KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Tanzania. Du kan få skræddersyet din rejse til Tanzania helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Tanzania.

Viser 15 oplevelser

Zanzibar har mange eventyrlige strande

Strandferie på eksotiske Zanzibar

Zanzibar har nogle af verdens flotteste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Oplev bountystrande, kolonihistorie og udforsk undervandslivet i det Det Indiske Ocean.
Læs mere
15 dage
JANUAR - MARTS
fra 17.395,-
Kilimanjaro

Kilimanjaro Trekking - Machame ruten

På denne rejse har du mulighed for at udleve drømmen om at bestige Mount Kilimanjaro via den billedskønne Machame-rute.
Læs mere
12 dage
JANUAR - MARTS, JULI - OKTOBER
fra 19.995,-
Safari I Serengeti Nationalpark

Campingsafari i Tanzania & Zanzibar

Oplev det bedste af Afrikas dyreliv og smukke natur. Herefter kan du nyde livet på Zanzibar og vaske safaristøvet af i Det Indiske Ocean.
Læs mere
16 dage
JANUAR - MARTS
fra 22.995,-
Hadzabe-stammen i Tanzania

Safari, Hadzabe-stammen & Zanzibars strande

Safarieventyr til tre af Tanzanias kendte nationalparker og tag på et spændende og lærrerigt besøg ved Hadzabe-folket. Efter et kulturelt indblik hos Østafrikas sidste jagtstamme flyver du til Zanzibar.
Læs mere
17 dage
JANUAR - MARTS
fra 26.595,-
Mt. Longonot, Kenya

Aktiv budget-safari med Masaierne & Zanzibar

Kombiner en aktiv og dyrerig budget-safari i Kenya med Zanzibars strande. Oplev mountainbiking, vandring og overnat i campingtelt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
20 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 33.895,-
Familiesafari i Tanzania

Familiesafari & egen strandbungalow på Zanzibar

Oplev Serengeti Nationalparks endeløse græssletter og Ngorongoro - verdens største inaktive vulkankrater. Glæd dig til Zanzibars eksotiske strande og udforsk kolonihistorien i Stone Town.
Læs mere
17 dage
JANUAR - MARTS
fra 27.295,-
fra 22.995,-
Safari i Tanzania

Big Five safari & Kilimanjaro trekking

Bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro og oplev de store nationalparker Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara. Spot vilde dyr på den afrikanske slette.
Læs mere
17 dage
JANUAR - MARTS
fra 29.495,-
Mt. Kilimanjaro fra afstand

Det bedste af Kenya & Tanzania

Få de mest uforglemmelige oplevelser som Tanzanias og Kenyas bedste nationalparker har at byde på, og bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Læs mere
22 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 41.495,-
Tented-Camp safari på Serenget-isletten

Safari med komfort i Tanzania & Zanzibar

Bo i komfortable safaritelte midt på Serengeti-sletten, en af Afrikas største dyre- og naturoplevelser. Nyd en skøn badeferie i lokale omgivelser ved Kendwa beach på Zanzibar.
Læs mere
15 dage
JANUAR - MARTS
fra 29.495,-
Løve i Serengeti Nationalpark

Det ultimative Tanzania

Spot vilde dyr i tre af Tanzanias bedste nationalparker, bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro og kom helt ned i gear på de hvide strande på Zanzibar.
Læs mere
21 dage
JANUAR - OKTOBER
fra 34.995,-
Luksustelt-safari i Masai Mara

Luksustelt-safari i Masai Mara & Zanzibar

Kombiner en luksustelt-safari i den berømte Masai Mara nationalpark i Kenya med vidunderlig afslapning på Zanzibar i Tanzania.
Læs mere
15 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 32.995,-
Mød Tanzanias imødekommende befolkning

Rejs på egen hånd i Tanzania

Rejs på egen hånd i op til 1 måned i Tanzania. Oplev Kilimanjaro, Serengeti Nationalpark og Ngorongoro krateret. Herefter kan du f.eks rejse syd på mod Zanzibar og Dar Es Salaam.
Læs mere
op til 30 dage
JANUAR - MARTS
fra 7.295,-
Ngorongoro Safari

Oplevelsesrejse i Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar

Safarioplevelsen er ganske enkelt helt unik, og den kan slå benene væk under selv den mest berejste globetrotter. Tag med til Tanzania og oplev tre af de mest storslåede nationalparker: Serengeti, Ngorongoro og Lake Manyara. Slut af med afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar.
Læs mere
15 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 30.995,-
fra 23.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Best of Africa

Sydafrika, Uganda, Kenya og Tanzania: Oplev Afrikas vilde dyr, hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, dyk med hvidhajer, lær at surfe, bestig Kilimanjaro, nyd de smukke strande på Zanzibar, kom face-to-face med de enorme bjerggorillaer og se om du kan hoppe højere end en Masai.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Tanzania & Zanzibar

Få info og fakta om Tanzania & Zanzibar lige her!
weather

Vejret i Tanzania

Generelt kan Tanzania og Østafrika besøges hele året. Grundet sin placering ved ækvator findes der ikke sommer- og vintermåneder, men derimod opdeler man sæsonerne i enten regntid eller tørtid.
Dagtemperaturerne ligger året rundt på 22-28°C i gennemsnit. Om aftenen falder temperaturen på sletterne, så det er en god ide at medbringe varmt tøj.
Den store regntid falder fra midt marts til maj. Den lille regntid falder i november og december, hvor du skal forvente nogle kraftige, men ofte korte, regnbyger. I disse perioder er landskaberne frodige på sletterne og på Zanzibar skal du forvente, at der vil komme en regnbyge eller to i løbet af dagen/natten.
Tørtiden er fra slutningen af juni til oktober, hvor dyrene samles ved sletternes vandhuller og tilmed er det den bedste periode at tage på badeferie på Zanzibar, da der falder meget lidt regn.
Skal du på Kilimanjaro, er det bedste tidspunkt mellem de to regntider, hvor luften er klar og chancerne er størst for en bestigning i klart vejr.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Tanzania.


travel

Bedste rejsetidspunkt

November-marts: Landskaberne er grønne og frodige, specielt i starten af perioden. Fra februar begynder zebraer og gnuer at føde kalve, hvilket er nemme byttedyr for rovdyrene. Forvent, at der kan falde regn i november, december og fra marts igen på Zanzibar, hvorimod januar og februar er tørtid.
April-maj: Grundet den store regntid er der større mængder regn, men også langt færre turister. Sletterne er frodige og dyrene har endnu ikke startet den store migration nordpå. Det høje græs er gode gemmesteder for områdets rovdyr, der ligger klar til at jage. Denne periode anses som Zanzibars regntid med regnbyger på typisk 1-2 timer, hvorefter vejret klarer op.
Maj-juli: Dyrene samles ved vandhullerne og derfor er de nemmere at spotte, når du er på safari. Det er også her, den store migration i Serengeti finder sted, hvor dyrene samles og begynder deres vandring mod nord. Fra juni starter tørtiden på Zanzibar.
August-oktober: Sletterne er golde og dyrene begynder deres migration tilbage sydpå, når regnen begynder at falde igen fra september. Gnuernes tilbagevenden fra nord betyder, at rovdyr igen kan jage og skaffe føde. God periode for badeferie på Zanzibar.

Tanzania - Det bedste af Afrikas natur og dyreliv

Ved Afrikas østkyst ligger der en sand afrikansk perle - Tanzania. Her er det særligt muligheden for privat safari i berømte nationalparker samt besøg til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, som er højdepunkterne for mange. Med Jysk Rejsebureaus eventyrlige rejser til Tanzania har du mulighed for at både opleve de største attraktioner og de gemte perler, der fører dig helt tæt på det autentiske Tanzania.

Skræddersy den perfekte rejse til Tanzania i samarbejde med os, eller vælg en af vores eventyrlige rejseforslag, som de er. Du kan altid tage en uforpligtende snak med en af vores rejsekonsulenter eller holde øje med vores næste gratis rejseforedrag og webinar, hvis du vil vide mere om vores rejser til Tanzania.

Rejser til Tanzania spækket med store safarioplevelser

Tanzania er i høj grad drømmedestinationen for dig, der vil på en uforglemmelig safarirejse, hvor du har mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på deres hjemmebane. Her kan du komme på privat safari i Tanzanias bedste nationalparker, hvor der mulighed for at både tage på en familievenlig tur og en ægte Big Five-safari med chance for at se både løver, næsehorn, bøfler, leoparder og elefanter. Som kronen på safarioplevelsen kan du overnatte i luksuriøse safaritelte omgivet af den skønne natur.

Tented camp safari i Tanzania

Bestig Kilimanjaro på din rejse til Tanzania

Med sin højde, der når næsten 6 km op i himlen, er Kilimanjaro Afrikas højeste bjerg. Om du vil nå hele vejen til toppen eller blot vandre en et stykke af den flotte rute, er Kilimanjaro og de vidunderlige omgivelser omkring bjerget blandt de største naturoplevelser i Tanzania. Ønsker du at bestige Kilimanjaro helt og aldeles, kan du glæde dig til en mindeværdig tur på flere dage, hvor du kommer til at overnatte i telt ved de forskellige basecamps som en ægte bjergbestiger.
Trek til toppen af KIlimanjaro

Gå ikke glip af Tanzanias bedste nationalparker

Både Ngorongoro, Lake Manyara og Serengeti nationalpark er værd at opleve, og alle har sit unikke særpræg. Ngorongoro-krateret er verdens største inaktive vulkankrater med en omkreds på hele 20 kilometer, hvor blandt andet løver, næsehorne og zebraer har gjort det til deres hjem. Serengeti Nationalpark er et enormt naturparadis, hvor store flokke af alverdens vilde dyr stortrives. Lake Manyara Nationalpark er også hjemsted for et rigt dyreliv med både flodheste, elefanter, giraffer, aber og meget mere.
Lake Manyara Nationalpark

Nyd Zanzibars betagende bountystrande

Vores rejser til Tanzania kan også føre dig til øen Zanzibar. Her vælger mange rejsende at kombinere dage med trekking og safari med idyllisk ø- og strandferie og afslapning på de skønne strande med turkisblåt vand og svajende palmer som dine omgivelser. Zanzibar ligner i den grad paradis på jord, hvor du også kan snorkle eller dykke i akvarie-lignende omgivelser. Samtidig er Zanzibar kendt for deres dyrkning af mange forskellige og spændende krydderier, hvor du bestemt har mulighed for at udvide din smagshorisont.
Zanzibar

Udforsk Tanzanias kulturelle byer

Mange safariture og ture til Kilimanjaro starter i Tanzanias uofficielle safarihovedstad, Arusha, hvilket gør området til en populær turistdestination. Den gamle hovedstad og sprudlende fiskerby Dar es Salaam byder på masser af kultur, museumsoplevelser og et livligt handelsliv. På Zanzibar kan du udforske Stone Town, der er den gamle bydel i Zanzibar City, og som har vigtig historisk og kulturel betydning for øen. Hos Jysk Rejsebureau kan du få rigeligt med inspiration til enestående byeventyr på din rejse til Tanzania.
Stonetown på Zanzibar
faq

Hvad er hovedstaden i Tanzania?

Hovedstaden i Tanzania hedder Dodoma. Dodoma har omtrent 400.000 indbyggere og er tilmed hovedstad i Dodoma-regionen. Tanzanias tidligere hovedstad var havnebyen Dar es-Salaam, men på grund af Dodomas centrale beliggenhed valgte man i 1974 at gøre Dodoma til hovedstad.

Hvor skal man tage på safari i Tanzania?

Tanzania byder på noget af verdens bedste safari i landets mange nationalparker. Blandt de bedste nationalparker i Tanzania finder du Serengeti, Ngorongoro og Lake Manyara - som med hver deres særpræg og kombination af vilde dyr kan give dig nogle af de mest fantastiske safarioplevelser i Tanzania - og måske endda i verden.

Hvilket sprog taler man i Tanzania?

Sproget man taler i Tanzania er kiswahili og engelsk, og på Zanzibar også arabisk.

Er det hårdt at trekke på Kilimanjaro?

For at bestige Kilimanjaro, skal du være i god fysisk form, og være klar til at træne inden turen. Du kan for eksempel tage på vandring i naturen i bakket terræn, løbetræne eller andet. Alle der har et fornuftigt helbred kan tage med på trekkingtur på Kilimanjaro og forsøge at bestige bjerget.

Hvor ligger Zanzibar?

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean ud for det afrikanske land Tanzania, som øen også er en del af.

Indret din rejse til Tanzania & Zanzibar, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Tanzania-eksperter, som selv har rejst i Tanzania og på Zanzibar, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til Tanzania & Zanzibar for dig.


Til top