5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en rendyrket padelrejse til Malaga, hvor du får udviklet både dit spil og dit padelnetværk på det 5-stjernede luksushotel Higuerón Hotels egne padelbaner. Her har du også adgang til pools, Michelinrestaurant, spafaciliteter og meget mere.

Turen er arrangeret uden spildtid, så du får det maksimale ud af din rejse. Ved ankomst til Malaga Lufthavn er der arrangeret transfer til hotellet, som ligger blot 20 minutters kørsel væk. Ydermere er de 14 inkluderede padeltimer på hotellets egne, nye baner, som ligger inden for kort gåafstand fra din værelsesdør.

Formålet med padelrejsen er, at du skal udvikle dit padelspil. Med fra Danmark er en højtkvalificeret og uddannet træner, som vil hjælpe med at styrke både dine taktiske egenskaber og din slagteknik med personlig vejledning. Ydermere er der tilkoblet en professionel spansk træner, som er engelsktalende og uddannet gennem The Spanish Padel Federation. Der vil være tilknyttet træner på alle de inkluderede padeltimer, hvor halvdelen er dedikeret til slagteknikker og taktisk forståelse, mens den anden halvdel er til frit spil og kamp med andre deltagere i Match Camp'en, hvor træneren giver feedback og inputs undervejs. Dette vil også styrke dit padelnetvæk og danne nye bekendtskaber og relationer undervejs på turen.

Det tidsrum, hvor du ikke spiller padel, har du masser af muligheder for andre aktiviteter. Du kan gøre brug af de mange faciliteter på hotellet, men det er også oplagt at tage til stranden, som ligger blot 5 minutters kørsel væk. Hotellet har jævnlige shuttleservice til og fra stranden, hvor du kan dyppe fødderne i Middelhavets lune vande og nyde en sangria på de mange strandbarer.

Jysk Rejsebureau har specialudvalgt Hotel Higuerón som base for denne rejse, da den giver den perfekte base for at kombinere padel på selve hotellet med de luksuriøse forhold og gode dagstursmuligheder i området.

Uanset hvor du spiller padel til dagligt, er du velkommen på denne padelrejse til Malaga!

Bedste rejseperiode

Med et gennemsnit på 320 dage om året med solskin har Costa del Sol ikke fået sit navn uden grund.

Malaga og Costa del Sol kan besøges året rundt, men oplever mest behagelige temperaturer i forår- og efterårssæsonen, hvor dagstemperaturerne ligger mellem 20-25° samtidig med begrænset nedbør.
Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Malaga
Gruppen mødes i Kastrup eller Aalborg lufthavn hvorefter der er afgang mod Malaga på den spanske sydkyst. Se flytider længere nede på siden under punktet "Bemærkninger". Ved ankomst bliver vi afhentet, og kørt til Hotel Higuerón, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Her vil der være tid til at nyde hotellets smukke omgivelser med spa og infinitypool og aftenen kunne slutte af med, at vi nyder et glas spansk vin eller en sundowner under åben himmel, og skåler for en god padelrejse under de varme himmelstrøg i Malaga.
2. dag: Padel og nydelsen af et luksushotel
Vi starter dagen med et lækkert morgenmåltid inden padelbattene bliver taget frem, og vi går samlet ned mod hotellets baner. Her venter to timers padel, hvor den erfarne danske og spanske træner er tilkoblet. Deres rolle er at udvikle dit padelspil undervejs på rejsen, som kan både være udvikling af din taktiske forståelse af spillet såvel som at gøre dine slag og teknik bedre. Træningen ligger om formiddagen, hvor det er lunt i vejret, men ikke for varmt til et intensivt træningspas. Derefter er der nogle timer til eksempelvis at nyde omgivelserne på dit hotel. Med panoramiske udsigter over det spanske landskab og Middelhavet byder Hotel Higuerón velkommen til afslapning og livsnydelse. Hotellet er designet til gæster på 16 år og derover, og derfor er bamseklubber og legepladser erstattet med nærliggende 18-hullers golfbaner, infinity-pool og rooftop bar på taget. Hotellets Sport Club tilbyder en række forskellige sportsbaner samt et fitnesscenter med indendørs pool og personlige trænere. For den kulunarisk interesserede har hotellet en række forskellige restauranter og barer, og du må ikke snyde dig selv for at prøve den Michelin-stjerne restaurant, hvor de udsøgte retter tilberedes af kokken Diego Gallegos. Senere er der booket padelbaner til gruppen, hvor der er kamptræning i eftermiddagstimerne. Her har du muligheden for at få taget de nye teknikker og taktiske greb i brug i praksis. Undervejs vil den danske træner give dig værdifulde input og fif, som du kan inddrage i dit spil øjeblikkeligt. Godt brugte i kroppen kan man vælge at ligge på langs eller købe en drink eller to på hotellets rooftop bar til at slutte dagen af med. (M)
3. dag: Padel og et smut på stranden
I står op til endnu en dejlig dag i det sydlige Spanien, hvor der skal svedes igennem på hotellets padelbaner. Igen er det en session med både dansk og spansk træner tilknyttet, og I kan forhåbentligt allerede nu mærke, at det intensive forløb og personlige coaching begynder at bære frugt, og at jeres færdigheder i padel er forbedret. Inden afrejse har hver deltager udfyldt et 'Mini Padel CV', hvor man har tilkendegivet sit padelniveau samt hvilke ting, der ønskes, der skal sættes fokus på i forhold til forbedring og mangler i spillet. Det er netop disse ting den medrejsende træner vil have fokus på i formiddagssessionerne. Solen skinner som oftest i denne del af Spanien, så dine frie timer efter dagens første padelsession kunne eksempelvis bruges til at tage et smut på stranden. Hotellet tilbyder en gratis shuttleservice ned til vandet, som ligger blot 5 minutters kørsel væk. Det er naturligvis oplagt at tage en svømmetur i det lune vand, men den lange strand ved Fuengirola byder også på en række forskellige strandbarer og restauranter, som især udmærker sig med frisk seafood. Mangler du et adrenalinkick, så er der også muligheder for at prøve dig på eksempelvis vandski eller parasailing. Tilbage på hotellet er det til eftermiddag igen tid til at smutte ned til padelbanerne, hvor den står på frit spil med feedback fra den danske træner undervejs. Timerne er lagt sidst på eftermiddagen, hvor den spanske varme har lagt sig en smule, og I derfor oplever en lun og behagelig omgang padel, mens solen stille går på hæld. (M)
4. dag: Padel og mulighed for at tage på opdagelse i Andalusien
Det er endnu en dejlig morgen på Costa Del Sol, og foran dig venter det velkendte program og setup. I mødes til formiddag på banerne, hvor jeres trænere venter på jer. I skal endnu en gang i deres kyndige hænder, og igen mærker I, hvordan jeres niveau bliver rykket i en positiv retning. Efter træningen har I timerne indtil eftermiddagstræningen på egen hånd. Hvis eventyrlysten kalder, så kan det anbefales at leje en bil og køre ud og besøge nogle af de spændende seværdigheder, som du finder i denne del af Andalusien. Af spændende forslag er eksempelvis til den lille by Nerja, hvor man kan gå på opdagelse i det 5 kilometer lange grottesystem, Setenil de las Bodegas, hvor husene er bygget direkte ind i bjergskråningerne, Ronda, som dramatisk ligger i 750 meters højde er opdelt af den dybe El Tajo-kløft, som 'skærer' byen i to dele eller bjergbyen Mijas, som er kendt for sine klassiske, hvide huse, og hvor stemningen altid er i top. Tilbage på hotellet er det til eftermiddag igen blevet tid til at hoppe i shorts og sko og tage ned til Hotel Higuerons padelbaner. Her er der 'Mix and Match' træning, hvor du kan praktisere og finpudse dit spil i forhold til de dessiner og råd, som du har fået fra din træner i formiddags. Den danske træner overser igen kampene og kommer med gode råd undervejs. (M)
5. dag: Afrejse til Danmark
På visse afgange skal vi flyve lidt tidligt hjem fra Malaga og der vil være planlagt at alle kan nå at få morgenmad hvorefter bussen står parat ved hoteldøren for at tage os tilbage til lufthavnen i Malaga. På andre afgange er der lidt senere afrejse fra Malaga og tid til lidt mere morgenkaffe. Vi flyver tilbage til Danmark og siger tak for denne gang - forhåbentligt med både forbedrede padelfærdigheder og flere bekendtskaber rigere. (M)

Overnatninger

4 overnatninger i dobbeltværelse på 5-stjernede Hotel Higuerón i Malaga med morgenmad.

Det luksuriøse hotel ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen og 5 minutters kørsel fra stranden. På hotellet har du adgang til flere poolområder, seks forskellige restauranter (hvoraf en er med Michelin stjerne), en tilknyttet golfbane, fitnesscenter, spafaciliteter med mere.
Hotellet er en del af Hiltons Curio koncept, som har sit fokus på unikke og moderne resort til voksne personer.

Bemærkninger

Da der kan være forskel i hvilke flyselskaber vi benytter til rejserne, er det ikke altid muligt at spille padel på ankomstdagen. Disse timer bliver i stedet spillet på afrejsedagen. Således er der inkluderet 14 timers padel i turen uanset om afrejse er fra Aalborg eller Kastrup.

Såfremt det regner under opholdet, kan de planlagte padeltimer variere og flyttes rundt. Vi bestræber os selvfølgelig på at alle får de 14 timers træning.

Inden afrejse tilsendes en formular, hvor du bliver bedt om at oprette et 'Mini Padel CV' med specificering af dit padelniveau, samt hvilke specifikke områder af dit padelspil, som du ønsker at udvikle på undervejs på rejsen.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 10 deltagere, maksimum 20 deltagere

Næste: 06-09-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Gode bøger

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Cheftræner Pris
Ledige pladser Rejseperiode06.09.24 - 10.09.24 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist06-08-2024 CheftrænerKlaus Werner
9.795,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.10.24 - 16.10.24 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist10-09-2024 CheftrænerAllan Røn
9.795,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København/Aalborg - Malaga t/r (inkl. bagage)
 • Dansk rejseleder/træner fra Match Padel
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og afrejse
 • Overnatninger ifølge program
 • Morgenmad
 • 8 timers teknisk/taktisk padeltræning med dansk og spansk træner inkl. bolde
 • 6 timers padel 'Mix and Match' med dansk træner inkl. bolde
 • Nødtelefon under rejsen
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Lokale skatter og afgifter
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Alle måltider udover morgenmad.
 • Tillæg for enkeltværelse 3.350 kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling.
 • Padel bat. Kan lejes lokalt for 3,- EUR pr. dag.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i at 10 personer tilmelder sig turen og i delt dobbeltværelse.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Carsten Banke Hansen, Rejseleder og guide

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
faq

Hvor lang tid varer turen til Malaga?

Turen varer i alt fem dage. Alt efter afrejse- og hjemrejsetider vil der være mulighed for at spille padel på enten første eller sidste dag samt alle dage derimellem. Ofte træner vi om formiddagen, hvor vejret er mildt, hvorefter der er mulighed for at nyde en velfortjent siesta, en frokost eller drage ud på eventyr, inden vi typisk vender retur til padelbanerne om eftermiddagen.


Skal man være god til padel for at tage på luksus-padelcamp?

Du behøver i og for sig ikke at være øvet, men det forventes, at du har kendskab til spillet og har lidt forudgående erfaring i at spille padel. Hvorvidt du spiller padel på eliteniveau eller blot har testet spillet et par gange og har fået lyst til mere er dog imidlertid underordnet. Inden afrejse skal hver enkelt deltager udfylde et 'Mini Padel CV', hvor du tilkendegiver dit padelniveau samt hvilke tekniske elementer i dit padelspil, du ønsker at forbedre. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at teame dig op med andre spillere, der er på nogenlunde samme niveau som dig på denne padelcamp i luksuriøse rammer i solrige Malaga.


Kan både børn, unge og vokse deltage i luksus-padelcampen?

Denne tur er for alle, der nyder at spille padel og higer efter at udvikle egne evner og kompetencer under sydlige himmelstrøg. Dog er Hotel Higuerón et voksenhotel, hvilket betyder, at vi ikke anbefaler, at børn under 16 år deltager i denne tur, da børn ikke har adgang til infinity-poolen, barer og flere af hotellets arealer.


Hvor meget padel spiller man på luksus-padelcampen i Malaga?

Alle deltagere har 14 timers padel på programmet fordelt over rejsens fem dage. Halvdelen af tiden bruger vi på at udvikle og træne vores færdigheder, og den resterende tid spiller vi kampe mod hinanden. Under kampene får du feedback og inputs, så du hele tiden har mulighed for at finpudse, justere og udvikle dit spil alt imens, du nyder den lune sommersol og tilbringer tid med de andre entusiastiske padelspillere i gruppen.

Hvem underviser på luksus-padelcampen?

Med fra Danmark får vi følgeskab af en dansk certificeret padeltræner fra Match Padel Academy, der bl.a. vil hjælpe dig med at styrke dine taktiske færdigheder og dit slagrepetoire. Derudover er der tilknyttet en engelsktalende spansk træner fra The Spanish Padel Federation. Du har stor indvirkning på, hvad du har ønsker om at forbedre i netop dit padelspil, mens du deltager i luksus-padelcampen i Malaga.


Er der andre aktiviteter planlagt end padel på luksus-padelcampen i Malaga?

Mellem træningspassene kan du hoppe i badetøjet og nyde livet på stranden, der ligger en kort køretur med shuttlebus fra hotellet. Mangler du et adrenalinkick, kan du prøve kræfter med bl.a. vandski og parasailing. Hvis eventyrlysten kalder, kan det anbefales at leje en bil og besøge nogle af de spændende seværdigheder i Andalusien. På Hotel Higuerón kan du svinge køllen på hotellets 18-hullers golfbane, nyde en drink i rooftop-baren, slappe af i den luksuriøse infinity-pool eller måske teste det udbyggede fitnesscenter, hvor du også kan svømme baner i en indendørspool eller få gode træningsråd af de tilknyttede personlige trænere.


Skal man selv have eget udstyr med til luksus-padelcampen?

Padelbat kan lejes for ca. 3 euros pr. dag, hvilket kan ordnes, når vi ankommer luksushotellet Higuerón, hvor vi har base på padelcampen. Man skal selv medbringe sportstøj og sko.


Hvordan bor og spiser man på luksus-padelcampen?

Vi indlogerer os i dobbeltværelser på det 5-stjernede luksushotel Higuerón, hvor der er adgang til flere poolområder, golfbaner, fitnesscenter, spafaciliteter og meget mere. Vi spiller padel på hotellets egne, nye baner, der kun ligger en kort gåtur fra værelset. Morgenmad er inkluderet i prisen, og de resterende måltider kan nydes på en af hotellets i alt seks restauranter – eventuelt hotellets Michelin-restauranten, eller du kan vælge at gå på opdagelse i et væld af spanske rødvine og lokale madspecialiteter uden for hotellet. Når du har nydt en intensiv dag med padelspil, kan du nyde en kold forfriskning på hotellets rooftop-bar og lade op til en ny dag.
Til top