I Jysk Rejsebureau tilbyder vi grupperejser for unge til Sydafrika. Alle rejserne er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser.

Nedenfor ser du vores grupperejser for unge, hvor Sydafrika indgår som en del af rejsen.

Se alle grupperejser for unge her

Viser 4 oplevelser

Højskole for unge i Sydafrika og Mauritius

Højskole for unge i Sydafrika og Mauritius

Kom med til Afrika på dette spektakulære højskoleophold, hvor du blandt andet skal være frivillig i Cape Town, rejse langs Sydafrikas magiske kyst og undervises i personlig udvikling på paradisøen Mauritius.
Læs mere
2 måneder
19-01-2025
fra 49.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Tag på en grupperejse for unge med fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal du hjælpe de truede havskildpadder, og I Sydafrika kommer du tæt på de vilde dyr, der bliver reddet fra savannen. På denne rejse oplever du både friheden ved backpacking og får mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge.
Læs mere
3,5 mdr.
06-09-2024
fra 47.995,-
Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Rejsen inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. I får også friheden med et fleksibelt buspas til selv at udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder, som f.eks. pulserende storbyer og smukke strande.
Læs mere
29 dage
01-10-2024
fra 25.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Prøv kræfter med frivilligt arbejde på projekter med både børn og dyr i Sydafrika og Indonesien, og glæd dig til storslået natur og spændende kulturoplevelser i Thailand. På denne rejser kan du nyde friheden ved backpacking og det unikke sammenhold på en grupperejse for unge.
Læs mere
3,5 mdr.
14-02-2025
fra 54.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top