15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nyd en cykeltur i Cochin, hold udkig efter den sjældne bjergged "Nilgiri Tahr" i de tempererede bjerge, slæng dig på dækket af din husbåd mens du kan se på folkelivet langs floden. Din tur slutter på en skøn strand, der indbyder til afslapning og slentreturer.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts, mens juni til august er monsunperioden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. Dag: Afgang fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Cochin.
2. dag: Ankomst til Cochin
Velkommen til Kerala. Efter ankomst bliver du mødt af vores lokale repræsentant og kørt hen til dit overnatningssted. Du har resten af dagen til at slappe af i og udforske Cochins kvarterer med kolonistemning og lokale indtryk fra fiskerne når de sidst på dagen kommer hjem fra havet i solnedgangen.
3. dag: Dagstur til udkanten af Cochin
Efter morgenmad er det til at udforske Kerala på en utraditionel måde. Du skal ud og se en farm i udkanten af byen. Eventyret starter med en køretur i en lokal tuktuk-scooter. Ved ankomst til Kumbhalini-området mødes du af din guide fra landsbyen, som tager dig med på en halv times gåtur gennem rismarker og fiskeriområder. Du kommer tæt på lokalbefolkningen i landsbyen og lærer om deres daglige liv, landbruget og fiskeriteknikkerne. Ofte vil du være heldig at få lov til at smage på lidt lokale specialiteter – og måske sågar en fisk, du selv har været med til at fange. (M)
4. dag: Cochin - Munnar
I dag er det tidligt op, så du har tid til morgenmad, inden du møder din chauffør og sætter afsted mod Munnar-bjergene. Glæd dig til at opleve de frodige bjerge og te-plantager. Du overnatter i de smukkeste omgivelser på et bjerghotel omgivet af frodig skov og ofte indhyllet af diset i bjergene. Du har resten af dagen til at nyde omgivelserne og slappe lidt af inden morgendagens oplevelser. (M)
5. dag: Dagstrek i Munnar-bjergene
Dagen starter med afgang til Munnar by - en mindre indisk by med masser af små butikker og mennesker overalt. Herfra fortsætter du i jeep til startpunktet for dagens trek i en stille og smuk dal i ca. 1500 meters højde. Trekket går igennem rhododendrondale, regnskov og rammer Meesapullimala der ligger i ca. 2600 meters højde. Du trekker herfra tilbage til telt-campen, hvor natten skal tilbringes under stjernerne og omgivet af Munnars smukke udsigter. (M,A)
6. dag: Munnar - Thekkady
Efter morgenmaden kører du i dag til Periyar Nationalpark - også kendt som Thekkady. Parkens placering ved de to floder Preyar River og Pamba River gør den til hjemsted for en række spændende planter og mange forskellige dyrearter. Efter du har checket ind på dit hotel og nydt en kop te, er det tid til en jeepsafari. (M, F, A)
7. dag: Thekkady - heldagstur
Efter morgenmad skal du på et heldagstrek i skoven, hvor du kan være heldig at få øje på sjældne sommerfugle, fugle, løvehale makakaber, elefanter og indiske bisonokser. (M, F, A)
8. dag: Thekkady - Alleppey og kajaktur
Efter morgenmad bliver du kørt til Alleppey og tjekker ind på dit hotel. Senere på dagen er det tid til en uforglemmelig kajaktur i de små kanaler der forbinder de større backwaters områder. Du kommer tæt på lokallivet og kan se folk der bader, vasker tøj eller vasker op i floden ligesom mange af husene ligger ud til kanalerne. (M)
9. dag: Husbåd fra Allepey
I dag stiger du på den charmerende husbåd, der skal være dit hjem for natten. Cruise ad de skønne floder, nyd livet langs floden mens du får serveret veltillavet mad og kølige drikkevarer. (M,F,A)
10. dag: Alleppey - Varkala-stranden
Efter morgenmad på båden går turen mod Varkala – et skønt strandområde med masser af små hyggelige cafeer og en hyggelig atmosfære. (M)
11.-13. dag: Varkala-stranden
Nyd dine dage på stranden, tag en tur på et surfboard eller slap af med udsigt over vandet fra en af de mange cafeer, der serverer lækre juice og udsøgt te. (M)
14. dag: Afgang mod Danmark
I dag går turen til lufthavnen, hvor du påbegynder din rejse tilbage til Danmark.
15. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger på hotel i Cochin
1 overnatning på hotel i Munnar
1 overnatning på telt-camp i Munnar
2 overnatninger på hotel i Thekkady
1 overnatning på hotel i Alleppey
1 overnatning på husbåd ved Alleppey
4 overnatninger på hotel i Varkala

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Der er sjældent mere end 2-5 personer i vores små grupper. Du kan få turen garanteret som privat tur mod mindre tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Oktober - marts

Pakkeliste

 • Gode sko/sandaler
 • Kikkert til turen i Munnar
 • Badetøj
 • Solcreme med høj faktor
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cochin t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Farmtur med lokal engelsktalende guide i Cochin
 • Heldagstur i Munnar med sightseeing og trekking gennem skov og teplantager
 • Jeep-safari i Periyar Nationalpark
 • Kajaktur med guide gennem backwaterkanalerne i Alleppey
 • Cruise på backwaterkanalerne i Alleppey
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top