Søg
Søg
Jysk Rejsebureau, servicecentre

Servicecentre

Jysk Rejsebureau er i dag repræsenteret med servicecentre på 6 asiatiske destinationer - Kathmandu i Nepal, New Delhi og Kerala i Indien, Bangkok og Chiang Mai i Thailand, Bali i Indonesien, Beijing i Kina og Hanoi i Vietnam.

Ideen bag servicecentrene er ønsket om at kunne hjælpe og servicere vores kunder under rejsen - en forlænget arm for Jysk Rejsebureau i Danmark.

Ens for alle servicecentrene er muligheden for at få indgående vejledning og information om det pågælndende land, f.eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler. Samtidig kan servicecentrene være behjælpelige med genbekræftelse af flybilletter og salg af blandt andet fly-, bus- og tog-billetter.

Find servicekontor

Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter, Indien

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.
Læs mere
Servicecenter Indonesien

Servicecenter, Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.
Læs mere
Beijing, Kina - Servicecenter

Servicecenter, Kina

Jysk Servicecenter ligger på Beijing Jade Int. Youth Hostel, der ligger i hjertet af Beijing lige ved Den Forbudte By.
Læs mere
Service Center, Kathmandu, Nepal

Servicecenter, Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.
Læs mere
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter, Nordthailand

Jysk Servicecenter Chiang Mai finder du ved indgangen til Eco Resort. Her sidder engelsktalende serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.
Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Servicecenter, Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.
Læs mere

Servicecenter, Thailand

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.
Læs mere
Servicecenter Hanoi

Servicecenter, Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: