KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater. Du kan få skræddersyet din rejse til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater helt efter dine ønsker, eller du kan købe et rejseforslag, præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Dubai & De Forenede Arabiske Emirater.

Viser 5 oplevelser

Med familien til metropolen Dubai

Dubai for hele familien

Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Dubai. Her finder I lækre strande med overnatningssteder af høj kvalitet, samt en storby med masser af oplevelser for både børn og voksne.
Læs mere
8 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 9.995,-
fra 7.495,-
Musandam

Eventyr i Emiraterne

Denne oplevelsesrejse i Emiraterne tager dig bag den moderne metropol Dubai, hvor en spændende og autentisk natur og kultur venter dig.
Læs mere
10 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 18.495,-
Dubai og kør-selv i Mauritius

Dubai og kør-selv i Mauritius

Tag på en spændende kør-selv-ferie på Mauritius kombineret med metropolen Dubai. Rejsen giver masser af frihed med billeje med mulighed for en lang række spændende aktiviteter kombineret med fantastisk strandferie.
Læs mere
15 dage
APRIL - DECEMBER
fra 22.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackereventyr i Asien

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai: Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surf, trek, dyk og snorkling af en af mange aktiviteter der venter på dette eventyr rundt i Asien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 11.995,-
Den klassiske backpackerrejse

Den klassiske backpackerrejse

Australien, New Zealand, Thailand og Dubai: Denne backpackerrejse byder fantastiske storbyer, fremmede kulturer, masser af adventure, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs. Fra Thailand kan du rejse over land videre rundt i Laos, Vietnam og Cambodja for tilslut at ende i Thailand igen.
Læs mere
2-12 måneder
fra 13.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Dubai

Få info og fakta om Dubai lige her!
weather

Vejret i Dubai

Dubai har et tropisk ørkenklima og er præget af to sæsoner: de meget varme somre og de mere milde vintre. Vejret i Dubai om sommeren (maj-september) kan være ekstremt varm med temperaturer, der let overstiger 40 grader. Om vinteren (oktober-april) er temperaturerne mere behagelige og ligger i dagstimerne på gennemsnitlig 30 grader. Nætterne kan være kølige og temperaturen kan falde drastisk, især i ørkenen.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Den bedste rejseperiode er fra november til og med marts, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne kan temperaturen komme op på 40-50°C, hvilket gør det nærmest ulideligt at opholde sig udenfor. De fleste besøger Dubai i vinteren da temperaturerne her er mest behagelige.


Rejser til Dubai — Oplev byen af guld

Dubai i De Forenede Arabiske Emirater er en moderne metropol med en imponerende skyline. Byen har om nogen gennemgået en rivende udvikling og er på blot få årtier gået fra at være en anonym ørkenby til at etablere sig som Mellemøstens luksuriøse perle. Dubai er også kendt som “Byen af guld”, og der hersker ingen tvivl om, at byen gemmer på en stor rigdom. Det understreges blandt andet de ekstraordinære bygningsværker, såsom Burj Khalifa og Dubai Frame, unikke menneskeskabte øer samt en lang perlerække af femstjernede hoteller, resorts og oplevelser. Alt dette har gjort Dubai til et populært rejsemål, men byen har også meget mere at byde på, og med Jysk Rejsebureaus rejser til Dubai, har du rig mulighed for at få denne arabiske oase helt ind under huden.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Opdag det ægte Dubai på din rejse

Selvom Dubai i høj grad er kendt som en glitrende storby med femstjernet luksus alle vegne, gemmer byen på andre spændende sider og en traditionel kultur, der bestemt har en masse at byde på. På din rejse til Dubai kan du udforske den historiske bydel, Al Fahidi, der er en af Dubais ældste kvarterer. De smalle gader, der er omkranset af velbevarede huse i traditionel arabisk stil, skaber en fascinerende kontrast til den moderne del af byen. Besøg her Dubai Museum og lær mere om byens historie og udvikling. Du kan også tage en abra, de lokale vandtaxier, og opleve den historiske handelsrute, Dubai Creek, som har været hjertet af Dubais handelsaktiviteter i århundreder.Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Tag på et storslået ørkeneventyr i Dubai

Trænger du til at komme lidt udenfor byen på din rejse til Dubai, byder den omkringliggende ørken på flere spændende oplevelser. Tag for eksempel på en ørkensafari, og opdag ørkenlandskabets fascinerende skønhed. Kryds her de høje sandklitter i fuld fart ombord i en firehjulstrækker, eller glid elegant hen over det bølgende sandlandskab på sandboards. Dubais ørken er som én stor legeplads. Efter en spændende eftermiddag i ørkenen kan du nyde en traditionel arabisk middag under stjernerne i en traditionelt beduin-lejr. Her vil du blive forkælet med autentiske arabiske retter og kulturelle optrædener, mens du sidder omkring lejrbålet og nyder den spektakulære udsigt ud over ørkenen under den klare stjernehimmel.


Prøv spændingen ved dune bashing i Dubais Ørken

Tag på en lækker strandferie i Dubai

Dubai er en oplagt destination for både eventyrere og familierejser, og søger du fantastiske strande med et luksuriøst islæt, finder du det bestemt her. Et af de mest populære ferieområder i Dubai er Marjan Island. Øen byder på kilometerlange strande med kridhvidt sand og krystalklart vand, der er perfekt til afslapning og vandsport. Mindst lige så magisk er Jumeirah Beach ved Dubai Marina, hvor du samtidig har Downtown Dubai lige i baggrunden.Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)
faq

Hvilket land ligger Dubai i?

Dubai ligger i De Forenede Arabiske Emirater (UAE), som er en suveræn forbundsstat beliggende i Mellemøsten.

Hvor ligger Dubai?

Dubai er placeret på den østlige del af den arabiske halvø ved kysten af Den Persiske Golf.

Hvor lang tid tager det at flyve til Dubai?

Det tager cirka 6-7 timer at flyve til Dubai fra Danmark, men rejsetiden kan være længere, op mod 10 timer i alt, afhængigt af den valgte flyrute og eventuelle mellemlandinger.

Hvilket sprog taler man i Dubai?

Det officielle sprog i Dubai er arabisk, men engelsk er også bredt forstået og bruges ofte i forretnings- og turistmiljøer.

Hvilken valuta bruger man i Dubai?

Valutaen, der bruges i Dubai, er den Forenede Arabiske Emiraters dirham (AED).

Hvad skal man opleve i Dubai?

Nogle af de must-see attraktioner, du bør opleve i Dubai, er Burj Khalifa, Dubai Mall, Palm Jumeirah, Dubai Fountain, den gamle bydel Deira og Deira Gold Souk.

Indret din rejse til Dubai, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Dubai-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Dubai for dig.


Til top