13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nyd en cykeltur i Cochin, hold udkig efter den sjældne bjergged "Nilgiri Tahr" i de tempererede bjerge, slæng dig på dækket af din husbåd mens du kan se på folkelivet langs floden. Din tur slutter på en skøn strand, der indbyder til afslapning og slentreturer.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts, mens juni til august er monsunperioden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. Dag: Afgang fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Cochin.
2. dag: Ankomst i Cochin og transfer til dit overnatningssted
Velkommen til Kerala. Efter ankomst bliver du mødt af vores lokale repræsentant og kørt hen til dit overnatningssted. Du har resten af dagen til at slappe af i og udforske Cochins kvarterer med kolonistemning og lokale indtryk fra fiskerne når de sidst på dagen kommer hjem fra havet i solnedgangen.
3. dag: Dags tur til udkanten af Cochin
Efter morgenmad er det til at udforske Kerala på en utraditionel måde. Du skal ud og se en farm i udkanten af byen. Du tager båden sammen med de locale fra Jengar bådkajen og sejler over til Vembanad området. Her mødes du af din guide fra landsbyen som tager dig med på en halv times gå tur til farmen. Du får en introduktion til hvad de producerer – det kan variere lidt afhængig af sæsonen. Du får serveret en lokal ret til frokost måske med nogle af de fisk der er fanget på farmen samme dag. (M,F)
4. dag: Cochin - Cykeltur
Idag er det tidligt op, så du er klar til din cykeltur der starter kl. 07.30. Nyd indtrykkene fra byen der vågner og de mange højdepunkter du passerer på turen b.la den hollandske kirkegård, St. Francis kirken og alle de små butikker der ligger langs vejen.. Efter tre timers cykeltur er resten af dagen til fri afbenyttelse. (M)
5. dag: Cochin til Munnar
Efter morgenmad går turen mod Munnar bjergene. Glæd dig til at opleve de frodige bjerge og te plantager. (M)
6. dag: Munnar – paradis i bjergene
Efter morgenmad er det tid til sightseeing i Eravikulan National Park – du besøger Rajamala som er hjemsted for den sjældne bjergged “NilgiriTahr”. Det højeste bjerg i Sydindien ligger også her. Du kommer forbi et te museum og en krydderi farm. (M)
7. dag: Munnar til Alleppey
Der er afgang efter tidlig morgenmad mod Alleppey, hvor du skal boarde din husbåd. Cruise ad de skønne floder, nyd livet langs floden mens du får serveret veltillavet mad. (M,F,A)
8. dag: Alleppey til Varkala stranden
Efter morgenmad på båden går turen mod Varkala – et skønt strandområde med masser af små hyggelige cafeer og en hyggelig atmosfære. (M)
9.-11. dag: Varkala stranden
Nyd dine dage på stranden, tag en tur på et surfboard eller slap af med udsigt over vandet fra en af de mange cafeer, der serverer lækre juice og udsøgt te. (M)
12. dag: Afgang fra Cochin mod Danmark
I dag går turen til lufthavnen, hvor du påbegynder din rejse tilbage til Danmark.
13. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

3 overnatninger på budgethotel i Cochin
2 overnatninger på budgethotel i Munnar
1 overnatning på husbåd ved Alleppey
4 overnatninger på budgethotel i Varkala

Overnatningerne er baseret på budgethoteller, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle. Er børn med på rejsen anbefales det at booke comfortklasse hoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Der er sjældent mere end 2-5 personer i vores små grupper. Du kan få turen garanteret som privat tur mod mindre tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Oktober - marts

Pakkeliste

 • Gode sko/sandaler
 • Kikkert til turen i Munnar
 • Badetøj
 • Solcreme med høj faktor
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Cochin t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Farmtur med lokal engelsktalende guide i Cochin
 • Cykeltur rundt i Cochin med engelsktalende guide
 • Heldagstur i Munnar med sightseeing og besøg på tefabrik og krydderimarked
 • Cruise på backwaterkanalerne i Alleppey
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top