Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Rejser til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) ligger kun 6 timers flyvetur fra Danmark og byder bl.a. på fantastiske storbyer, masser af kultur og lækre badestrande. De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) er den ideelle feriedestination for familier, par og backpackere. Mange vælger at tage et stopover i landet på vej til Afrika, Asien eller Oceanien. Men De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) byder på masser af kontrastfulde oplevelser, som berettiger til en rejse i sig selv. Så drømmer du om en forlænget weekend eller 7-14 dages rundrejse, så venter der dig et fantastisk rejseeventyr.

Nedenfor har rejseeksperter fra Jysk Rejsebureau sammensat nogle spændende rejser til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du kan opleve i et bestemt tidsrum.

Rejseforslagene er til inspiration, så du kan vælge enten at købe et rejseforslag præcis som det ser ud, men du kan også vælge at bruge dem som udgangspunkt til din egen rejse rundt i De Forenede Arabiske Emirater.
3 resultater
Rejser til inspiration (Danmark t/r)

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: