KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ved at arbejde som frivillig i udlandet, får du ikke bare muligheden for intensivt at lære en anden kultur at kende, du oplever også glæden ved at kunne give noget igen og gøre en forskel. Det er en skøn fornemmelse at kunne bidrage til og arbejde sammen med andre om et godt formål.

Frivilligt arbejde er dog også krævende og stiller store krav til dig rent menneskeligt. Du skal være forberedt på at forholdene er simple og i stor kontrast til din hverdag i Danmark. Mange projekter bliver drevet af frivillige ildsjæle med hjertet på rette sted, men de bliver ofte udfordret af uforudsigelige lokale forhold. Der kan derfor lynhurtigt ske ændringer, som du er nødt til at tilpasse dig - men det er også med til at gøre din arbejdsdag spændende og afvekslende.

Eksempler på former for frivilligt arbejde:
  • Naturbevaringsprojekter
  • Diverse fritidsaktiviteter med børn
  • Undervisning i f.eks. sprog
  • Dyrebevarelsesprojekter


Kom ind og få en snak om de frivillige projekter - der er masser af muligheder - også mange flere end her på hjemmesiden. Vi hjælper med at finde det projekt, som passer bedst til dine ønsker, ambitioner og forudsætninger.

Viser 13 oplevelser

Bliv frivillig i Nepal

Frivilligt arbejde i Nepal

I Himalayas baghave ligger Nepal. Et land som byder på fantastiske natur- og kulturoplevelser, men hvor befolkningen lever i stor fattigdom. Med et frivilligt arbejdsophold i Nepal kan du kombinere det personlige eventyr og det fælles formål.
Læs mere
21 dage
HELE ÅRET
fra 5.443,-
Frivilligt arbejde i Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Sydafrika. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen, og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.
Læs mere
2-8 uger*
HELE ÅRET
Priser på vej
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Prøv kræfter med frivilligt arbejde på projekter med både børn og dyr i Sydafrika og Indonesien, og glæd dig til storslået natur og spændende kulturoplevelser i Thailand. På denne rejser kan du nyde friheden ved backpacking og det unikke sammenhold på en grupperejse for unge.
Læs mere
3,5 mdr.
14-02-2025
fra 54.995,-
Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde i Cambodja

Greenway-skolen i landsbyen Pul i Cambodja underviser elever, der ellers ikke har råd til at gå i skole. Her får du mulighed for at undervise lokale børn i engelsk. Du behøver ikke have erfaring med undervisning, da du får de nødvendige redskaber og support, så læringen bliver en leg. Der kommer hver dag over 300 elever til skolen, som er både videbegærlige og nysgerrige.
Læs mere
fra 2 - 9 uger*
HELE ÅRET
Priser på vej
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Tag på en grupperejse for unge med fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal du hjælpe de truede havskildpadder, og I Sydafrika kommer du tæt på de vilde dyr, der bliver reddet fra savannen. På denne rejse oplever du både friheden ved backpacking og får mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge.
Læs mere
3,5 mdr.
15-08-2025
fra 47.995,-
Frivilligt arbejde og Muay Thai, Thailand

Frivilligt arbejde i Thailand

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Thailand. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.
Læs mere
Typisk 2 - 8 uger
HELE ÅRET
fra 2.854,-
Frivilligt arbejde i Argentina

Frivilligt arbejde i Argentina

Vil du være bedre til spansk og få Argentina ind under huden samtidig, mens du gør en forskel for andre mennesker? Så kan et ophold som frivillig måske være noget for dig.
Læs mere
Typisk 2 - 8 uger
HELE ÅRET
Priser på vej
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Frivilligt arbejde i Sydthailand

Deltag i projekt i Sydthailand, hvor fokus er på at bevare et godt miljø i og omkring havet i området. Du er f.eks med til at uddanne de lokale børn i engelsk og samtidig bidrage med en forståelse for nødvendigheden af at passe på omgivelserne.
Læs mere
Fra 15 dage
HELE ÅRET
Priser på vej
Højskole for unge i Sydafrika og Mauritius

Højskole for unge i Sydafrika og Mauritius

Kom med til Afrika på dette spektakulære højskoleophold, hvor du blandt andet skal være frivillig i Cape Town, rejse langs Sydafrikas magiske kyst og undervises i personlig udvikling på paradisøen Mauritius.
Læs mere
2 måneder
19-01-2025
fra 49.995,-
Børn i Havanas gader

Spanskundervisning og frivilligt arbejde i Cuba

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Dyk ned i den cubanske kultur med et intensivt spanskkursus og spændende frivilligt arbejde. Træn dine spanske gloser med de lokale, mens du laver projekter, der bidrager til lokalsamfundet. Glæd dig til en anderledes og givende rejse, som fører dig dybt ind i hjertet af Cuba.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.995,-
Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Vil du være bedre til spansk og samtidig få Costa Rica ind under huden, mens du gør en forskel for lokalbefolkningen, naturen og det fantastiske dyreliv? Så er en rejse med frivilligt arbejde lige noget for dig. Dit ophold kan nemt forlænges eller kombineres med andre lande på en længere backpackerrejse.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
Frivilligt arbejde på Fiji

Frivilligt arbejde på Fiji

Kombinér dit ophold i Fiji med frivilligt arbejde på et marinekonserveringsprojekt. Lær at dykke og gør en forskel i lokalsamfundet på en paradis-ø midt i Stillehavet.
Læs mere
4 - 12 uger
MAJ - OKTOBER
Priser på vej
Frivilligt arbejde i Ecuador

Frivilligt arbejde i Ecuador

I Ecuador kan du arbejde som frivillig på mange forskellige projekter enten i hovedstaden Quito, Amazonjunglen eller på Galapagos.
Læs mere
2 - 8 uger
HELE ÅRET
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top