Vores padel camp koncept er med fokus på, at du skal udvikle dig som padelspiller. Der lægges vægt på mange timer på banen, og din udvikling bliver understøttet og drevet af dygtige, medrejsende padeltrænere, som gennem personlig feedback tilsikrer størst mulig udnyttelse af dit padelpotentiale.

På rejsen bor du på et luksusresort, så du ikke behøver at tænke over andet end at spille padel og forbedre dine taktiske og tekniske færdigheder inden for sporten.
Når du ikke spiller padel vil der være mulighed for andre fysiske aktiviteter som eksempelvis vandreture eller fitness. Du kan også restituere i resortets poolområde eller tage et smut til de nærtliggende strande.

Gruppestørrelsen er typisk på mellem 16-20 personer.

Viser 2 oplevelser

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga

Få udviklet dine padelfærdigheder i Malaga, hvor der venter tre fulde dage på banen. Match Padel har - i samarbejde med Jysk Rejsebureau - sammensat et lækkert program med masser af tid til padel, hvor vi har det sjovt i hinandens selskab. Glæd dig til at nyde de lækre omgivelser og til at få spillet en masse padel.
Læs mere
5 dage
18-05-2023
fra 6.495,-
Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga med luksus

Få udviklet dine padelfærdigheder under luksuriøse forhold i Malaga. Jysk Rejsebureau og Match Padel har i samarbejde lavet en padelrejse med fokus på at udvikle dig som padelspiller, mens du nyder dit ophold på et ekslusivt 5-stjernet hotel.
Læs mere
5 dage
15-04-2023
fra 8.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top