Søg
Søg
Sagrada Familia, Barcelona, Spanien
Studietur

Spanien - Barcelona

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.898,-

Varighed: 5 dage

Barcelona. Navnet ligger blødt i munden og smager nærmest af smukke bygninger, hyggelige gårdhaver, god mad og vin samt et solrigt klima.

Arkitekten Gaudis farvestrålende, verdensberømte bygninger er med til at gøre byen til en trendy metropol for arkitektur og design, ligesom friske farver i catalansk mode og design er helt fremme i den europæiske elite.

Man finder her toppen af spansk gastronomi, men også et godt traditionelt køkken. Råvarer fra havet, bjergene og landbruget er grundingredienserne i det catalanske køkken.

Tag en slentretur på Ramblaen eller i Barri Gòtic og oplev stemningen med levende statuer, som forestiller alt fra John Wayne til en havfrue. Ramblaen er en festlig gade med et broget folkeliv, gamle caféer, et af Europas bedste madmarkeder og det fornemme operahus, Liceu.

Middelalderbydelen ”Barri Gòtic” er byens hjerte, hvor man finder små hyggelige gyder, tapasbarer, butikker og adgang til Domkirken, bymuseet og den underjordiske romerske by samt det gamle kongepalads.

Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol er blandt den gamle bydels absolut mest hyggelige oaser. Her er som regler gadeoptræden og levende musik, som man kan nyde fra en af caféerne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Seværdigheder som Gaudis bygningsværker, Montjuic, Det Olympiske Stadion, Den Olympiske By, Den Olympiske Strand og FCB museet er næsten ”must sees” på en studietur til Barcelona.

Vi kan arrangere besøg hos vinproducenten Bodegas Torres, besøg hos en Cava producent, bilfabrikken SEAT, Børsen, Parlamentet, en øl-brygger, kokkeskole eller hvad med undervisning i Flamenco dans eller cykeltur med guide i Barcelona?

Et besøg på Museo Picasso kan i øvrigt anbefales. Her har man mulighed for at følge den helt unge kunstners udvikling, fra han flyttede til Barcelona med sin familie i 1895, til han forlod byen til fordel for Paris i 1904. En flot samling af Picassos ungdomsværker.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 1.898,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Barcelona 5 dage/4 nætter
  • Flybillet Billund – Barcelona t/r
  • 20 kg indchecket bagage
  • 4 overnatninger på Hostal Fernando i flersengsværelser inkl. morgenmad
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: