Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Sydafrika. Du kan få skræddersyet din rejse til Sydafrika helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Sydafrika.

Viser 15 oplevelser

Hanløve i Sydafrikas i Kruger Nationalpark

Sydafrikas højdepunkter

Oplev hvorfor Sydafrika også kaldes 'A World in One Country'. Dette rejseforslag indeholder det hele: storby, vindistrikter, kør-selv langs smuk kyststrækning og safari.
Læs mere
19 dage
HELE ÅRET
fra 30.595,-
Sydafrika, Train

Safari, Garden Route og Rovos Rail

Sydafrika er som rejseland vanvittigt fascinerende, og selv de mest berejste bliver overraskede over hvor mange forskeligartede oplevelser landet har at byde på. På denne rejse kan du se frem til at opleve Krüger National Park, Garden Route (kør-selv) og en legendarisk togrejse med Rovos Rail.
Læs mere
24 dage
FORÅR OG EFTERÅR
fra 42.695,-
Hiking ved Plettenberg Bay langs Garden Route

Sydafrika for hele familien

Sydafrika er perfekt til en familieferie. Der venter jer de mest fantastiske natur- og dyreoplevelser, og køreafstandene på denne tur er korte, så der er tid til blot at slappe af og hygge sig sammen som familie.
Læs mere
15 dage
OKTOBER - APRIL
fra 19.495,-
fra 14.995,-
Roadtrip i Sydafrika - her i Kruger Nationalpark

Roadtrip Sydafrika med Kruger og Swaziland

Dette roadtrip tager dig via Panorama Route's bjerge til safari i Kruger, ind i Swaziland og slutter af ved det Indiske Ocean.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 19.995,-

Big Five Safari i Sydafrika og strand i Mauritius

Kombinér store dyre-, natur- og kulturoplevelser på danskejede Mpala Safari Lodge med et lækkert strandresort på Mauritius.
Læs mere
15 dage
APRIL - DECEMBER
fra 32.695,-
Få fantastiske oplevelser og udsigter på dit camper-eventyr i Sydafrika

Camper-eventyr i Sydafrika

Oplev Sydafrikas alsidige natur med fuld frihed i en autocamper. Landet byder blandt andet på smukke kyststrækninger, safari i topklasse, majestætiske bjerge og fantastiske vandreruter.
Læs mere
22 dage
HELE ÅRET
fra 18.495,-
Flodhest i Botswana

Overland gennem Sydafrika, Namibia og Botswana

Dette er den ultimative overlandtur gennem det sydlige Afrika. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
23 dage
HELE ÅRET
fra 24.995,-
Med familien på camperferie i Sydafrika

Med familien på camperrejse i Sydafrika

Tag familien med til Sydafrika på en spændende kør-selv ferie i autocamper. Landet besidder en fabelagtig natur og et meget rigt dyreliv, som man kan opleve fra camperens egne vinduer.
Læs mere
25 dage
HELE ÅRET
fra 28.995,-
fra 8.295,-
3-Generationsrejse til Sydafrika

Tre-generationersrejse i Sydafrika

Sydafrika er et perfekt ferierejsemål for hele familien. Tre-generationsrejsen i Sydafrika indeholder byferie i Cape Town, hvaler ved Hermanus, malariafri safari og vinsmagning.
Læs mere
13 dage
OKTOBER - APRIL
fra 13.995,-
fra 12.995,-
Backpacking i Sydafrika - Cape Town fra Table Mountain

Rejs på egen hånd i Sydafrika

Kom godt fra start med denne ankomstpakke til Cape Town i Sydafrika. Vi sørger for flybillet, lufthavnstransport og de to første overnatninger, så du bliver klar til at udforske fantastiske Sydafrika.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 5.495,-
Elefant i campen i Botswana

Botswana safari og Victoria Falls

Dette er den ultimative overlandtur, hvis du ønsker at opleve alt det bedste, som Botswana har at byde på. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
20 dage
JUNI - OKTOBER
fra 28.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 14.995,-
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau

Frivilligt arbejde og backpacking

Nepal, Sydafrika og Peru: Kom bag facaden og oplev det virkelig liv blandt lokale i Sydafrika, Nepal og Lima. Som frivillig kan du arbejde med alt fra gadebørn til vilde dyr.
Læs mere
2-12 måneder
fra 22.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Best of Africa

Sydafrika, Uganda, Kenya og Tanzania: Oplev Afrikas vilde dyr, hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, dyk med hvidhajer, lær at surfe, bestig Kilimanjaro, nyd de smukke strande på Zanzibar, kom face-to-face med de enorme bjerggorillaer og se om du kan hoppe højere end en Masai.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.695,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familien på jordomrejse

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.
Læs mere
2-6 måneder
fra 21.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Sydafrika

Få info og fakta om Sydafrika lige her!
weather

Vejret i Sydafrika

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter, dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Hæjsæsonen for rejsende i Sydafrika er i landets sommermåneder, november til marts. Det er i denne periode at byerne er mest livlige og strandende er mest fyldte. Hvis du rejser til Sydafrika for at dykke kan lade sig gøre året rundt, men har forskellige højsæsoner afhængigt af destinationen. Det bedste tidspunkt at tage på safari i Sydafrika er fra maj til oktober, hvor der er tørsæson og dyrene derfor flokkes omkring vandhuller.

Tag på en uforglemmelig safarirejse til Sydafrika

Elsker du natur og dyr? Sydafrika er for mange en af de helt store safaridestinationer. I landets berømte nationalparker som Kruger og Pilanesberg venter der spændende muligheder for safariture, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på det vilde dyreliv, og se The Big Five. Forestil dig at stå ansigt til ansigt med de majestætiske løver, elefanter, leoparder, bøffler og næsehorn, mens du snor dig igennem den flotte og vilde natur. I Kruger National Park finder du også flere pattedyrsarter end noget andet vildtreservat i hele Afrika. Så her er der rig mulighed for at opleve alt det bedste af det fantastiske afrikanske dyreliv.

To hunløver spottes på safari

Sydafrikas unikke natur

Sydafrika er et sandt paradis for naturelskere, og det er ikke uden grund, at landet populært omtales som “A World in One Country”. Tag blandt andet en køretur langs Garden Route, og nyd de smaragdgrønne skove, de gyldne sandstrande og det azurblå hav. Du kan også udforske Drakensbjergene, hvor du kan vandre gennem dramatiske kløfter og opleve de imponerende vandfald, der strømmer ned ad bjergsiderne.

Garden Route, Sydafrika

Opdag Sydafrikas magiske landskaber

Den sydafrikanske natur er bestemt fyldt med spændende variation. I iSimangaliso Wetland Park finder du enestående vådområder, søer og sanddyner, mens Blyde River Canyon kan bryste sig med spektakulære panoramaudsigter fra toppen af de stejle klippesider. Og blandt Kalahari-ørkenens karakteristiske røde sandklitter kan du opleve om nok en af de bedste steder i verden at kigge på stjerner. Derudover har du gode muligheder for at bade, slappe af og surfe på de mange naturskønne strande, der fordeler sig hele vejen fra Cape Town til KwaZulu-Natal.

Blyde river canyon, Panorama Route, Sydafrika

Oplev Sydafrikas mangfoldige og farverige kultur

Tag med på en kulturel rejse gennem Sydafrika, og opdag en verden af forskellighed og mangfoldighed. Landet er hjemsted for en utrolig variation af etniske grupper, der afspejler sig i landets store variation af sprog, traditioner, mad og kunst. Musik og dans spiller især en vigtig rolle i den sydafrikanske kultur og deres traditioner. Du kan bl.a. opleve den energiske Zulu-dans eller det spektakulære Cape Malay Carnival. Smag også på de lækre kulinariske specialiteter, som Sydafrika har at byde på. Her kan du lade dig forføre af den nationale favorit Braai eller den krydrede smag af bobotie eller biltong. Relish chakalaka og det traditionelle majsbrød mieliepap er også blandt favoritterne og en vigtig del af det mangfoldige sydafrikanske køkken.

Traditionel dans, Swaziland

Besøg Cape Town i Sydafrika

På din rejse til Sydafrika venter eventyret på dig i de interessante byer og områder. Helt oplagt er det at starte din rejse i Cape Town, en by der vil fortrylle dig med sin unikke blanding af historie, kultur og naturskønhed. Oplev her den spektakulære udsigt over byen fra toppen af Table Mountain, besøg pingvinkolonien ved Boulders Beach, eller gå en tur langs Victoria & Alfred Waterfront, hvor du kan shoppe i luksuriøse butikker, nyde lækker mad og opleve det pulserende natteliv. I Cape Town bør du også tage en bådtur til det historiske Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i næsten tre årtier.


Table Mountain, Cape Town, Sydafrika

På opdagelse i Sydafrikas berømte byer og områder

Fra Cape Town er det oplagt at rejse videre til Stellenbosch, hvor vinmarkerne strækker sig så langt øjet rækker. Her kan du smage på nogle af verdens bedste vine og blive forført af de smukke omgivelser. I Johannesburg kan du dykke ned i landets historie på Apartheid Museum og Constitution Hill. Bliv grebet af fortællingerne om kampen for frihed og lighed, og få et indblik i den lange vej, Sydafrika har gået for at opnå demokrati.

Johannesburg
faq

Hvor ligger Sydafrika?

Sydafrika, der officielt kaldes Republikken Sydafrika, er et land, der ligger på den sydligste del af det afrikanske kontinent med bjerge mod det Indiske Ocean og Atlanterhavet.

Hvor mange mennesker bor der i Sydafrika?

Der bor ca. 59 millioner mennesker i Sydafrika.

Hvad er kl. i Sydafrika?

Tidszonen i Sydafrika er UMT+2. Sydafrika er derfor 1 time foran dansk tid, men når vi har sommertid i Danmark er der dog ingen forskel.

Hvad er Sydafrika kendt for?

Sydafrika er kendt for unikke og storslåede safarieventyr, interessante kultur- og historieoplevelser og ikke mindst dykning i verdensklasse.

Hvad hedder hovedstaden i Sydafrika?

Sydafrika har i alt 3 hovedstæder. Den administrative hovedstad hedder Pretoria, Cape Town er den lovgivende hovedstad, mens den juridiske hovedstad hedder Bloemfontein.

Hvilke dyr lever i Sydafrika?

Sydafrika har et rigt dyreliv. Tag på safari og oplev "The Big Five" - løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder, samt mange andre dyr. I Cape Town kan du også se pingviner på en tur til pingvinkolonien ved Boulders Beach.

Hvad spiser man i Sydafrika?

Den nationale favorit er Braai eller den krydrede smag af bobotie eller biltong. Relish chakalaka og det traditionelle majsbrød mieliepap er også blandt favoritterne og en vigtig del af det mangfoldige sydafrikanske køkken.

Indret din rejse til Sydafrika, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Sydafrika-eksperter, som selv har rejst i landet, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en rejse til Sydafrika for dig.


Til top