Søg
Søg
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari i Serengeti Nationalpark i Tanzania
Mød Tanzanias imødekommende befolkning
Ngorongoro Conservation
Safari i Tanzania
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari I Serengeti Nationalpark
Safari i Tanzania
Safari I Serengeti Nationalpark
Ngorongoro Conservation
Ngorongoro Conservation
Ngorongoro Conservation
Mød Tanzanias imødekommende befolkning
Stonetown på Zanzibar
Kendwa Beach Zanzibar
Kendwa Beach på Zanzibar
Stone Town, Zanzibar
Eksotisk badeferie på Zanzibar

Campingsafari i Tanzania & Zanzibar

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-

Varighed: 16 dage

På denne tur besøger du tre kendte nationalparker, hvor der er rig mulighed for at opleve det bedste af Afrikas dyreliv og smukke natur. Herefter kan du nyde livet på Zanzibar og vaske safaristøvet af i Det Indiske Ocean.

Oplev Tanzanias rige dyreliv og smukke natur
De tre nationalparker Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara har hvert sit særpræg, og kombinationen af vilde dyr og netop disse tre parker giver dig nogle af de mest unikke naturoplevelser i Tanzania.
Ngorongoro er verdens største inaktive vulkankrater og et helt unikt naturfænomen. Krateret er 20 kilometer i omkreds og godt 600 meter dybt. I bunden af krateret lever et varieret dyreliv året rundt. Blandt andet kan du være heldig at se de sjældne sorte næsehorn, løvefamilier, flodheste, bøffelflokke, strudse, zebraer, hyæner og geparder.
Serengeti nationalparken dækker et areal på næsten 15.000 km2, og er det perfekte sted at opleve de store flokke af blandt andre gnuer, gazeller og zebraer. Der er samtidig god mulighed for at se løver og andre store rovdyr, da sletten er et paradis for dem.
I Lake Manyara nationalparken oplever du det rige dyreliv, som blandt andet tæller flodheste, elefanter, giraffer, aber, løver og mange flere.

Postkortsmukke Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens flotteste sandstrande med helt turkisblå vand og svajende palmer. Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter som f.eks. at besøge de mange bountystrande og hyggelige landsbyer, opleve kæmpe landskildpadder og snorkle blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Tanzania her

Sæson
Safari i nationalparkerne kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Vejret på Zanzibar er bedst fra januar til marts, hvor februar er den varmeste måned på året. Igen fra juli til oktober kan temperaturene komme op på omkring 30 grader. Zanzibars regntid starter som oftest i slutningen af marts til start juni og har desuden en kort regnperiode i november og december.

Vær desuden opmærksom på, om der er Ramadan i løbet af din rejse. På Zanzibar er 98 % af befolkningen muslimer, og selv som turist er det velset at gå med tøj under Ramadanen, der dækker skuldre og knæ og ikke spise og drikke på åben gade i løbet af dagen. De fleste lokale butikker og caféer er lukket i dagtimerne, mens større turisthoteller og afsides caféer har åbent for turister. Til gengæld liver øen op igen hver aften efter solnedgang, hvor de lokale spisesteder åbner. Den ultimative oplevelse er Ramadanens sidste festdage, kaldet Eid al-Fitr, som er fyldt med glæde, underholdning og lækkert mad.

Zanzibar har mange eventyrlige strande

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kilimanjaro International Airport i Tanzania, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Kilimanjaro International Airport – Arusha
Ved ankomst til lufthavnen, vil du blive hentet og kørt til dit hotel i Arusha. Overnatning på hotel i Arusha

3. dag: Arusha på egen hånd
Dagen er til fri disposition. Arusha er centrum for mange turistattraktioner og du kan gå på opdagelse i byen der rummer museer, parker, caféer og restauranter med et stort udvalg af både nationale og internationale retter, store som små markeder og souvenir butikker for enhver smag. Der er også rig mulighed for tage på et af områdets mange spændende dagsture denne dag. (M)

4. dag: Arusha - Lake Manyara
Du kører fra morgenstunden til Lake Manyara National Park. Efter frokost er det tid til eftermiddagssafari i den sceniske park omkring Lake Manyara, en af Tanzanias flotteste og mest fuglerige-søer. Se om du kan spotte løverne der klatrer i træer og mød inden for kort afstand også elefanter, giraffer, bavianer, flodheste, leoparder og gazeller.
Overnatning i campingtelt på et budget hotel i nærheden af Lake Manyara Nationalpark. (M,F,A)

5. dag: Lake Manyara - Serengeti Nationalpark
I dag kører du videre til Serengeti og nationalparkens endeløse savanne, hvor du på turen har rig mulighed for at observere dyrelivet i området. På turen stoppes der ved det arkæologiske udgravningssted Olduvai Gorge, kendt som ”menneskehedens vugge” hvor to millioner år gamle fossiler er fundet. Frokost i bilen og eftermiddagssafari hvor løver, kæmpe flokke af gnuer, gazeller og zebraer kan spottes. (M,F,A)

6. dag: Safari i Serengeti
Denne dag starter med en tidlig morgensafari rundt i Serengeti hvor mange af dyrene er mest aktive. Morgenmad og frokost indtages tilbage i campen efter dagens første safari, og hvorefter du kører ud på eftermiddagsspotting af flere vilde dyr i Serengeti. Hele dagen er der store chancer for at møde ”The Big Five”: elefanter, bøfler, leoparder, næsehorn og løver. Der venter dig en storslået safaridag i en Afrikas mest berømte nationalparker. (M,F,A)

7. dag: Serengeti - Ngorongoro krateret
Efter en tidlig morgensafari i Serengeti kører du videre til Ngorongoro Conservation Area og Ngorongoro krateret - verdens største inaktive vulkankrater. Turen fortsætter ned i det dybe krater der er godt 600 meter dybt og du kan opleve det rige og varierede dyreliv. Blandt andet kan du være heldig at se de meget sjældne sorte næsehorn samt løvefamilier, flodheste, zebraer, hyæner og geparder. Picnic frokost nede i krateret.
Aftensmad i campen og overnatning i telt. (M,F,A)

8. dag: Morgensafari i Ngorongoro krateret - Arusha
Morgensafari i Ngorongoro krateret, hvor mange af dyrene er mest aktive. Efter morgenmad bliver du kørt tilbage til Arusha. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F)

9. dag: Med fly til Zanzibar
Afrejse fra Arusha til Kilimanjaro International Airport, hvorfra du flyver til den eksotiske ø Zanzibar, der ligger øst for Tanzanias kyst. Ved ankomst på Zanzibar, bliver du kørt til dit strandhotel, hvor du bor de næste dage. Resten af dagen har du på egen hånd.

10.-14. dag: Oplev Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens smukkeste sandstrande med helt turkisblå vand og svajende palmer. Der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som f.eks. solbadning, snorkling og dykning i det Indiske Ocean. Zanzibar byder også på andre seværdigheder. Eksempelvis byen Stone Town hvor du finder små snævre gader fyldt med hyggelige souvenir butikker, caféer, restauranter og lokale markeder. Et andet besøgelsesværdigt sted er Changuu, også kaldet Prison Island, hvor du kan snorkle ved de imponerende koral rev. Derudover er der på denne ø en stor forsamling af kæmpe landskildpadder, som du har mulighed for at komme helt tæt på. (M)

15. dag: afgang fra Zanzibar
Du bliver kørt til Zanzibar lufthavn i Stone Town, hvorfra hjemrejsen begynder.

16. dag: Ankomst til Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Tanzania kommer du tilbage til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Tanzania
4 overnatninger i telte på diverse safari camps
3 overnatning på 2 stjernet hotel Arusha
6 overnatninger på 2+ stjernet strandhotel ved Kendwa Beach. (Zanzibar)

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at deltagelse i trekking, ture og vandsportsaktiviteter er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Afrejsedatoer

Denne rejse starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Nationalparkgebyr
 • 13 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 4 x aftensmad

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Måltider udover nævnt i inklusiv
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 5.395,-
Ballonsafari, Afrika

Ballonsafari i Serengeti

Serengeti set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Find os på: