2-5 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Sydafrika: 400-600 kr.
 • Østafrika: 400-700 kr.

Standard dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Sydafrika: 500-700 kr.
 • Østafrika: 500-900 kr.

Gå ikke glip af: Adrenalinsuset når du dykker med hvidhajer, følelsen af at hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, nærkontakten med de lokale stammefolk, de vilde dyr som kun lever i Afrika og sandet mellem fødderne på Zanzibar.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

SYDAFRIKA
Sydafrika er en kombination af storslået natur, lange kyststrækninger og vilde dyr. Det er samtidig et godt udgangspunkt for en fed backpackertur, da landet både har billig transport og masser af muligheder for billige overnatninger på hyggelige hostels.
Læs mere om Sydafrika

UGANDA
På trods af at Uganda har mindst ligeså meget at byde på som storebror Kenya, har det endnu ikke gjort sig ligeså bemærket som rejseland. Landet er i blandt de mest autentiske og kontrastfulde rejselande i Afrika. Her kan du blandt andet opleve verdens kraftigste vandfald; Murchison Falls, Afrikas højeste bjergkæde; Rwenzori Mountains, bjerggorillaer og ikke mindst de legesyge chimpanser i Kibale National Park. Jinja er Ugandas adventure hovedstad, hvor du kan opleve verdensklasse White Water Rafting og Bungee Jumping ved Nilen.
Læs mere om Uganda

KENYA & TANZANIA
Efter dit eventyr i Sydafrika fortsætter din rejse til Østafrika, hvor Kenya og Tanzania står klar til at byde dig velkommen til suveræn safari, nærkontakt med de lokale og smukke sandstrande.
Læs mere om Kenya
Læs mere om Tanzania

Rejserute

Danmark Cape Town Johannesburg Entebbe Dar Es Salaam Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top