Søg
Søg
Chimpanse trek i Kibale nationalpark i Uganda

Rejser til Uganda

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Uganda. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. På trods af at Uganda har mindst ligeså meget at byde på som storebror Kenya, har det endnu ikke gjort sig ligeså bemærket som rejseland. Landet er i blandt de mest autentiske og kontrastfulde rejselande i Afrika. Her kan du blandt andet opleve verdens kraftigste vandfald; Murchison Falls, Afrikas højeste bjergkæde; Rwenzori Mountains, bjerggorillaer og ikke mindst de legesyge chimpanser i Kibale National Park. Jinja er Ugandas adventure hovedstad, hvor du kan opleve verdensklasse White Water Rafting og Bungee Jumping ved Nilen.

Nedenfor har rejseeksperter fra Jysk Rejsebureau sammensat nogle spændende rejser til Uganda. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du kan opleve i et bestemt tidsrum.

Rejseforslagene er til inspiration, så du kan vælge enten at købe et rejseforslag præcis som det ser ud, men du kan også vælge at bruge dem som udgangspunkt til din egen rejse rundt i Uganda.
4 resultater
Rejser til inspiration (Danmark t/r)
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: