Søg
Søg
Afrika & Det Indiske Ocean

Afrika & Det Indiske Ocean

De endeløse sletter, savanner og stepper brydes af lange floder og et utælleligt og varieret dyreliv, som man kun drømmer om, før man står midt i denne varme, støvede og samtidigt frodige verdensdel.

Rejser til Afrika kan sammensættes på mange måder. Alt efter om du vil til Kenya eller Sydafrika, om du er til safari eller trekking, er der forskellige måder at gribe din tur til Afrika an på. Drømmer du om kridhvide sandstrande og turkisblåt vand hjælper vi også gerne med rejsen til f.eks. Seychellerne eller Mauritius. Hos Jysk Rejsebureau har vores rejsekonsulenter mange Afrika-rejser bag sig, og vi står parate til at give dig gode råd og inspiration.

Botswana

Botswana

Botswana er natur når det er bedst. Landet domineres af Kalahari-ørkenen, der udgør op imod 70% af landets areal. Selvom landet er domineret af ørken, så er der stadig en frodig natur og et rigt dyreliv. I nord finder man landets største nationalpark Chobe. Mod nordvest ligger Okavangodeltaet, som er et af verdens største indlandsdeltaer. Lidt sydøst herfor ligger Makgadikgadi sletten, en stor saltslette. Botswana er et land som er godt hvis man vil køre selv, men det er også oplagt at besøge landet som en del af en overland rejse. Nedenfor har rejseeksperter fra Jysk Rejsebureau sammensat nogle spændende rejseforslag til Botswana. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du kan opleve i et bestemt tidsrum. Rejseforslagene er til inspiration, så du kan vælge enten at købe et rejseforslag, præcis som det ser ud, eller bruge dem som udgangspunkt til din egen rejse rundt i Botswana.
Læs mere
Etiopien

Etiopien

Etiopien er det eneste land i Afrika, der aldrig har været koloniseret udover en kort besættelse af italienerne under anden verdenskrig. Dette er en af grundene til, at Etiopien har en meget stærk nationalidentitet og kultur. Men det er svært at tale om Etiopien generelt - landets størrelse og de mange forskellige stammer med hver deres kultur, gør landet unikt på det afrikanske kontinent.
Læs mere
Masai, Kenya

Kenya

Kenya er alt fra eventyr til afslapning og suveræn safari - men det østafrikanske land er meget mere end man forventer. Her er hyggelige, eksotiske øer med arabisk stemning og skønne sandstrande, masaier med mobiltelefoner og dyr i farver man ikke troede fandtes.
Læs mere
Mauritius foredrag

Mauritius

Mauritius er en sand paradis-ø, hvor balancen mellem de hvide sandstrande, dybblå laguner, smukke bjerge, hindutempler, indiske markeder og spændende udflugter udgør det ultimative fundament for en afslappende og spændende rejse.
Læs mere
Mozambique

Mozambique

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Mozambique. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Gå ikke glip af de lokale markeder i hovedstaden Maputo, safari i Maputo Elephant Reserve og afslapning på strandene i Tofo. Ved Det Indiske Ocean er der mulighed for verdensklasse dykning, kite surfing og at svømme med hvalhajer.
Læs mere
Deadvlei, Namibia

Namibia

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Namibia. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Namibia byder på et vekslende landskab lige fra den røde ørken ved Sossusvlei og frodige og dyrerige Etosha Nationalpark til det imponerende bjerglandskab i Damaraland og verdens højeste sandklitter ved Sossusvlei.
Læs mere
Gorilla i Parc National des Volcans

Rwanda

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Rwanda. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter.
Læs mere
Tropeparadis på Seychellerne

Seychellerne

Med den ene paradis-ø efter den anden er Seychellerne det tætteste, man kommer på uspoleret tropisk ø-ferie. Her kan du i fred og ro nyde nogle af verdens bedste, smukkeste og mest romantiske badestrande. For de aktive er der også enestående muligheder for dykning og vandsport.
Læs mere
Næsehorn - horn mod horn - i Sydafrika

Sydafrika

Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende rejseland, der byder på storslåede safarieventyr, interessante kultur- og historieoplevelser og ikke mindst dykning i verdensklasse. Her er det ideelt at kombinere aktiv ferie med afslapning ved de skønne strande.
Læs mere
Tanzania

Tanzania

I Tanzania har du mulighed for at tage på nogle af verdens bedste safarier i nationalparkerne Serengeti og Ngorongoro. Du kan tage på udfordrende trekking til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller slappe af og dykke ved de palmeklædte sandstrande på øen Zanzibar i Det Indiske Ocean.
Læs mere
Chimpanse i Kibale

Uganda

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Uganda. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. På trods af at Uganda har mindst ligeså meget at byde på som storebror Kenya, har det endnu ikke gjort sig ligeså bemærket som rejseland.
Læs mere
Victoria Falls - Zambia

Zambia

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Zambia. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Landet er formet af tre store floder med Zambezi floden som den største og skabende de spektakulære Victoria vandfald og Kariba søen.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: