15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med et stop i Dubai. Her overnatter du ved Dubai Marina, hvor der findes både et stort udbud af restauranter og shoppingmuligheder. I rejsen er der desuden indlagt en fuld dags oplevelser med både byrundtur i det gamle og moderne Dubai, samt en spændende tur ud i Dubai's ørken.

Efter dette ophold fortsættes rejsen til Mauritius, hvor en anderledes måde at opleve landet venter. Du kører nemlig på egen hånd rundt og oplever landet - dog har vi sørget for overnatningsstederne, som giver dig nogle gode baser at opleve ud fra. Rejseforslaget lægger op til, at du både kan få en masse aktive oplevelser såsom kajakroning og mountainbiking, men der er naturligvis også rig mulighed for at slappe af ved stranden i skønne omgivelser.

Få information og fakta om Dubai og Mauritius
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Dubai og Mauritius

Bedste rejseperiode

Dubai:
Den bedste rejseperiode er fra november til og med marts, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne kan temperaturen komme op på 40-50°C, hvilket gør det utroligt varmt at opholde sig udenfor.

Mauritius:
Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Dubai og Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Dubai, hvor du ankommer sent aften. Ved ankomst er der sørget for en transfer til dit hotel omkring charmerende Dubai Marina.
2. dag: Heldagstur i Dubai og ørkenen
Efter morgenmaden venter en spændende dag i Dubai, som opleves fra flere vinkler. Om formiddagen tager du ud med en engelsktalende lokalguide, som vil vise dig rundt i den gamle og nye del af byen. I den gamle bydel besøges Bastakiya, hvor fra resten af Dubai er vokset sig til en storby. I dag er Bastakiya et historisk distrikt med forskellige museer, kaffebarer og gallerier. Derefter følger et besøg på Dubai Museum, hvor du kan lære om byens historie, arv og kultur. Du besøger desuden de markederne, hvor der både handles med guld, krydderier og meget andet. Du får også den moderne del af byen at se med sin rige arkitektur. Du ser Burj Khalifa (verdens højeste bygning) og derefter Jumeirah-moskeen og Jumeirah-stranden, som har Burj Al-Arab (Sejlet) i baggrunden. Vores sidste stop er Palm Jumeirahs kunstige øhav. Der er ikke inkluderet indgangsbilletter til de ovennævnte steder, men dette kan tilkøbes lokalt. Efter nogle timers pause, hvor du kan nyde frokosten på en af Dubai's utallige restauranter, venter en tur ud i Arabiens ørken. Ørkenturen starter med en gang ’dune bashing’ på de bølgende sandklitter. Dune bashing foregår i en firehjulstrækker, som med høj hastighed kører op og ned af klitterne, og du vil sidde med en fornemmelse af at sidde i en rutchebane lavet af sand. Eftermiddagen slutter med, at du kan opleve solnedgangen over det rolige landskab i den endeløse ørken. Derefter kører du til en beduinlejr, hvor du kan få et lille indblik i beduinernes traditionelle liv. Klæd dig selv i den traditionelle arabiske kjole, nyd det frisklavede arabiske slik eller lær om den vigtige rolle, som falkefugle spiller for de lokale. Om aftenen serveres en grillmiddag og en række arabiske specialiteter, og senere vil en mavedanser underholde dig til de arabiske trommers rytme. Efter en dag fyldt med indtryk transporteres du tilbage til dit hotel ved Dubai Marina. (M)
3. dag: På opdagelse i Dubai
Dagen er på egen hånd til at opleve Dubai. Gå på opdagelse i den lokale souq (marked), nyd de gode badestrande, oplev den imponerende udsigt over Dubai fra toppen af Burj Khalifa eller tag på shopping i én af storbyens enorme shoppingcentre. (M)
4. dag: Til Mauritius og leje af bil
Din chauffør henter dig på hotellet, og kører dig til lufthavnen. Herfra flyver du videre til Mauritius, hvor du lander senere samme dag. Fra lufthavnen samler du din bil op, som du har for hele turen i Mauritius. At køre i egen bil på Mauritius kan sammenlignes med at køre i det sydlige Europa i forhold til køresikkerhed, mens der dog køres i modsatte (venstre) side af vejen. Billejen giver en dig stor fleksibilitet for at opleve landet, og da Mauritius er en mindre ø, så kan man nå at se og opleve meget på denne rejse. Du kører mod dit overnatningssted for de næste 4 nætter, som er Otentic Eco Lodge. Otentic Eco Tent Experience er noget helt særligt. Ved bredden af floden Grand River South East dukker de hyggeligste glampingtelte i ren safaristil op mellem palmerne.Teltene er bygget på en skøn træterasse hævet fra jorden så man rigtig kan sidde under palmebladene og nyde lydene fra de omkringliggende frodige områder. Bagerst i teltene træder man ud på sit lille private badeværelse med bruser og toilet i det fri – autentisk og fint! Otentic er garant for en virkelig hyggelig, autentisk og rolig atmosfære uanset om man hænger ud i teltene, ved poolen, ved floden eller på badminton og petanque banerne. Trods stedet er lille og intimt, så kommer man næppe til at kede sig da aktiviteterne er mange. Man kan kvit og frit låne stedets kajakker og sejle til de nærliggende vandfald, hoppe på mountainbikes af de nærliggende stier eller tage på øhop til Ile Aux Cerfs som man bestemt ikke må gå glip af! Det bedste af det hele er det lille barhus midt i fællesområdet og det lille lokale køkken som sørger for forplejningen morgen, middag og aften. Det smager himmelsk og er klart et af de bedste steder på Mauritius at komme ned under huden på de lokale retter. Otentic er båret på tillid, man sørger selv for at notere måltider, og de drikkevarer man finder fristende i køleskabet, i en lille bog som afregnes inden afrejse. Nemt og uformelt! (M)
5.-7. dag: Ophold på Otentic Eco Lodge
De næste dage er frie til at opleve på egen hånd. Da Otentic Eco Lodge stiller kajakker og Stand-Up Paddleboards (SUP) til rådighed, kan du sejle gennem de flotte mangroveskove. Tag op langs floden og opleve vandfald og små skjulte strande - mange af disse kan ikke nås af motoriserede både, så man har det som oftest for sig selv med kajakkerne. Ligeledes kan du nappe en tur på mountainbike, her kan du cykle mellem bjerge og floder gennem plantager med sukkerrør. Derudover er der rig mulighed for små vandreture eller kitesurfing i området. Med bilen til rådighed kan du også bruge tiden på at køre rundt i denne østlige del af øen. Området er generelt meget uturistet, hvilket giver gode muligheder for at opleve det lokale liv og kultur. Kombinér dette med oplevelse såsom grotterne ved Roches Noire eller det historiske seværdigheder omkring Devil's Point, og du har en rigtig spændende kør-selv dag. (M)
8. dag: Videre til strandene i vest
Turen fortsætter til den nordvestlige del af Mauritius, som er kendt fra sine skønne strande og mange lækre resorts. Din overnatninger er de næste seks nætter på Le Sakoa Boutik Hotel ved Trou aux Biches. Et skønt sted med både direkte adgang til stranden, og desuden faciliteter som pool, bar og et wellnesscenter, hvor du kan lade dig forkæle med en massage. (M)
9.-13. dag: Afslapning og aktiviteter ved Trou aux Biches
De næste dage nydes i området, som udover at have de dejlige strande, også åbner op for en række spændende aktiviteter - især over og under vandet. Hotellet giver dig nemlig fri benyttelse af kajakker, snorklingudstyr, Stand-Up Paddleboards med mere. Blot fem minutters kørsel væk finder du desuden byen Grand Baie, som med sine markeder, butiks- og restaurantliv er sprudlende og spændende at besøge. Ønsker du en stor naturoplevelse, kan du køre mod syd finder du Black River Gorge Nationalpark, som byder på frodige skove og et rigt dyre- og fugleliv. (M)
14. dag: Afrejse fra Mauritius til Danmark
Du tjekker ud fra hotellet efter morgenmaden, sætter dig i bilen, og kører tilbage til lufthavnen. Her afleverer du bilen inden du hopper på flyet mod Danmark. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Rove Dubai Marina, Dubai
4 overnatninger i safaritelt på Hotel Otentic Eco Lodge, Mauritius
6 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Le Sakoa Boutik Hotel, Mauritius

Bemærkninger

Fredag er fridagen i Dubai (ligesom søndagen i Danmark), så museet og en del af soukerne er lukkede. Hvis din dagstur falder på en fredag, vil der fokuseres mere på den moderne del af Dubai.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur, men der kan være andre deltagere på turene i Dubai.

april - december

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Internationalt kørekort
 • Evt. snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Dubai / Dubai - Mauritius / Mauritius - Danmark ( inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer t/r fra lufthavn til hotel i Dubai
 • Dagstur til den nye og gamle del af Dubai med engelsktalende guide
 • Ørkensafari med bbq dinner og engelsktalende guide
 • Billeje under hele opholdet i Mauritius inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Fri benyttelse af kajakker, Stand-Up Paddleboards og mountainbikes på Otentic Eco Lodge
 • Fri benyttelse af snorklingudstyr, Stand-Up Paddleboards og kajakker på Le Sakoa Boutik Hotel
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I både Dubai og Mauritius modtages drikkepenge af servicepersonale, men det er ikke obligatorisk
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Lokalt betalt ekstraudstyr (GPS, børnesæder etc.) på billejen
 • Lokalt betalt turistskat på overnatninger i Dubai

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top