KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 2.375,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Man finder her toppen af spansk gastronomi, men også et godt traditionelt køkken. Råvarer fra havet, bjergene og landbruget er grundingredienserne i det catalanske køkken.

Tag en slentretur på Ramblaen eller i Barri Gòtic og oplev stemningen med levende statuer, som forestiller alt fra John Wayne til en havfrue. Ramblaen er en festlig gade med et broget folkeliv, gamle caféer, et af Europas bedste madmarkeder og det fornemme operahus, Liceu.

Middelalderbydelen ”Barri Gòtic” er byens hjerte, hvor man finder små hyggelige gyder, tapasbarer, butikker og adgang til Domkirken, bymuseet og den underjordiske romerske by samt det gamle kongepalads.

Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol er blandt den gamle bydels absolut mest hyggelige oaser. Her er som regler gadeoptræden og levende musik, som man kan nyde fra en af caféerne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Seværdigheder som Gaudis bygningsværker, Montjuic, Det Olympiske Stadion, Den Olympiske By, Den Olympiske Strand og FCB museet er næsten ”must sees” på en studietur til Barcelona.

Vi kan arrangere besøg hos vinproducenten Bodegas Torres, besøg hos en Cava producent, bilfabrikken SEAT, Børsen, Parlamentet, en øl-brygger, kokkeskole eller hvad med undervisning i Flamenco dans eller cykeltur med guide i Barcelona?

Et besøg på Museo Picasso kan i øvrigt anbefales. Her har I mulighed for at følge den helt unge kunstners udvikling, fra han flyttede til Barcelona med sin familie i 1895, til han forlod byen til fordel for Paris i 1904. En flot samling af Picassos ungdomsværker.

Vi anbefaler desuden en guidet byrundtur ”Barcelona social Tour” hvor guiden er en tidligere hjemløs. Alle guider har gennemgået et 3 måneders træningsprogram, og vi anbefaler at tage turen i små hold, da idéen er at skabe beskæftigelse.

Ruten går forbi katedralen, Plaza de San Felip Neri, Plaza del Pi, Ramblas, The Sisters of Calcutta soup kitchen, Raval og calle Robadors, God’s beach bar soup kitchen, Old hospital of the Holy Cross og turen slutter ved det berømte Boquería marked. I ser således de klassiske seværdigheder og kommer også væk fra ”alfarvej”

Formålet er at linke historie og social historie samt diskutere den sociale virkelighed i Barcelonas gamle bydel og få et unikt indblik via den tidligere hjemløse guide.
Rundvisningen foregår på engelsk.

Prisen er inklusiv

  • Barcelona 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Barcelona t/r
  • 20 kg indchecket bagage
  • 4 overnatninger på Pere Tarrés Youth Hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

I forbindelse med et besøg på FCB museet tilbyder Jysk Rejsebureau 1 sandwich, 1 flaske vand samt et stykke frugt til en specialpris på kr. 25 pr. person. Baren ligger ved siden af stadion, og det er en god idé at arrangere denne picnic før eller efter besøget på museet.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk

Værd at vide om Barcelona

Få info og fakta om studierejsen til Barcelona lige her!

Sådan kan vi hjælpe jer med jeres studierejse til Barcelona

Hos Jysk Rejsebureau sørger vi for, at I får en mindeværdig og lærerig studietur til Barcelona, og vi kan også stå for alt det praktiske i forbindelse med fly, transport frem og tilbage samt overnatning.

Dertil kan vi være behjælpelig med at skræddersy et relevant program for jeres studietur, og vi har altid masser af gode idéer til, hvad I kan foretage jer. Læs mere om de mange muligheder herunder.

Barcelona, Spanien

Virksomhedsbesøg og dagsture

Vi har kontakt til en række samarbejdspartnere i Barcelona og omegn, så vi kan arrangere forskellige faglige besøg på jeres studierejse, eksempelvis hos vinproducenten Bodegas Torres, en Cava-producent, bilfabrikken SEAT, Børsen, Parlamentet, en øl-brygger eller en kokkeskole.

Turene kan være både korte besøg og længere dagsture, og det er jeres interesseområder, der sætter rammerne for oplevelserne på studierejsen.
Besøg Barcelona National Museum på din rejse til den spanske hovedstad

Kulturelle oplevelser

Den catalanske kultur stortrives i Barcelona. Ved Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol i Barcelonas gamle bydel finder I nogle af de absolut mest hyggelige oaser, hvor I kan nyde diverse gadeoptrædener og levende musik fra en af de mange caféer.

Der er også rig mulighed for at opleve autentisk flamengo-dans helt tæt på, og har I mod på det, kan I også få lov til selv at prøve kræfter med danseundervisning i flamengo.

Oplev autentisk flamenco dans på din rejse til Spanien

Guidede ture

Vi kan hjælpe jer med at finde de bedste guidede ture ud fra jeres interesser, ønsker og behov. Vi kan bl.a. anbefale ”Barcelona Social Tour”, hvor I tager på en guidet byrundtur sammen med en tidligere hjemløs og oplever byen på en helt ny måde fra en anderledes vinkel.

Uanset om du har specifikke idéer og ønsker til jeres kommende studierejse eller mangler inspiration, hjælper vi dig med at få et komplet program på plads, der er skræddersyet til jeres behov og formålet for studieturen.

Oplev de charmende gamle bydele på en byrundtur i Barcelona

Opdag de bedste sider af Barcelona på jeres studierejse

Barcelona gemmer på et væld af farverige sanseindtryk. Nyt og gammelt smelter elegant sammen, hvor moderne storbyliv og Ramblaens mange festligheder bringer en interessant kontrast til historiske omgivelser såsom middelalderbydelen Barri Gòtic, underjordiske romerske ruiner, gotiske paladser og ikke mindst den imponerende og ikoniske kirke La Sagrada Família.

I finder en overflod af seværdigheder i Barcelona. Gaudis fortryllende bygningsværker såsom Parc Güell, Montjuic, Museo Picasso, Det Olympiske Stadion, Den Olympiske By, Den Olympiske Strand og FCB-museet er alle oplagte mustsees på enhver studietur til Barcelona.

Barcelona er i dén grad også for jer, der ønsker at forkæle smagsløgene med toppen af spansk gastronomi og har lyst til at gå på eventyr i det traditionelle catalanske køkken.
Besøg den ikoniske kirke La Sagrada De Familia på din rejse til Barcelona

Indret din studierejse til Barcelona, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte studierejse til dine ønsker, behov og budget. Her får du hjælp af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


faq

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatnning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Hvornår er det billigst at rejse til Barcelona?

Det er svært at give en præcist svar på, da det afhænger af udbud og efterspørgsel. Men som hovedregel er det først til mølle med de billigste billetter, så skal I rejse i de populære perioder midt i foråret og først på efteråret er det en god ide at være tidlig ude for at få de bedste priser.

Er der meget at spare hvis vi vælger hostel fremfor hotel?

Som hovedregel følges pris og kvalitet jo ad, så jo større krav man har til central beliggenhed og standard af logi desto højere pris må forventes. Det betyder at man kan forvente en lavere personpris for overnatingen hvis der bor 4-6 personer pr. værelse frem for to personer i de klassiske dobbeltværelser.

Er der alternativer til fly som transportmiddel til Barcelona?

Ja, hvis man har tiden til det er både tog og bus en mulighed, selvom de fleste af vores rejsende til Spanien generelt vælger at flyve. Specielt ved større grupper på ca. 50-60 personer kan bus være et økonomisk billigere alternativ, men det kræver at man bruger lidt over en dag på både at komme frem og tilbage.

Hvorfra i Danmark har I afrejse?

Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønske, så I kan selv være med til at afgøre om det skal være fra Kastrup eller en jysk lufthavn. Der kan dog være prisforskel og forskel på udvalg af afgange til Barcelona fra de forskellige lufthavne, så det er en god ide tidligt i processen at afgøre hvor fleksibel man er på det punkt eller om det evt. er relevant med en mellemlanding på ud- og hjemrejse for at øge muligheden for afrejsedatoer.


Til top