5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.398,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Man finder her toppen af spansk gastronomi, men også et godt traditionelt køkken. Råvarer fra havet, bjergene og landbruget er grundingredienserne i det catalanske køkken.

Tag en slentretur på Ramblaen eller i Barri Gòtic og oplev stemningen med levende statuer, som forestiller alt fra John Wayne til en havfrue. Ramblaen er en festlig gade med et broget folkeliv, gamle caféer, et af Europas bedste madmarkeder og det fornemme operahus, Liceu.

Middelalderbydelen ”Barri Gòtic” er byens hjerte, hvor man finder små hyggelige gyder, tapasbarer, butikker og adgang til Domkirken, bymuseet og den underjordiske romerske by samt det gamle kongepalads.

Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol er blandt den gamle bydels absolut mest hyggelige oaser. Her er som regler gadeoptræden og levende musik, som man kan nyde fra en af caféerne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Seværdigheder som Gaudis bygningsværker, Montjuic, Det Olympiske Stadion, Den Olympiske By, Den Olympiske Strand og FCB museet er næsten ”must sees” på en studietur til Barcelona.

Vi kan arrangere besøg hos vinproducenten Bodegas Torres, besøg hos en Cava producent, bilfabrikken SEAT, Børsen, Parlamentet, en øl-brygger, kokkeskole eller hvad med undervisning i Flamenco dans eller cykeltur med guide i Barcelona?

Et besøg på Museo Picasso kan i øvrigt anbefales. Her har I mulighed for at følge den helt unge kunstners udvikling, fra han flyttede til Barcelona med sin familie i 1895, til han forlod byen til fordel for Paris i 1904. En flot samling af Picassos ungdomsværker.

Vi anbefaler desuden en guidet byrundtur ”Barcelona social Tour” hvor guiden er en tidligere hjemløs. Alle guider har gennemgået et 3 måneders træningsprogram, og vi anbefaler at tage turen i små hold, da idéen er at skabe beskæftigelse.

Ruten går forbi katedralen, Plaza de San Felip Neri, Plaza del Pi, Ramblas, The Sisters of Calcutta soup kitchen, Raval og calle Robadors, God’s beach bar soup kitchen, Old hospital of the Holy Cross og turen slutter ved det berømte Boquería marked. I ser således de klassiske seværdigheder og kommer også væk fra ”alfarvej”

Formålet er at linke historie og social historie samt diskutere den sociale virkelighed i Barcelonas gamle bydel og få et unikt indblik via den tidligere hjemløse guide.
Rundvisningen foregår på engelsk.

Prisen er inklusiv

  • Barcelona 5 dage/4 nætter
  • Flybillet Billund – Barcelona t/r
  • 20 kg indchecket bagage
  • 4 overnatninger på Hostal Fernando i flersengsværelser inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

I forbindelse med et besøg på FCB museet tilbyder Jysk Rejsebureau 1 sandwich, 1 flaske vand samt et stykke frugt til en specialpris på kr. 25 pr. person. Baren ligger ved siden af stadion, og det er en god idé at arrangere denne picnic før eller efter besøget på museet.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Katrine Agerkvist Marthinus

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top