Søg
Søg
Strandhytter, også kaldet Fale, er en billig overnatningsmulighed på Samoa

Rejser til Samoa

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Samoa. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. Gå ikke glip af Afu Aau og Papapapaitai vandfaldene, dykning ved Palolo Deep Marine Reserve og snorkling med havskildpadder, mødet med lokalbefolkningen i de små landsbyer og de smukke strande ved Virgin Cove, Lalomanu, Tanu, Lanu og Salamumu. Du kan også bestige Mount Silisili, leje en bil og udforske øerne på egen hånd, nyde en svømmetur i To Sua Ocean Trench, og bo i en fale (strandhytte).

Samoa er en lille samling fredfyldte, paradislignende øer, der ligger cirka halvvejs mellem Hawaii og New Zealand. Her kan man begrave tæerne dybt i det bløde, hvide sand, nyde den friske luft og mærke solens varme kærtegn, mens man glemmer alt om hverdagens stress og jag.

Drømmelandet Samoa
Drøm dig til et bedre sted, og du vågner i Samoa. Det er ni små tropeøer dækket af bjerge og vulkaner, floder og vandfald, fugtige regnskove og varme sandstrande. Øerne er omgivet af klart, blåt hav og farvestrålende koralrev. Her går livet sin vante gang, stille og roligt, og det vigtigste er – at nyde det.

Landet ligger i det sydlige Stillehav og har et samlet areal, der er lidt mindre end Fyn. To tredjedele af befolkningen bor på øen Opulu i små landsbyer med mindre end 500 indbyggere. Landets eneste større by er hovedstaden Apia. Alligevel er her masser af liv – dyreliv især.

Skildpadder, vulkaner og surfing
Hvaler, delfiner, flyvende hunde, firben og fuglearter, du ikke finder noget andet sted i verden. Samoas mange dyr kan opleves både til lands, til vands og i luften. Var det for eksempel noget med en svømmetur blandt de adstadige havskildpadder eller en vandretur på en gangbro højt oppe mellem regnskovens trætoppe og fuglenes legeplads? Man kan også bade i vandfald, udforske flagermusenes grotter, beundre gejsere og vandre på lavamarker omkring Matavanu-vulkanen. Havet omkring Samoa er desuden perfekt til både surfing, dykning og snorkling.

Afio mai – kom!
De gæstfrie samoanere indleder ofte deres sætninger med ordene susu mai, som betyder ”lyt” eller afio mai, der betyder ”kom”. Bliver man inviteret hjem til en samoaner, sætter han eller hun en ære i, at gæsten føler sig så velkommen som overhovedet muligt. En god måde at komme i kontakt med de lokale er enten på de farverige markeder, hvor der blandt andet sælges eksotiske frugter og kunsthåndværk, eller på cykel rundt på de to største øer. Der er asfalterede veje og ikke megen trafik, så det er en skøn måde at opleve Samoa og de fredfyldte små landsbysamfund på cykelryg.

Kontakt os for rådgivning og tilbud på skræddersyede rejser til Samoa.


Indhent tilbud Book et møde
Til top
Find os på: