Ved at arbejde som frivillig i udlandet, får du ikke bare muligheden for intensivt at lære en anden kultur at kende, du oplever også glæden ved at kunne give noget igen og gøre en forskel. Det er en skøn fornemmelse at kunne bidrage til og arbejde sammen med andre om et godt formål.

Frivilligt arbejde er dog også krævende og stiller store krav til dig rent menneskeligt. Du skal være forberedt på at forholdene er simple og i stor kontrast til din hverdag i Danmark. Mange projekter bliver drevet af frivillige ildsjæle med hjertet på rette sted, men de bliver ofte udfordret af uforudsigelige lokale forhold. Der kan derfor lynhurtigt ske ændringer, som du er nødt til at tilpasse dig - men det er også med til at gøre din arbejdsdag spændende og afvekslende.

Eksempler på former for frivilligt arbejde:
  • Naturbevaringsprojekter
  • Diverse fritidsaktiviteter med børn
  • Undervisning i f.eks. sprog
  • Dyrebevarelsesprojekter


Kom ind og få en snak om de frivillige projekter - der er masser af muligheder - også mange flere end her på hjemmesiden. Vi hjælper med at finde det projekt, som passer bedst til dine ønsker, ambitioner og forudsætninger.

Viser 13 oplevelser

Bliv frivillig i Nepal

Frivilligt arbejde i Nepal

I Himalayas baghave ligger Nepal. Et land som byder på fantastiske natur- og kulturoplevelser, men hvor befolkningen lever i stor fattigdom. Med et frivilligt arbejdsophold i Nepal kan du kombinere det personlige eventyr og det fælles formål.
Læs mere
21 dage
HELE ÅRET
fra 5.443,-
Frivilligt arbejde i Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Sydafrika. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen, og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.
Læs mere
2-8 uger*
HELE ÅRET
Priser på vej
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
09-02-2024
fra 50.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Deltag blandt andet i frivilligt arbejde med truede havskildpadder i Indonesien og med vilde dyr reddet fra savannen i Sydafrika. Oplev også storslået natur og spændende kultur. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
18-08-2023
fra 50.995,-
Frivilligt arbejde og Muay Thai, Thailand

Frivilligt arbejde i Thailand

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Thailand. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.
Læs mere
Typisk 2 - 8 uger
HELE ÅRET
fra 2.854,-
Frivilligt arbejde i Argentina

Frivilligt arbejde i Argentina

Vil du være bedre til spansk og få Argentina ind under huden samtidig, mens du gør en forskel for andre mennesker? Så kan et ophold som frivillig måske være noget for dig.
Læs mere
Typisk 2 - 8 uger
HELE ÅRET
Priser på vej
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau

Frivilligt arbejde i Peru

Giv en hjælpende hånd til peruvianske børn i Cuzco. Alle projekterne har til formål, at hjælpe udsatte børn, og skabe tryghed og omsorg i deres hverdag.
Læs mere
2 - 6 uger
HELE ÅRET
Priser på vej
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Frivilligt arbejde i Sydthailand

Deltag i projekt i Sydthailand, hvor fokus er på at bevare et godt miljø i og omkring havet i området. Du er f.eks med til at uddanne de lokale børn i engelsk og samtidig bidrage med en forståelse for nødvendigheden af at passe på omgivelserne.
Læs mere
Fra 15 dage
HELE ÅRET
Priser på vej
Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Vil du være bedre til spansk og samtidig få Costa Rica ind under huden, mens du gør en forskel for lokalbefolkningen, naturen og det fantastiske dyreliv? Så er en rejse med frivilligt arbejde lige noget for dig. Dit ophold kan nemt forlænges eller kombineres med andre lande på en længere backpackerrejse.
Læs mere
17 dage
DECEMBER - APRIL
fra 17.995,-
Frivilligt arbejde med havskildpadder i Grækenland

Frivilligt arbejde med havskildpadder i Grækenland

Oplev Grækenland mens du bor og arbejder sammen med et team af internationale frivillige og lokale, og giv dit bidrag til bevarelse og beskyttelse af truede havskildpadder. Det er en helt fantastisk oplevelse at se skildpadden lægge æg, være med til at beskytte reden og se når æggene klækker og de små skildpadder begiver sig ud i det store hav.
Læs mere
14 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 16.995,-
Frivilligt arbejde i Seychellerne

Frivilligt arbejde i Seychellerne

Brug tid på den fantastiske ø Curieuse mens du bidrager til at være med til at bevare nogle af øens vigtigste dyr - lemonsharks og havskildpadder. Du bor på en øde forskningsstation på en af verdens smukkeste øer helt ud til den hvide strand i små hytter på Anse St. Jose. Hele øen er en nationalpark, der administreres af den lokale nationalpark myndighed.
Læs mere
Min. 15 dage
AUGUST - MARTS
fra 24.500,-
Frivilligt arbejde på Fiji

Frivilligt arbejde på Fiji

Kombinér dit ophold i Fiji med frivilligt arbejde på et marinekonserveringsprojekt. Lær at dykke og gør en forskel i lokalsamfundet på en paradis-ø midt i Stillehavet.
Læs mere
4 - 12 uger
MAJ - OKTOBER
Priser på vej
Frivilligt arbejde i Ecuador

Frivilligt arbejde i Ecuador

I Ecuador kan du arbejde som frivillig på mange forskellige projekter enten i hovedstaden Quito, Amazonjunglen eller på Galapagos.
Læs mere
2 - 8 uger
HELE ÅRET
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top