk mad. Vi kan snakke længe om autentisk indisk mad. Smagen er skruet helt op på max, hvor karry, grøntsager og ikke mindst masser af dybfølt kærlighed til god mad er blandt nøgleingredienserne i de mange fantastiske vegetar- og simreretter. Og hvis dette ikke skulle være nok, så er maden i Indien oftest yderst billig. Så lad dig endelig bare overtale af de mange fristelser.


Krydderi Bazar i Indien
faq

Hvor ligger Indien?

Indien er et stort land i Asien som ligger med Pakistan, Nepal, Kina, Bhutan, Myanmar og Bangladesh som naboer. Indien ligger ud til Det Indiske Ocean, og Sri Lanka ligger ud for Indiens sydspids.

Hvor mange bor der i Indien?

Indien er blandt verdens suverænt største lande, målt på befolkningstal, kun overgået af Kina. I Indien bor der således 1406 millioner mennesker.

Hvad er kl. i Indien?

Tidszonen i Indien er India Standard Time (UTC+5:30). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 3,5 timer.


Hvilket sprog taler man i Indien?

I Indien tales der 22 forskellige officielle og anerkendte sprog. Det mest talte sprog er Hindi, der tales af op mod 40% af den indiske befolkning. Hindi er særligt udbredt i den centrale og nordlige del af Indien, mens de øvrige sprog er mest udbredt i resten af landet.

Indret din rejse til Indien, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Indien-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Indien for dig.


Til top