I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Sydafrika. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Sydafrika kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Sydafrika nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Cape Town, Sydafrika

Sydafrika - Cape Town

Cape Town er byen der tilbyder jer alt uanset om I er til det kulturelle, de klassiske seværdigheder, lækker mad, spændende historie eller fantastisk natur.
Læs mere
7 dage

fra 6.995,-

BACKPACKER ADVENTURE

Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Denne Backpacker Adventure tur inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. Frihed med et fleksibelt buspas, hvor I selv kan udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder for aktiv rejse, dyreliv, spændende kultur, lange sandstrande, fantastiske storbyer og meget, meget mere.
Læs mere
27 dage
FASTE AFREJSEDATOER
fra 21.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
FASTE AFREJSEDATOER
fra 38.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Denne grupperejse for unge har fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal I arbejde med de truede havskildpadder, og i Sydafrika skal I arbejde med vilde dyr reddet fra savannen og arbejde på et projekt med børn i Cape Town. Desuden byder turen på storslået natur, spændende kultur og backpacking m.m. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
FASTE AFREJSEDATOER
fra 38.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Gratis foredrag om Sydafrika

Tilmeld dig her
Til top