15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Drøm dig til et bedre sted, og du vågner i Samoa. På denne rejse kommer du rundt på de to hovedøer Upolu og Savaii. Der afgår en færge mellem øerne, og du har billeje på hele rejsen, så du nemt kan udforske på egen hånd. Begge øer er dækket af bjerge og vulkaner, floder og vandfald, fugtige regnskove, smukke bounty-strande og farvestrålende koralrev. Herude i Stillehavet går livet sin vante gang, stille og roligt, og det vigtigste er - at nyde det. Vi har booket overnatninger til dig rundt på øerne i charmerende fale (samoansk bungalow) på hyggelige og intime resorts.

Få information og fakta om Samoa her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Samoa her

Bedste rejseperiode

Rejsen til det ukendte paradis kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Samoa fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Samoa. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore og Brisbane. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Apia
Ankomst til Apia, hvor du bliver modtaget med en traditionel blomstermodtagelse. I lufthavnen henter du din lejebil og kører efterfølgende til Samoan Outrigger, hvor du har to overnatninger. Samoan Outrigger er et mindre hotel med en afslappet stemning ikke langt fra Apia centrum og stranden. Der er gratis parkering og en dejlig have med svimmingpool.
4. dag: På egen hånd i Apia
Dagene har du på egen hånd på Apia, så der er rig mulighed for at udforske hovedstaden. (M) På Upolu finder du hovedstaden Apia, hvor du finder markedet, Maketi Fou. Her kan du handle med de lokale og smage på lokale specialiteter. Du kan også besøge Samoa Cultural Village, hvor kan lære om den samoanske kultur og historie. Rundt i hovedstaden finder du hyggelige restauranter og barer. Befolkningstallet for Samoa ligger på cirka 200.000, hvoraf 40.000 bor i Apia.
5. dag: Samoan Outrigger til Satuaitua Beach Fales (87 km)
I dag starten din roadtrip på Samoa. Du sætter kursen mod Mulifanua Wharf for at tage færgen til Salelologa Wharf og fortsætte videre til Satuaitua Beach Fales. Undervejs kan du gøre stop ved udsigtspunkter og strande. (M,F eller A) Satuaitua Beach Fales er et mindre resort på den sydvestlige del af øen Savaii. De traditionelle fale ligger ned til den smukke sandstrand, hvor du både kan snorkle og surfe. Nyd de lokale retter på resortets hyggelig restaurant. Resortet ligger i uforstyrret idyl, og stedet emmer af god stemning.
6. dag: Afslapning ved Satuaitua Beach Fales
Dagen har du på egen hånd til at nyde Satuaitua Beach Fales. (M,F eller A) Savaii er med sin befolkning på 42.000 den største polynesiske-ø udover New Zealand og Tahiti. Selvom det er Samoa's største ø, så er det her, du oplever "island-life" og kommer helt ned i gear. På Savaii finder du masser af smukke bounty-strande (husk at spørge den nærliggende landsby om lov - kan koste et mindre beløb), regnskov med masser af fugleliv, hyggelige landsbyer, markeder, blowholes, vandfald, grotter og enorme lavamarker. En god måde at komme tæt på de lokale er ved at deltage i søndagsgudstjenesten. Snorkling og dykning er også fantastisk, da revene herude er uberørte med mulighed for vragdyk.
7. dag: Satuaitua Beach Fales til Savaiian Hotel (119 km)
I dag fortsætter du din rejse nord om Savaii til Savaiian Hotel. Du bestemmer selv, hvor du vil stoppe på turen, da du har din egen bil. Du vil helt sikkert støde på lokale mænd, der spiller kirikiti (den samoanske version af cricket) eller møde lokale, der tager en siesta i en fale, når du kører igennem landsbyerne på Samoa. (M) Savaiian Hotel er et intimt familie-ejet hotel ved landsbyen Lalomalava. Nyd en svømmetur i poolen, udforsk farverige koraler og fisk på en snorkeltur eller tag på opdagelse i en af resortets kanoer. De hyggelige bungalows ligger spredt i den smukke have, som ligger ned til stranden.
8. dag: Afslapning på Savaiian Hotel
Du har hele dagen på egen hånd, så du bestemmer selv, om du vil udforske Savaii yderligere i din lejebil eller bare slappe af på resortet. (M)
9. dag: Savaiian Hotel til Taufua Beach Fales (94 km)
Du forlader i dag øen Savaii med færge og tager tilbage til Upolo. Sejlturen tager cirka 90 minutter, hvorefter du har cirka to timers kørsel til Taufua Bach Fales. (M) Du finder Taufua Beach Fales på den sydøstlige side af øen Upolu på den verdenskendte Lalomanu beach, som går for at være en af Stillehavets smukkeste strande. Stedet er et sandt paradis, hvor de hyggelige fale ligger ned til den smukke bounty-strand. Her er der virkelig mulighed for at udforske revet ud for stranden med din snorkelmaske eller bare dase i det bløde sand. Der findes forskellige kulturelle aktiviteter på resortet, bl.a. kulturaftener, firedans og traditionel søndagsmiddag kaldet to’onai.
10-13. dag: Afslapning på Taufua Beach Fales
Du har mulighed for at nyde dagene på resortet eller udforske øen Upolu. (M,F eller A) Upolu rummer langt mere end smukke bounty-strande og smukke laguner. Der er mulighed for dykning, snorkling, kano og surfing Men du finder også masser af vandreruter i regnskoven og dramatiske vandfald. En ting du ikke må snyde dig selv for er en svømmetur i To Sua Ocean Trench.
14. dag dag: Afrejse fra Apia (63 km)
Der er afrejse fra paradiset Samoa via Singapore og Australien mod Danmark. Du kører selv i lufthavnen, hvor du afleverer din bil og påbegynder hjemrejsen. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger Samoan Outrigger Hotel i standard værelse på Upolu
2 overnatninger Satuaitua Beach Fales i fale på Savaii
2 overnatninger Savaiian Hotel i superior værelse på Savaii
5 overnatninger Taufua Beach Fales i lukket beach fale med balkon på Upolu

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra simple fale til turistklasse- og luksusresorts.

Bemærkninger

Turen kan også ændres til privat transport rundt på øen, dvs. du ingen billeje har.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Apia t/r (inkl. bagage)
 • 12 dages billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Retur færgebilletter mellem Upolu og Savaii
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Samoan Temporary License (betales lokalt ved afhæntning af billeje og koster cirka DKK 55,-)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top