Jysk Rejsebureau er specialister i rejser til Afrika. Kontakt os allerede i dag på 70 20 19 15 eller send en rejseforespørgsel og lad os hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Vælg land

Værd at vide om rejser til Afrika

Få info og fakta om Afrika lige her!

En uforglemmelig rejse til det fascinerende Afrika

På din rejse til Afrika venter der dig en masse vidunderlige eventyr med kultur, natur og unikke oplevelser, der uden tvivl vil aktivere alle dine sanser. Oplev blandt andet den vilde natur i Kenya, det spektakulære dyreliv i Tanzania, den frodige regnskov i Uganda, de imponerende vandfald i Zambia, paradisstrandene på Mauritius eller eksotisk afslapning på Seychellerne. Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i skræddersyede og eventyrlige rejser til Afrika, hvor du kan opleve alt det bedste, dette fascinerende kontinent har at byde på, i dit eget foretrukne tempo.
Kenya

Dyk ned i Afrikas farverige kultur og traditioner

Afrika byder på en mangfoldighed af folkeslag, der bringer deres egne kulturelle traditioner og en verden af fortryllende farver, lyde og smagsoplevelser. Fra det berømte Masai-folk i Kenya og Tanzania, der imponerer med deres højtspringende dans, til Zulu-folkets rige krigerhistorie og festlige traditioner fyldt med livlige rytmer. På din rejse til Afrika vil du blive overvældet af den rige kulturarv, der strømmer gennem dette fantastiske kontinent. Lad dig indfange af den gæstfrihed og varme, du møder hos de lokale befolkninger. Uanset hvor du rejser hen i Afrika, vil du blive mødt med åbne arme og et smil. Tag del i deres traditioner, lær deres sprog, og smag på de lokale retter. Du vil hurtigt opleve, hvordan de lokale befolkninger er stolte af deres kultur og ivrige efter at dele den med dig.
Masai landsby

Tag med på en eventyrlig safari gennem Afrikas vilde hjerte

Elsker du natur og dyr? Så tag på en storslået safarirejse til Afrika, og oplev naturens mest spektakulære show helt tæt på. Spændingen ved at spotte de store katte og andre majestætiske dyr i deres naturlige habitat er ikke til at sammenligne, og mulighederne er særligt gode i nationalparker såsom Kruger National Park i Sydafrika, Masai Mara i Kenya, og Tanzanias fantastiske trekløver: Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara. Her har du blandt andet mulighed for at spotte “The Big Five” og overnatte midt i den betagende reservatnatur.
Løve i Kruger National Park

Afrikas dyreliv er rigt og mangfoldigt

Du kan opleve alt fra majestætiske løver og elefanter til livlige abearter, farverige fugle, energiske strudse og elegante giraffer. Og glem ikke de imponerende afrikanske næsehorn, der er et sjældent syn at opleve i naturen. De enorme flokke af gnuer og zebraer, der vandrer på deres årlige migration, er endnu et enestående syn, der vil brænde sig fast i din hukommelse for evigt.
Giraffer krydser vejen i Kruger Nationalpark

Oplev Afrikas største naturperler på din rejse

Træd ind i en verden af enestående skønhed og uforglemmelige eventyr med Afrikas lange perlerække af spektakulære naturoplevelser. Begynd dit eventyr med det ikoniske Kilimanjaro-bjerg, der rejser sig majestætisk over Tanzanias savanne og tiltrækker eventyrlystne bjergbestigere fra hele verden, som ønsker at erobre Afrikas højeste top.

Smukke vandfald og betagende solnedgange

Et andet naturvidunder, der uden tvivl vil tage pusten fra dig, er Victoria Falls-vandfaldet, der strækker sig mellem Zambia og Zimbabwe. Lyden af det brusende vand, der styrter ned i dybet, og synet af de enorme vandmasser, der skaber tågede regnbuer, vidner om naturens sande kræfter. Tag også et øjeblik til at drømme dig væk til den røde ørken ved Sossusvlei i Namibia. Denne betagende ørken er et surrealistisk syn med dens bølgende røde sandklitter og betagende solnedgange. Gå på opdagelse i dette øde landskab, og lad dig omgive af naturens eget maleri.
Victoria Falls

Afslapning og strandferie på Afrikas paradis-øer

Drøm dig væk til paradis på jorden, hvor eksotiske palmer vajer i vinden, og det turkisblå hav strækker sig så langt øjet rækker. Ud fra Afrikas østkyst i det Indiske Ocean ligger de eksotiske øer Zanzibar, Mauritius og Seychellerne, der byder på enestående strande og muligheder for snorkling eller dykning. Lad dig forføre af de billedskønne bountystrande med krystalklart vand, turkise laguner og farverige koralrev. Efter at have udforsket Afrikas vilde natur er disse øer det perfekte sted at slappe af og genoplade batterierne.
Silhouette, Seychellerne
faq

Hvor ligger Afrika?

Afrika ligger syd for Europa og er den næststørste verdensdel.

Hvor mange lande er der I Afrika?

Afrika består af 54 forskellige lande, og hvert land har sin egen unikke kultur.

Hvor ligger Kilimanjaro?

Afrikas højeste bjerg hedder Kilimanjaro og ligger i Tanzania nær grænsen til Kenya. Kilimanjaros top, Uhuru Peak, ligger i imponerende 5.895 meters højde. Du kan bestige Kilimanjaro med Jysk Rejsebureau.

Hvilke lande i Afrika er gode til safari?

Hvis du drømmer om at tage på safari og spotte vilde dyr, så er Kenya og Tanzania to oplagte lande i Afrika, hvor der er rig mulighed for netop dette. I Kenya kan du tage på safari i nationalparken Masai Mara, og i Tanzania kan du besøge nationalparken Serengeti. Find alle vores safari-rejser her.

Kan man tage på badeferie i Afrika?

Der er rig mulighed for at tage på badeferie i Afrika. Det er dog ikke alle lande i Afrika, der ligger ud til kysten, og det er derfor vigtigt, at du undersøger dette, når du planlægger din rejse. Drømmer du om hvide bountystrande er Seychellerne, Mauritius og Zanzibar, der er en øgruppe i Tanzania oplagte destinationer.

Få skræddersyet rejsen til Afrika lige som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte drømmerejse, der matcher dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores rejsekonsulenter, som selv har rejst i hele verden, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et gratis, uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Afrika for dig.


Til top