I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Spanien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Spanien, kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Spanien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

MED DANSK REJSELEDER

Tamarit Beach Resort

Padel Camps by Match Padel Academy i Catalonien

En times kørsel syd for Barcelona har vi fundet og allieret os med det lækre Tamarit Beach Resort. Her har Match Padel og Jysk Rejsebureau sørget for, at du får maksimal spilletid på resortes padelbaner. Glæd dig til at rejse sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel.
Læs mere
5 dage
08-09-2024
fra 6.690,-
Padelbane, Finca Naundrup

Padel Camp på Finca Naundrup i Malaga

Rejs med til Malaga og spil padel under varmere himmelstrøg. Match Padel har i samarbejde med Jysk Rejsebureau sammensat et program, hvor du får maksimal spilletid ud af dit ophold. Samtidig rejser du sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel, og der er god tid til at nyde de skønne omgivelser samt til at udvikle dit spil.
Læs mere
5 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 6.990,-

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga

Få udviklet dine padelfærdigheder i Malaga, hvor der venter tre fulde dage på banen. Match Padel har - i samarbejde med Jysk Rejsebureau - sammensat et lækkert program med masser af tid til padel, hvor vi har det sjovt i hinandens selskab. Glæd dig til at nyde de lækre omgivelser og til at få spillet en masse padel.
Læs mere
5 dage
14-09-2024
fra 7.995,-
Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga med luksus

Få udviklet dine padelfærdigheder under luksuriøse forhold i Malaga. Jysk Rejsebureau og Match Padel har i samarbejde lavet en padelrejse med fokus på at udvikle dig som padelspiller, mens du nyder dit ophold på et ekslusivt 5-stjernet hotel.
Læs mere
5 dage
06-09-2024
fra 9.795,-
Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder

Pilgrimsvandring på Caminoen

Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.
Læs mere
8 dage
31-08-2024
fra 10.995,-
Cami de Ronda, vandresti

Costa Brava til fods langs Cami de Ronda

Vi vandrer langs den smukke kyst på Cami de Ronda – en storslået sti, der strækker sig langs Costa Bravas vilde og bjergrige kystlinje. Cami de Ronda blev oprindeligt brugt af vagter til at patruljere kysten og holde øje med pirater og smuglere. I dag er stien populær blandt vandrere og rejsende, der ønsker at udforske det smukke landskab og de betagende udsigter, som området har at tilbyde.
Læs mere
7 dage
22-09-2024
fra 10.995,-
Camino Portugues

Camino Portugues - den portugisiske rute

Vi begynder vores vandring ad Camino Portugues i Baiona. De første dage vandrer vi langs kysten og herefter går det ind i landet mod Santiago de Compostela. Vandredagene byder på små stier, smukke views, strande og mindre fiskerbyer, inden vi ankommer til Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
24-08-2024
fra 10.995,-
GR221 Mallorca vandring

Vandring på Mallorca i Tramuntana-bjergene

Tag med på vandretur på Mallorca med dansk rejseleder. Vi går Tørstensruten - Ruta de Pedra Sec - der strækker sig fra syd til nord i de UNESCO-fredede Tramuntanabjerge på Mallorca. Ruten følger GR221 og går gennem de hyggelige bjerglandsbyer Valldemossa, Deia, Soller og slutter i Pollença. Undervejs bor vi på charmerende hoteller, klosteret i Lluc og det unikke refugie i Tossals Verde.
Læs mere
8 dage
28-09-2024
fra 11.995,-
Tenerife og La Gomera

Vandring på Tenerife og La Gomera

På denne kombinationsvandretur til Tenerife og La Gomera vil vi opleve rå månelignende landskaber, vulkanske farvespil, frodige laurbærskove og storslåede udsigter fra toppen og kraterkanten af Pico del Teide i 3.718 meters højde.
Læs mere
8 dage
22-11-2024
16.995,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Madrid, Spanien

Spanien - Madrid

Madrid er på listen over verdens top 20 ”Most Liveable Cities". Når det gælder livskvalitet og kulturudbud vinder Madrid over New York, London og Barcelona, og byen besøges da også hvert år af knap 8 millioner mennesker.
Læs mere
5 dage
fra 1.998,-
Studietur til Barcelona, Spanien

Spanien - Barcelona

Barcelona. Navnet ligger blødt i munden og smager nærmest af smukke bygninger, hyggelige gårdhaver samt god mad og vin. Arkitekten Gaudis farvestrålende, verdensberømte bygninger er med til at gøre byen til en trendy metropol for arkitektur og design, ligesom friske farver i catalansk mode og design er helt fremme i den europæiske elite.
Læs mere
5 dage
fra 2.375,-
Studietur til Malaga, Spanien

Spanien - Malaga

Picassos fødeby og Costa del Sols ”hovedstad”. Det historiske centrum har et væld af arkæologiske seværdigheder, kirker, paladser og museer. Temperaturen er behagelig året rundt og byen er ligeledes et godt udgangspunkt for besøg i omkringliggende byer.
Læs mere
5 dage
fra 2.598,-
Studietur til Sevilla, Spanien

Spanien - Sevilla

Sevilla er et af Europas største historiske bycentre og er spækket med seværdigheder og en rig arabisk kulturarv. Byen har nydt godt af sin fortid som en blomstrende handelshavn med trafik til Syd- og Mellemamerika. Alle gader og pladser i Sevillas historiske bykerne summer af liv og travlhed og her oplever man spansk kultur helt ind til benet.
Læs mere
5 dage
fra 2.998,-

FIRMA- OG FORRETNINGSREJSER

Firma- og forretningsrejse til Mallorca, Spanien

Spanien - Mallorca

På jeres firma- og forretningsrejse til Mallorca har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Mallorca som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser på Mallorca, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 4.198,-
Firma- og forretningsrejse til Malaga, Spanien

Spanien - Malaga

På jeres firma- og forretningsrejse til Malaga har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Malaga som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Malaga, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 4.598,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

jahi|jr.dk

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

saol|jr.dk
Michael Laursen, rejsekonsulent

Michael Laursen

Rejsekonsulent

mila|jr.dk
Til top